2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

Damdan düşenin halini damdan düşer anlarmış sen beni çok iyi anlıyosun :106: çok zoorrr evet çok şükür eşim anlayışlı iş güç yapmam,bir yemek kaplarını yıkayıp poşetleme var k.valideme,bir de çamaşır yıkama asma yani minik işler yemek olmayınca da oturur ekmek peynir,yumurta kırar yer garibim denemişsindir belki ama geçen içli köfte yedim bayagı arttı gögsüm pedi kullanmıyodum iki gün taktım bi dene istersen canım

bunların hepsi denendi canım daha geçen hafta annem yaptı götürdüm mideye bulgur beni tınmıyo

herkese günaydın sabah sabah bizim evin halleri kuzumun dişleri çok kaşınıyor hep kaşımak istiyor yavrum.

kızlar günaydın.dünkü muhabbetinizi okudum.benim kızım şükür emdi halada emiyor ama tek göğsümü emiyor diğerini emmiyor.emmediği göğsüm küçücük kaldı.tek göğüslede artık nereye kadar sütüm yeticekse

günaydın,emmesi güzel birşey umarım sütün yeterde bol bol emer en azından 1 yaşına kadar.ben ilk 6 ay sadece anne sütüyle besliyorum haftaya ek gıdalara başlıyacağız ama elimden geldiğince emziricem umarım en az 1 yaşına kadar devam eder.

biz 4 buçuk aylıkken filan başladık.çünkü benim bebişim yemeklere saldırıyordu.zaten doa
ymazsa 4.aydan itibaren ek gıdaya başlayabilirsiniz diyor doktorlar.ama tabiki emmeye devam.

marjinal sabah sabah gözümüz gönlümüz açıldı teşekkürler bu tatşlılıgı bizimle paylaştıgın için
bayanstres kendimiz çaldık kendimiz oynadık evet arkadaşlar sohbetkerimize bekleriz buyrun içeri buyrun :99: :99:
bebekc şuana kadar tek gögüsle mi besledi takviye var mı :44:

biz 4 buçuk aylıkken filan başladık.çünkü benim bebişim yemeklere saldırıyordu.zaten doa
ymazsa 4.aydan itibaren ek gıdaya başlayabilirsiniz diyor doktorlar.ama tabiki emmeye devam.

benimkide saldırıyor canım ama sütüm yettiği için vermiyoruz doktor hiç gerek yok dedi 6.ayını doldurmasına çok az kaldı o zaman başlıyacağız.

günaydın canım ne demek,efeyide bekleriz böyle bebeklerle güne başlayınca daha bir güzel oluyor.

günaydın canım ne demek,efeyide bekleriz böyle bebeklerle güne başlayınca daha bir güzel oluyor.

hele onların o sıcacık gülümsemeleri yok mu ahh yavrular,bebiklerr allah onları bize bagışlasın.. kabarmış mı diş yerleri nasıl bir görüntü var ben her saat kurcalıyorum belki çıkmıştır diye efe de elimi görünce aglıyor artık çekil başımdan diye

evet canım o gülüşleri insanın kalbini ısıtıyor ne kadar yaramazlık yapsalarda zorluk çeksekde iyiki doğurmuşuz.kabarmış canım gülünce üst diş yerleri beyaz beyaz gözüküyor alt yerlerde bende bakamıyorum izin vermiyor resimlerdeki gibi öyle hırslı kaşıyorki yavrum bayağı acı çekiyorlar demek ki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…