2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

efe sizlere günaydın diyor teyzeleri :119: :119: :119:

Eklentiler

• $75534_10151446935479894_91200202_n[2].webp
    8,5 KB · Görüntüleme: 30

sadece tutuyor oynuyor gibi.. dişlerine bakmama izin vermiyor acaba o mu, yoksa diyorum ki kulak uzuvunu mu tanıyor cimcimemmm:)))

bayanstres,
sağol canım ferahladım biraz, ne bileyim kimseninki kokmuyor herhalde, beni öğürtüyo bile bazen

benim kızda ek gıdaya geçince renk değiştiriyor, katılaşıo veeee buamburammm kokuyoo:)) silerken eskisi gibi rahatç silmiyorum ,burnum koku konusunda çookk hassass

oyy met oglana saçlara bak nasıl da gür biz kellikle mücadele ediyoruz miden çok bulandı mı öyle derler ya
sadece tutuyor oynuyor gibi.. dişlerine bakmama izin vermiyor acaba o mu, yoksa diyorum ki kulak uzuvunu mu tanıyor cimcimemmm:)))

evet benimki de öyle kapatıyor kızıyor sıpa ama ben buldum taktigi önce dişini kaşıyo gibi yapıyorum kendinden geçiyor o zaman dudakları açıyom bakıyom.zafer benim oluyor

slm bayanlar
kaka sorunumuz için dr amcaya gittik demir vitamini cok da gerekli degil vermeyebilirsin sıkıntı oluyorsa dedi katı mı yapıyo dedi bende hayır ama cok gecikmeli yapıyo sancılanıyo diyince ondan bişey olmaz vitamini kesmeye gerek yok katı yapınca sorun olur dedi :26:
artık cok sık vermicem haftada 1-2 kere versem yeter madem cok gerekli değil :26:
ha bi de size bi sorum olacak bizim devam sütümüz bitti acaba yeniden alsam mı yoksa açığı mama veya ekgıdayla mı kapatsak :44:
dr a sormak aklıma gelmedi de

ne çok konuştum

Son düzenleme:
efe sizlere günaydın diyor teyzeleri :119: :119: :119:
efe ah efe ama senin bahsettiğin gibi göstermiyor inan tam tadımlık şirin şeyler

bayıldım sanada oğluşada hele son resimde ne öyle süzülmeler
bence devam sütü al ihtiyaç oldukça verirsin ek gıdayı her zaman yemiyor bu şebekler

haha çok tatlı sağdaki resimdeki hal nedir gülerekmi uyuyor

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…