yok oda sıcaklıgında verdim 100 cc su pirinç unu ve aptamil devam sütü ile yaptım ama anlamadım yedirmiyorum artık devam sütünü neye koysam sevmiyor ben daha başka nasıl kilo aldırırımm kızıma...
tadı değişiyormuş dondurucuda bence içmiyorsa yoğurt veya muhallebi yaparsın sakın dökme o nimetleri
suksuk ikizemi heves ettin hayırdır avatara ikileri koymuşşun
kızın kaç kiloyduyok oda sıcaklıgında verdim 100 cc su pirinç unu ve aptamil devam sütü ile yaptım ama anlamadım yedirmiyorum artık devam sütünü neye koysam sevmiyor ben daha başka nasıl kilo aldırırımm kızıma...
cevap verdden eklenti ekleyle yapıyorsun banada marjinal öğrettibende yüklemek istiyorum ama nasıl yapmam gerektiğini bi araştımam gerek:44:
banyomuzu yaptık ohhhdoyurdum yatırdım yemeklerimide yaptım şükür rahatladım
benimki üstünü giydirirken ağlıyorda ağlıyor ne edpsiz yahu 1 aydır huy edindi bunu elimi ayağıma doluyor
banyomuzu yaptık ohhhdoyurdum yatırdım yemeklerimide yaptım şükür rahatladım
benimki üstünü giydirirken ağlıyorda ağlıyor ne edpsiz yahu 1 aydır huy edindi bunu elimi ayağıma doluyor
anne sütü en büyük nimet benim için şu sıralarcanım zaten dökmek istemiyorum israfa karşıyım özelliklede anne sütünü bir şekilde değerlendiricem ek gıdada.
anne sütü en büyük nimet benim için şu sıralar
marjinal sabah sabah gözümüz gönlümüz açıldı teşekkürler bu tatşlılıgı bizimle paylaştıgın için
bayanstres kendimiz çaldık kendimiz oynadıkevet arkadaşlar sohbetkerimize bekleriz buyrun içeri buyrun :99: :99:
bebekc şuana kadar tek gögüsle mi besleditakviye var mı :44:
tek başıma çift başıma valla artık her şekilde yaptırıyorumtek başına yaptırabiliyormusun ne güzel bizimde banyo gününmüz ama babamızı bekliyorum bıcıbıcı için:)))ohh mis gibi olacka
hiçmi üşümezler yahu sinir etti beni bide katılıyor sanki ne oluyorbenimkide ağlıyor üstünü giydirirken hep çıplak kalmak istiyor.
bend e 2-3 günlük yoğurdu veriyorum ama ne bileyim...bende bunu merak ediyordum bugün konuştuk eşimle hergün süt m alınırmış dedi bi cezvede mayaladım bunu kullan dedi size bi sorayım demiştim
ay maşallah eşine ya, gerçekten derdi veren allah dermanını da verirmiş, senin dermanın eşin ve kv. bizim kv ler daha oturur evde gelin hizmet etsin der,ki benimki öyleydi, 5 aydır hç konuşmuyoruz tartıştığımızdan beri, ne telefon ne bişey... hala arkamdan konuşuyodur eminim...Damdan düşenin halini damdan düşer anlarmış sen beni çok iyi anlıyosun :106: çok zoorrr evet çok şükür eşim anlayışlı iş güç yapmam,bir yemek kaplarını yıkayıp poşetleme var k.valideme,bir de çamaşır yıkama asma yani minik işler yemek olmayınca da oturur ekmek peynir,yumurta kırar yer garibimdenemişsindir belki ama geçen içli köfte yedim bayagı arttı gögsüm pedi kullanmıyodum iki gün taktım bi dene istersen canım
kızlar bebeği emzik kullanan var mı aranızda bizim emzikle başımız dertte bağımlı oldu ona emiyor emiyor canı sıkılınca fırlatıp evin diğer ucuna atıyor emzik yıkamaktan bıktım en 15-20 kere yıkıyoruz vermeyincede ağlıyor uyuyunca istiyor tam dalmışken emziği ağzından çekip kendini uyandırıyor alıştırdığıma pişman oldum.
diğer gögsünü makinayla sağsaydın ondada süt olurdu denedin micanım evet 4buçuk aya kadar tek göğüsle besledim şimdi ek gıda ve yine tek göğüs.allah bir zarara ziyan vermesin göğsüme:çok seviyorum o
göğsümü:)
:2:slm kızlar bugun hava cok yagmurlu basık kapalı ıcım sıkıldı walla..yaz gelsede gezsek bolbol demi
bend e 2-3 günlük yoğurdu veriyorum ama ne bileyim...
biri dr a sorsa da rahatlasak :)))
ay maşallah eşine ya, gerçekten derdi veren allah dermanını da verirmiş, senin dermanın eşin ve kv. bizim kv ler daha oturur evde gelin hizmet etsin der,ki benimki öyleydi, 5 aydır hç konuşmuyoruz tartıştığımızdan beri, ne telefon ne bişey... hala arkamdan konuşuyodur eminim...
eşim desen bebek 5 aylık oluyo nerdyse, daha 1 gece bakmış değildir, sen uyu ben bakayım demedi. gece benden önce yatar, ben kızımı uyutur yatarım :) yemek de yapıyorum,üstelik öğlen eve yemeğe gelir... sabah 9da kalkıyorum, kahvaltı yapıyorum, bebek uyanıyor onu emziriyorum doymazsa mama, 10-11 arası koşu bandımda yürüyüş yapıyorum, 11.20 de duştan çıkıyorum, sonra yemek işleri,12de eşim gelir... altını 2 kez anca temizledi, mama da 4-5 kez vermiştir. çok şanslısın çoook :)))
ben de kullanıyorum canım, ilk başlarda 1 ay kadar almamıştı, sonra almaya başladı. bağımlı değil henüz, uyumaya çalışırken çok rahat oluyor, kendi kendine emzikle dalıyor, eöziği verince gözleri dönüveriyor kapanıveriyor hemen :) eliyle alıyo emziğini,inceliyo biraz,sonra tekrar ağına götürüyor, benimkinin yaptıkları yaramazlıklar bu kadar. atamaz benimki daha, yeni yeni tutmaya başladı çünkü.
ben uyumak için gözünü kapatıyo ya bi kaç dk sonra alıyorum ağzından, asılıyo ama curp diye çıkartıyorum, dalıyo gene. uykuda ağzında bırakma, yatağını ayırınca zor olurmuş... bizim emzik maceralarımız böyle :) sonra mert gibi yapar belki, kolay kurtulsak bari emzik bağımlılığından ama çoook rahat valla :)))
tek başıma çift başıma valla artık her şekilde yaptırıyorum
ilk çocuğun olunca insan korkuyoda sonradan cesaretin artıyor
hiçmi üşümezler yahu sinir etti beni bide katılıyor sanki ne oluyor
aşılarda ne yapıcaz bu edepsizlerle büyüdükçe ağlamaları arttı gibi dimi
diğer gögsünü makinayla sağsaydın ondada süt olurdu denedin mi
kızlar ben doğumdan sonra hala adet olmadım.normalmi.birde bu şekilde hamile kalma ihtimalim varmı.siz korunuyormusunuz
hamile kalınıyor tabikızlar ben doğumdan sonra hala adet olmadım.normalmi.birde bu şekilde hamile kalma ihtimalim varmı.siz korunuyormusunuz
bez bile takmıycam sıpaya kime çekti bu kesin baba tarafıdır kesinevet canım sanki biri boğazına yapışmış gibi ağlıyor istediği olmayınca yaz gelsede çıbıldak kalsalar
zaten büyüdüler ardık ne yettiysesüt var arada sağıyorum ama artık azaldı.devamlı sağsam azalmazdı.ama fırsat bulamıyorumki sağmaya.uyurken vermeye çalışıyorum o göğsümü çünkü büyüdü kızım hemen boşaltıyor göğsümü böyle giderse yetmicek.
tek başıma çift başıma valla artık her şekilde yaptırıyorum
ilk çocuğun olunca insan korkuyoda sonradan cesaretin artıyor
hiçmi üşümezler yahu sinir etti beni bide katılıyor sanki ne oluyor
aşılarda ne yapıcaz bu edepsizlerle büyüdükçe ağlamaları arttı gibi dimi
canım zaten dökmek istemiyorum israfa karşıyım özelliklede anne sütünü bir şekilde değerlendiricem ek gıdada.
aynennn şebeklik yapıyoruz banyo sonrasıbenimkide ağlıyor üstünü giydirirken hep çıplak kalmak istiyor.
kızlar ben doğumdan sonra hala adet olmadım.normalmi.birde bu şekilde hamile kalma ihtimalim varmı.siz korunuyormusunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?