2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

sağol teyzesi benim oğlum hep öyle canım bir şımarmalar süzülmeler ilgi göstermeyincede trip atmalar daha şimdiden böyle,şimdiki çoçuklar bir başka.

sağol teyzesi benim oğlum hep öyle canım bir şımarmalar süzülmeler ilgi göstermeyincede trip atmalar daha şimdiden böyle,şimdiki çoçuklar bir başka.
benimkiside kucak manyağı
kıçı yere değmiycek kucakta olsunda ne olursa olsun bazen onu kucaklıyorum iş yapıyorum 2 kat oluyor yamuluyor gıkı çıkmıyor
ama saniye indir kendini gere gere ağlıyor katılıyor

bu huyundan vazgeçmesi lazım ama nasıl bilemiyorum

huylu huyundan vazgeçmez canım 7 sinde neyse 70 indede odur,bu miniklerle işimiz var ama onların bir gülümsemesine herşey değiyor.

Son düzenleme:
benimki sadece anne sütü alıyor ama 4.ayından sonra kokmaya başladı özelliklede kabızken ve demir ilacı alırken.
benimki kabız olmadı hiç maşallah kabız olsa nasıl kokardı bilemiyorum artık, bu halde bile dayanılmaz

mert ğaşaya da maşallah, saçlar yakıyor yine, 4 yaşındaki çocuk saçı var ne güzel, bizim kız hala kel neyse cansızdı zaten,yenileri güçlü olur belki, ama ben ipeksi cansız saçları da çok seviyorum,rüzgarda uçuşur ya öyle
benim kızda ek gıdaya geçince renk değiştiriyor, katılaşıo veeee buamburammm kokuyoo:)) silerken eskisi gibi rahatç silmiyorum ,burnum koku konusunda çookk hassass

aynen canım, hele aç karnına ıııyyy

bugün eklenen tüm bebişlere maşallah
çok tatlılar, karam hiç de yaramaz değil o, yanlışın var senin

sağol canım,senin kızınkilerde uzar canım yakında bizimkini rahatsız ediyor saçları büyüsünde kestiricez.

bunlarda benim kutilerim

Eklentiler

• $masaüstü 440.webp
    27 KB · Görüntüleme: 48
  • $masaüstü 480.webp
    17,3 KB · Görüntüleme: 36
  • $masaüstü 374.webp
    28,5 KB · Görüntüleme: 34
uyy bir kucakçı daha kangurular gibiyiz biz evde gezinmece,artık vazgeçeceklerini sanmıyorum canım zaten emekleme,yürümeye başlayınca kendileri gelmez özerk olmak isteyecekler

huylu huyundan vazgeçmez canım 7 sinde neyse 70 indede odur,bu miniklerle işimiz var ama onların bir gülümsemesine herşey değiyor.

bence de bir gülüşleri dünyaya bedel yorgunlukta mahvoluyorum,çıldırıyorum o an bir gülüyor bitiyor her şey

kızlar herkes kabızlıktan dertliyken ben ise her yediğini çıkarmasından dertliyim şimdiye kadar 5 bez değiştirdim 3 ü kakalı(

bu iyi mi kötü mü bilmiyrum ..

metabolizması iyi çalışıyor ama hiç içinde kalmıyor katı da olsa çıkarıyor maşşallhh

sizce normal mi??

güzel bebeklerin fotolarını yükleyen güzel annelere kocamaann bir teşekkür hepsi de ayrı ayrı şookk şeker allahım onları bize bagışlasın..amin.
kimse inanmıyor ya bu kuduruk oglumun anlatılmaz derecede huysuz olduguna ahh ah bu foto yarım saat sallanma sonucu uyumayınca demek uyumayacsın dedigim an çekilmiştir uyumayacak olmanın mutlulugu :119:

bünyeyle alakalı canım bizim bebek 6 dan aşagı kaka yapmaz en az 4 en fazla 7 yapar ama genelde 6 2 si gece :60
bir sorun oldugunu sanmıyorum..hatta k.validem ishal mi diyordu bir ara doktora sordum normal dedi bünye meselesi..her beslenmeden sonra da yapabilir demişti...kalıyordur annesi kalmasa bu kadar büyürler miydi

çok yakışıklılar maşallahbüyük oğlunun gözleri ne güzel öyle ahmet mertte pek tatlı.

oğluşlarını allah sana bağışlasın.. abinin gözleri de konuşuyor yanii:) kime çekmiş
abimiz çok yakışıklıgözler baba-dayı kırması
abi fotoda gördüğünüzün kat be kat fazlası öyle olunca ahmet mertin forsu kayboluyor
olsun benim pembe yanaklı gamzeli oğlum da çok seksi

normaldir canım ya
başından beri aynıysa özellikle bünyesi böyledir
ne yiyon ne içiyon diyiverde bende kullanayım benimkisinin içi yine doldu bugün yarın kıvranmaya başlar

yaz gelsede dışarılara atsak kendimizi evde otur otur iyice tembellik çöktü üstüme
ben hamileyken chicconun trevel sistemmi ne işte öyle arabasını almış bulundum bebek koltuğu var çıkarınca normal olanlardan ay iğrenç hantal katlanmaz katlansa açılmaz
her işim böyle hemen atlıyorum heveslenip alıyorum çocuk gibi şimdide onunla dışarı çıkmak zor geliyor neyapacam yeniside alınmazki yazık günah ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…