2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

azı diş yerleri de kabarmış bizim sivrilmiş iyice yakındır :86: bir inci görmek

bizimki daha totosunu kaldırıp dönemiyo bir de bizim ateş bir var yarım saat sonra yok sürekli olmasa da günde 2 3 kez böyle niye acaba diş mi kötü diş ne olsa diş :117:

kaldırır annesi kaldırır yakında benimki uzun süredir dönüyor ve aniden döndüğü için bu yüzden geçen büyük bir kaza atlattık çok korktum.

banada bazen ateşli gibi geliyor bizde dişe bağlıyoruz ama seninki rahatsız olduğu için olabilir canım

kızlar bebeği emzik kullanan var mı aranızda bizim emzikle başımız dertte bağımlı oldu ona emiyor emiyor canı sıkılınca fırlatıp evin diğer ucuna atıyor emzik yıkamaktan bıktım en 15-20 kere yıkıyoruz vermeyincede ağlıyor uyuyunca istiyor tam dalmışken emziği ağzından çekip kendini uyandırıyor alıştırdığıma pişman oldum.

ben çok denemiştim almamıştı sonrada denemedim bundan sonrada vermem artık
sen alıştırdıysan daha böyle devam eder uğraşıcan anlıycan emzikte bebeğe ayrı bir tatlılık veriyor

sağol canım evet hedefe yerleştirip kaşıyor ama belli bir süre sonra onuda sıkılıp fırlatıyor ve sonra ağlamaya başlıyor son fotoğraftaki hali gibi.

ben çok denemiştim almamıştı sonrada denemedim bundan sonrada vermem artık
sen alıştırdıysan daha böyle devam eder uğraşıcan anlıycan emzikte bebeğe ayrı bir tatlılık veriyor

çok tatlı oluyor ama büyünce onu oyuncak gibi görüyor böyle olucağını bilseydim vermezdim

bebek bakmak zor iş
benimkide 3 gündür emmek istemiyor regly sütün tadınımı bozuyor

bilmemki canım hiç duymadım,ama dondurmak bozuyor dün dondurduğum sütlerden veriyim dedim biboron almıyor kaşıkla 9-10 torba var tuhaf kokuyordu araştırdım normalmiş çözdürdüğümün yarısını verdim yarısını döktüm eşim hepsini dök bebek zehirlenmesin diyor ama ben kıyamıyorum çok şükür dokunmadı diğerlerinide yavaş yavaş vericem 3 aydır dondurucudalar nofrostta -19da bozulacağını hiç sanmıyorum ama tadı kaçıyor belli çünkü suratını ekşitti verirken.

:2:slm kızlar bugun hava cok yagmurlu basık kapalı ıcım sıkıldı walla.. yaz gelsede gezsek bolbol demi

:2:slm kızlar bugun hava cok yagmurlu basık kapalı ıcım sıkıldı walla.. yaz gelsede gezsek bolbol demi

slm suksuk;
burda da hava güzel güneşli ama ben yine evdeyim. kızımla adam akıllı bi keyf yapamıyrum hep emmek istiyor 10 30 dan beri uyutmaya çalıştım bak ynei uyudu oda yarım saatlik:44:bir yerde hata yapıyorum ama nerde bilemiyorum
nisanı dört gözle bekliyorum.

tadı değişiyormuş dondurucuda bence içmiyorsa yoğurt veya muhallebi yaparsın sakın dökme o nimetleri
suksuk ikizemi heves ettin hayırdır avatara ikileri koymuşşun

sıcak vermiş olabilir misin? yada inek sütü kullandıysan o da alerji yapabilir? doktorunla bir konuş alerjik bir durumsa, ciddi sonuçlar çıkabilir allah korusun?

yok oda sıcaklıgında verdim 100 cc su pirinç unu ve aptamil devam sütü ile yaptım ama anlamadım yedirmiyorum artık devam sütünü neye koysam sevmiyor ben daha başka nasıl kilo aldırırımm kızıma...

banyomuzu yaptık ohhh doyurdum yatırdım yemeklerimide yaptım şükür rahatladım
benimki üstünü giydirirken ağlıyorda ağlıyor ne edpsiz yahu 1 aydır huy edindi bunu elimi ayağıma doluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…