2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

Guzel vermissin arkadasim tebrikler ama benim az yiyince sutum azaliyor sagdigim icin miktarini takip edebiliyorum doktor bana 6. Ay dolana kadar sadece anne sutu demisti ama ben sutum yetmezse diye ufaktan biseylet vermeye basladim

sağol canım evet artık dahada fazla dikkat etmek gerekiyor ,benimki 3,5 aylıktan beri dönüyor hep tetikteydim ama olucağı varsa oluyor maalesef bir an kafamı çevirmemle neye uğradığımı şaşırdım yanımdaydı çünkü.

maşallah kilosu çok iyi doktor bize anne sütüyle alınan kilodan zarar değil yarar gelir demişti bizimkide 5,5 aylığı geçti ve sadece anne sütüyle besleniyor ama artık 1 hafta içinde ek gıdaya geçmeyi düşünüyorum.

sağol canım allah korudu şimdiye kadar bir şeyi yok çok şükür ama korkusu bana yetti o sahne hiç aklımdan çıkmıyor.

herşeyden önca bu bilgisayarı çöpe atıcam diyip hırsımı yeniyim
Mamayla sayilmaz. Sadece 2-3 gunde bir sutum yetmezse 1 ogun kadar mama veriyorum. Sutumun besleyiciligi mi azaldi acaba?
dişten olabilir ayrıca yeni çalışmaya başladın ya acaba sık kalkıp kokunu mu arıyor

demoralize oldum şimdide acıktım bir şeyler yedim yesemde yemesemde aynı nedeolsa

hangi çaylar yazarmısı acaba bana humanamı kilo yapıyor bide ne kadar fazlan var yazarmısın

çalıştığım için günde bir kere mama veriyoruz.. sinir oldum ne kadar ağlarsa ağlasın sadece bir kere vereceksin diyor
Allah Allah 5 aylık bebeyle didişen dr ne enteresan
ben gece emilen sütün kilo aldırdığını duydum ama bebek talep ediyor neyapacaksın mecbur vericeksin

Cnm bebeklerimiz 6. Ayini doldurana kadar boyle idare edecez artik demoralize falan olmayalim yavrularimiz icin herseye deger benim esim de az once browni intense atti gitti onume artik nasil bi umutsuz vaka olrak goruyorsa beni

karam kızma ama ben sana çok üzülüyorum sende benim ilk oğlumda yaşadıklarımı görüyorum her gören sabır dilerdi evden kaçanları bile gördüm yıllarca uyumadım pisikolojim bozulmuştu uykusuzluk sinir yorgunluk kötüydü neyse ki 2.5-3 yaşında geçti kime anlatsam görmeyen inanmıyordu abarttığımı her bebeğin zor olduğunu söylüyorlardı
hayır her bebek zor değildir bazı bebekler gerşekten düşünce ötesi zor ve bunu ancak yaşayan bilir çok yazdım farkındayım ama şunu söylemek istiyorum acaba süt allerjisi felan olabilirmi çünkü bu bebekler huysuz olabilirmiş nitekim benim oğlumda 3 yaşında teşhis konmuştu istersen araştır

Cnm bebeklerimiz 6. Ayini doldurana kadar boyle idare edecez artik demoralize falan olmayalim yavrularimiz icin herseye deger benim esim de az once browni intense atti gitti onume artik nasil bi umutsuz vaka olrak goruyorsa beni
bende 1 kase yoğurt içinede 1 yemek kaşığı incir reçeli koydum yedim

Canim ise baslayali 1,5 ay oldu. Uyanmasi 4 gecedir var.

Bitki caylari bilinen seyler aslinda.

İhlamur, rezene+anason karisimi, sut : bunlari gunde 1-2 kupa ve gece gec saatlere kalmadan iciyorum
Gunduz ve aksam yemeginden sonra sinirsiz cay ben serkersiz cay icemem, o yuzden biraz sekerli birazini da kuru incirle iciyorum.
Bunlar sut azalmasin diye. Onun disinda ekmek ve hamur isi yok denecek kadar az.
Hamileligin basin gore 6 kilo fazlami bi turlu veremiyodum, onun icin dikkat ediyrm. 1,5 gitti, 4,5 kaldi. Ama fazladan 2-3 kg daha vermek istiyorum.

Son düzenleme:
6 kilo dediğin verilir canım ya ya ben ne yapayım 22 kilo dile bile zorbenim metebolizmam acayip hızlıydı kuru kuru gezerdim yerdim içerdim almazdım ne güzel bu humana stil tea doğumdan beri kullanıyorum 3-4 fincan omu acaba beni bozdu

Cnm bence bitki cayi kilo aldirmaz tam tersine rezene metabolizmayi hizlandirir ama icin rahat etsin istersen milupaninikini al ben anasaon ve ve rezeneden nefret ettigim icin stil taeyi kirk yilin basi sogutup burnumu kapatip iciyorum

kızlar bebeğinizle nasıl zaman geçiriyorsunuz benimki gündüz faltaşı gözler kucaklamaktan kollarım ağrıyor oyuncağıda var bayağı ama yinede çok bu işi beceremiyorum siz nasıl oyalıyorsunuz

bir sürü şey yazmıştım hepsi gitti ya ne belirtiler vardı canım ya sizde inş bir çözümü vardır 3 yıl çookk uzun yaaa
Afiyet olsun cnm yarasin bol bol sut olsun bebegine ben de browniyi yemedim goturdum koydum yerine simdi portakal yiycem

browniyi gördüm gittim çikolata yedim kendime geldi :119: :119:

genelde bir hafta dsonra kilo vermeye başlanır azimm et arkdaşım

Cnm bence bitki cayi kilo aldirmaz tam tersine rezene metabolizmayi hizlandirir ama icin rahat etsin istersen milupaninikini al ben anasaon ve ve rezeneden nefret ettigim icin stil taeyi kirk yilin basi sogutup burnumu kapatip iciyorum
stil tea de 75 kalori var bardağında 4defa 75 300 kalori zaten humana still tea den alıyorum ama onuda bırakırsam sanki süt olmuyor gibi hissediyorum

bir sürü şey yazmıştım hepsi gitti ya ne belirtiler vardı canım ya sizde inş bir çözümü vardır 3 yıl çookk uzun yaaa

Sana da afiyet ve bol sut olsun cikolatan
Ben de dun milkanin beyaz cikolatali gofretinden yedim galiba biraz sut yapti bana
Ama malesef cok kalorili

aşııııırıııı huysuzluk uykusuzluk hep cız cız cız zaten 10 aylıkken devam sütünüde reddetti fakat huysuzluğu geçmedi sonra allerjik astım felan benim ki tam problemdi fakat ben de aşıktım oğluma halada gözümde yeri bir başkadır
hamileliğide çok zordu ama acayip güzel oğlum gözlerine bakınca hala içim erir

genelde bir hafta dsonra kilo vermeye başlanır azimm et arkdaşım
azimliğim inşallah dediğin gibi olur

kızlar bebeğinizle nasıl zaman geçiriyorsunuz benimki gündüz faltaşı gözler kucaklamaktan kollarım ağrıyor oyuncağıda var bayağı ama yinede çok bu işi beceremiyorum siz nasıl oyalıyorsunuz

ah ah yapmadıgım şebeklik kalmıyor gün içinde indir kaldır fıtık olmazsam iyi bi de kilolu sıpam zor vallaha..bizimki sürekli aa maa ugg muugg dedigi için daha zor oluyor onu memnun etmem ama arada keyf aldıgı anlar da olmuyor degil yatagında dönencesi var müzikli ona koyuyorum zaten sadece dönence için yatıyor yoksa hep hamakta uyur sallandıgı için..orda bi beş bilemedin on dakika sıkılınca bir iki tur atıyoruz evde sonra mama sandalyesine koyuyorum önüne de poşet koyuyorum ona vurup ses çıkarmaya bayılıyor,baktım sıkıldı arabasına koyuyorum odaları turluyoruz,genelde de odaları turlamak favorimizz ha bir de kucagımda oturup nesle sallıyorum onlara uzanıp tutmaya çalışıyor hırsla agzını açıp yemeye çalışıyor çok komik oluyor tabi akşam ben böyleyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…