2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

pekı muhallebi alerji yaparmı ben kızıma 2 kez verdim ikisindede agzı yüzü kızardıı

oğlum bugün ilk emekleme girişiminde bulundu ama başarısız oldu bacaklar kalkıyor popo kalkıyor ama kollar güçsüz.. sürüne sürüne gitti birazcık çok komik oluyorlar yaa :) şu çığlık atma olayı herkeste var demek ki, üst komşumun kızı bizimkinden 1 ay buyuk o da fena çığlık atıyor bazen karıştırdığım bile oluyor, yukarıda kişinin kızı çığlık atıyor ben benim ki sanıp mutfaktan odaya koşuyorum

pekı muhallebi alerji yaparmı ben kızıma 2 kez verdim ikisindede agzı yüzü kızardıı

sıcak vermiş olabilir misin? yada inek sütü kullandıysan o da alerji yapabilir? doktorunla bir konuş alerjik bir durumsa, ciddi sonuçlar çıkabilir allah korusun?

maşallah yakında ayaklanır benimkide çırpınıyor totosunu dikiyor kendini itmeye çalışıyor
ama daha erken heralde

herkese günaydın biz yediden beri ayaktayız.

nasılsınız?
biz iyiyiz dün akşam muhallebisini ağladı yemedi her gün farklı davranıyor mama verdim onu içti
bizde 7.30 dan beri ayaktayız bize tatil yok ya

bizimkindede emekleme çabaları 1,5 ay civarından beri var totosunu kaldırıp kendini ittiriyor şimdiye kadar çok az birşey ilerledi,bakalım devamı ne zaman gelicek?

herkese günaydın biz yediden beri ayaktayız.

nasılsınız?
günaydınlarrr canım siz yine iyiymişsiniz biz de uyku muyku yok hala tamgaz gazlı uykusuzz

sırt üstü uzanıyorum onu da karnımın üstüne koyuyorum bir hırsla totoyu kaldırıyor ayakları katlıyor beceremeyince de ıııı diyorr çok tatlılar yaa :118:

öylemi canım nasıl ayakta duruyorsun allah kolaylık versin,işimiz çok zor çok.

alerji yapmaması için pirinç unuyla yapılıyormuş zaten. içine pirinç unu,su ve en son mama ekleniyor. pirinç unu ve su alerji yapmayacağına göre mamadaki yani süt olyuro,ona mı alerjisi var acaba...verme bari artık, dr a götür, alerjik bünyeler için mamalar varmış,onları önerir belki.
bizimkindede emekleme çabaları 1,5 ay civarından beri var totosunu kaldırıp kendini ittiriyor şimdiye kadar çok az birşey ilerledi,bakalım devamı ne zaman gelicek?

ayy daha aylar geçecek yani böyle .... bundan sonraki aşama ne ki ? emekleme için erken, aylarca böyle yerde sürünecekler mi
benimki kolunu altından çıkarmaya başladı, kafayı kaldırıp bize bakıyor ıhlayarak , yardım ister gibi

merhaba,
uyku arkadasi kullanan var mi, nasil bir sey tercih ettiniz? uykuya gecmeyi kolaylastirdi mi?
ben ozellikle tuysuz, pelus olmayan birsey bakiyorum, herseyi agzina goturdugu icin.

emzirmek ne rahatmış ohh misss gibi ağladı mı ver memeyi sussun ek gıdaya geçince anladım o günlerimin değerini arkadaşın dedeiği gibi uyuyunca çamaşır temizlik bulaşık yemek vs..
bi çorba için bir sürü kap suyunu kaynat soğutma için yine, biberonları yıka kaynat sakla oooo....
ama hala gözü memede cadımınn tatmin olmuyor illa emecekk

48ve58;

canım sen mama demişsin muhallebi tarifinde bu aptamil 1 mi oluyor? Şayet oysa hemen yapayım bugün,
bu arada mama aldım ama beğenmiyor bari o şekilde değerlendireyim

bayanstres;

organik kavanoz sütlü muhallebiye ikna ettim aldım eşimi.. ama daha vernmedim bakalım beğenecek mi onun tadını..

sevgiyle.....

kızlar başıma çok kötü birşey geldi 3,5- 4 saat önce bizimki kanapede aniden döndü ve yere kapaklandı hiç ağlamadı sonra ben ağlamaya başlayınca korktu ağladı neye uğradığımı şaşırdım hayatımda böyle korktuğumu hatırlamıyorum şu an haretlerini gözlemliyorum normal davranıyor,gülüyor oynuyor ellerinin üzerine düştü heryerine iyice baktım birşey yok doktoru aradım gözlemleyin birşey olursa getirin dedi eşimede söylemedim korkudan inşallah birşey olmaz bebeğime.

Allah esirgesin canim gecmis olsun bizimkide düsmüstü 1ay önce direk masanin yanina seni cok iyi anliyorum korkunu bende aglamisdim bebisimle bihrlikte kafasini carpmadiysa bir yerini elleyincede aglamiyorsa korkma yoktur birsey insaallah bize doktorumuz gözlerini ve bingildagini kontrol etmemizi söylemisdi birde düsdükten 1saat sonra eylül kusmustu ondan hemen doktora gittik dikkat etmek lazimm Allahima emanet bununla gecmis olsun canim

evet , aptamil 1 veya diğer markaların 1 numaralısı. 15 günlükten beri aptamil 1 kullanıyoruz biz zaten, öyle değerlendir,hem d emuhallebi yapmış olursun :)

geçmiş olsun canım merte. bak çocuk ağlamamış sen ağlatmışsın, allahın izniyle bişeycik olmaz, allah koruyor onları, gözlemle yine sen... benimkinin de kafası çarpıyo bi yerlere, bacağı çarpıyo ben taşırken, şimdi ağlayacak canı yandı diyorum ama ağlamıyor:44:

sağol canım,evet biliyorum seninkininde düştüğünü ağlamıyor çok şükür bizimki kusmadı ama ben çok korktum hiç biryerine dokununca ağlamıyor,allah yavrularımızı korusun.

ağlamadı ama canım ömrümden ömür gitti allah kimseye yaşatmasın bu korkuyu.

çok çok geçmiş olsun marjinal ne kadar korktuğunu tahmin edebiliyorumama çok şğkğr bir şey olmamış malesef bunlar yaşanıyor rabbim beterinden korusun meleklerimizi

cokk geçmiş olsun cnm inş. sorun cıkmaz Allah korusun ya :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…