2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

eşimin yengeside amcasına benzetiyor bu aileler böyle işte aslında kaynımla alakası yok olmasında zaten.kvdelerdede hep bir art niyet var sadece kendi ailelerine benzesin istiyorlar ama bizim kv hem bana hem eşime hemde dayısına benzetiyor.

geçmiş olsun canım,umarım hemen geçer.

sanada geçmiş olsun canım benimkide bazen çok huzursuzlanıyor öyle bir ağlıyorki ne yapıcağımı şaşırıyorum.

bayanstress seninki niye huysuz genel bir huysuzluk mu yoksa bugüne mi özel :122: :122: benimki her geçen gün bu kadar da huysuz olunmazki diye şaşırtıyor allah sonumuzu hayretsin
benzetme konusu bizde karışık hatta çok karışık bir gün bir yakınımıza benzetiliyor hem de birbiriyla benzemeyen insanlar
bizim her aşımız olaylı,ateşli geçti bakalım bu nasıl olacak

Mrb hanimlarr uykulu gecelerin ardindan uykusuz bir gece sayilirr kizim 3 gündür yine hafif bir kabizlik yasiyor bundan dolayi gece cok fazla gaz sancimiz olduu nasill agliyorr susturamadim icini ceke ceke yavrum benimm birde disimizin yeri iyicene belli olmuss :18: arti birde bir tandigimiz var kadincagiz kötü niyetle baktigini hicc ama hic sanmiyorum ama kimi insanin nazari cok deger o ablamizi nezaman görsek o gün daha bir huzursuz oluyor kizim bu iki üc defa yasandi bilemiyorumm ya ona hep denk geliyorr yada bilemiyoruum
basim cokkk agriyor :111: aynen böyle hissediyorum sanki gözlerimmm yerinden cikacakk simdidee ütüüü yapmam lazimm kizimi uyuttummm ssize bir yazim dediimm sizde iyisiniz insaallah hanimlarrr ve tatlimi tatli bebislerr öpüyoruuzz sizii

48ve58 muhallebi tarifin için sağol tatlımmevde yapılmış gibisi yok güvenle verdim kıızıma

48ve58 muhallebi tarifin için sağol tatlımmevde yapılmış gibisi yok güvenle verdim kıızıma

afiyet olsun kuzuya annesi
birimizin bebeği hepimizin bebeği burda,birimizin bebeği ağlasa,hasta olsa hepimizin içi cız ediyordur, yarasın kuzucuklara
gerçi tatsız tuzsuz bişey ama yiyolar allahtan

ben de inek sütünden yaılmış yoğurt veriyorum,şimdiye dek bişey olmadı alerji falan. yoğurt neden günlük yapılmalı peki ? vitamin değeri kayıp mı olur ertesi güne ?

ııns cnm gene cok aglıycak

Hic sormayin bizim de haftaya asimiz, gunu yaklastikca beni de stres sarmaya basladi. Bir de artik gozunden yas gelmeye basladi, aglamasi daha da fazla icimi acitmaya basladi kuzumun

Ben de yararlandim muhallebi tarifinden, tesekkurler. Oglum tadini cok sevmedigi icin azcik armut rendeledim, o zaman yalayip yuttu

Bir de kizlar, kabiz olanlarin belki isine yarar diye soyluyorum. Oglum 5 gun
Yapamayinca sebze corbasina kayisi (gun) kurusu da ekleyip kaynattim. Hem hafif sekerli oldugu icin oglum cok sevdi, hem de 4-5 saat sonra beklenen geldi artik 2-3 gun yapmazsa kayisiyla cozyorum simdilik. Ben patates, havuz, princ haslayip blendirdan geciriyorum. Sonra az zeytinagi. Gunde 1 cay bardagi kadar veriyorum.

Birkac gun sonra yogurt da yapip vericem. Alerjisi olabilir diye doktora gitmeden onceki 3 gun vermemi soyledi doktor. Bizimkinin sutle ilgili ozel bi durumu var da o yuzden, bu aklinizi karistirmasin.

sanada slm canım bizim haftaya pazartesi günü inşallah bir sorun çıkmadan atlatırız.
:18:4 MARTTADA BİZİM

benimkide her geçen gün huysuzlaşıyor diş diyip kendimi avutuyoruminşallah huy değildir

6. ay aşıları ateş yapmıyor diyolar ama ben yine calpol içiririm risk almıycam
tansiyonunmu düştü acep

nazar konusuda insan birine karşı böyle birşey sezerse gerçekten bunada inanırsa o insandan negatif etkileniyor oyüzden içini ferah tutup duanı okursan sende kızçende rahatlar ben böyle yapıyorum
ben 2-3 günde bir yapıyorum 1-2 tatlı kaşığı yediricem diye hergün yağurtmu yapılır
1-2 ay geçsin haftada bire çıkarım ben

kabızlıktan ötürü corba yapmaktan korkuyodum fakat paylaşımın çok faydalı oldu kayısı iyi fikir

Gün kayisi kurusunu cekirdeklisinden bizede doktorumuz önermisdi 1 aylikken dedigin gibifaydasi oluyor ve seviyor tatli oldugu icinn:13:

Öyle canim zaten ancak dualarimizla allaha siginiyoruz rabbime emanetiz

marjinalcim,
haklısın her gün yoğurt yapılmaz öyle, ben 2-3 günlük yoğurdu veriyorum şimdi, annem yapıp gönderiyor. ama günlük yoğurt alınıp su bardağına yoğurt atılabilir, yarım litrelikten alınır,kalanı da evd eiçilir,tatlı yapılır,salep yapılır,ziyan olmaz, imkan olursa neden yapılmasın bence. ama şu bi kaç ayı atlatıyım ondan sonra bizim yediğimiz gibi vermeyi düşünüyorum bend e

kizlar merhaba

aranizda bebegi emerken memeyi isiran var mi ? benim kiz son zamanlarda surekli isiriyor. disi de cikmiyor ama cok hirsli kendini kasiyor gibi ve isiriyor.

kizlar merhaba

aranizda bebegi emerken memeyi isiran var mi ? benim kiz son zamanlarda surekli isiriyor. disi de cikmiyor ama cok hirsli kendini kasiyor gibi ve isiriyor.
canım gaz olabilir,diş olabilir bizim bütün aşamalar hep birlikte oldugu için daha çözemedim neyi var bu çocugun
herkese iyi akşamlar nasılsınız kızlar?

slm marjinal biz iyi degiliz burnu akıo bebegimin :2: nezle olmuş daha da huysuzlaştı..siz nasılsınız mert kuzu nasıl :99:

geçmiş olsun huysuzluk çok kötü canım bizimkininde burnu çok tıkanıyor bu aralar mert uyuyor bende buraya bir bakayım dedim.

bu perşembe kız kardeşimin nişanı var evde olacak,e benim oglan :2: nezle olmuş onu da bu haftasonu çıktık k.validemlerde ve babamlarda 20 kişi ye yakın kucakladı öptü sürekli hem de şapur şupur eve geldik hemen yıkadık eşimle ama bence kaptı mikrobu tabi eee şimdi nişan var oglumu götürmek istemiyorum salgın var zaten hasta,e götürmesem fotolarda kamerada olmasını istiyorum anı kalsın diye,hem de aklım onda kalır rahat edemem ne yapacagımı şaşırdım :44: ..siz olsaydınız ne yapardınız :106:

götürürdüm sanırım çünkü kardeşim ama milleti uyarırdım hasta olduğu konusunda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…