2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

demek kilo alsın diyen ben tek değilmişim:13:

tadı değişiyormuş dondurucuda bence içmiyorsa yoğurt veya muhallebi yaparsın sakın dökme o nimetleri

suksuk ikizemi heves ettin hayırdır avatara ikileri koymuşşun

canım zaten dökmek istemiyorum israfa karşıyım özelliklede anne sütünü bir şekilde değerlendiricem ek gıdada.

kızın kaç kiloydu
bide 100 cc çok bunlar yeni başlıyor ya 50-60 cc bile anca yerlerse benimki bi defa yedi artık yemiyor devam sütü veriyorum mecburen

bende yüklemek istiyorum ama nasıl yapmam gerektiğini bi araştımam gerek:44:
cevap verdden eklenti ekleyle yapıyorsun banada marjinal öğretti

banyomuzu yaptık ohhh doyurdum yatırdım yemeklerimide yaptım şükür rahatladım
benimki üstünü giydirirken ağlıyorda ağlıyor ne edpsiz yahu 1 aydır huy edindi bunu elimi ayağıma doluyor

tek başına yaptırabiliyormusun ne güzel bizimde banyo gününmüz ama babamızı bekliyorum bıcıbıcı için:))) ohh mis gibi olacka

banyomuzu yaptık ohhh doyurdum yatırdım yemeklerimide yaptım şükür rahatladım
benimki üstünü giydirirken ağlıyorda ağlıyor ne edpsiz yahu 1 aydır huy edindi bunu elimi ayağıma doluyor

benimkide ağlıyor üstünü giydirirken hep çıplak kalmak istiyor.

canım evet 4buçuk aya kadar tek göğüsle besledim şimdi ek gıda ve yine tek göğüs.allah bir zarara ziyan vermesin göğsüme:çok seviyorum o
göğsümü:)

tek başına yaptırabiliyormusun ne güzel bizimde banyo gününmüz ama babamızı bekliyorum bıcıbıcı için:))) ohh mis gibi olacka
tek başıma çift başıma valla artık her şekilde yaptırıyorum
ilk çocuğun olunca insan korkuyoda sonradan cesaretin artıyor

hiçmi üşümezler yahu sinir etti beni bide katılıyor sanki ne oluyor
aşılarda ne yapıcaz bu edepsizlerle büyüdükçe ağlamaları arttı gibi dimi

bende bunu merak ediyordum bugün konuştuk eşimle hergün süt m alınırmış dedi bi cezvede mayaladım bunu kullan dedi size bi sorayım demiştim
bend e 2-3 günlük yoğurdu veriyorum ama ne bileyim...
biri dr a sorsa da rahatlasak :)))
ay maşallah eşine ya, gerçekten derdi veren allah dermanını da verirmiş, senin dermanın eşin ve kv. bizim kv ler daha oturur evde gelin hizmet etsin der,ki benimki öyleydi, 5 aydır hç konuşmuyoruz tartıştığımızdan beri, ne telefon ne bişey... hala arkamdan konuşuyodur eminim...
eşim desen bebek 5 aylık oluyo nerdyse, daha 1 gece bakmış değildir, sen uyu ben bakayım demedi. gece benden önce yatar, ben kızımı uyutur yatarım :) yemek de yapıyorum,üstelik öğlen eve yemeğe gelir... sabah 9da kalkıyorum, kahvaltı yapıyorum, bebek uyanıyor onu emziriyorum doymazsa mama, 10-11 arası koşu bandımda yürüyüş yapıyorum, 11.20 de duştan çıkıyorum, sonra yemek işleri,12de eşim gelir... altını 2 kez anca temizledi, mama da 4-5 kez vermiştir. çok şanslısın çoook :)))

ben de kullanıyorum canım, ilk başlarda 1 ay kadar almamıştı, sonra almaya başladı. bağımlı değil henüz, uyumaya çalışırken çok rahat oluyor, kendi kendine emzikle dalıyor, eöziği verince gözleri dönüveriyor kapanıveriyor hemen :) eliyle alıyo emziğini,inceliyo biraz,sonra tekrar ağına götürüyor, benimkinin yaptıkları yaramazlıklar bu kadar. atamaz benimki daha, yeni yeni tutmaya başladı çünkü.
ben uyumak için gözünü kapatıyo ya bi kaç dk sonra alıyorum ağzından, asılıyo ama curp diye çıkartıyorum, dalıyo gene. uykuda ağzında bırakma, yatağını ayırınca zor olurmuş... bizim emzik maceralarımız böyle :) sonra mert gibi yapar belki, kolay kurtulsak bari emzik bağımlılığından ama çoook rahat valla :)))

:2:slm kızlar bugun hava cok yagmurlu basık kapalı ıcım sıkıldı walla.. yaz gelsede gezsek bolbol demi

suksuk dört gözle yazı bekliyorum .resmen hapis gibi olduk.eşime diiyorum beni götürüp hapise koysalar hiç zorlanmam.9 ay hamilelik 6 aya yakında bebekle uğraş allıştım.şimdi dışarı çıkınca uyum bozukluğu yaşamaktan korkuyorum:)

benimde başta rahattı ama benimki onu oyuncağa dönüştürene kadar maalesef illa o emziği alıp fırlatıcak eline alıp inceliyor bazen geri ağzına koyuyor bazen uyurken ağzından çekip uykusunu dağıtıyor artık bıraksın istiyorum ama beşiğe yatınca bile yastığının yanındada birtane emziği var onu arıyor eliyle yokluyor ben vermeden kendi ağzına alıyor şok oldum öyle yapıncaumarım nil böyle yapmaz

kızlar ben doğumdan sonra hala adet olmadım.normalmi.birde bu şekilde hamile kalma ihtimalim varmı.siz korunuyormusunuz

evet canım sanki biri boğazına yapışmış gibi ağlıyor istediği olmayınca yaz gelsede çıbıldak kalsalar

Son düzenleme:
diğer gögsünü makinayla sağsaydın ondada süt olurdu denedin mi

süt var arada sağıyorum ama artık azaldı.devamlı sağsam azalmazdı.ama fırsat bulamıyorumki sağmaya.uyurken vermeye çalışıyorum o göğsümü çünkü büyüdü kızım hemen boşaltıyor göğsümü böyle giderse yetmicek.

kızlar ben doğumdan sonra hala adet olmadım.normalmi.birde bu şekilde hamile kalma ihtimalim varmı.siz korunuyormusunuz

olabilirsin canım çok dikkat et ,ben akşam rüyamda hamile olduğumu gördüm öyle korktumki :18:daha birini büyütmeden diğeri gerçek gibiydi allah hayırlı zamanda nasip etsin.

hamile kalınıyor tabi
biz doğal yollarla olarak korunuyoruz(buyuk babayla=kucuk benle yatiyor) o acidan hic korkum yok
evet canım sanki biri boğazına yapışmış gibi ağlıyor istediği olmayınca yaz gelsede çıbıldak kalsalar
bez bile takmıycam sıpaya kime çekti bu kesin baba tarafıdır kesin

zaten büyüdüler ardık ne yettiyse

tecrübeliler öyle diyor bakalım inş. ikincide o deiklerinin hepsini yapabilirm:))

canım zaten dökmek istemiyorum israfa karşıyım özelliklede anne sütünü bir şekilde değerlendiricem ek gıdada.

ayy süt toplanmıştı dğm dr um bana sağ sök dedi adama dökmem dedim beni dinle dök dedi tamm dedim içimdende dökermiyim hiç dedim:)) ki nitekim dökmedim dolaba iyikide koymuşum ertesi gün sütüm kalmadı onu kullandım:)bir damlası bile değerliyken kıyılırmı hiç....

aynennn şebeklik yapıyoruz banyo sonrası

ben 5 aylık olmasına 1 hft kala oldum çok geldi ama sütümde azaldı o dönem.. normalmiş kimi bünyeler emzirdiği süre boyunca olmazmış emziriyorum diye de rahat davranmayın dikkat etmek gerek kornsak da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…