2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

Kizim bes yasinda oglum da 18 eylul dogumlu cnm

Son düzenleme:
kızım elini kulağına atıyor.. önceden konuşulmuştu bebekleri kulağını tutanllar vardı diş çıkarmaya başladılar mı?? acaba dişten mi diyorum..
gerçi dr sordum baktı bişi yok dedi ..

kızım elini kulağına atıyor.. önceden konuşulmuştu bebekleri kulağını tutanllar vardı diş çıkarmaya başladılar mı?? acaba dişten mi diyorum..

belki dişi yoldadır doktor ark. demişti ki kustuğunda dikkat edin yatarak kustuğunda kulağına kaçıp orta kulak iltihabı yapabiliyormuş, Allah korusun geçen bizim oğlanın kulağına kadar gitmiş hatta belki de içine girmişiti yakalayamadım aklıma hmen u geldi ama üzerinden bir kaç gün geçti bişi olmadı çok şükür..

diştir o diş geliyo inciler

doğrudur takip et bakalım zaten doktor bişi yok dediyse huzursuzluğuda yoksa yoktur kuzu da bişi :) arada bir renk değiştiriyor demekki
Allahım korusun bebişleri
yok keyfi de yerinde 4 oldu bakalım inş kötü bişi degildir ..amin
Kizim bes yasinda oglum da 18 eylul dogumlu cnm
allah bagışlasın canım..bir gün büyük benim oglum seninkinden

kulagı çekiştirme bizde 1 aydır var agrıyor mu diye sordum doktora baktı kulaklarına bişi yok bizim dişler kabarmış ama kıyı görünmedi bakalım ne zaman görünecek çekiştirirken aglıyor mu?benimki huysuzlanıyor da..

kızlar kaka kokusundan bahsedilmiş, benm kız doğduğundan beri kakası çok kötü kokuyor, bazen limon sarısı bazen koyu yeşil oluor çok takmadım rengine ama kokuyosa dr a götür deyince tırstım şimdi, mamadan olduğunu düşünmüştük eşimle ama kötü bi soruna mı işaret ediyor dersiniz ???:26:

amin cnm hepimizinkini tam 5 aylık oldu yavrularımız

ben bebeğimin odasına yatak koydum orda yatıyorum onuda kendi yatağında yatırıyorum birkaç sene böyle gider ben ayrılamıyorum malesef

teşekkür ederim canım
ben milupanın süt çayı olmasına şaşırdım aslında okadar araştırdım hiç mi denk gelmez
bugün internettende bakındım carrefour a gidince bakıcam orada vardır bende çayı şekersiz sevenlerdenim oyüzden zorlanmam

kızlar benim oglum bugün üç kez üst üste yeşil kaka yaptı..bunun bir çok nedeni var biliyorum ama insan yine de tedirgin oluyor :18:
ek gıdalar yapıyor şimdide

Cnm bilindik birinden aliyorum guvenilir yani cok da lezzetli yine de saol uyarin icin
bende yan binanın komşularının aldığı sütçüden aldım 1 ay felan oldu ocağa koydum 10 dk sonra kesildi bozuk yani itimadım kalmadı bi dahada cesaret edemedim
kulağında sorun yoksa diştir
ne olsa dişten bilicez

bayanstres,
sağol canım ferahladım biraz, ne bileyim kimseninki kokmuyor herhalde, beni öğürtüyo bile bazen

Nbr hanimlar iyisiniz insaallah biz iyiiz gezmeye gittik kizimla cok sükür iyiiz gün sayiyorsuzz carsamba günü babamiz gelcek insaallah:118amin)

48ve58 canim benim kiziminkide kokuyor birde mama icen cocuklarinki anne sütü icenlere nazaran biraz daha cok kokarmis hele bazen fissst diye pirtliyor piss böcüük

genelde mama kullanan bebeklrde kokuyormuş birde doğduğundan beri kokuyırsa bişi olmaz mış zaten bişi olmuş olsa dikkatini çeker rengide normal bizimkininde aynı renkleri doğduğunda beri ama bizimki nişasta gibi kokuyor biraz o da anne sütündenmiş
aklına kötü bişi getirme Allah korusun olsaydı gelişiminden bile anlarsın aklına getirme arkadaşımm

şu kaka tam muamma bizimki sürekli sorunlu ya çok sıvı ya yeşil yani şöyle susam taneli altın sarısı kakamız hiiçç olmadı
amin cnm hepimizinkini tam 5 aylık oldu yavrularımız

maaşallah evet 6.aya giriyoruz..bugün eşimle konuştuk 9 ay hamilelik 5.ay bebgimiz 14 aydır tontişimiz bizimlee ay çok duygulandım büyüyecek de oturacak da koşacak da daha gazını çıkaramıyor sıpam

son üç gün desene ayrıldıgınız gibi kavuşun inş

zaman çok çabuk geçiyor cnm hepsi olur yeter ki rabbim acılarını göstermesin korusun hepimizin yavrusunu inşallah

bayanstres,
sağol canım ferahladım biraz, ne bileyim kimseninki kokmuyor herhalde, beni öğürtüyo bile bazen

benimki sadece anne sütü alıyor ama 4.ayından sonra kokmaya başladı özelliklede kabızken ve demir ilacı alırken.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…