- 19 Haziran 2012
- 30.174
- 38.361
- 598
- 35
çok çok geçmiş olsun marjinal ne kadar korktuğunu tahmin edebiliyorumama çok şğkğr bir şey olmamış malesef bunlar yaşanıyor rabbim beterinden korusun meleklerimizi
cokk geçmiş olsun cnminş. sorun cıkmaz Allah korusun ya :26:
öylemi canım nasıl ayakta duruyorsun allah kolaylık versin,işimiz çok zor çok.
çok sağolun kızlar şu an 7 saat civarı oldu hiç kötü bir belirti yok çok şükür.allah bebeklerimizi korusun böyle şeyler her zaman olabilir düşe kalka büyüyorlar ama insan çok korkuyor .
Genellikle acikmis gibi ses cikariyo, boyle he he der gibiselam
uyanıp emmek mi istiyor yoksa fıldır fıldır gözlüyormu
pardon canım mamaylamı besleniyorGenellikle acikmis gibi ses cikariyo, boyle he he der gibi5 dk emip uyuyo :s 1-2 saat icinde tekrar aynisi.. gun icinde de eskiden sutu nefes almadan bitirirken simdi nerdeyse 1 saatte dura kalka zorla iciyor. İstahsizlik desem sebze corbasini her gun yaklasik 1 cay bardagi kadar bitiriyor..
neredesin
haftalık rapor veriyorum
1 haftadır çukulata bisküvi şerbetli ve sütlü tatlılar helvalar ve ballar reçeller kuruyemişler hayatımdan çıktı
fakat sonuç ne diyecek olursan 0.5 kg cıkşimdi yesemmi iyiydi yemesemmi iyi ha bu arada 3 öğün yedim artı ara öğünlerime dikkat ediyorum meyve ve süt yoğurt ara öğünde tüketiyorum ha birde günde 3-4 öğün humana hep içerim
sütüm zaten yetersizdi ve daha azaldı ama yinede pes etmedim fakat sonuç morelimi çok bozdu inan bu ne ya
senin nasıl gidiyor
selam
uyanıp emmek mi istiyor yoksa fıldır fıldır gözlüyormu
pardon canım mamaylamı besleniyor
mrb kızlar kızım 5 ayını dolduralı bir hafta oldu. bugün doktora gittik kilosu 8500, boyuda 66 cm. doktor çok kilolu diye tepki gösterdi. gece üç kere uyanıp emip uyuyor, ağlasada vermeyeceksin gece diyor sadece bi kere verecekmşm gece. sen böyle alştrdğn için gece uyanıyor diyor sinir oldum tartştk birz ama aklıma da takılmadı değil çok mu acaba kilosu sizce(
Cnm benim de kor topal gidiyir kizimin dogum gunu sevgililer gunu (bahaneler bitmez) bugun de kahvalti yapip alisverise ciktim esime aksam kurt gibi ac saldirdim herseye bi gun baya bi tuttum bogazimi az yedim o gun de sutum biraz azaldi sonuc olarak ben de bi yarim kg ancak verdim yakinda ise basliycam bi tane olan kiyafetim yok 44 beden ceket denedim bugun olmadi buyuk beden olduk sonunda moralim cok bozuk ama pes etmek yok gidecek bu kilolar seninki de benimki de
herşeyden önce maşallah demek istiyorum 5 aylık kız bebek ve 66 cm boy için 8500 gr evet fazla ama anne sütü sadece alanlara dr lar karışmıyo diye biliyorum çünkü sadece anne sütü alarak şişman olan bebeklerin obezite riski yokmuş
bide ne saçma bebek açım diye ağlıycak sen kilolusun içme yat uyu mu denilicekmiş tövbe tövbe
çalıştığım için günde bir kere mama veriyoruz.. sinir oldum ne kadar ağlarsa ağlasın sadece bir kere vereceksin diyor
Canim seninkinin kilosu mamadan olsa ben de iyi degil derdim ama 1 ogun mama bi sey sayilmaz bence. Sadece anne sutu ile cok tombis olan bi bebegi vardi arkadasimin, simdi 3 yasinda v kilosu gayet normal. Obez filan degil. Ne guzel iste bol bolanne sutu. Sadece geceleicom uyanmamasi, deliksiz uyumayi ogrenmesi ve senin de dijnlenmen acisindan katilabilirim doktorunuza.
benimki de aynıydı, 3 gün uyku problemi yaşadık,burda bahsetmiştim, onun gecesi çok güzel uyudu 7ye kadar, o günden beri de bi düzenli bi düzensiz uyuyor işte, nedenini bulamadım. dün gece 12de uyudu, 2de kıpırdanmaya başladı,ağzıyla meme emzik aranıyor belli, kafayı bi sağa bi sola çeviriyo ağzını da açıyor,gözler kapalı. mamayı akşam az içmişti sanki,ona bağladım ama diğer günler neden olsun veya olmasın...hala muammaCanim cok gecmis olsun. Demek ki artik her an dikkat etmemiz lazim. Ben de gecenlerde tam kanepen yuvarlanirken döndüm, resmen havada tuttum oglumu.
2-3 gundur gecmis yapiyorum, ancak bitti. Selamlar herkese tekrar.
Bu arada oglum gece 11den sabah 6.30-7ye kadar araliksiz uyurdu, bazen 1 kez uyanirdi. 4 gecedir sayamadigim kadar uyaniyo. Ben ise basladigim icin bi kat daha zor oldu bu hafta. Nedendir hic anlamadim.. benzer seyler yasayanlar olmus, sizde son durumlar nasil? Sebebini bulabildiniz mi?
mrb kızlar kızım 5 ayını dolduralı bir hafta oldu. bugün doktora gittik kilosu 8500, boyuda 66 cm. doktor çok kilolu diye tepki gösterdi. gece üç kere uyanıp emip uyuyor, ağlasada vermeyeceksin gece diyor sadece bi kere verecekmşm gece. sen böyle alştrdğn için gece uyanıyor diyor sinir oldum tartştk birz ama aklıma da takılmadı değil çok mu acaba kilosu sizce(
Evet en msntiklisi dis gibi ama sanki 1 hafta nceki kadar kasimiyo gibi. Bi sey anlamiyorum ki..Bilis benimki de 7-8 gundur ayni 10 kere rahat uyaniyo gece acliktan kesin degil cunku tika basa doyurup yatirdim yine mizmizlandi disten olabililir belki
allah razı olsun k.validemden,eşimden,ablamdan..öylemi canım nasıl ayakta duruyorsun allah kolaylık versin,işimiz çok zor çok.
ayy tatlım çook geçmiş olsun mert oglumuza allahım esirgesin onlarıkızlar başıma çok kötü birşey geldi 3,5- 4 saat önce bizimki kanapede aniden döndü ve yere kapaklandı hiç ağlamadı sonra ben ağlamaya başlayınca korktu ağladı neye uğradığımı şaşırdım hayatımda böyle korktuğumu hatırlamıyorum şu an haretlerini gözlemliyorum normal davranıyor,gülüyor oynuyor ellerinin üzerine düştü heryerine iyice baktım birşey yok doktoru aradım gözlemleyin birşey olursa getirin dedi eşimede söylemedim korkudan inşallah birşey olmaz bebeğime.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?