haha çok tatlı sağdaki resimdeki hal nedir gülerekmi uyuyor
bunlarda benim kutilerim
kızlar herkes kabızlıktan dertliyken ben ise her yediğini çıkarmasından dertliyim şimdiye kadar 5 bez değiştirdim 3 ü kakalı(
bu iyi mi kötü mü bilmiyrum ..
metabolizması iyi çalışıyor ama hiç içinde kalmıyor katı da olsa çıkarıyor maşşallhh
sizce normal mi??
becerdim işte
becerdim işte
haha öğretmeni derste gözlerime bakınca ne anlattığımı unutuyorum dikkatimi dağıtıyor düyoartık bekleriz bol bol foto merak ederiz bizmaaşallah ogulların çok yakışıklı özellikle büyügü amanın kocam duymasın
babayıda görelimkızlar size bir sorum var mertim bana benziyormu? babası kendisinin kopyası olduğunu idda ediyorda.
yaz gelsede dışarılara atsak kendimizi evde otur otur iyice tembellik çöktü üstüme
ben hamileyken chicconun trevel sistemmi ne işte öyle arabasını almış bulundum bebek koltuğu var çıkarınca normal olanlardan ay iğrenç hantal katlanmaz katlansa açılmaz
her işim böyle hemen atlıyorum heveslenip alıyorum çocuk gibi şimdide onunla dışarı çıkmak zor geliyor neyapacam yeniside alınmazki yazık günah ya
haha öğretmeni derste gözlerime bakınca ne anlattığımı unutuyorum dikkatimi dağıtıyor düyo
babayıda görelim
ama sana benzemiyo gibi geldi:44:
bunlarda benim kutilerim
kızlar size bir sorum var mertim bana benziyormu? babası kendisinin kopyası olduğunu idda ediyorda.
bünyeyle alakalı canım bizim bebek 6 dan aşagı kaka yapmaz en az 4 en fazla 7 yapar ama genelde 6 2 si gece:60
bir sorun oldugunu sanmıyorum..hatta k.validem ishal mi diyordu bir ara doktora sordum normal dedi bünye meselesi..her beslenmeden sonra da yapabilir demişti...kalıyordur annesi kalmasa bu kadar büyürler miydi
abimiz çok yakışıklıgözler baba-dayı kırması
abi fotoda gördüğünüzün kat be kat fazlası öyle olunca ahmet mertin forsu kayboluyor
olsun benim pembe yanaklı gamzeli oğlum da çok seksi
yok işte ek gıdaya geçince oldu önceden sütüm az olduğu için böle sık yapmazdı ..normaldir canım ya
başından beri aynıysa özellikle bünyesi böyledir
ne yiyon ne içiyon diyiverde bende kullanayım benimkisinin içi yine doldu bugün yarın kıvranmaya başlar
demiri bende veriyorum ek gıdaya geçtim geçeli katı yapıyor . sıvı olması mı normalmiş kakanın??Gülerek uyuyo bazen,çok sevimli oluyo o zaman,o zaman çekmiştik teyzesi :)
ikisi de birbirinden yakışıklı maşallah
Benim kızımda aynı canım,burdaki arkadaşların çoğu kabızlıktan şikayetçi,benim kızımda günde 4 kez kaka yapıyo,demir ilacını da veriyorum,bizim kakamızda çok sıvı,doktora bende bi kaç kez söyledim,sadece anne sütü alan bebeklerin kakası öyle olur,normal dedi,kiloyudu az alıyo işte,sanırım metabolizması çok hızlı...
Tebrikler
kızlar size bir sorum var mertim bana benziyormu? babası kendisinin kopyası olduğunu idda ediyorda.
yok gördüğüm kadar eşine benzemiyor ama doğru seni andırıyorEki Görüntüle 636243 Eki Görüntüle 636244
:44:
burda eşimin yüzü o kadar belli değil ama yinede anlarsınız kime benzediğini.
amin amininş. bi sorun yoktur yaa.. dk sormayı unuttum
ahmet mert'te çok sevimli alah bağışlasın .. 2. çocuğun darısı bize olsun
yok işte ek gıdaya geçince oldu önceden sütüm az olduğu için böle sık yapmazdı ..
valla ben öyle pek dikkat etmiyorum ama bu arlar hoşaf yaptım günkurusundan.. lakin çorba verirken bile boşaltıyo hemen:))
demiri bende veriyorum ek gıdaya geçtim geçeli katı yapıyor . sıvı olması mı normalmiş kakanın??
ben sana benzettim canımm (pek başarılıdeğilimdir ama)
yok gördüğüm kadar eşine benzemiyor ama doğru seni andırıyor
amin amin
ek gıda kakayı şekilli yaparmış
saglık ocagına gittik oglum 7000gr 66cm olmuşbas cevresi de 42 cm :44: normal dimi
BÜYÜK BABA-DAYI KÜÇÜĞÜN KİME BENZEDİĞİNİ HALA BULAMADIK:44: ÇÜNKÜ AHMETİM HER AY DEĞİŞİYOR BELKİ KAŞLARI FELAN BEN OLABİLİR ANLIYCAN ORTAYA KARIŞIK OLDU SONUNCUilk doğduğunda eşimin kopyasıydı ama büyükçe bana benzemeye başladı yanakları ve göz şekli bana eşime teni ve kirpikleri benziyor sürmeli gibi çünkü benim tenim ruh gibi çok beyaz özelliklede kışın çevredekilerin bazısı bana bazısıda eşime benzetiyor bende sizin fikirlerinizi merak ettim.seninkiler kime benziyor canım çünkü ikisi pek birbirine benzemiyor sanki.hangisi sana hangisi babaya.
maşallah gayet normal boyuda kilosuda ortalamasaglık ocagına gittik oglum 7000gr 66cm olmuşbas cevresi de 42 cm :44: normal dimi
BÜYÜK BABA-DAYI KÜÇÜĞÜN KİME BENZEDİĞİNİ HALA BULAMADIK:44: ÇÜNKÜ AHMETİM HER AY DEĞİŞİYOR BELKİ KAŞLARI FELAN BEN OLABİLİR ANLIYCAN ORTAYA KARIŞIK OLDU
bizimkide hem benden hem babasından hem dayısından almış bazı şeylerini ama eşime şunun için kızdım bana benzemediğini idda ediyor ona benziyormuş
önemli olan sağlıklı olmaları canım hepsi çok tatlı maşallah.
amin canim cümlesiniallah kavuştursun canım.
efe sizlere günaydın diyor teyzeleri :119: :119: :119:
yok canim biz yurt disina tasindik esiminde ancak vizesi cikti ondan biraz ayri kaldik can sagligi olsunözlenmez mi ya biz akşamı zor ediyoruz hem destek için hep iki laf için..son 2 gün az kaldı kavuşmanızaiş için mi gitmişti ?
Maasallah sübhanallah allah nazardan saklasin anali babali büyüsünlrr
Amin insallah evet biraz öyle oldu hayirlisi bakalim ilk görünce ne yapacak kokusundan tanir gerciiAllah sevenleri tez zamanda kavuştursun
yavrum babayı görmeden büyüdü desene ama kan çeker aradaki boşluğu baba kız kapatırlar senin papuç dama
maasallahallah bagislasinbunlarda benim kutilerim
Amin öyle tabiki o mevzu ama bizdede var benim esim bana benzetiyor kv benzetmiyorumda demiyorr sade ayni oglum ayni oglum diyor hatta benim kücüklük resimlerim var onlarla eylülümü yan yana koyuyorum aynii bence tabiki fark etmiyor beni icin sonucta ben kocami seviyorum ama kv dedikce sonucta benimde cocugum diyorsunBÜYÜK BABA-DAYI KÜÇÜĞÜN KİME BENZEDİĞİNİ HALA BULAMADIK:44: ÇÜNKÜ AHMETİM HER AY DEĞİŞİYOR BELKİ KAŞLARI FELAN BEN OLABİLİR ANLIYCAN ORTAYA KARIŞIK OLDU
bizimkide hem benden hem babasından hem dayısından almış bazı şeylerini ama eşime şunun için kızdım bana benzemediğini idda ediyor ona benziyormuş
önemli olan sağlıklı olmaları canım hepsi çok tatlı maşallah.
kv ler söyleyince insana batıyor çünkü ne maksatla söylediklerini biliyorsun hissediyorsunamin canim cümlesini
yok canim biz yurt disina tasindik esiminde ancak vizesi cikti ondan biraz ayri kaldik can sagligi olsun
Maasallah sübhanallah allah nazardan saklasin anali babali büyüsünlrr
marjinal canim ben sana benzettim
Amin insallah evet biraz öyle oldu hayirlisi bakalim ilk görünce ne yapacak kokusundan tanir gercii
maasallahallah bagislasin
Amin öyle tabiki o mevzu ama bizdede var benim esim bana benzetiyor kv benzetmiyorumda demiyorr sade ayni oglum ayni oglum diyor hatta benim kücüklük resimlerim var onlarla eylülümü yan yana koyuyorum aynii bence tabiki fark etmiyor beni icin sonucta ben kocami seviyorum ama kv dedikce sonucta benimde cocugum diyorsun
günaydın benim oğlan iyice huzursuza bağladı ya sabır çekip duruyorumherkese günaydınlarr..nasılsınız bugün bebişleriniz nasıl iyiler inş.biz nezle olmuşuz burnuzmuz akıyor off offyaz gelsin ya..dudagımda da uçuk çıkmış,öpemiyorum oglumu inş tez zamanda akıntımız biter
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?