Kizlar muhabbetinize dahil olayim bu kilp konusu benim de gundemimde. İse basladim, kiysfet ciddi problem oldu. Gidip yeni buyuk beden kiyafet almak istemiyorum tabii ki. Ben de kendime her 15 gun iin 1 kg verme hedefi koydum. İlk 15 gunde 1,5 kg verdim. Simdi 2. 15 gundeyim bakalim. Bu arada sutumazalmadi. Cunku cok fazla sivi tuketiyorum. Cay ve bazi bitki caylarini cok tukeyirum, seker yerine kuru incirle iciyorum, bdn faydasini gordum, yogurda dereotu dograyip cacik gibisinden yiyrum. Bol bol da su.
Canim cok gecmis olsun. Demek ki artik her an dikkat etmemiz lazim. Ben de gecenlerde tam kanepen yuvarlanirken döndüm, resmen havada tuttum oglumu.
2-3 gundur gecmis yapiyorum, ancak bitti. Selamlar herkese tekrar.
Bu arada oglum gece 11den sabah 6.30-7ye kadar araliksiz uyurdu, bazen 1 kez uyanirdi. 4 gecedir sayamadigim kadar uyaniyo. Ben ise basladigim icin bi kat daha zor oldu bu hafta. Nedendir hic anlamadim.. benzer seyler yasayanlar olmus, sizde son durumlar nasil? Sebebini bulabildiniz mi?
mrb kızlar kızım 5 ayını dolduralı bir hafta oldu. bugün doktora gittik kilosu 8500, boyuda 66 cm. doktor çok kilolu diye tepki gösterdi. gece üç kere uyanıp emip uyuyor, ağlasada vermeyeceksin gece diyor sadece bi kere verecekmşm gece. sen böyle alştrdğn için gece uyanıyor diyor sinir oldum tartştk birz ama aklıma da takılmadı değil çok mu acaba kilosu sizce(
allah razı olsun k.validemden,eşimden,ablamdan..hepsi çokk yardımcı hep dua ediyorum allah işlerini rasgetirsin diye..eşim baktı ben yemek yemeye bile takatim kalmıyor c.tesileri temizlikçi geliyor güvenilir biri evi bırakıp dışarı bile çıkabiliyoruz,yemek zaten yapamıyorum bırak yemek yapmayı bir yumurta kırıp yemeye bile vaktim olmuyor çogu zaman burda da devreye k.validem giriyor 5 aydır her gün bıkmadan usanmadan eşimle yemek gönderir iş çıkışı ki eşim balık yemez ben bayılırım dilimi ısırarak yazdım balık yaptıgı gün eşime de kıymalı makarna ya da onun yiyebilecegi bir yemek yapar gönderir kablar boşalır yıkanır gider gelirr eşimle gece nöbetleşe bakıyoruz mesela 2 ye kadar bende nöbet 2 den sonra 7 ye kadar onda ablam da gün hafta da birkaç kez gelir yardım eder bu konuda ççookk şanslıyım yoksa mümkün degil efe çok zor bir bebek k.validem hep der gezdim,dolaştım böyle çocuk görmedim diye her gören sabır diliyor bana : çünkü çookk gazlı haliyle uykusuz ve mız mız aglak bir bebek olsun ama ya ben yine de ona bayılıyorum bir daha dogursam onu dogurmak isterdim ben çok mu konuştum ya..bitti
ayy tatlım çook geçmiş olsun mert oglumuza allahım esirgesin onlarıallahtan kafasını falan çarpmamış çok şükür allah beterinden saklasın..amin..
kilolu mubence kilolu degil anne sütü alıyorsa sadece sorun yok benim oglum daha kilolu ki biz yeni 5 ay oldu,hiç takma bence sütün yaglı kilo alıyor demekki,yani sütün yarıyor k.validemin dedigi gibi benim ablamın da oglu topaç gibiydi şimdi gör oglunu 2 yaşında dalyan gibi olmuş
dişten olabilir ayrıca yeni çalışmaya başladın ya acaba sık kalkıp kokunu mu arıyorMamayla sayilmaz. Sadece 2-3 gunde bir sutum yetmezse 1 ogun kadar mama veriyorum. Sutumun besleyiciligi mi azaldi acaba?
demoralize oldum şimdide acıktım bir şeyler yedim yesemde yemesemde aynı nedeolsaCnm benim de kor topal gidiyir kizimin dogum gunu sevgililer gunu (bahaneler bitmez) bugun de kahvalti yapip alisverise ciktim esime aksam kurt gibi ac saldirdim herseye bi gun baya bi tuttum bogazimi az yedim o gun de sutum biraz azaldi sonuc olarak ben de bi yarim kg ancak verdim yakinda ise basliycam bi tane olan kiyafetim yok 44 beden ceket denedim bugun olmadi buyuk beden olduk sonunda moralim cok bozuk ama pes etmek yok gidecek bu kilolar seninki de benimki de
hangi çaylar yazarmısı acaba bana humanamı kilo yapıyor bide ne kadar fazlan var yazarmısınKizlar muhabbetinize dahil olayim bu kilp konusu benim de gundemimde. İse basladim, kiysfet ciddi problem oldu. Gidip yeni buyuk beden kiyafet almak istemiyorum tabii ki. Ben de kendime her 15 gun iin 1 kg verme hedefi koydum. İlk 15 gunde 1,5 kg verdim. Simdi 2. 15 gundeyim bakalim. Bu arada sutumazalmadi. Cunku cok fazla sivi tuketiyorum. Cay ve bazi bitki caylarini cok tukeyirum, seker yerine kuru incirle iciyorum, bdn faydasini gordum, yogurda dereotu dograyip cacik gibisinden yiyrum. Bol bol da su.
Allah Allah 5 aylık bebeyle didişen dr ne enteresançalıştığım için günde bir kere mama veriyoruz.. sinir oldum ne kadar ağlarsa ağlasın sadece bir kere vereceksin diyor
herşeyden önca bu bilgisayarı çöpe atıcam diyip hırsımı yeniyim
dişten olabilir ayrıca yeni çalışmaya başladın ya acaba sık kalkıp kokunu mu arıyor
demoralize oldum şimdide acıktım bir şeyler yedim yesemde yemesemde aynı nedeolsa
hangi çaylar yazarmısı acaba bana humanamı kilo yapıyor bide ne kadar fazlan var yazarmısın
Allah Allah 5 aylık bebeyle didişen dr ne enteresan
ben gece emilen sütün kilo aldırdığını duydum ama bebek talep ediyor neyapacaksın mecbur vericeksin
karam kızma ama ben sana çok üzülüyorum sende benim ilk oğlumda yaşadıklarımı görüyorum her gören sabır dilerdi evden kaçanları bile gördüm yıllarca uyumadım pisikolojim bozulmuştu uykusuzluk sinir yorgunluk kötüydü neyse ki 2.5-3 yaşında geçti kime anlatsam görmeyen inanmıyordu abarttığımı her bebeğin zor olduğunu söylüyorlardıallah razı olsun k.validemden,eşimden,ablamdan..hepsi çokk yardımcı hep dua ediyorum allah işlerini rasgetirsin diye..eşim baktı ben yemek yemeye bile takatim kalmıyor c.tesileri temizlikçi geliyor güvenilir biri evi bırakıp dışarı bile çıkabiliyoruz,yemek zaten yapamıyorum bırak yemek yapmayı bir yumurta kırıp yemeye bile vaktim olmuyor çogu zaman burda da devreye k.validem giriyor 5 aydır her gün bıkmadan usanmadan eşimle yemek gönderir iş çıkışı ki eşim balık yemez ben bayılırım dilimi ısırarak yazdım balık yaptıgı gün eşime de kıymalı makarna ya da onun yiyebilecegi bir yemek yapar gönderir kablar boşalır yıkanır gider gelirr eşimle gece nöbetleşe bakıyoruz mesela 2 ye kadar bende nöbet 2 den sonra 7 ye kadar onda ablam da gün hafta da birkaç kez gelir yardım eder bu konuda ççookk şanslıyım yoksa mümkün degil efe çok zor bir bebek k.validem hep der gezdim,dolaştım böyle çocuk görmedim diye her gören sabır diliyor bana : çünkü çookk gazlı haliyle uykusuz ve mız mız aglak bir bebek olsun ama ya ben yine de ona bayılıyorum bir daha dogursam onu dogurmak isterdim ben çok mu konuştum ya..bitti
ayy tatlım çook geçmiş olsun mert oglumuza allahım esirgesin onlarıallahtan kafasını falan çarpmamış çok şükür allah beterinden saklasın..amin..
kilolu mubence kilolu degil anne sütü alıyorsa sadece sorun yok benim oglum daha kilolu ki biz yeni 5 ay oldu,hiç takma bence sütün yaglı kilo alıyor demekki,yani sütün yarıyor k.validemin dedigi gibi benim ablamın da oglu topaç gibiydi şimdi gör oglunu 2 yaşında dalyan gibi olmuş
Cnm bebeklerimiz 6. Ayini doldurana kadar boyle idare edecez artik demoralize falan olmayalim yavrularimiz icin herseye deger benim esim de az once browni intense atti gitti onume artik nasil bi umutsuz vaka olrak goruyorsa beni
bende 1 kase yoğurt içinede 1 yemek kaşığı incir reçeli koydum yedim
sanada afiyet süt olsun ben akşam yemeğini bugün erken 5.5 gibi yemiştim oyüden dayanamadım yedimAfiyet olsun cnm yarasin bol bol sut olsun bebegine ben de browniyi yemedim goturdum koydum yerine simdi portakal yiycem
herşeyden önca bu bilgisayarı çöpe atıcam diyip hırsımı yeniyim
dişten olabilir ayrıca yeni çalışmaya başladın ya acaba sık kalkıp kokunu mu arıyor
hangi çaylar yazarmısı acaba bana humanamı kilo yapıyor bide ne kadar fazlan var yazarmısın
6 kilo dediğin verilir canım ya ya ben ne yapayım 22 kilo dile bile zorCanim ise baslayali 1,5 ay oldu. Uyanmasi 4 gecedir var.
Bitki caylari bilinen seyler aslinda.
İhlamur, rezene+anason karisimi, sut : bunlari gunde 1-2 kupa ve gece gec saatlere kalmadan iciyorum
Gunduz ve aksam yemeginden sonra sinirsiz cayben serkersiz cay icemem, o yuzden biraz sekerli birazini da kuru incirle iciyorum.
Bunlar sut azalmasin diye. Onun disinda ekmek ve hamur isi yok denecek kadar az.
Hamileligin basin gore 6 kilo fazlami bi turlu veremiyodum, onun icin dikkat ediyrm. 1,5 gitti, 4,5 kaldi. Ama fazladan 2-3 kg daha vermek istiyorum.
6 kilo dediğin verilir canım ya ya ben ne yapayım 22 kilo dile bile zorbenim metebolizmam acayip hızlıydı kuru kuru gezerdim yerdim içerdim almazdım ne güzel bu humana stil tea doğumdan beri kullanıyorum 3-4 fincan omu acaba beni bozdu
bir sürü şey yazmıştım hepsi gitti yakaram kızma ama ben sana çok üzülüyorum sende benim ilk oğlumda yaşadıklarımı görüyorum her gören sabır dilerdi evden kaçanları bile gördüm yıllarca uyumadım pisikolojim bozulmuştu uykusuzluk sinir yorgunluk kötüydü neyse ki 2.5-3 yaşında geçti kime anlatsam görmeyen inanmıyordu abarttığımı her bebeğin zor olduğunu söylüyorlardı
hayır her bebek zor değildir bazı bebekler gerşekten düşünce ötesi zor ve bunu ancak yaşayan bilir çok yazdım farkındayım ama şunu söylemek istiyorum acaba süt allerjisi felan olabilirmi çünkü bu bebekler huysuz olabilirmiş nitekim benim oğlumda 3 yaşında teşhis konmuştu istersen araştır
Afiyet olsun cnm yarasin bol bol sut olsun bebegine ben de browniyi yemedim goturdum koydum yerine simdi portakal yiycem
neredesin
haftalık rapor veriyorum
1 haftadır çukulata bisküvi şerbetli ve sütlü tatlılar helvalar ve ballar reçeller kuruyemişler hayatımdan çıktı
fakat sonuç ne diyecek olursan 0.5 kg cıkşimdi yesemmi iyiydi yemesemmi iyi ha bu arada 3 öğün yedim artı ara öğünlerime dikkat ediyorum meyve ve süt yoğurt ara öğünde tüketiyorum ha birde günde 3-4 öğün humana hep içerim
sütüm zaten yetersizdi ve daha azaldı ama yinede pes etmedim fakat sonuç morelimi çok bozdu inan bu ne ya
senin nasıl gidiyor
stil tea de 75 kalori var bardağında 4defa 75 300 kalori zaten humana still tea den alıyorum ama onuda bırakırsam sanki süt olmuyor gibi hissediyorumCnm bence bitki cayi kilo aldirmaz tam tersine rezene metabolizmayi hizlandirir ama icin rahat etsin istersen milupaninikini al ben anasaon ve ve rezeneden nefret ettigim icin stil taeyi kirk yilin basi sogutup burnumu kapatip iciyorum
bir sürü şey yazmıştım hepsi gitti yane belirtiler vardı canım ya sizde inş bir çözümü vardır 3 yıl çookk uzun yaaa
browniyi gördüm gittim çikolata yedim kendime geldi :119: :119:
aşııııırıııı huysuzluk uykusuzluk hep cız cız cız zaten 10 aylıkken devam sütünüde reddetti fakat huysuzluğu geçmedi sonra allerjik astım felan benim ki tam problemdi fakat ben de aşıktım oğluma halada gözümde yeri bir başkadırbir sürü şey yazmıştım hepsi gitti yane belirtiler vardı canım ya sizde inş bir çözümü vardır 3 yıl çookk uzun yaaa
browniyi gördüm gittim çikolata yedim kendime geldi :119: :119:
azimliğim inşallah dediğin gibi olurgenelde bir hafta dsonra kilo vermeye başlanır azimm et arkdaşım
kızlar bebeğinizle nasıl zaman geçiriyorsunuz benimki gündüz faltaşı gözler kucaklamaktan kollarım ağrıyor oyuncağıda var bayağı ama yinede çok bu işi beceremiyorum siz nasıl oyalıyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?