efe sizlere günaydın diyor teyzeleri :119: :119: :119:
Insaallah canim nerde varsa kizim babasini 3 aydir görmüyorcok özledikk
oy maşallah efeye
mert paşa napıyor :118:
sağol teyzesi iyi bu sabah beni 7 de uyandırdı kendisi uyuyor şimdi bende resmini eklemiyi düşünüyordum birazdan.
yok keyfi de yerinde 4 oldu bakalım inş kötü bişi degildir ..amin
allah bagışlasın canım..bir gün büyük benim oglum seninkinden
kulagı çekiştirme bizde 1 aydır var agrıyor mu diye sordum doktora baktı kulaklarına bişi yokbizim dişler kabarmış ama kıyı görünmedi bakalım ne zaman görünecek çekiştirirken aglıyor mu?benimki huysuzlanıyor da..
bayanstres,
sağol canım ferahladım biraz, ne bileyim kimseninki kokmuyor herhalde, beni öğürtüyo bile bazen
oyy
sadece tutuyor oynuyor gibi.. dişlerine bakmama izin vermiyor acaba o mu, yoksa diyorum ki kulak uzuvunu mu tanıyor cimcimemmm:)))
oyymet oglana saçlara bak nasıl da gür biz kellikle mücadele ediyoruz miden çok bulandı mı öyle derler ya
yok canım hiç midem bulanmadı sadece son zamanlarda çok yanma oldu midemde.
slm bayanlar
kaka sorunumuz için dr amcaya gittik demir vitamini cok da gerekli degil vermeyebilirsin sıkıntı oluyorsa dedikatı mı yapıyo dedi bende hayır ama cok gecikmeli yapıyo sancılanıyo diyince ondan bişey olmaz vitamini kesmeye gerek yok katı yapınca sorun olur dedi :26:
artık cok sık vermicem haftada 1-2 kere versem yeter madem cok gerekli değil :26:
ha bi de size bi sorum olacak bizim devam sütümüz bitti acaba yeniden alsam mı yoksa açığı mama veya ekgıdayla mı kapatsak :44:
dr a sormak aklıma gelmedi de
ne çok konuştum
bizede öyle demişti bende bırakmıştım vermeyi ama yinede kabızlık devam ediyor maalesefyine vermeye başlıyacağım arada vericem
efe ah efe ama senin bahsettiğin gibi göstermiyor inan tam tadımlık şirin şeylerefe sizlere günaydın diyor teyzeleri :119: :119: :119:
bence devam sütü al ihtiyaç oldukça verirsin ek gıdayı her zaman yemiyor bu şebeklerslm bayanlar
kaka sorunumuz için dr amcaya gittik demir vitamini cok da gerekli degil vermeyebilirsin sıkıntı oluyorsa dedikatı mı yapıyo dedi bende hayır ama cok gecikmeli yapıyo sancılanıyo diyince ondan bişey olmaz vitamini kesmeye gerek yok katı yapınca sorun olur dedi :26:
artık cok sık vermicem haftada 1-2 kere versem yeter madem cok gerekli değil :26:
ha bi de size bi sorum olacak bizim devam sütümüz bitti acaba yeniden alsam mı yoksa açığı mama veya ekgıdayla mı kapatsak :44:
dr a sormak aklıma gelmedi de
ne çok konuştum
Allah sevenleri tez zamanda kavuştursunInsaallah canim nerde varsa kizim babasini 3 aydir görmüyorcok özledikk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?