2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

merhaba arkadaşlar aylar sonra oğlumla yaptığım ilk çalışmam. çook yaramaz hiç durmuyooo hiiiç

2 kasık meyve suyu cıkarmak ne kadar zahmetli ya bi sürü de bulasık cıkıyo asıl yemeklere baslayınca naparız bilmem
o zaman işler daha karışacak..bir de bebegi oyalamaya çalışırken daha zor oluyor..
Eki Görüntüle 631506 merhaba arkadaşlar aylar sonra oğlumla yaptığım ilk çalışmam. çook yaramaz hiç durmuyooo hiiiç

allah bagışlasın paşayı ismi nedir bu yakışıklını?ben de foto koymak istiyorum ama küçültmek falan gerekiyor çok ugraştırıcıymış eşim öyle dedi

2 kasık meyve suyu cıkarmak ne kadar zahmetli ya bi sürü de bulasık cıkıyo asıl yemeklere baslayınca naparız bilmem

haklısın canım bende bir iki kere çoçuğun kabızlığı için armut suyu denedim dünya bulaşık çıktı,15 güne bizimki 6. ayını dolduyor ek gıdaya geçince ne yapıcaz bilmiyorum:97::97::97:

Eki Görüntüle 631506 merhaba arkadaşlar aylar sonra oğlumla yaptığım ilk çalışmam. çook yaramaz hiç durmuyooo hiiiç

maşallah
çalışman güzel olmuş.

teşekkür eederimm oğlumda öğreniyorum işte

teşkkür ederim adı Muhammed emre yo aslında resim koymak çok kolay. facebook varsa orsadakilerin resmini bile yukleye bilirsin url kopyalayark

skphotographer,
maşallah yakışıklıya, çalışmanız harika, sonuçta içinde bebiş var

bayanstres,
vala bend e anlayamadım, uykusuz bebekelrimiz vardı burda, bahsediyodu arkadaşlar ama başına gelmeyince işte garip geldi şimdi bana :44: bebeğin düzeni bozulunca da zor oluyo tekrar alışmak ooffff... sütüm çok az olsa da uyandığında gene mememi veriyorum, oyalanıyor, kıpırdanarak, çekince yine aynı şeylere devam diş falan yok daha,aman geç çıksın, erken çıkınca zor oluyor, az daha büyüsün de...

bu arada kızım yere kapaklanmaya başladı 3 gündür, sürekl, yanında olmak gerekiyor, odadan çıkar çıkmaz dönüveriyo, sonra da çığlık atıyo

bizim ki daha tam dönmüyo, maşallah sizinkine tabi allahım korusun dönerkende,

slyn,
maşallah oğluşuna, arabası da son model :)))

karam,
foto küçültmek kolay, paint dosyası açıyorsun, resmi oraya sürüklüyosun, ordan foto boyutunu yüzde 70 falan yapıp tekrar farklı kaydet diyerek masaüstüne atarsın, kk ya yükleyebilirsin artık hazırrdır

teşekkür eederimm oğlumda öğreniyorum işte

teşkkür ederim adı Muhammed emre yo aslında resim koymak çok kolay. facebook varsa orsadakilerin resmini bile yukleye bilirsin url kopyalayark
Adıyla yaşasın inş..bugün deneme yapacagım başarılı olmak ümidiyle :)
mAaşallah hoppalaya da nasıl kurulmuş,memnun musunuz hoppaladan,kaç dogumluylu?
bizim ki daha tam dönmüyo, maşallah sizinkine tabi allahım korusun dönerkende,
Bizimki de iki kere sol tarafına döndü daha tık yok kaldıramıyor totoyu :)
Bakalım bugün deneyecegim paşamla tanıştırayım sizi :)
:)
bende sabırsızlıkla dömnesini bekliyorum. tembel galiba benimki biraz. 5. ay bitti hala dönme girişimi yok:)

Bizimki de dönmüyor sırtı yere bir uyurken gelir bir de altı açılırken egzersiz eksikligi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…