2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

geçmiş olsun huysuzluk çok kötü canım bizimkininde burnu çok tıkanıyor bu aralar mert uyuyor bende buraya bir bakayım dedim.

ya aslında ben alıştım huysuzluguna 5 aydır böyle ama her gün bir level atlıyor :122: anlamıyorum niye böyle bu çocuk eşim de olmasa çıldırıdım sürekli bana şükür de aşkım daha fena hastalıklar var,geçer,sabır diyor tamam bin şükür hep derim dogursam bir daha efeyi isterim ama şimdi evdeyim işe başlayınca ne olcak bilmiyorum daha çok bunun stresindeyim buaralar :18: :18: bol bol uyusun kuzun büyüsün inş..

haklısın canım zor bir durum bizimki uyandı bile teyzesi ağlıyor ,ben şunula ilgileniyim.

millet dinlemiyor ki aman bişi olmaz,aman bu kadar pimpiriklenme demelerinden bunaldım zaten her yerde aynı laf ben de çok istiyorum oglumla gitmek amalar var ya of :117:

Iyi aksamlar hanimlar canim bana kalsa ben götürürüm marjinal arkadasimin da dedigi gibi ikaz ederim öpmeyin diye herkeze verme huysuzz zaten de tabiki millet anlamioyr herseye karisiyorlar yinede bir sansini dene belki laftan anlarlar gecmis olsun. Bu arada canim

saol canım şu yaz gelse de biraz rahatlasak bu ikinci nezlemiz digeri daha beterdi :2: :2: inş atlatırız bir an önce..

bende bunu merak ediyordum bugün konuştuk eşimle hergün süt m alınırmış dedi bi cezvede mayaladım bunu kullan dedi size bi sorayım demiştim

çok geçmiş olsun ben olsam eğer sadece nezleyse yani ateş iştahsızlık normalden fazla huysuzluk yoksa götürürdüm
ama bu saydıklarım varsa ek olarak götürmem çünkü stres kslabalık bebeğinin hastalığını daha artırırvarsın oda teyzesinin düğününde boy göstersin

hoşbuldum canım.. uyudu mu senin bıdık??
ben uyutmaya çalışıyordum ki gözünü dikti pc ye baktı bende indirdim ama yine huysuzlaştı..

yok canım ne uyması bizimki hacıyatmaz hamagında sallanıyor uyuyor gibi oluyor daha hamak durmadan gaz geliyor bagırıyor ayakları çekip kalkıyor sonra sil baştan aynı şeyler kurtulamadık şundan daha off off :117: :117:

gazdanmı huysuzluktanmı sallanıyo bakem o canavar bide günde kaç saat yatıyo gündüz ve gece

sen de hoş geldin canım yok çok şükür ateş,beslenmede sorun öpmelerinden,hapşurmalarından kapalı kalabalıklardan korkuyorum :83: :83:

bende bunu merak ediyordum bugün konuştuk eşimle hergün süt m alınırmış dedi bi cezvede mayaladım bunu kullan dedi size bi sorayım demiştim
aslında şöyle yapsak benim aklıma gelen :44: küçük meyve kavanozlar,bebek püresiı satılan var ya onlarda 7 tane mayalasak kapaklarını hiç açmasak her güne bir tane yedirsek nasıl olur öyle acaba
gazdanmı huysuzluktanmı sallanıyo bakem o canavar bide günde kaç saat yatıyo gündüz ve gece

gündüz 2 kez 45 dakika nadiren de 3 oluyor,gece de 10 da sallanmaya başlar teyzesi 2 kadar yarım yalamak bi 10 dakika uyur uyanır,sallarım sonra 25,30 öyle öyle 2 olur ikiden sonra babaya teslim töreni yaparız o da dio aynen öyle yapıyor bir kere 2 saat uyumuş deliksiz korkmuş bakmış sallamış çocugu uyandırmış efe diyordur ki lan uyusam bir dert uyumasam bir dert genelde gaz oluyor çünkü bagırıo,ıkınıyor kucagıma alıyorum üsten gaz çıkıyor,bazen de daha çok aglıyor bir süre sonra alttan pırt pırt pat pat ama şımarıklıktan da yapıyor bazen anlıyorum sıpa gözünü hafif aralıyor bakıyor sallanmıyor saga sola başı çeviriyor uyanıyor beni salla diyoo küçük fırlamam :122: :122:

harbi fırlama vay uyanık

adamada yazık işe nasıl gidiyor

harbi fırlama vay uyanık

adamada yazık işe nasıl gidiyor

valla yazık zaten derim hep böyle bebek olsa başkasında terk ederdi evi gibi geziyoruz saat 9 ila 2 arası o uyuyor 2 ile 7 arası ben yoksa başka türlü zor anacım ha arada ablam geliyor,k.validem geliyor da biz de uyuyoruz emzirmeye kalkıyorum iki kez o zaman çok mutlu oluyoruz sagolsunlar senin süt durumun nasıl ?

şimdi ben bu günlük yoğurt olayını anlamadım. Ben sütün değil de yoğurdun günlük taze olmasının önemli olduğunu biliyordum. ben kızıma günlük mayalayıp vermeye çalışıyorum sütüm
2-3-4 günlük olabiliyor,ısıtıyorum mayalıyorum fincana çay bardağına fln o gün yedirmeye çalışıyorum. Süt de mi günlük olmalı?

şanslısın ben büyük oğlanda aynı senin yaşadıklarını tek başıma yaşadım

eşim destek olmamıştı günde 1-2 saat uykuyla öyle zahmetli bir bebeğe baktım ama çok yıprandım çok
sütüm bildiğiniz gibi bende senin kullandığın çayı sipariş ettim yarın gelicek inçallah işe yarar

canım adı günlük süt marketlerde şişede varya veya soğuk kısımda değişik kutularda yani ömrü 1 hafta olan sütler onlarda pastörize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…