- 19 Haziran 2012
- 30.174
- 38.361
- 598
- 35
efe ah efe ama senin bahsettiğin gibi göstermiyor inan tam tadımlık şirin şeyler
bayıldım sanada oğluşada hele son resimde ne öyle süzülmeler
bence devam sütü al ihtiyaç oldukça verirsin ek gıdayı her zaman yemiyor bu şebekler
haha çok tatlı sağdaki resimdeki hal nedir gülerekmi uyuyor
benimkiside kucak manyağısağol teyzesi benim oğlum hep öyle canım bir şımarmalar süzülmeler ilgi göstermeyincede trip atmalar daha şimdiden böyle,şimdiki çoçuklar bir başka.
benimkiside kucak manyağı
kıçı yere değmiycek kucakta olsunda ne olursa olsun bazen onu kucaklıyorum iş yapıyorum 2 kat oluyor yamuluyor gıkı çıkmıyor
ama saniye indir kendini gere gere ağlıyor katılıyor
bu huyundan vazgeçmesi lazım ama nasıl bilemiyorum
benimki kabız olmadı hiç maşallahbenimki sadece anne sütü alıyor ama 4.ayından sonra kokmaya başladı özelliklede kabızken ve demir ilacı alırken.
benim kızda ek gıdaya geçince renk değiştiriyor, katılaşıo veeee buamburammm kokuyoo:)) silerken eskisi gibi rahatç silmiyorum ,burnum koku konusunda çookk hassass
benimki kabız olmadı hiç maşallahkabız olsa nasıl kokardı bilemiyorum artık, bu halde bile dayanılmaz
mert ğaşaya da maşallah, saçlar yakıyor yine, 4 yaşındaki çocuk saçı var ne güzel, bizim kız hala kelneyse cansızdı zaten,yenileri güçlü olur belki, ama ben ipeksi cansız saçları da çok seviyorum,rüzgarda uçuşur ya öyle
aynen canım, hele aç karnına ıııyyy
resim yüklemeyi detaylı tek tek anlatın bana
bunlarda benim kutilerim
bunlarda benim kutilerim
uyy bir kucakçı daha kangurular gibiyiz biz evde gezinmece,artık vazgeçeceklerini sanmıyorum canım zaten emekleme,yürümeye başlayınca kendileri gelmez özerk olmak isteyeceklerbenimkiside kucak manyağı
kıçı yere değmiycek kucakta olsunda ne olursa olsun bazen onu kucaklıyorum iş yapıyorum 2 kat oluyor yamuluyor gıkı çıkmıyor
ama saniye indir kendini gere gere ağlıyor katılıyor
bu huyundan vazgeçmesi lazım ama nasıl bilemiyorum
huylu huyundan vazgeçmez canım 7 sinde neyse 70 indede odur,bu miniklerle işimiz var ama onların bir gülümsemesine herşey değiyor.
kızlar herkes kabızlıktan dertliyken ben ise her yediğini çıkarmasından dertliyim şimdiye kadar 5 bez değiştirdim 3 ü kakalı(
bu iyi mi kötü mü bilmiyrum ..
metabolizması iyi çalışıyor ama hiç içinde kalmıyor katı da olsa çıkarıyor maşşallhh
sizce normal mi??
çok yakışıklılar maşallahbüyük oğlunun gözleri ne güzel öyle ahmet mertte pek tatlı.
abimiz çok yakışıklıoğluşlarını allah sana bağışlasın..abinin gözleri de konuşuyor yanii:) kime çekmiş
gözümden kaçmadı yani hemen de kapmışsın foto işini :126: ben bayagı ugraşmıştım..bravo
normaldir canım yakızlar herkes kabızlıktan dertliyken ben ise her yediğini çıkarmasından dertliyim şimdiye kadar 5 bez değiştirdim 3 ü kakalı(
bu iyi mi kötü mü bilmiyrum ..
metabolizması iyi çalışıyor ama hiç içinde kalmıyor katı da olsa çıkarıyor maşşallhh
sizce normal mi??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?