- 19 Haziran 2012
- 30.174
- 38.361
- 598
- 35
aaa onu bilmiyordum dediğin doğrudur ben hip hiç kullanmadım ama çok övilüyor denk gelirse alıcam
haklısın bende aldığı hediyeleri pek beğenmiyorum bana seçtir diyorum bir iki kere çiçek getirdi soldular dünya para vermiş bende bunları alıcağına daha güzel kalıcı birşey alabilirdin dedim pek romantik değilim galiba
bütün kadınlar aynıyız bende enson çiçek getşrdiğinde çiöeği kafasına vurup bunu alıcağına işe yarar bişe alsana boşuna paranı savuruyorsun dedim ondan sonra yıllarca çiçek almadı ben hem romantik değilim hemde zor kadınım heralde
bir şey sorayım kızlar bebeğinizin gaz durumu nedir benim oğlan 10 gün öncesine kadar pırt pırt sürekli çalışırdı şimdi hiç duymuyorum sizinde mi böyle
sadece yulafmı yoksa tam tahıllımıÖzellikleri:
Tamamen organik içeriklidir.
Süt veya süt proteini içermez.
Anne sütü veya devam formülü ile hazırlanabilir. Bebeğin süt alerjisi varsa su ile de hazırlanabilir.
B1 vitamini ilavelidir.
Tam tahıllı yulaf kullanılmıştır.
Gluten içermez.
Organik içerikli olduğundan %100 GDO’ suzdur.
Hitap ettiği yaş aralığı: 4.aydan itibaren
Markanın ait Olduğu ülke:Almanya
canım açıklaması buydu yulaflı mamanın.
bizimkide şurup içerken çok yapıyordu şimdide çıkarıyor ama daha az galiba.
bizimki armudu kayısıyı yedi hala ortada kaka yok ne bağırsakmış be
yapamayınca insan bebeğinin acı çektiğini görünce perişan oluyor yavrularımızın bu durumları en kısa zamanda düzelir umarım.
canım acaba aç degil miydi ben beslenmesinden 2 saat sonra veriyorum yiyiyor,yani beslenmesine 1 saat kala çok aç ya da tok olmamalıymış bebek,drumuz öyle demişti..bir de öyle denesenBenim kızım ek gıda olayında beni zorlayacak gibi görünüyo kızlarelma suyu verdim ilk defa dün,bi kaç kaşık içti,yüzünü buruşturdu,ağzını sımsıkı kapattı sonra,gülmek için açtığında saldım ağzına kaşıkla,zorla yuttu,ağladı sonra elmada çok tatlıydı aslında niye böyle yaptı anlamadım,bugün de zorla yarım elma suyu verebildim yine ağladı siz iştahla yiyo yazınca bende heveslenmiştim. yarın armut denicem,bide yoğurt mayalıcam. aslında buzlukta sütüm var,onunla yapabilirim ama beğenmeyip yemezse ziyan olur diye yarın ilk olarak mamayla yapıcam,biberonda almıyo zaten,sadece beni emiyo,umarım alışma dönemi olduğu için böyle yapıyodur,düzelir sonra,üzüldüm ama
evet çyleymiş ama o zaman da ya biberona alışır bırakır diye vermedik bizzz...emzik de almadı ilk günden beri midesini bulandırdı hep..k.validem der herkes biberona alışır bizimki begenmiyoryeni doğduğu zaman alıştırılırsa daha kolay oluyor biberona başlaması
senin de günün kutlu olsun hep sevgi dolu yıllar geçsin inş
ek gida ayrı bir uzmanlıkmerhabalar..benim bıdış 5 ay 1 haftalık oldu ve dr ek gıdaya baslamamı istedi..prinç muhallebisi ve elma suyu vermemi istedi-eczaneden aptamil sütlü prinçli aldım aslında pirinç unundan da yapılıyor ama aynı şey sanırım..çok da sevdi..haftaya armut vericem umarım sever.Ek gıda konusunda kafam çoook karışık,ne vermeli ne kadar vermeli ne zaman vek ermeli?????
biz o pıt pıtları duymak için 5 aydır masajlar,sporlarla ugraşıyoruz ama nadir pıt pıt varbir şey sorayım kızlar bebeğinizin gaz durumu nedir benim oğlan 10 gün öncesine kadar pırt pırt sürekli çalışırdı şimdi hiç duymuyorum sizinde mi böyle
aynı durum yıne bizde varkıvranıyo yavrum 4 gün oldu tık yok
şeytan diyo verme demir vitaminini :26:
amin canım inşallahyapamayınca insan bebeğinin acı çektiğini görünce perişan oluyor yavrularımızın bu durumları en kısa zamanda düzelir umarım.
demir mi kabız yapıyor :18: of ya bu ay başlayacagız biz de zaten gazlı bebegim öyle olursa ben naparım
aynı durum yıne bizde varkıvranıyo yavrum 4 gün oldu tık yok
şeytan diyo verme demir vitaminini :26:
bütün kadınlar aynıyız bende enson çiçek getşrdiğinde çiöeği kafasına vurup bunu alıcağına işe yarar bişe alsana boşuna paranı savuruyorsun dedim ondan sonra yıllarca çiçek almadı ben hem romantik değilim hemde zor kadınım heralde
hazır olmayabilir henüz yarım elmadan az ver ve sütünle karıştırarak dene istersen
dün bayağı ek gıdaya yüklendim
11 gibi yarım elma 1 dilim armut püresi ve 1 çay kaşığı zeytinyağı
3-4 gibi 2.5 tatlı kaşığı yoğurt içine 2 kayısı püresi
7.5 gibi bebelac tahıllı gece maması
tahıllı mamayı sevdi sanki ve gece sanki daha iyiydi karnını tok tuttu demekki veya dün gündüz hiç uyumadı ondanmı gece iyiydi bilmiyorum ama deneyin derim
canım acaba aç degil miydi ben beslenmesinden 2 saat sonra veriyorum yiyiyor,yani beslenmesine 1 saat kala çok aç ya da tok olmamalıymış bebek,drumuz öyle demişti..bir de öyle denesen:
oooo romantik olmayanımız böyleyse romantik olanımız nasıldır acabaayyy kafasına ne vuruyon adamın ayol
ben de romantik değilimdir fazla ama elinde hediye veya çiçekle gelirse de kafasına çarpmam, heheee alemsin kızz
biz de evdeyiz sanırım, kalpli kurabiyeler yaptım kocişime, baş harflerimizden de 2 tane kurabiye var
masayı da ahzırladım şimdiden,mumlar falan hazır, kıymalı makarna yapıcam, çok sever
ben de ek gıdayı ne kadar vereceğimi bilemiyorum, başlayalı 3. haftadayız, sorun yaşamadım henüz ama ne zaman çoğaltıcam falan bilemiyorum. dün yarımdan az daha az elma püresi verdim arkasına mamasını verdim ama mamada azalma olmuyor, azcık da olsa doyurmaz mıydı ne bileyim :44:
dıslerı cıkıo olabılır..ayy katı pütürlü şeyler vermeyin bebelere yazık :18: nasıl yutucak onu, pürelere yeni alışıyolar, dişi yok ki çiğnesin
ya arkadaşlar daha önce sordum sanırım ama hatırlayamıyorum cevap veren oldu mu, havuç rendeliyoruz ya camda, havucun yarısına geliyorum suyu çıkmıyo ki nasıl oluyo suyu, 2-3 havuçtan mı çıkıyor bayağı su acaba ... püresi de çok katı oluyo... nasıl yapıyorsunuz ? başka meyveyle karıştırmıycam henüz, tek tek tatlarını öğrendikten sonra karıştırmam gerekiyor çünkü.
bi de 3 gecedir gece sık sık uyanıyor kızım, ağlayark değil, öyle gözlerini açıyor kendi kendine oynuyor,ben bakarsam bana gülüyor, tıpkı gündüz uykusundan uyanmöış gibi. aç desem aç değil, çünkü yatmadan gene aynı miktar mamasını içiyor. gece 2den sabaha dek tepinip duruyor yerindebugün sabah 6da artık kucağıma aldım, 5 dk sonra kucağımda uyuyakaldı, uyudu biraz...
uzun süredir gece deliksiz uyuyordu, benle yatıp benle kalkardı, noldu anlayamadım, fikri olan var mı ???
yenıyenı alıstıgı ııcn ole yapıolar ara ara ver alısıcak sabırlı olsabah dedigim gibi kizi doktora götürdüm kilosuna baktik normal düzeyde dedi yani bir gerilik görmedi.. :44:
5 aylik bebek menüsü verdi belki farkli seyler tatmak istediginden emzirince almiyor dedi
Gittim magazaya devam mamasi aldim eve geldim hazirladim verdim ama yüzünü burusturdu sevmedi
Ardindan emzirim belki alir diye ama istemedi
Kalktim doktorun önerdikleri ile sebze çorbasi hazirladim o da hosuna gitmedi
Tek sevdigi sey elma suyu ve püresi, havuç suyu
Sinirden çatlamak üzereyim ne yapayim bilmiyorum
en nefret ettıgım sey.. gelmıyceksen sole gecenlerde bıızımde bole bısey oldu cok sınırlendımmerhaba kızlar bu aralar çok giremiyorum.hepiniz iyisinizidr inşallah...
yetiştiremiyorum hiçbirşeyi açıkçası.kzıım az uyuduğu için uyku aralarına koştur koştur evi topluyorum karnımı doyuruyorum çamaşır atıyorum makineye sonra onları as falan filan .
ben hala emziriyorum.ek gıdaya geçmedik.sizin deneyimlerinizi okuyorum.ek gıdaya geçtiğimde hepiniz tecrübeli olacaksınız:)))
ama 2 gün önce kereviz yemeği yapmıştım.ondan verdim 1 çay kaşığı. önce sevdi sonra sevdiğini görünce 1 çay kaşığı daha veresim geldi:)) onu öğürdü:)))) yine de yuttu:))
bişeyler yediğini görmek çok güzeldi:))
onun dışında kızdığım misafirlerim odu. geleceğiz diye haber verip gelmeyenler (tabii ben geceden saatlerce hazırlık yapıyorum)
geleceğiz diye haber verip akşama doğru uğrayıp kalkanlar
nasıl düşüncesiz insanlar var anlamıyorum. ne olur kızlar gideceğiniz bir yer varsa iptal olduysa arayıp haber verin.ya da sadece uğrayacaksanız sadece uğrayacağım fazla vaktim yok deyin de insanlar hazırlık yapmasınlar
sadece senı emdıgı ıcın kabullenmesı daha zor olurr. ama alısır cnm uzme kenddınıı ılk yogurt havuc elma suyu ıle baslaa ıstemezse zorlama.. bıkac gun sonra gene dene..Benim kızım ek gıda olayında beni zorlayacak gibi görünüyo kızlarelma suyu verdim ilk defa dün,bi kaç kaşık içti,yüzünü buruşturdu,ağzını sımsıkı kapattı sonra,gülmek için açtığında saldım ağzına kaşıkla,zorla yuttu,ağladı sonra elmada çok tatlıydı aslında niye böyle yaptı anlamadım,bugün de zorla yarım elma suyu verebildim yine ağladı siz iştahla yiyo yazınca bende heveslenmiştim. yarın armut denicem,bide yoğurt mayalıcam. aslında buzlukta sütüm var,onunla yapabilirim ama beğenmeyip yemezse ziyan olur diye yarın ilk olarak mamayla yapıcam,biberonda almıyo zaten,sadece beni emiyo,umarım alışma dönemi olduğu için böyle yapıyodur,düzelir sonra,üzüldüm ama
hıc vermedım hazır olanlardan yıyoruz.. kavanoız purelerındenn kendım elma havuc suyu verıyorum katı meyve sıkacagı ıle yapıyorum armutun mevsımı deıl onermem cnmkızlar armut suyu veriyorsunuz ya her mevsim de meyvesini verin diyorlar..yaz meyvesi degil mi armutben hiç vermedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?