ben de soracaktım canım çok şükür kazayı atlattın allah saklasın beterinden
geçen ben eşime minik boy yogurt al demiştim o da almıştı yaptım çok güzel olmuştu şimdi gittim senin için baktım bimde satılan dost yogurtmuş canım tavsiye ederimstill tea her gün düzenli içerim 3,4 tane bitki çayı içmeyi sevdigimden de rahat içiyorum ve şekersiz çay içtigimden,bence bende etkisi oluyor herkeste aynı mı bilmem ama gögüşlerimi şişirdigini düşünüyorum..
kaç yaşında büyügü,cinsiyetleri ne :44:
evet öyle diyorlar hatta 6,9 aylarda daha zormuş ayırmak ayrılık kaygısı oldugu için..ama ben ayırmayı düşünmüyorum bayagı bir süre bir yaştan sonra zaten onlar yatmak istemeyecekbir daha küçük efem olmayacak yatsın odamızda kendi yatagında ben böyle düşünüyorum..ama ayıranlar da memnun sen bilirsin bebegin ve kendin için en iyisini canım
Cnm bilindik birinden aliyorum guvenilir yani cok da lezzetli yine de saol uyarin icin
hayırlısı olsun megafon yanında bulundur bence korkutmak gibi olmasın ama bir yakınım bebeğimni öyle kaybettiben de ayıramadım daha bir türlü
bu araada açık süt önermiyorum arkadaşlar süt ve süt ğürünleri kullanırken dikkat edelim. Alerjik reaksiyonlar yanısıra enfeksiyon kapabilirler, elbet bebekler enfeksiyonla tanışacaklar lakin şimdi değil baksana daha kabızlıkla ve diş huzursuzlukları ile boğuşuyorlar...
[/QUOTE
bebek telsizi ile bi sorun olacağıı sanmıyorum, bi yerde okumuştum oda ayırmak iyi olur demişti bebek içinde anne için de..ben onların yalancısıyım:))
kızım elini kulağına atıyor.. önceden konuşulmuştu bebekleri kulağını tutanllar vardı diş çıkarmaya başladılar mı?? acaba dişten mi diyorum..
gerçi dr sordum baktı bişi yok dedi ..
hayırlısı olsun megafon yanında bulundur bence korkutmak gibi olmasın ama bir yakınım bebeğimni öyle kaybettiben de ayıramadım daha bir türlü
bu araada açık süt önermiyorum arkadaşlar süt ve süt ğürünleri kullanırken dikkat edelim. Alerjik reaksiyonlar yanısıra enfeksiyon kapabilirler, elbet bebekler enfeksiyonla tanışacaklar lakin şimdi değil baksana daha kabızlıkla ve diş huzursuzlukları ile boğuşuyorlar...
[/QUOTE
bebek telsizi ile bi sorun olacağıı sanmıyorum, bi yerde okumuştum oda ayırmak iyi olur demişti bebek içinde anne için de..ben onların yalancısıyım:))
doğrudur. bende ayırmak istiyorum ama beşiğine yatırıyorum 2 bilmedin 3 saat sonra uyanıyor karın ağrısı ile ne hikmetse bizimki bizden ayrılınca karnı ağrıyor gazı tutuyor :) ben odayı uzun bir sğre ayıramiicam bizim ev 2+1 bir oda komple yatak odsı bebeğin odası dahil diğer odayı eşim ofis gibi yaptı home ofis kullanıyor. artık daha büyük vr eve çıkınca o zamana kadarda bizimki büyür.. umarım alışır korkmaz yaa görümcemin oğlu 3 yaşında olacak bu ay ayrı yatamıyor korkuyor. :18: hiç hoş değil ama başıma gelecek galiba (kınamadım da ama ):18:
yok keyfi de yerinde 4 oldu bakalım inş kötü bişi degildir ..amindoğrudur takip et bakalım zaten doktor bişi yok dediyse huzursuzluğuda yoksa yoktur kuzu da bişi :) arada bir renk değiştiriyor demekki
Allahım korusun bebişleri
allah bagışlasın canım..bir gün büyük benim oglum seninkindenKizim bes yasinda oglum da 18 eylul dogumlu cnm
kızım elini kulağına atıyor.. önceden konuşulmuştu bebekleri kulağını tutanllar vardı diş çıkarmaya başladılar mı?? acaba dişten mi diyorum..
yok keyfi de yerinde 4 oldu bakalım inş kötü bişi degildir ..amin
allah bagışlasın canım..bir gün büyük benim oglum seninkinden
kulagı çekiştirme bizde 1 aydır var agrıyor mu diye sordum doktora baktı kulaklarına bişi yokbizim dişler kabarmış ama kıyı görünmedi bakalım ne zaman görünecek çekiştirirken aglıyor mu?benimki huysuzlanıyor da..
ben bebeğimin odasına yatak koydum orda yatıyorum onuda kendi yatağında yatırıyorum birkaç sene böyle gider ben ayrılamıyorum malesefbugün odanın birini boşaltıp, oğluma oda yaptık. çok güzel oldu. ama ayrı odada yatırıp yatırmamakta kararsızım. sizce erken mi daha? doğduğundan beri de kendi beşiğinde uyuyor. hiç yanıma almadım. ama beşik bizim yatak odasındaydı.
teşekkür ederim canımben de soracaktım canım çok şükür kazayı atlattın allah saklasın beterinden
geçen ben eşime minik boy yogurt al demiştim o da almıştı yaptım çok güzel olmuştu şimdi gittim senin için baktım bimde satılan dost yogurtmuş canım tavsiye ederimstill tea her gün düzenli içerim 3,4 tane bitki çayı içmeyi sevdigimden de rahat içiyorum ve şekersiz çay içtigimden,bence bende etkisi oluyor herkeste aynı mı bilmem ama gögüşlerimi şişirdigini düşünüyorum..
kaç yaşında büyügü,cinsiyetleri ne :44:
evet öyle diyorlar hatta 6,9 aylarda daha zormuş ayırmak ayrılık kaygısı oldugu için..ama ben ayırmayı düşünmüyorum bayagı bir süre bir yaştan sonra zaten onlar yatmak istemeyecekbir daha küçük efem olmayacak yatsın odamızda kendi yatagında ben böyle düşünüyorum..ama ayıranlar da memnun sen bilirsin bebegin ve kendin için en iyisini canım
ek gıdalar yapıyor şimdidekızlar benim oglum bugün üç kez üst üste yeşil kaka yaptı..bunun bir çok nedeni var biliyorum ama insan yine de tedirgin oluyor :18:
bende yan binanın komşularının aldığı sütçüden aldım 1 ay felan oldu ocağa koydum 10 dk sonra kesildi bozuk yaniCnm bilindik birinden aliyorum guvenilir yani cok da lezzetli yine de saol uyarin icin
kulağında sorun yoksa diştirkızım elini kulağına atıyor.. önceden konuşulmuştu bebekleri kulağını tutanllar vardı diş çıkarmaya başladılar mı?? acaba dişten mi diyorum..
o yaştaki çocuk korkuyu bilmezki kesin bebekliğinden beri birileri korkutucu şeyler anlatıyordur veya korkutuyordurdoğrudur. bende ayırmak istiyorum ama beşiğine yatırıyorum 2 bilmedin 3 saat sonra uyanıyor karın ağrısı ile ne hikmetse bizimki bizden ayrılınca karnı ağrıyor gazı tutuyor :) ben odayı uzun bir sğre ayıramiicam bizim ev 2+1 bir oda komple yatak odsı bebeğin odası dahil diğer odayı eşim ofis gibi yaptı home ofis kullanıyor. artık daha büyük vr eve çıkınca o zamana kadarda bizimki büyür.. umarım alışır korkmaz yaa görümcemin oğlu 3 yaşında olacak bu ay ayrı yatamıyor korkuyor. :18: hiç hoş değil ama başıma gelecek galiba (kınamadım da ama ):18:
benim bebeğiminde öğle korkma canım ya doğduklarından beri öyleler ya yapılarındandırkızlar kaka kokusundan bahsedilmiş, benm kız doğduğundan beri kakası çok kötü kokuyor, bazen limon sarısı bazen koyu yeşil oluor çok takmadım rengine ama kokuyosa dr a götür deyince tırstım şimdi, mamadan olduğunu düşünmüştük eşimle ama kötü bi soruna mı işaret ediyor dersiniz ???:26:
kızlar kaka kokusundan bahsedilmiş, benm kız doğduğundan beri kakası çok kötü kokuyor, bazen limon sarısı bazen koyu yeşil oluor çok takmadım rengine ama kokuyosa dr a götür deyince tırstım şimdi, mamadan olduğunu düşünmüştük eşimle ama kötü bi soruna mı işaret ediyor dersiniz ???:26:
şu kaka tam muamma bizimki sürekli sorunlu ya çok sıvı ya yeşil yani şöyle susam taneli altın sarısı kakamız hiiçç olmadıkızlar kaka kokusundan bahsedilmiş, benm kız doğduğundan beri kakası çok kötü kokuyor, bazen limon sarısı bazen koyu yeşil oluor çok takmadım rengine ama kokuyosa dr a götür deyince tırstım şimdi, mamadan olduğunu düşünmüştük eşimle ama kötü bi soruna mı işaret ediyor dersiniz ???:26:
amin cnm hepimizinkini tam 5 aylık oldu yavrularımız
Nbr hanimlar iyisiniz insaallah biz iyiiz gezmeye gittik kizimla cok sükür iyiiz gün sayiyorsuzz carsamba günü babamiz gelcek insaallah:118amin)
48ve58 canim benim kiziminkide kokuyor birde mama icen cocuklarinki anne sütü icenlere nazaran biraz daha cok kokarmis hele bazen fissst diye pirtliyorpiss böcüük
şu kaka tam muamma bizimki sürekli sorunlu ya çok sıvı ya yeşil yani şöyle susam taneli altın sarısı kakamız hiiçç olmadı
maaşallah evet 6.aya giriyoruz..bugün eşimle konuştuk 9 ay hamilelik 5.ay bebgimiz 14 aydır tontişimiz bizimlee ay çok duygulandımbüyüyecek de oturacak da koşacak da daha gazını çıkaramıyor sıpam
son üç gün desene ayrıldıgınız gibi kavuşun inş
bayanstres,
sağol canım ferahladım biraz, ne bileyim kimseninki kokmuyor herhalde, beni öğürtüyo bile bazen
Insaallah canim nerde varsa kizim babasini 3 aydir görmüyorcok özledikk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?