2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

bazen ben kansuk gliserin fitil kullanıyorum, ama benimki benim ki arada bir düzene giiriyor bu arada fitilil içeri atıp beklemiyorumm fitili inceltip yarıya kadar, sonra çıkarıp atıyorummm.. bu arada 6 aydan sonra düzeliyormuş.. hadii inşallahhh

inşallah bakalım 1 ay sonra düzelecek mi?düzelmesini ümit ediyorum.

nasılsınız kader arkadaşlarım... ben de grubunuza üyeyim . ancak biraz vefasız üyeyim.fırsat buldukca giriyorum.. birkaç konuda fikir sorucam sizlere... ğlumun 4 ay aşısını yaptıralı 4 gün oldu .aynı gün ferro sanol kan damlasna basladık. ancak o günden beri oğlumun hem huysuz,geceleri uykusuz ve biraz da kabız.yani kabız dediysem günde 5-6 kez kaka yapıordu.şimdi en fazla ikiye düştü. aynı sorunları yasayn oldu mu?
birde on gün sonra işe baslıycam.buzlukta süt biriktiyorum . ancak ara sıra biberon tutan oğlum,ne yazık ki bugğnlerde anne sütünü biberonla vermeye calısınca,biberon tutmuyor.. nasıl biberona alıstırırm.evde en az 6 cesit biberon var ,ac bıraktım tutmuyor.. yok yok. süt alerjisi oldugu için mama da veremiyorum.ne yapıcam sasırdım..işe basalamak da zorundayım.... öf ... lütfen fikir verin

inşallah tez zamanda düzelir ben bu düzenin bozulacağını bildiğim için kan ilacına başlamadım ek gıda almaya başladığında başlicam kısmet olurs 6. ayda.
biberona gelince bebekler bu aylatda ne yazıkki huy değiştiriyorlar onun için ara ara deniceksin, şe başladığında sen yokken bkacak olan kişi biberon ile vermeye çalışsın senin yokluğunda belki düzene girer.
süte alerjisi olduğunda su ile yapılan formul sütlerden de mi veremiyorsun? normalinde bebekler 1 yaşında önce inek sütü almamalı, ama ne yazıkki aileler inek sütünü çok erken yaşlarda vermeye başlıyor. neyse zaten senin bebişin de alerjisi varmış. emin ol ömrünün sonuna kadar hiç süt içmezse de çok iyi gelişir...

kaka yapmaya gelince; arkadaşım günde 1 kereye kadar hatta 3 günde 1 kereye kadar bişi olmaz lakin seninkinin maşallahı varmış, darısı yapamayanların başına.. korkma kan damlasının yan etkilerinde biri kabızlık ne yazıkki. sana koly gelsin bebişine de maşallah

İyi gunler arkadaşlar, duphalac ' ı fazla kullanmayın doktor uzun süre kullanımlarda barsak tembelliği yapıyor dedi bağımlılıkta yapıyormuş:18:
dogrudur zaten ona bakarsan hicbir sekilde müdahle dogru degil ama ana yüregiiste dayanmiyor gerci artik düzene girdik bizede burdaki dr. kullanmayin dedi bl bol su icir dedi oda yumusatir ama nafilee benim kizim suyu hic sevmiyor .birde bu duphlaci kullandim ve kakasi yumusak olmasinaragmen hafif kanli geldi zaten ondan sonra iyicene tedirgin oldum birdaha vermedim. kansuk gliserinli fitil bizdede var onuda denemisdim .denemedigimiz sey kalmais bunu farkettim hayirlisi insaallah bir aya düzelirbutun bebisler rahat eder

arkadaslarinda dedigi gibi suyundan olabilir tekrarlarsa ama bence ihmal etme drunuza danis sevindim iyi oldugunuza rabbimin her gününe sükür cana gelecegine mala gelsin tekrar cok gecmis olsun canim:)

Son düzenleme:
selam ne zamandır yazmamıştım buraya ne kadar çok yeni kişiler var yoksa nicklermi değişmiş bilemedim:))yarın dr randevumuz var ve rota aşımız olacak..

selam ne zamandır yazmamıştım buraya ne kadar çok yeni kişiler var yoksa nicklermi değişmiş bilemedim:))yarın dr randevumuz var ve rota aşımız olacak..

Mrb cogumuz yeni katıldık onceden takip edip yazmaya fırsat bulamayanlardaniz hepinizi okumadan tanıyoruz az çok hikayelerinizi biliyoruz şimdi şimdi yaziyoruz

Nasıldınız hanımlar bugün kızıma konuşan hello kittiyi aldım çok sevdi düğmelerine basıp dürüyor kızım birde dergi okuyor hanımlar kiriş kiriş ediyor sayfaları kapatıyor ben acıyorum o geri alttan elini vuruyor kapatıyor oyun yapıyor cadı maasallah sizde ne var ne yok bebisler nasıl

hayırlı olsun,benimkininde bütün oyuncakları konuşuyor şarkı söylüyor düğmesine basıyor konuşunca o da onlara cevap veriyor çok komik.
bugün benim canım biraz sıkkın çünkü bebeğim şimdiye kadar hiç kusmadığı kadar kusuyor,sebebi ne olabilir acaba sizlerede sormak istedim yarında devam ederse doktora götürücem bugün bütün emdiklerini geri kustu nerdeyse.

maşalllllah.. bizimkide şu yukarıdan sallaan ay şeklinde oyun konsolları var bebek arabalarına yada pusete monte ediliyor eskiden yakalamaya çalışırdı ama yapamazdı bakardı. şimdi onların üstündeki oyuncakları yakalıyor yetmiyor birde tutma yrlerine asılıyor tymeğe çalışıyor gazını alamayınca çığlık çığlığa bağrıyr yadım beeeeen...

bugün bnim bebişte çok kustu hayırdır... geçi ilk fışkırtarak kustuğunda sonradan farkettikki babsdı kucağına alırken karnına bastırmış yanlış tutmuş yeni yemişti ondan olmuş belki seninkide bunun gibi bişi olmuştur.. Amaan hasta olmasınlarda takip et bakalım kusmuğu kokuyor mu?

merhaba benim kızımda 4. ay aşılarınadn sonra 5-6 gün huysuzlaştı ama geçiyor merak etme kaka sorunuda büyüdükçe kaka yapma sayısı azalıyor birde demir ilacı verince azcık kabızlık olabilir onada alışır merak etme

Merhaba anneler, ben artik gecmis yapmaya yetisemiyorum. Zamanim o kadar az ki iste isleri bitirip zamaninda ccikmak icin kosturuyorum, evde bebisim ve malum isler.. umarim cok onemli seyler kacirmamisimdir..

Sut alerjisi icin doktor bize aptamil pregomin mama verdi. İcinde hicbir alerjen yokmus. Biz tam olarak sut mu alerji yapiyor bilemedik, kan testinde sut negatif cikti ama bebegimize aptamil mama verince yanaklari kizarik ve pul pul oluyordu. Testte %5 yanilma ihtimali varmis, o yuzden pregomin deneyelim dedi doktor. Bu yeni mamayla simdilik iyi gidiyor bakalim. Pregomin biraz pahaliymis ama biz satin almadigimiz icin ne kadar bilmiyorum.

Kaka isine gelince, bizim 1,5 ay kadar suren haftada bir ancak fitillle kaka yapmaya kadar giden problemimiz vardi. Onu poposundaki catlagi ilik oturma banyolari ile sadece 4 gunde tedavi ederek astik ve 2-3 gunde bir yapar hale gelmisti. Son 3-4 gundur aksamlari birkac kasik patates-havuc-princ haslamasi veriyorum, her gun yapmaya basladi sanirim ek gidanin etkisi doktor demir verdi ama henuz baslamadim. Onu ne zaman vermek gerekiyor? Sutle yakin zamanda olmamasinlazim diye biliyorum.

merhabalar...

marjinal79, umarım sıradan kusma eylemlerindendir mertin çok kusması, düzeleceğini umuyorum...

maşallah bebeklerinize, düğmeye basabiliyolar demek, benimki basamıyor, daha elleriyle oynuyor ... yakalayamıyor henüz bişeyleri, çıngırağını sallıyorum önünde sadece bakıyor, ağzının yanına yaklaştırırsam elleriyle tutmaya çalışıyor, o kadarcık...

skphotographer,
bu pusetlere takılan sallanan şeyleri nerden alabiliriz acaba canım ???

demir ilacına gelince, prospektüsünde mama,süt veya yemeklere karıştırılıp verilir yazıyor ama ben gene de kusar,ilacı çıkarır diye, besledikten 1 saat sonra falan veriyorum. keyfi yerindeyken yani...

Bencede kokarsa eksi eksi ozaman midesini üşürmüş ola bilir koku yoksa belki farklı bir tutus seklinden yada konuşup midesini zorlamızda olabilir benim kızım çok konuşup konuşup midesini bazen zorluyor ozaman hıçkırık tutuyor azıicikda kusa biliyor bir bak bakalım gecmis olsun canım

Merak etme canım senin kızında yapar aralarında nerden baksan bir 3hafta herhalde rahat oynuyor benim kizimda son 1haftadir iyicene bilincli yapior cabuk degisiyorlar 1gun icinde bile yeni seyler keşfediyorlar canim

evet canım, bazılarıyla 1 ay var arada. yapar zamanı gelince. ben biraz pimpirik mi oldum ne

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…