- 19 Haziran 2012
- 30.174
- 38.361
- 598
- 35
Strescim bnde milupann steel tea si var 100 ml de 1cal yaziyor seninknde seker vardir ondan kalorilir oyle
Sen de bundan al istersen benim iki yarazimda uyanik daha bunlar uyumayan cinsinden
Iyi geceler kizlar
milupanın steel tea sini 2 nizden duydum şimdi ilk defa ben bir humana bide hipp markanın var biliyorum peki işe yarıyormu muhakkak cevap bekliyorumbenimki de milupanın iyi içmeye devam o zamansenin de mi iki çocugun var allah yardımcımız olsun ben de uzanarak sallayayım bari öptm iyi uykularr
çok sevindim benimde aklımdaydı okuyunca rahatladım tekrar çok geçmiş olsunherkese günaydın kızlar oğlum iyi çok şükür....
armut suyuherkese iyi pazarlar kızlar.nasılsınız?bugün oğluma havuç suyu verdim çok sewdi maaşallahdünde elma suyu vermiştim onuda çok sewmişti.bölelikle ek gıdaya geçişimiz tamamen oldu.başka ne verebilirim ki?az az veriyorum ki anne sütü alımı azalmasın.zaten sütüm çok azaldı.
milupanın steel tea sini 2 nizden duydum şimdi ilk defa ben bir humana bide hipp markanın var biliyorum peki işe yarıyormu muhakkak cevap bekliyorum
çok sevindim benimde aklımdaydı okuyunca rahatladım tekrar çok geçmiş olsun
armut suyu
ben havuç denemeye korkuyorum patates ve havuçtan çorba yapıp vermem lazım ama malum kabızlık korkusu ne yapsam başlasam mı acaba
milupanın steel tea sini 2 nizden duydum şimdi ilk defa ben bir humana bide hipp markanın var biliyorum peki işe yarıyormu muhakkak cevap bekliyorum
çok sevindim benimde aklımdaydı okuyunca rahatladım tekrar çok geçmiş olsun
armut suyu
ben havuç denemeye korkuyorum patates ve havuçtan çorba yapıp vermem lazım ama malum kabızlık korkusu ne yapsam başlasam mı acaba
yaptığım yoğurtlar ekşi oluyor
yörsan süt kullanıyorum ondan olabilirmi
benimki de milupanın iyi içmeye devam o zamansenin de mi iki çocugun var allah yardımcımız olsun ben de uzanarak sallayayım bari öptm iyi uykularr
allerji yaptıysa bırak istersen veya dr felan danış belki ondan değildir
humana mı yapmış
bugün odanın birini boşaltıp, oğluma oda yaptık. çok güzel oldu. ama ayrı odada yatırıp yatırmamakta kararsızım. sizce erken mi daha? doğduğundan beri de kendi beşiğinde uyuyor. hiç yanıma almadım. ama beşik bizim yatak odasındaydı.
bugün odanın birini boşaltıp, oğluma oda yaptık. çok güzel oldu. ama ayrı odada yatırıp yatırmamakta kararsızım. sizce erken mi daha? doğduğundan beri de kendi beşiğinde uyuyor. hiç yanıma almadım. ama beşik bizim yatak odasındaydı.
hayırlısı olsun megafon yanında bulundur bence korkutmak gibi olmasın ama bir yakınım bebeğimni öyle kaybettibugün odanın birini boşaltıp, oğluma oda yaptık. çok güzel oldu. ama ayrı odada yatırıp yatırmamakta kararsızım. sizce erken mi daha? doğduğundan beri de kendi beşiğinde uyuyor. hiç yanıma almadım. ama beşik bizim yatak odasındaydı.
ben de soracaktım canım çok şükür kazayı atlattın allah saklasın beterindenherkese günaydın kızlar oğlum iyi çok şükür....
geçen ben eşime minik boy yogurt al demiştim o da almıştı yaptım çok güzel olmuştu şimdi gittim senin için baktım bimde satılan dost yogurtmuş canım tavsiye ederimyaptığım yoğurtlar ekşi oluyor
yörsan süt kullanıyorum ondan olabilirmi
kaç yaşında büyügü,cinsiyetleri ne :44:Iki tane cnm gercekten cok zor amin cnm allah sabir versin hepimize
hayırlı olsun yeni odanız. bizim kızın da var odası,henüz işe yaramıyor ama :) sadece eşyaları orda...
dr lar 6 aylığa kadar yanınızda, 6 aylıktan sonra odasında yatırın diyor, sen bilirsin
hayırlısı olsun megafon yanında bulundur bence korkutmak gibi olmasın ama bir yakınım bebeğimni öyle kaybettiben de ayıramadım daha bir türlü
bu araada açık süt önermiyorum arkadaşlar süt ve süt ğürünleri kullanırken dikkat edelim. Alerjik reaksiyonlar yanısıra enfeksiyon kapabilirler, elbet bebekler enfeksiyonla tanışacaklar lakin şimdi değil baksana daha kabızlıkla ve diş huzursuzlukları ile boğuşuyorlar...
kızlar benim oglum bugün üç kez üst üste yeşil kaka yaptı..bunun bir çok nedeni var biliyorum ama insan yine de tedirgin oluyor :18:
kokuyor mu peki ?
kokmuyorsa benimkinede olmuştu doktor bişi tattırdığında oluyor dedi. 6-7 yi geçerse doktora götür arkadaşım ne olur ne olmaz..
yok kokmuyorelma yedirdim yarım,bize de hızlı sindiriyor demişti
hayırlısı olsun megafon yanında bulundur bence korkutmak gibi olmasın ama bir yakınım bebeğimni öyle kaybettiben de ayıramadım daha bir türlü
bu araada açık süt önermiyorum arkadaşlar süt ve süt ğürünleri kullanırken dikkat edelim. Alerjik reaksiyonlar yanısıra enfeksiyon kapabilirler, elbet bebekler enfeksiyonla tanışacaklar lakin şimdi değil baksana daha kabızlıkla ve diş huzursuzlukları ile boğuşuyorlar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?