polivit hamilelikte alınan vitamin mi canım?ben elevit kullanıyorum hamilelikte kullandıgım vitamin..slm herkese aranızda polivit kullanan varmı acaba??
başım dertte arkadaşlar
biberon almıyor kızım sıvı şeyleri döke saça kaşıkla yedirmeye çalışıyorum zor oluyor tüm denemelerime rağmen başaramadım bu yüzden işe başlayamadım
bu sorunu yaşayan varmı bir çözüm yolu öneriniz varmı yardıııımmmmm
başım dertte arkadaşlar
biberon almıyor kızım sıvı şeyleri döke saça kaşıkla yedirmeye çalışıyorum zor oluyor tüm denemelerime rağmen başaramadım bu yüzden işe başlayamadım
bu sorunu yaşayan varmı bir çözüm yolu öneriniz varmı yardıııımmmmm
hazır olmayabilir henüz yarım elmadan az ver ve sütünle karıştırarak dene istersenBenim kızım ek gıda olayında beni zorlayacak gibi görünüyo kızlarelma suyu verdim ilk defa dün,bi kaç kaşık içti,yüzünü buruşturdu,ağzını sımsıkı kapattı sonra,gülmek için açtığında saldım ağzına kaşıkla,zorla yuttu,ağladı sonra elmada çok tatlıydı aslında niye böyle yaptı anlamadım,bugün de zorla yarım elma suyu verebildim yine ağladı siz iştahla yiyo yazınca bende heveslenmiştim. yarın armut denicem,bide yoğurt mayalıcam. aslında buzlukta sütüm var,onunla yapabilirim ama beğenmeyip yemezse ziyan olur diye yarın ilk olarak mamayla yapıcam,biberonda almıyo zaten,sadece beni emiyo,umarım alışma dönemi olduğu için böyle yapıyodur,düzelir sonra,üzüldüm ama
yeni doğduğu zaman alıştırılırsa daha kolay oluyor biberona başlamasıhazır olmayabilir henüz yarım elmadan az ver ve sütünle karıştırarak dene istersen
annenin tecrübelerini paylaşırmısın lütfen malum benim süt olayı sıkıntılı
sağol canımince bulgur ile köfte yogurdum mesela, ince bulgur çok güzel süt yapiyor..
sonra irmik ayni sekilde, irmik helvasi, tatlisi vs...
karaciger (soganla kavurma seklinde)
bulgur pilavi (domatesli, sade, kiymali, sehriyeli... )
rezene çayi
findik (bunu babannem söylemisti telefonda konusurken)
daha söyledi ama suan aklima gelenler bunlar, internette birçok seyde var tabi deneyip faydasini gören çok
bu arada benim sütüm kesildi galiba 5-6 saat emmeyince baktim normalde fiskirmasi lazimken damla damla geldi yok denecek kadar az.. bu beslenme olayini ne yapicaz bilmiyorum biberon mamasi almiyordu bende içine cicibebe koymak zorunda kaldim baktim yedi kasikla.. ayni seyi bibeona koydum istemedi demek ki biberon tutmuyor
senindeeee ve herkesinde
yok be güzelim nerde ben 11 yıllık evliyim ha hala eşimle birbirimizi çok severizgerçi biz evlendikten sonra pek kutlamıyoruz,bazen hediye filan alıyor eşim ama sizler kutluyor musunuz merak ettim?
dün bayağı ek gıdaya yüklendim
11 gibi yarım elma 1 dilim armut püresi ve 1 çay kaşığı zeytinyağı
3-4 gibi 2.5 tatlı kaşığı yoğurt içine 2 kayısı püresi
7.5 gibi bebelac tahıllı gece maması
tahıllı mamayı sevdi sanki ve gece sanki daha iyiydi karnını tok tuttu demekki veya dün gündüz hiç uyumadı ondanmı gece iyiydi bilmiyorum ama deneyin derim
yok be güzelim nerde ben 11 yıllık evliyim ha hala eşimle birbirimizi çok severizama öyle sevgili durumumuz yok evli mutlu çocuklu modundayız
tahıl mamaları veya pirinç unu mamalarında sütü içinde sen ayrıca süt koymuyorsu eğer koyarsan ağırlaşır ve böbreklere mideye gereksiz yük biner sen dolaptaki sütünü yoğurt yaparsın veya sade pirinç unu alıp sütünle pişirirsinsenin deyeneyimlerin banada örnek oluyor bizimde az kaldı ek gıdaya geçmeye 13-14 güne 6. ayı doluyor o zaman geçicez burdaki tarifleri okuyorum tecrübe kazanırım belki bende kaşık maması olarak hippin tahıllısıyla başlamayı düşünüyorum,dolapta biraz anne sütüm var onunla yaparım.
bende ek gıdada başarılı değilim ağustos annelerinden bilgi araklıyorum çoğu zamanmerhabalar..benim bıdış 5 ay 1 haftalık oldu ve dr ek gıdaya baslamamı istedi..prinç muhallebisi ve elma suyu vermemi istedi-eczaneden aptamil sütlü prinçli aldım aslında pirinç unundan da yapılıyor ama aynı şey sanırım..çok da sevdi..haftaya armut vericem umarım sever.Ek gıda konusunda kafam çoook karışık,ne vermeli ne kadar vermeli ne zaman vermeli?????
hiç sürpriz yapmadı henüz artık çiçekte gelmiyor hediye alıyor direkmaşallah bizde 3.seneden sonra hele birde bebek olduktan sonra aynı moddayıznişanlıyken çok farklıydı süprizler filan.
tahıl mamaları veya pirinç unu mamalarında sütü içinde sen ayrıca süt koymuyorsu eğer koyarsan ağırlaşır ve böbreklere mideye gereksiz yük biner sen dolaptaki sütünü yoğurt yaparsın veya sade pirinç unu alıp sütünle pişirirsin
bende ek gıdada başarılı değilim ağustos annelerinden bilgi araklıyorum çoğu zaman
meyve veriyosun zaten artık meyvenin püresini verebilirsin mesela yarım elma sonra 2-3 tatlı kaşığı yoğurt istersen havuç patetes pirinç çorbası
ama pirinç unundan ziyade tahıllı mamalar tavsiye ediliyor
hiç sürpriz yapmadı henüz artık çiçekte gelmiyor hediye alıyor direk
bende geçenlerde dedim bana hediye alma aldığın şeyleri beğenmiyorum ben zaten istediğimi alıyorum dedim adam tuhaf tuhaf bakıyor yani ben tam yıllanmış evliler modundayım
aaa onu bilmiyordum dediğin doğrudur ben hip hiç kullanmadım ama çok övilüyor denk gelirse alıcamben hippinkinin hazırlanışında öyle okudum intertten sütsüzdü galiba :44: anne sütüyle hazırlanabilir yazıyordu da ondan öyle söyledim,bende muhallabi yaparım o zaman sütlerden.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?