2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

Slm canim bebegin hayirli olsun gule gule buyut seni ekim annelerinden hatirlar gibiyim
nasilsiniz kuzunla hersey yolundadir umarim...

evt cnm ben ekim annesi olarak olarak yola cıktım ama oglum erkenci davrandı 18 eylülde geldi
tesekkür ederim cok şükür iyiyz
siz nasılsınız

mAaşallah hoppalaya da nasıl kurulmuş,memnun musunuz hoppaladan,kaç dogumluylu?

daha yeni aldık 5 gün falan oldu. sevdi sayılır.ama daha boyu ve kolları tam yetişmiyor. oyuncakları iki elinle tutamayınca da kızıyor daha çok hırslanıyor. hoppala değil. ayakları yere basıyor. sabit duruyor. şimdilik bende altına yastık koyuyorum. 7 eylül de doğdu

:)
bende sabırsızlıkla dömnesini bekliyorum. tembel galiba benimki biraz. 5. ay bitti hala dönme girişimi yok:)

yerde durmuyosa fazla, dönme girişimi olmuyodur, engellemeyin çocuğu

master ve karam,
maşallah oğullarınıza çok tatlılar

merhaba kızlar bu aralar çok giremiyorum.hepiniz iyisinizidr inşallah...
yetiştiremiyorum hiçbirşeyi açıkçası.kzıım az uyuduğu için uyku aralarına koştur koştur evi topluyorum karnımı doyuruyorum çamaşır atıyorum makineye sonra onları as falan filan .
ben hala emziriyorum.ek gıdaya geçmedik.sizin deneyimlerinizi okuyorum.ek gıdaya geçtiğimde hepiniz tecrübeli olacaksınız:)))
ama 2 gün önce kereviz yemeği yapmıştım.ondan verdim 1 çay kaşığı. önce sevdi sonra sevdiğini görünce 1 çay kaşığı daha veresim geldi:)) onu öğürdü:)))) yine de yuttu:))
bişeyler yediğini görmek çok güzeldi:))
onun dışında kızdığım misafirlerim odu. geleceğiz diye haber verip gelmeyenler (tabii ben geceden saatlerce hazırlık yapıyorum)
geleceğiz diye haber verip akşama doğru uğrayıp kalkanlar
nasıl düşüncesiz insanlar var anlamıyorum. ne olur kızlar gideceğiniz bir yer varsa iptal olduysa arayıp haber verin.ya da sadece uğrayacaksanız sadece uğrayacağım fazla vaktim yok deyin de insanlar hazırlık yapmasınlar

sütüm vardi ama emmeyi 1 aydir o kadar azaltti ki, sanki sütm çekiliyor 7-8 saat emmedigi oluyor ama gögüsler normalde siser sert olur fln ama benim öyle olmuyor eskiden olurdu galiba 1 haftaya hiç sütm gelmiycek bu gidisle.. arastirdm süt yapan ne varsa bir çogunu denedim annemin tecrübesi var onun dediklerinide yaptim ama i$e yaramadi.. biberon mamasina geçtim onuda almiyor sebze çorbasi denedim 1 kasik onuda sevmedi yüzünü burusturdu çok çaresizim

ayni seyi banada yaptilar maalesef geliyorum deyip son anda arayip gelemiyorum demesi beni çileden çikardi bebekli olmasak neysede iste gelde anlat..

ÖMER İSMİNİ BENDE ÇOK SEVERİM ismi gibi oda yakışıklı

teşekkürler 6 aylık olmasını bekliyorum. harika fikirlerim var
acaba neki merak ettim:44:

bizim ki daha tam dönmüyo, maşallah sizinkine tabi allahım korusun dönerkende,
benimki 2 haftadır dönüyo artık

işte benim kuduruk oglum :) umarım yükleyebilmişimdirr..

bakalım bu olmuş mu :) elim alıştı artık durmam ben hacı yatmaz oglum
hacı yatmaz pek uykusuz görünmüyor maşallah keyfi yerinde tatlişkonun

düşüncesiz insanlar benimde başıma geliyor dünya hazırlık yapıyorum biz yemiycez yok tok geldik felan geç gelmeler

baştan söylesenize e be düşüncesizler

aynı şey benim de başıma geldi,sömestrda arkadaşım eşiyle gelecekti,2 saate geliriz dedi, 15 dk da kek yapıp fırına koydum, pişti, o arada ben ortalığı süpür, bebeğin üstündekileri çıkardım temiz ciciler giydirdim, kendi saçlarımı azcık düzleştirdim ki aradı, yarın gelelim ..... gel de sinir olma...

tek benim başıma gelmemiş yani gerçekten çok sinir bozucu.
kızım uyanıyor bile yine. yarım saat kadar uyudu işte hiç uzun süreli uykumuz yok.
haaa bir de bahsetmişsiniz. benim kızımda geceleri uyanıp beşiğinde kendi kendine oynuyor.kalkıp bakıyorum gülüyor.
ama benim bu haftalardır böyle. ben alıştım artık.
bir de dediğiniz gibi tok olmasına rağmen 2 saatte bir falan uyanıyor.emmedende uyumuyor kesinlikle.
anlamadım valla ben

Canim sen sag sutunu sagdikca cogalir goguslerinin yumusak olmasi sutunun olmadigi anlamina gelmez benim de yumusak ama sutum var cok sukur senin de eminim vardir

ben şimdiye kadar elma suyu verebildim daha ama ona bile yüzünü buruşturdu ek gıdada zorlanıcaz gibi görünüyo daha muhallebi yapmadım ama doktorun verdiği tarifi yazıyım. 1 subardağı kaynatılıp ılıtılımış suya 3 ay kaşığı dolusu pirinç unu karıştır,15 dakika pişir,ateşten indir,soğuyunca 5-6 ölçek 1 nolu mama ekle(6 aydan sonra 2 nolu devam sütü),karıştır,topaklanma olursa tel süzgeçten geçir.

sütün artıp azalmasında en büyük etken bebeğin emmesi canım, emmediği zamanlarda mutlaka sağki sütün azalmasın.

uzun zamandır yoktun canım,sende kızında iyisinizdir inşallah. sinir oldum seni o duruma sokan misafirlerine ne kadar anlayışsız insanlar var ya. benim kızımda 1 hafta kadar uyku konusunda aynı şeyi yaptı,şimdi yine düzeldi maşallah seninkide en kısa sürede düzelir inşallah.

Canim sen sag sutunu sagdikca cogalir goguslerinin yumusak olmasi sutunun olmadigi anlamina gelmez benim de yumusak ama sutum var cok sukur senin de eminim vardir

tamam canim

sütün artıp azalmasında en büyük etken bebeğin emmesi canım, emmediği zamanlarda mutlaka sağki sütün azalmasın.

emmedigi için azaliyor gibi geliyor iste bana :/ sagarim yine

herkeze selamlarr

selam canim

başım dertte arkadaşlar
biberon almıyor kızım sıvı şeyleri döke saça kaşıkla yedirmeye çalışıyorum zor oluyor tüm denemelerime rağmen başaramadım bu yüzden işe başlayamadım
bu sorunu yaşayan varmı bir çözüm yolu öneriniz varmı yardıııımmmmm

Slm hanimlar nasilsinizz keyfler nasil biz kizimla cok mutluyuz bugünn sizdeee iyisiniz insaallah bebislerimizee kocaman bir maasallah hepsi tam isirmalik
Allahim nazarlardan saklasssin bizlere bagislasin bebislerimizi nerde varsa (amiin)
Bu misafir olayi cok sinir bozucu cok dusüncesiz insanlar var yada gelecekleri saati söylemezler butun gün beklersin evde gelene kadar

annenin tecrübelerini paylaşırmısın lütfen malum benim süt olayı sıkıntılı

diyet nasıl benimki yalan oldu buğun ne gece ne gündüz sütüm kalmadı çok üzüldüm tatlıya bir süre daha devam edicem ben az yiyince olmuyor bu nasıl bir gen bu nasıl bir bünye

çüzelgeden 4.5 aylık olduğu yazıyor ek gıda olayına girebilirsin :44:

Diyet fena degil cnm iki gundur pek yapamadim diyete basladim en sevdigim yemekleri yapiyor niyetinin kotu olmadigini biliyorum ama
Neyse bugun etli lahana sarmasi yapmaya calisirken yakaladim uc kasik yag ile kapuska yapmasini soyledim lahanadan gerci o yagi boca etmeden yemek yapmaz ama bakicaz artik bi de kizimin dogum gunu vardi onun pastasindan da goturdum sadece bugun az yedim gercekten tam bi rejimdi sutum azalmaz insallah benim ilk sutum azmis ikinci ay gunde dort kez mamaya baslatti doktor sonra sutumu sagmaya ve cilginca yemeye basladim tahin helvasi sutlac still tea rezene cayi et bulgur v.s. yedim cnm bi oglum bes gunlukken hastanede emzirme odasinda hemsire goguslermi kontrol etti sutun az dedi sonra baska bi hemsire geldi sut sagmaya iseyi iki dk da doldurdu gitti ben sutumu sagarken hep o kadaini hayal ettim ve dua ettim benim de olsun diye bunlarin hangisi ise yaradi bilmiyorum ama sutum artti cnm insallah seninki de dolar tasar cnm
Ne cene ver bende de yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…