haklısın ağzı var dili yok ama inan bi süre sonra sen yıpranırsın yıpranmış anne kadar çocuğa zararlı birşey de yok tabi herkes yaşadıkça öğreniyor herşeyi kolay gelsin
bılmıyorumkı cam rendede yapıp kasıkla vermek daha kolayıma gelıyor acıkcasıtemizlemesi biraz zor yedek fileleri satılıyor ben her kullanımda kaynar sudan geçiricem,meyve kurumadan hemen temizlenmeli.
hamileligimde 23 kg almıştım :) şimdi 18 kg verdim ama hala alyansım olmuyorhalbuki 10 kg alana kadar takmıştım niye böyle oldu anlamadım aranızda böyle olan var mı acaba ?ha bir de ayakkabılarım da olmuyor bir no büyümüş çok sinir bozucu bir şey yaa..hep böyle mi kalacak acaba
bılmıyorumkı cam rendede yapıp kasıkla vermek daha kolayıma gelıyor acıkcası
ben 17 kg aldım normal dogum yaptım eve geldım 11 kgg gıtmıstı.. 2 hafta ıcınde 6 kg daha verdım ıstahımyoktu bır ay kan ılacı kullandım o benı mahvettı.. Sonraa 3 kg gerı aldım epeydırde tartılmadım ama verdıgımı sanmam .. Yuzukler benımde olmuyoryarıda kalıyo ayakkabılarımda sıkıo herhalde benımkılerde buyudu ..
ben 5 ml kullanıyorum ıkınma karın ağrısı yok gibi veya dişten huzursuz ben anlamıyorum bugün 4 gündür vermiş olucam çarşamba az yaptı ama kendisi yaptıFaydası oluyormuş sizde ve nekadar kulaniyorsunuz kaç ml? bizde duphlac kulandik ama bizde kaka sertliği vardı kabizdi kızım resmen ben doktorumuz bize ozaman yarım ölçek yani 15ml ver demişti bir hafta boyunca ama ben sade 5 ml verdim bir buçuk gün boyunca ve kızımın ici dısına çıkacak gibi oldu yavrum bittiginden sonra bile ikinma hissivardi iyiki doktoru dinleyip yarım ölçek vermedim verseydim herhalde kizim asiri derecede ishal olurdu çok yaptıran bir şurup ve bununla kızım kakasini yaptiktan sonra çok gazı oluyor ve 3 gün karın ağrısı çekiyor perişan oluyordu her türlü versem gaz sancısı çekiyor vermesem kabiz oluyordu bende bıraktım şimdi alıştı hala sert ama rahatsız olmuyor azar azar yapior kendine bir düzen yaptı maasallahİnsaallah sizinkide düzene girer gecmis olsun çok zor oluyor bebislerimizin o halde görmek Rabbim saglık sihaatli versin insaallah canım amin
günaydın bizde iyiyiz çok şükürgünaydin hanimlar ve tatlimi tatli sekermi seker bebisleriiiii keyfler yerindedir insaallah ? biz iyiiz cok sükür
günaydin hanimlar ve tatlimi tatli sekermi seker bebisleriiiii keyfler yerindedir insaallah ? biz iyiiz cok sükür[/QUOTE
günaydınlarr..
ben 5 ml kullanıyorum ıkınma karın ağrısı yok gibi veya dişten huzursuz ben anlamıyorum bugün 4 gündür vermiş olucam çarşamba az yaptı ama kendisi yaptıinşallah yine yapar
senin bebişin kakası sertleşiyor demekki benimki cıvık oluyor peki seninki kaç günde bir yapıyor
kemiklerimiz genişlemiş kimi öyle diyor,kimi şişlik var diyor anlamadım..e kemik genişlemişse küçülür mü?of bu duruma taktım ben iyice sinirrr bir durum...
aynı yerde benim bebeğimde de var bende merak ediyorum, aile hekimine anlatmaya çalıştım ama anlamadı.
senın bebıs kc aylıktı cnm bırsene ıcınde toparlanırız ınss. elalem hep dıo bosver sn onları takma kafanaa
maasallah az cok farketmez demekki o kendi ayarliyordur bence bende kiziminkini cok takiyordum yapmior yapmiyor diye ilk zaman bi hafta yapmamisdi ve gercektten perisandik ama simdi ise yine sert kabiz gibi ama kendi yapiyor ve aglamiyor yaparken en azindan doktorumuzla konusdugumda cok müdahale etme dedi sonucta bedeni gelisiyor ve kendi bagirsagini düzene sokmasi lazim mamasina sütüne alismasi lazim dedi bende fazla üstüne düsmüyorum artik surubu da kesdim .
Insaallah seninde bebisin kendine bir düzen otuturuyordur canim gecmis olsun insaallah insaallah bütün bebisler rahat rahat huzur icinde büyürleramin
İyi gunler arkadaşlar, duphalac ' ı fazla kullanmayın doktor uzun süre kullanımlarda barsak tembelliği yapıyor dedi bağımlılıkta yapıyormuş:18:[/QUOT
e biz ne yapacağız yani
bende seni merak ediyordum iyi olmanıza sevindim.Allah bidaha yaşatmasınhayırlı cumalar kızlar.nasılsınız?bugün kaza yapalı 1 hafta oldu.çok şükür oğluşum ve biz iyiyiz.şoku atlattık sadece üzgünüz ama hiçbirimize bir şey olmaması tesellimiz.Allah beterinden saklasın.Neyse ya kızlar bişey sorucam oğlumun bugünkü kakasında siyah küçük küçük parçacıklar vardı.kum gibi.ne acaba?böle olan varmı?oğluma anne sütü ve mama veriyorum sadece.yemek sularından da tattırıyorum sadece.ama ilk defa bugün öyle oldu.kakası her zamanki gibi cıvık kıvamındaydı.inşallah bir şey yoktur.bir daha olursa doktora götüreyim.
hayırlı cumalar kızlar.nasılsınız?bugün kaza yapalı 1 hafta oldu.çok şükür oğluşum ve biz iyiyiz.şoku atlattık sadece üzgünüz ama hiçbirimize bir şey olmaması tesellimiz.Allah beterinden saklasın.Neyse ya kızlar bişey sorucam oğlumun bugünkü kakasında siyah küçük küçük parçacıklar vardı.kum gibi.ne acaba?böle olan varmı?oğluma anne sütü ve mama veriyorum sadece.yemek sularından da tattırıyorum sadece.ama ilk defa bugün öyle oldu.kakası her zamanki gibi cıvık kıvamındaydı.inşallah bir şey yoktur.bir daha olursa doktora götüreyim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?