geçmiş olsun huysuzluk çok kötü canım bizimkininde burnu çok tıkanıyor bu aralar mert uyuyor bende buraya bir bakayım dedim.
götürürdüm sanırım çünkü kardeşim ama milleti uyarırdım hasta olduğu konusunda.
ya aslında ben alıştım huysuzluguna 5 aydır böyle ama her gün bir level atlıyor :122: anlamıyorum niye böyle bu çocuk eşim de olmasa çıldırıdım sürekli bana şükür de aşkım daha fena hastalıklar var,geçer,sabır diyor tamam bin şükür hep derim dogursam bir daha efeyi isterim ama şimdi evdeyim işe başlayınca ne olcak bilmiyorumdaha çok bunun stresindeyim buaralar :18: :18: bol bol uyusun kuzun büyüsün inş..
haklısın canım zor bir durum bizimki uyandı bile teyzesi ağlıyor ,ben şunula ilgileniyim.
bu perşembe kız kardeşimin nişanı var evde olacak,e benim oglan :2: nezle olmuş onu da bu haftasonu çıktık k.validemlerde ve babamlarda 20 kişi ye yakın kucakladı öptü sürekli hem de şapur şupureve geldik hemen yıkadık eşimle ama bence kaptı mikrobu tabi eee şimdi nişan var oglumu götürmek istemiyorum salgın var zaten hasta,e götürmesem fotolarda kamerada olmasını istiyorum anı kalsın diye,hem de aklım onda kalır rahat edemem ne yapacagımı şaşırdım :44: ..siz olsaydınız ne yapardınız :106:
millet dinlemiyor ki aman bişi olmaz,aman bu kadar pimpiriklenme demelerinden bunaldım zaten her yerde aynı lafben de çok istiyorum oglumla gitmek amalar var ya of :117:
Iyi aksamlar hanimlar canim bana kalsa ben götürürüm marjinal arkadasimin da dedigi gibi ikaz ederim öpmeyin diye herkeze verme huysuzz zaten de tabiki millet anlamioyr herseye karisiyorlaryinede bir sansini dene belki laftan anlarlar gecmis olsun. Bu arada canim
hoşbuldum canım.. uyudu mu senin bıdık??sekos hoşgeldin canım :79: :79: :79:
afiyet olsun kuzuya annesi
birimizin bebeği hepimizin bebeği burda,birimizin bebeği ağlasa,hasta olsa hepimizin içi cız ediyordur, yarasın kuzucuklara
gerçi tatsız tuzsuz bişey ama yiyolar allahtan
ben de inek sütünden yaılmış yoğurt veriyorum,şimdiye dek bişey olmadı alerji falan. yoğurt neden günlük yapılmalı peki ? vitamin değeri kayıp mı olur ertesi güne ?
canım gaz olabilir,diş olabilir bizim bütün aşamalar hep birlikte oldugu için daha çözemedim neyi var bu çocugun
slm marjinal biz iyi degiliz burnu akıo bebegimin :2: nezle olmuş daha da huysuzlaştı..siz nasılsınız mert kuzu nasıl :99:
çok geçmiş olsunbu perşembe kız kardeşimin nişanı var evde olacak,e benim oglan :2: nezle olmuş onu da bu haftasonu çıktık k.validemlerde ve babamlarda 20 kişi ye yakın kucakladı öptü sürekli hem de şapur şupureve geldik hemen yıkadık eşimle ama bence kaptı mikrobu tabi eee şimdi nişan var oglumu götürmek istemiyorum salgın var zaten hasta,e götürmesem fotolarda kamerada olmasını istiyorum anı kalsın diye,hem de aklım onda kalır rahat edemem ne yapacagımı şaşırdım :44: ..siz olsaydınız ne yapardınız :106:
hoşbuldum canım.. uyudu mu senin bıdık??
ben uyutmaya çalışıyordum ki gözünü dikti pc ye baktı bende indirdim ama yine huysuzlaştı..
yok canım ne uymasıbizimki hacıyatmaz hamagında sallanıyor uyuyor gibi oluyor daha hamak durmadan gaz geliyor bagırıyor ayakları çekip kalkıyor sonra sil baştan aynı şeyler kurtulamadık şundan daha off off :117: :117:
çok geçmiş olsunben olsam eğer sadece nezleyse yani ateş iştahsızlık normalden fazla huysuzluk yoksa götürürdüm
ama bu saydıklarım varsa ek olarak götürmem çünkü stres kslabalık bebeğinin hastalığını daha artırırvarsın oda teyzesinin düğününde boy göstersin
aslında şöyle yapsak benim aklıma gelen :44: küçük meyve kavanozlar,bebek püresiı satılan var ya onlarda 7 tane mayalasak kapaklarını hiç açmasak her güne bir tane yedirsek nasıl olur öyle acababende bunu merak ediyordum bugün konuştuk eşimle hergün süt m alınırmış dedi bi cezvede mayaladım bunu kullan dedi size bi sorayım demiştim
gazdanmı huysuzluktanmı sallanıyo bakem o canavar bide günde kaç saat yatıyo gündüz ve gece
harbi fırlama vay uyanıkaslında şöyle yapsak benim aklıma gelen :44: küçük meyve kavanozlar,bebek püresiı satılan var ya onlarda 7 tane mayalasak kapaklarını hiç açmasak her güne bir tane yedirsek nasıl olur öyle acaba
gündüz 2 kez 45 dakika nadiren de 3 oluyor,gece de 10 da sallanmaya başlar teyzesi 2 kadar yarım yalamak bi 10 dakika uyur uyanır,sallarım sonra 25,30 öyle öyle 2 olur ikiden sonra babaya teslim töreni yaparız o da dio aynen öyle yapıyor bir kere 2 saat uyumuş deliksiz korkmuş bakmış sallamış çocugu uyandırmış efe diyordur ki lan uyusam bir dert uyumasam bir dertgenelde gaz oluyor çünkü bagırıo,ıkınıyor kucagıma alıyorum üsten gaz çıkıyor,bazen de daha çok aglıyor bir süre sonra alttan pırt pırt pat pat ama şımarıklıktan da yapıyor bazen anlıyorum sıpa gözünü hafif aralıyor bakıyor sallanmıyor saga sola başı çeviriyor uyanıyor beni salla diyoo küçük fırlamam :122: :122:
harbi fırlama vay uyanık
adamada yazık işe nasıl gidiyor
şanslısın ben büyük oğlanda aynı senin yaşadıklarını tek başıma yaşadımvalla yazık zaten derim hep böyle bebek olsa başkasında terk ederdi evigibi geziyoruz saat 9 ila 2 arası o uyuyor 2 ile 7 arası ben yoksa başka türlü zor anacım ha arada ablam geliyor,k.validem geliyor da biz de uyuyoruz emzirmeye kalkıyorum iki kez o zaman çok mutlu oluyoruz sagolsunlar senin süt durumun nasıl ?
canım adı günlük süt marketlerde şişede varya veya soğuk kısımda değişik kutularda yani ömrü 1 hafta olan sütler onlarda pastörizeşimdi ben bu günlük yoğurt olayını anlamadım. Ben sütün değil de yoğurdun günlük taze olmasının önemli olduğunu biliyordum. ben kızıma günlük mayalayıp vermeye çalışıyorum sütüm
2-3-4 günlük olabiliyor,ısıtıyorum mayalıyorum fincana çay bardağına fln o gün yedirmeye çalışıyorum. Süt de mi günlük olmalı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?