2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

hiç alma bence de boş masraf olur,daha faydalı şeyler alırsın bebegine :)

haklısın canım zaten bebeğin o kadar çok ihtiyacı var ki mama sandalyesi almayı düşünüyorum ek gıdaya geçince lazım olur,sonra yürüteç daha da neler neler işe yaramıycak birşeye para vermenin gereği yok.

Evet bende oyle dusunmustum yaklasik 3 haftadir hergun yogurt yada meyve pureleri ve brzda sebzeli yemeklerden tattiiyorum aceba biraz fazlalastirsammi dedigin gibi??? mama isine gelince biberona alismasin diye bazen aksamlari sadece 1 beberon yapiyodum en fazla ictigi 90 cc oluyodu anne sutunden sonra ama artik gun iceisindede vereyim bide oyle deniyeyim artik belki gercekten doymuyodur... sagol canim tavsiyelerin icin

uysal bir bebegin varsa yani kendi kendine oynayan,kucaga alışmamış bir bebekse faydası olur oyun halısının..biz fisher prize aldık ama 5 dakika bile durmuyor kucakta gezmekten daha çok hoşlanıyor tontonum :)

evet cnım, bebeğim uysal, yerde uruyor uzun süedir, battaniye üzerinde. kendince elleriyle oynuyor, sağa sola dönüyor, öyle . kucağa alışık değil şükür. alabilirim o zaman şöle basit bi oyun halısı.
fikir veren arkadaşlara teşekkürler :)

karam8134, oyun halısını çok gereksiz bulmuşsun, bebek severse neden gereksiz olsun anlamadım, bebeğe göre değişir. severse oynar içinde. onun da üstünde sallanan oyuncaklardan var, uzanması için, sesler var müzik çalanı var, bunları faydasız olarak göstermen biraz acımasız olmuş. isteyen alır istemeyen almaz, herkesin fikri ve maddi durumu ... kimseye "hiç alma,boşa masraf" diyemeyiz, fikir sunarız,artı eksilerini anlatırız, kendi kararını verir herkes, böyle düşünüyorum arkadaşım

seninki duruyorsa ne güzel maşallah al tabi canım eğitici olur benimkinin huyu farklı,keşke benimkide dursa ama maalesef.burda söylenenlere göre benimki pek hoşlanmaz gibi,bende bu günlerde mama sandalyesi araştırıyorum bakalım 2-3 haftaya alıcam ek gıdaya geçerken,e -bebekte güzel modeller var.

ikea nın mama sandalyesi hem ucuz hem kullanışlı hem hafifmiş ben daha bakmadım komşu topikte okumuştum tavsiye eden çoktu bak istersen

ikea nın mama sandalyesi hem ucuz hem kullanışlı hem hafifmiş ben daha bakmadım komşu topikte okumuştum tavsiye eden çoktu bak istersen

bende onu duydum ama tipi pek hoşuma gitmedi sırf plastik gibi,ben oturduğunda daha rahat olsun istiyorum önerin için teşekkürler canım.

Mrb hanımlar keyfleri nasıl bizde iyi çok şükür biraz yorgun!
Oyun halısından mam sandalyesinden ve sallanmaktan bahsedilmiş oyun halısı bende aldım baya büyük bebekten bebege değişiyor benim kız tas çatlasa 20 dk oyalanıyor oyun oynuyor sonra bir laf atmamızı istiyor ama ise yarıyor mama sandalyesini bende bu ayın icinde almayı düşünüyorum çok güzel bur kaç model gördüm bakalım bı
Sallama üzerine yazı iyi oldu icim biraz rahatladı
Hepinizi kizimla öpüyoruz tezyelerii

Son düzenleme:

ben hiç kimse almasın demedim ki sadece kendi kendine uzanıyorsa oynuyorsa kullanılır dedim..ama arkadaşın bebegi kucakta gezmeyi seviyormuş o nedenle faydasını görmez bizimki gibi köşede eskimeyi bekler diye dedim ve şunu da ekledim uysal bebegin varsa olur arkadaşım...

günaydın kızlar..herkese hayırlı haftalar..aşıdan geldik az önce.canım oğlum azıcık ağladı :-( 6.100 gram olmuş..boyuda 61 cm..boyu kısa sanırım biraz.bana da ferrum damladan verdiler bakalım alacak mı? devit.i bile zorla veriyorum.

gunaydın annısler.. dun kucuk bı kaza yasadım elıme kızgın yag dokuldu epey kabardıı acıle gıttık ılac verdıler..su topladı. ıns hemen gecer kıızmla zor ılgılenıyorumm.. allahbeterınden korudu ..

yesımcım masalahh kuzunaa gelısımı gayet ıı ferrum kullanıyorum bende gunde 3 damla dedıler bıze..

geçmiş olsun canım,allah hepimizi kazalardan belalardan korusun inşallah.

sanada günaydın canım biraz minyon demekki önemli olan sağlıklı olması hepsinin yapısı farklı sonuçta,sonra uzar annesi.kan ilacı daha beter biz şimdilik bıraktık ama sonra yine devam edicez.

Maasallah kuzuna bence boyunuza takma sonuçta her bebek farklı gelişiyor bı bakarsın aniden boy atmış

Gecmis olsun canim yanık çok kötü olur Allahım şifanı versin hemencicik insaallah nerde varsa bebisinle rahat rahat ilgilenirsin yine

ben de mama sandalyesi düşünüyorum, henüz harekete geçemdim,sadece aklımdan geçiyor :) fikir verire rkadaşlar seviniriz...

geçmiş olsun canım ya, ah ne zordur şimdi,allah beteinden korumuş dediğin gibi bizim ferro sanol ilacımız,günde 7 damldan başlıyoruz onra 9a çıkarıcaz, ben 8 damla veriyorum şimdi. sizinki azmış ne güzel :)

yeşim84, maşallah uzar sanırım sonradan

eylülnaz,meraba ,biz de sizi öpüyoruuuz... oyun halısı konusunu hala düşünüyorum,netten almalıyım çünkü burd çok pahalıdır eminim

Son düzenleme:
slm bayanlar
benım ogluma aksam olunca bı hal oluyo mememi ısrarla reddediyo sadece bıberon ıstıyo nefesi kesilene kadar aglıyo :26:
ben de aglamasın dıye veriyorm ama sütten tamamen kesilir diye de korkuyorm
salıncak almaya karar verdim bende belkı onunla bıraz oyalanır
bugün temizliğe niyetlendim inş. sonuçlanr evi belediye basacak yakında

sanada selam,
inşallah işe yarar canım,bende eskisi kadar sık temizlik yapamıyorum yapsamda hemen yine kirleniyor maalesef oğlum öyle bir saçlarıma yapışıyorki heryer saç zaten dökülüyor hergün süpürüyorum yine aynı.

e-bebeğe bir bak canım oranın internetten satışıda var güzel oyun halıları var,ben mama sandelyesini oradan alıcam istanbul forumdaki yeri bize çok yakın şimdiye kadar çoğu şeyini ordan aldım memnunum.

kızlar birde ne sorucam size bebişlerinizin baş çevresi kaç cm?benim oğluşumun şuan 40,5 cm..netten baktım şöyle.6.ayda 43 olması falan gerekiyormuş.küçük baş ise doktora gidin falan yazıyor.korktum biraz.6.aya ne kaldı şurada 43 olur mu ki ozamana kadar?

ben kontrol kartına baktım canım 20 gün önce 42,5 muş baş çevresi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…