ah ah yapmadıgım şebeklik kalmıyor gün içinde indir kaldır fıtık olmazsam iyi bi de kilolu sıpam zor vallaha..bizimki sürekli aa maa ugg muugg dedigi için daha zor oluyor onu memnun etmem ama arada keyf aldıgı anlar da olmuyor degilyatagında dönencesi var müzikli ona koyuyorum zaten sadece dönence için yatıyor yoksa hep hamakta uyur sallandıgı için..orda bi beş bilemedin on dakika sıkılınca bir iki tur atıyoruz evde sonra mama sandalyesine koyuyorum önüne de poşet koyuyorum ona vurup ses çıkarmaya bayılıyor,baktım sıkıldı arabasına koyuyorum odaları turluyoruz,genelde de odaları turlamak favorimizz ha bir de kucagımda oturup nesle sallıyorum onlara uzanıp tutmaya çalışıyor hırsla agzını açıp yemeye çalışıyor çok komik oluyor tabi akşam ben böyleyim
stil tea de 75 kalori var bardağında 4defa 75 300 kalori zaten humana still tea den alıyorum ama onuda bırakırsam sanki süt olmuyor gibi hissediyorum
Sana da afiyet ve bol sut olsun cikolatan
Ben de dun milkanin beyaz cikolatali gofretinden yedim galiba biraz sut yapti bana
Ama malesef cok kalorili
kilo kilo baklava yiyip bide kilomu veriyorsunne kalori mi var ben günde 4 tane içerim bunu bilmiyordum
ben hamilelikten önce hiiçç tatlı yemezdimbir tek sütlü tatlılar o da ayda yılda bir hele baklava falan hayatta yemezdim ne olduysa 6 aylık hamileyken oldu o gün bu gündür tatlı hele emzirmeye başladıgımdan beri 2 günde yarım kilo baklava biter onları da yemesem eriyip giderdim ne güzel de duramıyorum napimm :118:
erimez mi ya onlar candır canaşııııırıııı huysuzluk uykusuzluk hep cız cız cız zaten 10 aylıkken devam sütünüde reddetti fakat huysuzluğu geçmedi sonra allerjik astım felan benim ki tam problemdi fakat ben de aşıktım oğluma halada gözümde yeri bir başkadır
hamileliğide çok zordu ama acayip güzel oğlum gözlerine bakınca hala içim erir
azimliğim inşallah dediğin gibi olur
beyefendi hazretlerine bakın arabasıyla tur atıyor ha
bende 6 ayı doldurmayı bekliyorum dört gözle yürüteç alıcam neyse o artık çünkü adam gezmece halde kucakta annem olmasa yemek dahi yapamıyorum mama sandalyesinde hala hararsızım ben
kızlar başıma çok kötü birşey geldi 3,5- 4 saat önce bizimki kanapede aniden döndü ve yere kapaklandı hiç ağlamadı sonra ben ağlamaya başlayınca korktu ağladı neye uğradığımı şaşırdım hayatımda böyle korktuğumu hatırlamıyorum şu an haretlerini gözlemliyorum normal davranıyor,gülüyor oynuyor ellerinin üzerine düştü heryerine iyice baktım birşey yok doktoru aradım gözlemleyin birşey olursa getirin dedi eşimede söylemedim korkudan inşallah birşey olmaz bebeğime.
evet , aptamil 1 veya diğer markaların 1 numaralısı. 15 günlükten beri aptamil 1 kullanıyoruz biz zaten, öyle değerlendir,hem d emuhallebi yapmış olursun :)
geçmiş olsun canım merte. bak çocuk ağlamamış sen ağlatmışsın, allahın izniyle bişeycik olmaz, allah koruyor onları, gözlemle yine sen... benimkinin de kafası çarpıyo bi yerlere, bacağı çarpıyo ben taşırken, şimdi ağlayacak canı yandı diyorum ama ağlamıyor:44:
kilo kilo baklava yiyip bide kilomu veriyorsun
kesin uykusuzluktan o zaman
allerji yaptıysa bırak istersen veya dr felan danış belki ondan değildirhumanadan bahsedilmiş bende içtim bu aralar ama ellerimde alerji gibi şeyler oldu ne kullansam bilmiyrum kaşınıyor emzirdiğim içinde bilemedim bi zaraı olur mu ??
humanadan bahsedilmiş bende içtim bu aralar ama ellerimde alerji gibi şeyler oldu ne kullansam bilmiyrum kaşınıyor emzirdiğim içinde bilemedim bi zaraı olur mu ??
hem de 20 kilo verdim 3 kilo daha versem eski halime dönerim :44: :44: 5 saat uykuyla geziyorumbir de benim kas oranım fazlaymış ölçtürmüştüm spora giderken ondan hızlı verirmişim e gün içinde de sürekli böyleyim :122: :122:
bende 5 bilemedin 6 saat uyuyorum bende 2 çocukla böyleyim :122: emziriyorumda sorun nerde acaba
bende şimdi uyuyayım diycektim benimki 1 saate kalkar biraz sırtımı dinlendiriyimyapısal mı acaba :44: ?şimdi niye uyumuyorsun oglun mu uyumuyo
bende şimdi uyuyayım diycektim benimki 1 saate kalkar biraz sırtımı dinlendiriyim
sonrasıda Allah kerim
Strescim bnde milupann steel tea si var 100 ml de 1cal yaziyor seninknde seker vardir ondan kalorilir oyle
Sen de bundan al istersen benim iki yarazimda uyanik daha bunlar uyumayan cinsinden
Iyi geceler kizlar
Benimki de nihayet zorla uyudu, bakalim ne zaman kadar.. cok iyi geceler herkese
marjinal79 çok geçmiş olsun tatlımm
sağol canım....
Gunaydin herkese. Bu gece 3 defa uyandik, buna da sukur diyorum son gunlerde..
sanada günaydın canım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?