evet canım o gülüşleri insanın kalbini ısıtıyor ne kadar yaramazlık yapsalarda zorluk çeksekde iyiki doğurmuşuz.kabarmış canım gülünce üst diş yerleri beyaz beyaz gözüküyor alt yerlerde bende bakamıyorum izin vermiyor resimlerdeki gibi öyle hırslı kaşıyorki yavrum bayağı acı çekiyorlar demek ki.
azı diş yerleri de kabarmış bizim sivrilmiş iyice yakındır :86: bir inci görmek
bizimde yakındır canım,allah yürüdüklerini konuştuklarınıda göstersin inşallah.
bizimki daha totosunu kaldırıp dönemiyobir de bizim ateş bir var yarım saat sonra yok sürekli olmasa da günde 2 3 kez böyle niye acaba diş mi kötü diş ne olsa diş :117:
Eki Görüntüle 637487 Eki Görüntüle 637488
Eki Görüntüle 637489 Eki Görüntüle 637490
Eki Görüntüle 637491
herkese günaydın sabah sabah bizim evin hallerikuzumun dişleri çok kaşınıyor hep kaşımak istiyor yavrum.
ben çok denemiştim almamıştı sonrada denemedim bundan sonrada vermem artıkkızlar bebeği emzik kullanan var mı aranızda bizim emzikle başımız dertte bağımlı oldu ona emiyor emiyor canı sıkılınca fırlatıp evin diğer ucuna atıyor emzik yıkamaktan bıktım en 15-20 kere yıkıyoruz vermeyincede ağlıyor uyuyunca istiyor tam dalmışken emziği ağzından çekip kendini uyandırıyor alıştırdığıma pişman oldum.
mertcik yerim seni maşallah
hepsi aynı bi çıksa su dişler
kaşıyıcıyı ne güzel kavramış tam hedefe yerleştirmiş bizimki yarım yamalak ağzınas götürüyor tabi ısıramayıncada bağırıp ağlıyor
ben çok denemiştim almamıştı sonrada denemedim bundan sonrada vermem artık
sen alıştırdıysan daha böyle devam eder uğraşıcan anlıycanemzikte bebeğe ayrı bir tatlılık veriyor
bebek bakmak zor işsağol canım evet hedefe yerleştirip kaşıyor ama belli bir süre sonra onuda sıkılıp fırlatıyor ve sonra ağlamaya başlıyor son fotoğraftaki hali gibi.
bebek bakmak zor iş
benimkide 3 gündür emmek istemiyor regly sütün tadınımı bozuyor
:2:slm kızlar bugun hava cok yagmurlu basık kapalı ıcım sıkıldı walla..yaz gelsede gezsek bolbol demi
:2:slm kızlar bugun hava cok yagmurlu basık kapalı ıcım sıkıldı walla..yaz gelsede gezsek bolbol demi
bende bir an önce yaz gelsin istiyorum kıştan çok sıkıldım eve hapis olduk resmen.
marjinal79;
canım oğluşuna maşallah 41 kere.. çookk şekerr mıncıklayıp sevesim ggeliyor
tadı değişiyormuş dondurucuda bence içmiyorsa yoğurt veya muhallebi yaparsın sakın dökme o nimetleribilmemki canım hiç duymadım,ama dondurmak bozuyor dün dondurduğum sütlerden veriyim dedim biboron almıyor kaşıkla 9-10 torba var tuhaf kokuyordu araştırdım normalmiş çözdürdüğümün yarısını verdim yarısını döktüm eşim hepsini dök bebek zehirlenmesin diyor ama ben kıyamıyorum çok şükür dokunmadı diğerlerinide yavaş yavaş vericem 3 aydır dondurucudalar nofrostta -19da bozulacağını hiç sanmıyorum ama tadı kaçıyor belli çünkü suratını ekşitti verirken.
suksuk ikizemi heves ettin hayırdır avatara ikileri koymuşşun:2:slm kızlar bugun hava cok yagmurlu basık kapalı ıcım sıkıldı walla..yaz gelsede gezsek bolbol demi
sıcak vermiş olabilir misin? yada inek sütü kullandıysan o da alerji yapabilir? doktorunla bir konuş alerjik bir durumsa, ciddi sonuçlar çıkabilir allah korusun?
sağol canım gel mıncıkla , senin kızın resminide bekliyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?