2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

beyefendi hazretlerine bakın arabasıyla tur atıyor ha
bende 6 ayı doldurmayı bekliyorum dört gözle yürüteç alıcam neyse o artık çünkü adam gezmece halde kucakta annem olmasa yemek dahi yapamıyorum mama sandalyesinde hala hararsızım ben

stil tea de 75 kalori var bardağında 4defa 75 300 kalori zaten humana still tea den alıyorum ama onuda bırakırsam sanki süt olmuyor gibi hissediyorum
ne kalori mi var ben günde 4 tane içerim bunu bilmiyordum
Sana da afiyet ve bol sut olsun cikolatan
Ben de dun milkanin beyaz cikolatali gofretinden yedim galiba biraz sut yapti bana
Ama malesef cok kalorili

ben hamilelikten önce hiiçç tatlı yemezdim bir tek sütlü tatlılar o da ayda yılda bir hele baklava falan hayatta yemezdim ne olduysa 6 aylık hamileyken oldu o gün bu gündür tatlı hele emzirmeye başladıgımdan beri 2 günde yarım kilo baklava biter onları da yemesem eriyip giderdim ne güzel de duramıyorum napimm :118:

kilo kilo baklava yiyip bide kilomu veriyorsun

kesin uykusuzluktan o zaman

erimez mi ya onlar candır can

ben dee yürüteçi dört gözle bekliyorum yoksa mümkünatı yok bu hayat böyle gitmezz zaten işe başlayınca dermanın tam bitecek.atarız yürütece egzersiz yapsınlar

marjinal79 çok geçmiş olsun tatlımm

tamam yapayım bi ara sağol canımcımm

humanadan bahsedilmiş bende içtim bu aralar ama ellerimde alerji gibi şeyler oldu ne kullansam bilmiyrum kaşınıyor emzirdiğim içinde bilemedim bi zaraı olur mu ??

kilo kilo baklava yiyip bide kilomu veriyorsun

kesin uykusuzluktan o zaman

hem de 20 kilo verdim 3 kilo daha versem eski halime dönerim :44: :44: 5 saat uykuyla geziyorum bir de benim kas oranım fazlaymış ölçtürmüştüm spora giderken ondan hızlı verirmişim e gün içinde de sürekli böyleyim :122: :122:

bende 5 bilemedin 6 saat uyuyorum bende 2 çocukla böyleyim :122: emziriyorumda sorun nerde acaba

Strescim bnde milupann steel tea si var 100 ml de 1cal yaziyor seninknde seker vardir ondan kalorilir oyle
Sen de bundan al istersen benim iki yarazimda uyanik daha bunlar uyumayan cinsinden
Iyi geceler kizlar

Strescim bnde milupann steel tea si var 100 ml de 1cal yaziyor seninknde seker vardir ondan kalorilir oyle
Sen de bundan al istersen benim iki yarazimda uyanik daha bunlar uyumayan cinsinden
Iyi geceler kizlar

benimki de milupanın iyi içmeye devam o zaman senin de mi iki çocugun var allah yardımcımız olsun ben de uzanarak sallayayım bari öptm iyi uykularr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…