o zaman işler daha karışacak..bir de bebegi oyalamaya çalışırken daha zor oluyor..2 kasık meyve suyu cıkarmak ne kadar zahmetli ya bi sürü de bulasık cıkıyoasıl yemeklere baslayınca naparız bilmem
Eki Görüntüle 631506 merhaba arkadaşlar aylar sonra oğlumla yaptığım ilk çalışmam.çook yaramaz hiç durmuyooo hiiiç
2 kasık meyve suyu cıkarmak ne kadar zahmetli ya bi sürü de bulasık cıkıyoasıl yemeklere baslayınca naparız bilmem
Eki Görüntüle 631506 merhaba arkadaşlar aylar sonra oğlumla yaptığım ilk çalışmam.çook yaramaz hiç durmuyooo hiiiç
maşallahEki Görüntüle 631506 merhaba arkadaşlar aylar sonra oğlumla yaptığım ilk çalışmam.çook yaramaz hiç durmuyooo hiiiç
teşekkür eederimm oğlumda öğreniyorum iştehaklısın canım bende bir iki kere çoçuğun kabızlığı için armut suyu denedim dünya bulaşık çıktı,15 güne bizimki 6. ayını dolduyor ek gıdaya geçince ne yapıcaz bilmiyorum:97::97::97:
maşallah
çalışman güzel olmuş.
o zaman işler daha karışacak..bir de bebegi oyalamaya çalışırken daha zor oluyor..
allah bagışlasın paşayı ismi nedir bu yakışıklını?ben de foto koymak istiyorum ama küçültmek falan gerekiyor çok ugraştırıcıymış eşim öyle dedi
maşallahanesinede poz vermiş yakışıklım
maşallahanesinede poz vermiş yakışıklım
skphotographer,
maşallah yakışıklıya, çalışmanız harika, sonuçta içinde bebiş var
bayanstres,
vala bend e anlayamadım, uykusuz bebekelrimiz vardı burda, bahsediyodu arkadaşlar ama başına gelmeyince işte garip geldi şimdi bana :44: bebeğin düzeni bozulunca da zor oluyo tekrar alışmak ooffff... sütüm çok az olsa da uyandığında gene mememi veriyorum, oyalanıyor, kıpırdanarak, çekince yine aynı şeylere devamdiş falan yok daha,aman geç çıksın, erken çıkınca zor oluyor, az daha büyüsün de...
bu arada kızım yere kapaklanmaya başladı 3 gündür, sürekl, yanında olmak gerekiyor, odadan çıkar çıkmaz dönüveriyo, sonra da çığlık atıyo
bizim ki daha tam dönmüyo,maşallah sizinkine tabi allahım korusun dönerkende,
:)seninki de döner bi kaç güne, çok sürmüyo yan dönmesi, an meselesi yani
maşallah oğluşuna
Adıyla yaşasın inş..bugün deneme yapacagım başarılı olmak ümidiyle :)teşekkür eederimm oğlumda öğreniyorum işte
teşkkür ederim adı Muhammed emre yo aslında resim koymak çok kolay. facebook varsa orsadakilerin resmini bile yukleye bilirsin url kopyalayark
mAaşallah hoppalaya da nasıl kurulmuş,memnun musunuz hoppaladan,kaç dogumluylu?
Bizimki de iki kere sol tarafına döndü daha tık yok kaldıramıyor totoyu :)bizim ki daha tam dönmüyo,maşallah sizinkine tabi allahım korusun dönerkende,
Bakalım bugün deneyecegim paşamla tanıştırayım sizi :)slyn,
maşallah oğluşuna, arabası da son model :)))
karam,
foto küçültmek kolay, paint dosyası açıyorsun, resmi oraya sürüklüyosun, ordan foto boyutunu yüzde 70 falan yapıp tekrar farklı kaydet diyerek masaüstüne atarsın, kk ya yükleyebilirsin artık hazırrdır
:)
bende sabırsızlıkla dömnesini bekliyorum. tembel galiba benimki biraz. 5. ay bitti hala dönme girişimi yok:)
bakalım bu olmuş mu :) elim alıştı artık durmam benhacı yatmaz oglum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?