2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

bütün kadınlar aynıyız bende enson çiçek getşrdiğinde çiöeği kafasına vurup bunu alıcağına işe yarar bişe alsana boşuna paranı savuruyorsun dedim ondan sonra yıllarca çiçek almadı ben hem romantik değilim hemde zor kadınım heralde

Özellikleri:

Tamamen organik içeriklidir.
Süt veya süt proteini içermez.
Anne sütü veya devam formülü ile hazırlanabilir. Bebeğin süt alerjisi varsa su ile de hazırlanabilir.
B1 vitamini ilavelidir.
Tam tahıllı yulaf kullanılmıştır.
Gluten içermez.
Organik içerikli olduğundan %100 GDO’ suzdur.

Hitap ettiği yaş aralığı: 4.aydan itibaren

Markanın ait Olduğu ülke:Almanya

canım açıklaması buydu yulaflı mamanın.

bir şey sorayım kızlar bebeğinizin gaz durumu nedir benim oğlan 10 gün öncesine kadar pırt pırt sürekli çalışırdı şimdi hiç duymuyorum sizinde mi böyle

aynen katılıyorum bende o katagoriye giriyorum,belki aşk böceği olanlarda vardır çevremde rastladım onları tebrik ediyorum bu kadar romantik oldukları için

bir şey sorayım kızlar bebeğinizin gaz durumu nedir benim oğlan 10 gün öncesine kadar pırt pırt sürekli çalışırdı şimdi hiç duymuyorum sizinde mi böyle

bizimkide şurup içerken çok yapıyordu şimdide çıkarıyor ama daha az galiba.

sadece yulafmı yoksa tam tahıllımı
zaten almanya bu konuda çok iyiymiş bu meyve pireleride hani kavanozda olanlar avrupada çok satılıyormuş hipp in halk çok güveniyormuş

Süt içermez.
Anne sütü veya devam formülü ile hazırlanabilir. Bebeğin süt alerjisi varsa su ile de hazırlanabilir.
İlave şeker içermez.
İçerisinde tam tahıllı buğday, arpa, yulaf gevreği, kabuklu buğday, çavdar unu ve mısır unu, pirinç irmiği bulunmaktadır.
Gluten içerir.
B1 vitamin ilavelidir.
Organik içerikli olduğundan %100 GDO'suzdur.

buda tam tahıllının özellikleri.

canım acaba aç degil miydi ben beslenmesinden 2 saat sonra veriyorum yiyiyor,yani beslenmesine 1 saat kala çok aç ya da tok olmamalıymış bebek,drumuz öyle demişti..bir de öyle denesen
yeni doğduğu zaman alıştırılırsa daha kolay oluyor biberona başlaması
evet çyleymiş ama o zaman da ya biberona alışır bırakır diye vermedik bizzz...emzik de almadı ilk günden beri midesini bulandırdı hep..k.validem der herkes biberona alışır bizimki begenmiyor
Eki Görüntüle 632603

günaydın sevgililer gününüz kutlu olsun kızlar.
senin de günün kutlu olsun hep sevgi dolu yıllar geçsin inş biz efe gelmeden önce hiçbir özel günü atlamazdık rezerveler,hediyeler(tabi önceden ne lazımsa söylenir o alınırdı ama en son yılbaşında evde küçük çaplı bir kutlama o kadar..bugün de efe uyusa bizde uyusak diye bekleriz her zamanki gibi ama 26 nisan 3.evlilik yıldönümümüz o kaçmaz güzelce kutlarız inş
ek gida ayrı bir uzmanlık ben de zorlanacam gibi..bir de tam ögün vermeye ne zaman geçecegiz acaba 1 ayda sonra okula başlamam lazım da ben gelene kadar yesin bari
biz o pıt pıtları duymak için 5 aydır masajlar,sporlarla ugraşıyoruz ama nadir pıt pıt var
aynı durum yıne bizde var kıvranıyo yavrum 4 gün oldu tık yok
şeytan diyo verme demir vitaminini :26:

demir mi kabız yapıyor :18: of ya bu ay başlayacagız biz de zaten gazlı bebegim öyle olursa ben naparım

ayyy kafasına ne vuruyon adamın ayol
ben de romantik değilimdir fazla ama elinde hediye veya çiçekle gelirse de kafasına çarpmam, heheee alemsin kızz

biz de evdeyiz sanırım, kalpli kurabiyeler yaptım kocişime, baş harflerimizden de 2 tane kurabiye var
masayı da ahzırladım şimdiden,mumlar falan hazır, kıymalı makarna yapıcam, çok sever

ben de ek gıdayı ne kadar vereceğimi bilemiyorum, başlayalı 3. haftadayız, sorun yaşamadım henüz ama ne zaman çoğaltıcam falan bilemiyorum. dün yarımdan az daha az elma püresi verdim arkasına mamasını verdim ama mamada azalma olmuyor, azcık da olsa doyurmaz mıydı ne bileyim :44:

hazır olmayabilir henüz yarım elmadan az ver ve sütünle karıştırarak dene istersen

bugünde armut suyu verdim,fazla zorlamadım,ama yine isteksiz içti bir kaç gün daha böyle deneyeyim,olmazsa bide sütle karıştırarak veririm canım.

maşallah kuzucuğa ,inşallah hep böyle güzelce yemeye devam eder,darısı benim bebişimin başına :)

canım acaba aç degil miydi ben beslenmesinden 2 saat sonra veriyorum yiyiyor,yani beslenmesine 1 saat kala çok aç ya da tok olmamalıymış bebek,drumuz öyle demişti..bir de öyle denesen :

emdikten 2 saat sonra verdim canım. hatta meyve suyunu zorla verdikten sonra mememi verdim,öyle bi yapışıp emdi ki,aç olmasa mememide emmezdi,neyseki sütüm iyi,aç kalmıyo ama insan diğer şeyleride iştahla yesin istiyo

Son düzenleme:
oooo romantik olmayanımız böyleyse romantik olanımız nasıldır acaba kıymalı makarna da iyiymiş hem sevmesi hem pratik oluşu tadımlık canım çok az vermişsin ondandır mama yiyişi

dıslerı cıkıo olabılır..
yenıyenı alıstıgı ııcn ole yapıolar ara ara ver alısıcak sabırlı ol
en nefret ettıgım sey.. gelmıyceksen sole gecenlerde bıızımde bole bısey oldu cok sınırlendım
sadece senı emdıgı ıcın kabullenmesı daha zor olurr. ama alısır cnm uzme kenddınıı ılk yogurt havuc elma suyu ıle baslaa ıstemezse zorlama.. bıkac gun sonra gene dene..
kızlar armut suyu veriyorsunuz ya her mevsim de meyvesini verin diyorlar..yaz meyvesi degil mi armut ben hiç vermedim
hıc vermedım hazır olanlardan yıyoruz.. kavanoız purelerındenn kendım elma havuc suyu verıyorum katı meyve sıkacagı ıle yapıyorum armutun mevsımı deıl onermem cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…