Slm canim bebegin hayirli olsun gule gule buyut seni ekim annelerinden hatirlar gibiyim
nasilsiniz kuzunla hersey yolundadir umarim...
:)
bende sabırsızlıkla dömnesini bekliyorum. tembel galiba benimki biraz. 5. ay bitti hala dönme girişimi yok:)
sütün varsa sağarak ver veya sütünden yoğurt yap veya çorbasına sütünden kat veya sütünden muhallebi yap canım sütün varken mama verme ben azcık sütüm olsun diye neler yapıyorum ah bi bilsan
çorbanın tadını güzelleştirmek için zeytin yağı süt katıp dene iste,
merhaba kızlar bu aralar çok giremiyorum.hepiniz iyisinizidr inşallah...
yetiştiremiyorum hiçbirşeyi açıkçası.kzıım az uyuduğu için uyku aralarına koştur koştur evi topluyorum karnımı doyuruyorum çamaşır atıyorum makineye sonra onları as falan filan .
ben hala emziriyorum.ek gıdaya geçmedik.sizin deneyimlerinizi okuyorum.ek gıdaya geçtiğimde hepiniz tecrübeli olacaksınız:)))
ama 2 gün önce kereviz yemeği yapmıştım.ondan verdim 1 çay kaşığı. önce sevdi sonra sevdiğini görünce 1 çay kaşığı daha veresim geldi:)) onu öğürdü:)))) yine de yuttu:))
bişeyler yediğini görmek çok güzeldi:))
onun dışında kızdığım misafirlerim odu. geleceğiz diye haber verip gelmeyenler (tabii ben geceden saatlerce hazırlık yapıyorum)
geleceğiz diye haber verip akşama doğru uğrayıp kalkanlar
nasıl düşüncesiz insanlar var anlamıyorum. ne olur kızlar gideceğiniz bir yer varsa iptal olduysa arayıp haber verin.ya da sadece uğrayacaksanız sadece uğrayacağım fazla vaktim yok deyin de insanlar hazırlık yapmasınlar
ÖMER İSMİNİ BENDE ÇOK SEVERİM ismi gibi oda yakışıklı
acaba neki merak ettim:44:teşekkürler6 aylık olmasını bekliyorum. harika fikirlerim var
benimki 2 haftadır dönüyo artıkbizim ki daha tam dönmüyo,maşallah sizinkine tabi allahım korusun dönerkende,
işte benim kuduruk oglum :) umarım yükleyebilmişimdirr..
hacı yatmaz pek uykusuz görünmüyor maşallah keyfi yerinde tatlişkonunbakalım bu olmuş mu :) elim alıştı artık durmam benhacı yatmaz oglum
düşüncesiz insanlar benimde başıma geliyor dünya hazırlık yapıyorum biz yemiycez yok tok geldik felan geç gelmelermerhaba kızlar bu aralar çok giremiyorum.hepiniz iyisinizidr inşallah...
yetiştiremiyorum hiçbirşeyi açıkçası.kzıım az uyuduğu için uyku aralarına koştur koştur evi topluyorum karnımı doyuruyorum çamaşır atıyorum makineye sonra onları as falan filan .
ben hala emziriyorum.ek gıdaya geçmedik.sizin deneyimlerinizi okuyorum.ek gıdaya geçtiğimde hepiniz tecrübeli olacaksınız:)))
ama 2 gün önce kereviz yemeği yapmıştım.ondan verdim 1 çay kaşığı. önce sevdi sonra sevdiğini görünce 1 çay kaşığı daha veresim geldi:)) onu öğürdü:)))) yine de yuttu:))
bişeyler yediğini görmek çok güzeldi:))
onun dışında kızdığım misafirlerim odu. geleceğiz diye haber verip gelmeyenler (tabii ben geceden saatlerce hazırlık yapıyorum)
geleceğiz diye haber verip akşama doğru uğrayıp kalkanlar
nasıl düşüncesiz insanlar var anlamıyorum. ne olur kızlar gideceğiniz bir yer varsa iptal olduysa arayıp haber verin.ya da sadece uğrayacaksanız sadece uğrayacağım fazla vaktim yok deyin de insanlar hazırlık yapmasınlar
sütüm vardi ama emmeyi 1 aydir o kadar azaltti ki, sanki sütm çekiliyor 7-8 saat emmedigi oluyor ama gögüsler normalde siser sert olur fln ama benim öyle olmuyor eskiden olurdu galiba 1 haftaya hiç sütm gelmiycek bu gidisle.. arastirdm süt yapan ne varsa bir çogunu denedim annemin tecrübesi var onun dediklerinide yaptim ama i$e yaramadi.. biberon mamasina geçtim onuda almiyor sebze çorbasi denedim 1 kasik onuda sevmedi yüzünü burusturdu çok çaresizim
ayni seyi banada yaptilar maalesef geliyorum deyip son anda arayip gelemiyorum demesi beni çileden çikardi bebekli olmasak neysede iste gelde anlat..
ÖMER İSMİNİ BENDE ÇOK SEVERİM ismi gibi oda yakışıklı
acaba neki merak ettim:44:
benimki 2 haftadır dönüyo artık
hacı yatmaz pek uykusuz görünmüyor maşallah keyfi yerinde tatlişkonun
düşüncesiz insanlar benimde başıma geliyor dünya hazırlık yapıyorum biz yemiycez yok tok geldik felan geç gelmeler
baştan söylesenize e be düşüncesizler
aynı şey benim de başıma geldi,sömestrda arkadaşım eşiyle gelecekti,2 saate geliriz dedi, 15 dk da kek yapıp fırına koydum, pişti, o arada ben ortalığı süpür, bebeğin üstündekileri çıkardım temiz ciciler giydirdim, kendi saçlarımı azcık düzleştirdim ki aradı, yarın gelelim .....gel de sinir olma...
sütüm vardi ama emmeyi 1 aydir o kadar azaltti ki, sanki sütm çekiliyor 7-8 saat emmedigi oluyor ama gögüsler normalde siser sert olur fln ama benim öyle olmuyor eskiden olurdu galiba 1 haftaya hiç sütm gelmiycek bu gidisle.. arastirdm süt yapan ne varsa bir çogunu denedim annemin tecrübesi var onun dediklerinide yaptim ama i$e yaramadi.. biberon mamasina geçtim onuda almiyor sebze çorbasi denedim 1 kasik onuda sevmedi yüzünü burusturdu çok çaresizim
ayni seyi banada yaptilar maalesef geliyorum deyip son anda arayip gelemiyorum demesi beni çileden çikardi bebekli olmasak neysede iste gelde anlat..
muhallebi nasıl oluyor arkadaşlarda bahsetmiş ama bir daha tarif verirsen sevinirim bana dr dmedi hala ek gıdaya geç diye dr zayıf dicek die götürmeye korkuyorum ama ben herdün 1 tatlı kaşıgı ile elma püresi veriyorum demir ilacı ile birlikte veriyorum arkasından 4 5 kaşık su dişlerde leke olmasın die akşamda yatmadan önce 1 yemek kaşıgı yogurt veriyorum birden yüklenmek istemedim 6 aylıkolsun ozaman yüklenirim artık..
sütüm vardi ama emmeyi 1 aydir o kadar azaltti ki, sanki sütm çekiliyor 7-8 saat emmedigi oluyor ama gögüsler normalde siser sert olur fln ama benim öyle olmuyor eskiden olurdu galiba 1 haftaya hiç sütm gelmiycek bu gidisle.. arastirdm süt yapan ne varsa bir çogunu denedim annemin tecrübesi var onun dediklerinide yaptim ama i$e yaramadi.. biberon mamasina geçtim onuda almiyor sebze çorbasi denedim 1 kasik onuda sevmedi yüzünü burusturdu çok çaresizim:
tek benim başıma gelmemiş yanigerçekten çok sinir bozucu.
kızım uyanıyor bile yine. yarım saat kadar uyudu iştehiç uzun süreli uykumuz yok.
haaa bir de bahsetmişsiniz. benim kızımda geceleri uyanıp beşiğinde kendi kendine oynuyor.kalkıp bakıyorum gülüyor.
ama benim bu haftalardır böyle. ben alıştım artık.
bir de dediğiniz gibi tok olmasına rağmen 2 saatte bir falan uyanıyor.emmedende uyumuyor kesinlikle.
anlamadım valla ben
Canim sen sag sutunu sagdikca cogalir goguslerinin yumusak olmasi sutunun olmadigi anlamina gelmez benim de yumusak ama sutum var cok sukur senin de eminim vardir
sütün artıp azalmasında en büyük etken bebeğin emmesi canım, emmediği zamanlarda mutlaka sağki sütün azalmasın.
herkeze selamlarr
annenin tecrübelerini paylaşırmısın lütfen malum benim süt olayı sıkıntılısütüm vardi ama emmeyi 1 aydir o kadar azaltti ki, sanki sütm çekiliyor 7-8 saat emmedigi oluyor ama gögüsler normalde siser sert olur fln ama benim öyle olmuyor eskiden olurdu galiba 1 haftaya hiç sütm gelmiycek bu gidisle.. arastirdm süt yapan ne varsa bir çogunu denedim annemin tecrübesi var onun dediklerinide yaptim ama i$e yaramadi.. biberon mamasina geçtim onuda almiyor sebze çorbasi denedim 1 kasik onuda sevmedi yüzünü burusturdu çok çaresizim
diyet nasılCanim sen sag sutunu sagdikca cogalir goguslerinin yumusak olmasi sutunun olmadigi anlamina gelmez benim de yumusak ama sutum var cok sukur senin de eminim vardir
çüzelgeden 4.5 aylık olduğu yazıyor ek gıda olayına girebilirsin :44:başım dertte arkadaşlar
biberon almıyor kızım sıvı şeyleri döke saça kaşıkla yedirmeye çalışıyorum zor oluyor tüm denemelerime rağmen başaramadım bu yüzden işe başlayamadım
bu sorunu yaşayan varmı bir çözüm yolu öneriniz varmı yardıııımmmmm
Diyet fena degil cnm iki gundur pek yapamadim diyete basladim en sevdigim yemekleri yapiyor niyetinin kotu olmadigini biliyorum amaannenin tecrübelerini paylaşırmısın lütfen malum benim süt olayı sıkıntılı
diyet nasılbenimki yalan oldu buğun ne gece ne gündüz sütüm kalmadı çok üzüldüm tatlıya bir süre daha devam edicem ben az yiyince olmuyor bu nasıl bir gen bu nasıl bir bünye
çüzelgeden 4.5 aylık olduğu yazıyor ek gıda olayına girebilirsin :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?