2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

haha çok tatlı sağdaki resimdeki hal nedir gülerekmi uyuyor

Gülerek uyuyo bazen,çok sevimli oluyo o zaman,o zaman çekmiştik teyzesi :)

bunlarda benim kutilerim

ikisi de birbirinden yakışıklı maşallah

Benim kızımda aynı canım,burdaki arkadaşların çoğu kabızlıktan şikayetçi,benim kızımda günde 4 kez kaka yapıyo,demir ilacını da veriyorum,bizim kakamızda çok sıvı,doktora bende bi kaç kez söyledim,sadece anne sütü alan bebeklerin kakası öyle olur,normal dedi,kiloyudu az alıyo işte,sanırım metabolizması çok hızlı...

Tebrikler

kızlar size bir sorum var mertim bana benziyormu? babası kendisinin kopyası olduğunu idda ediyorda.

artık bekleriz bol bol foto merak ederiz biz maaşallah ogulların çok yakışıklı özellikle büyügü amanın kocam duymasın
haha öğretmeni derste gözlerime bakınca ne anlattığımı unutuyorum dikkatimi dağıtıyor düyo
kızlar size bir sorum var mertim bana benziyormu? babası kendisinin kopyası olduğunu idda ediyorda.
babayıda görelim

ama sana benzemiyo gibi geldi:44:

hiç deme ya söyle açık havaya çıksak dolaşsak ogullarımızla beş gün evde oturuyorum şişiyorumm ama iyiki burası var en azından yalnızgımız hafifliyor yoksa dilimiz şişerdi napardık o zaman biz pierre cardin aldık pusetiyle çok memnunum tek elle kapanıp açılıyor..ama almışsın zaten bi dünya para verip idare et bence başka eksiklere de bütçe lazım dimi ama

haha öğretmeni derste gözlerime bakınca ne anlattığımı unutuyorum dikkatimi dağıtıyor düyo

babayıda görelim

ama sana benzemiyo gibi geldi:44:

çevremde bana çok benzetiyorlarda canım ama teni ve kirpikleri babası yükleyim resimler şimdi.

burda eşimin yüzü o kadar belli değil ama yinede anlarsınız kime benzediğini.

Son düzenleme:

inş. bi sorun yoktur yaa.. dk sormayı unuttum

abimiz çok yakışıklıgözler baba-dayı kırması
abi fotoda gördüğünüzün kat be kat fazlası öyle olunca ahmet mertin forsu kayboluyor
olsun benim pembe yanaklı gamzeli oğlum da çok seksi

ahmet mert'te çok sevimli alah bağışlasın .. 2. çocuğun darısı bize olsun
normaldir canım ya
başından beri aynıysa özellikle bünyesi böyledir
ne yiyon ne içiyon diyiverde bende kullanayım benimkisinin içi yine doldu bugün yarın kıvranmaya başlar
yok işte ek gıdaya geçince oldu önceden sütüm az olduğu için böle sık yapmazdı ..
valla ben öyle pek dikkat etmiyorum ama bu arlar hoşaf yaptım günkurusundan.. lakin çorba verirken bile boşaltıyo hemen:))

demiri bende veriyorum ek gıdaya geçtim geçeli katı yapıyor . sıvı olması mı normalmiş kakanın??

ben sana benzettim canımm (pek başarılıdeğilimdir ama)

Eki Görüntüle 636243 Eki Görüntüle 636244
:44:

burda eşimin yüzü o kadar belli değil ama yinede anlarsınız kime benzediğini.
yok gördüğüm kadar eşine benzemiyor ama doğru seni andırıyor

amin amin

ek gıda kakayı şekilli yaparmış

yok gördüğüm kadar eşine benzemiyor ama doğru seni andırıyor

amin amin

ek gıda kakayı şekilli yaparmış

ilk doğduğunda eşimin kopyasıydı ama büyükçe bana benzemeye başladı yanakları ve göz şekli bana eşime teni ve kirpikleri benziyor sürmeli gibi çünkü benim tenim ruh gibi çok beyaz özelliklede kışın çevredekilerin bazısı bana bazısıda eşime benzetiyor bende sizin fikirlerinizi merak ettim.seninkiler kime benziyor canım çünkü ikisi pek birbirine benzemiyor sanki.hangisi sana hangisi babaya.

Son düzenleme:
saglık ocagına gittik oglum 7000gr 66cm olmuş bas cevresi de 42 cm :44: normal dimi

1 - 12 aylar arası erkek bebekleri için boy kilo çizelgesi

En düşük En yüksek
1 aylık bebek 3000 g - 51 cm 5750 g - 59.5 cm
2 aylık bebek 3600 g - 53 cm 6600 g - 62.5 cm
3 aylık bebek 4150 g - 55 cm 7500 g - 65 cm
4 aylık bebek 4600 g - 57 cm 8250 g 67.5 cm
5 aylık bebek 5100 g - 58 cm 9000 g - 70 cm
6 aylık bebek 5500 g - 60 cm 9600 g - 72.5 cm
7 aylık bebek 6000 g - 62 cm 10250 g - 75 cm
8 aylık bebek 6300 g - 63 cm 10900 g 77 cm
9 aylık bebek 6700 g - 64.5 cm 11300 g - 78.5 cm
10 aylık bebek 6950 g - 66 cm 11900 g - 80 cm
11 aylık bebek 7200 g - 67.5 cm 12200 g - 81.5 cm
12 aylık bebek 7450 g - 68.5 cm 125000 g 82.5

BÜYÜK BABA-DAYI KÜÇÜĞÜN KİME BENZEDİĞİNİ HALA BULAMADIK:44: ÇÜNKÜ AHMETİM HER AY DEĞİŞİYOR BELKİ KAŞLARI FELAN BEN OLABİLİR ANLIYCAN ORTAYA KARIŞIK OLDU SONUNCU

saglık ocagına gittik oglum 7000gr 66cm olmuş bas cevresi de 42 cm :44: normal dimi
maşallah gayet normal boyuda kilosuda ortalama

allah kavuştursun canım.
amin canim cümlesini

efe sizlere günaydın diyor teyzeleri :119: :119: :119:

özlenmez mi ya biz akşamı zor ediyoruz hem destek için hep iki laf için..son 2 gün az kaldı kavuşmanıza iş için mi gitmişti ?
yok canim biz yurt disina tasindik esiminde ancak vizesi cikti ondan biraz ayri kaldik can sagligi olsun

Maasallah sübhanallah allah nazardan saklasin anali babali büyüsünlrr
marjinal canim ben sana benzettim

Allah sevenleri tez zamanda kavuştursun
yavrum babayı görmeden büyüdü desene ama kan çeker aradaki boşluğu baba kız kapatırlar senin papuç dama
Amin insallah evet biraz öyle oldu hayirlisi bakalim ilk görünce ne yapacak kokusundan tanir gercii

bunlarda benim kutilerim
maasallahallah bagislasin

Amin öyle tabiki o mevzu ama bizdede var benim esim bana benzetiyor kv benzetmiyorumda demiyorr sade ayni oglum ayni oglum diyor hatta benim kücüklük resimlerim var onlarla eylülümü yan yana koyuyorum aynii bence tabiki fark etmiyor beni icin sonucta ben kocami seviyorum ama kv dedikce sonucta benimde cocugum diyorsun

herkese günaydınlarr..nasılsınız bugün bebişleriniz nasıl iyiler inş.biz nezle olmuşuz burnuzmuz akıyor off off yaz gelsin ya..dudagımda da uçuk çıkmış,öpemiyorum oglumu inş tez zamanda akıntımız biter

kv ler söyleyince insana batıyor çünkü ne maksatla söylediklerini biliyorsun hissediyorsun

her aile kendi tarafına benzetmeye çalışıyor ama bizler için fark etmez çünkü onları biz doğurduk
günaydın benim oğlan iyice huzursuza bağladı ya sabır çekip duruyorum
sanada geçmişolsun bebeğin iyi değilmi :18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…