2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

doğal yollarla demek ay çok güldüm

Bir geçmiş yapıp geldim kızlar,ben yokken ne çok şey kaynatmışsınız :)
Bizim keyfimiz bu aralar çok iyi şükürler olsun,kızım yoğurdunu yalana yalana afiyetle yiyo,ben inek sütüyle mayalamaya cesaret edemiyorum,dr önermedi çünkü,1 nolu hipp mamayla yapıyorum,iki kez buzluktan çıkardığım sütümle yapmayı denedim ama tutmadı,atmak zorunda kaldım sanırım yeterli sıcaklığa getirecek kadar ısıtamıyorum benmari usulü olunca. elma-armut ve havuç suyu üçlemesine devam ediyoruz,onu da içiyo 50-60 ml civarı. bu akşamda kendi sütümle hippin pirinçli mamasını yapıcam,inşallah onu da yer. alçımda çıktı bu arada,artık kucak kucağa geziyoruz miniğimle
bu arada bazı arkadaşlar buzluktaki sütlerimizi ek gıdaya geçince kullanırız demişler,benim dr ilk 6 ayın sütü,ilk 6 ay kullanılmalı,sonra besleyiciliği kalmayacak,bu ay içinde bitirmen lazım demişti,15 paket civarı var,muhallebiyi yerse onları öyle değerlendirmeyi düşünüyorum.

arkadaşım yazdığın herşeye baştan aşağı katılıyorum doktorun çok güzel aydınlatmış.. bizi de aydınlattığın çok iyi olmuş..

banyomuzu yaptık ohhh doyurdum yatırdım yemeklerimide yaptım şükür rahatladım
benimki üstünü giydirirken ağlıyorda ağlıyor ne edpsiz yahu 1 aydır huy edindi bunu elimi ayağıma doluyor
o dert bizde de var ya yıkanırken gülüyor oynuyor havluyla kuruturken mız mızlanıyor giydirirken de aglıyor biz ilk zamanlar banyoda yıkardık havalar sıcakken o zaman suyu açık bırakırdık gıkı çıkmazdı giydirirken şimdi salonda yıkıyoz son ses müzik açıyoruz az da olsa kesiyor aglamasını
canım zaten dökmek istemiyorum israfa karşıyım özelliklede anne sütünü bir şekilde değerlendiricem ek gıdada.
benimde var sütlerim buzlukta işe başlayacagım için biberon alıştırmaları yapıyoruz ama midesini bulandırıyor eşim de diyo bozulmuş tadı degişmiştir atalım ne yapacagımı şaşırdım
tek başına yaptırabiliyormusun ne güzel bizimde banyo gününmüz ama babamızı bekliyorum bıcıbıcı için:))) ohh mis gibi olacka
hafta kaç kere yıkıyorsunuz bebişleri biz iki ekstra bir durum olursa öpme,kaka taşması üçe çıkıyor az mı acaba
canım evet 4buçuk aya kadar tek göğüsle besledim şimdi ek gıda ve yine tek göğüs.allah bir zarara ziyan vermesin göğsüme:çok seviyorum o
göğsümü:)
amin yine iyi tek gögüsle bu zamana kadar beslemişsin kuzu
kızlar ben doğumdan sonra hala adet olmadım.normalmi.birde bu şekilde hamile kalma ihtimalim varmı.siz korunuyormusunuz
ben de olmadım canım beklemekteyim dört gözle şişlerim geçer umuduyla :44:
olabilirsin canım çok dikkat et ,ben akşam rüyamda hamile olduğumu gördüm öyle korktumki :18:daha birini büyütmeden diğeri gerçek gibiydi allah hayırlı zamanda nasip etsin.

biz de öyleyiz dogal olarak korunuyoruz,ne zaman yaklaşsak aglama,bagırma halinde sıpam,onda bile rahat vermiyor
foto yükleyemedimm( çıkıyorum sonra denerim detaylı araştırırımm
canım konuya cevap ver diyorsun,sonra eklenti ekle var aşagıda dosya seç diyorsun,yalnız resmi küçültmen lazım,face attıgın foto varsa onu kopyala at masaüstüne miss eklenti ekleden yap yine aynı işlemi :126:

mamayla nasıl yapıyorsun canım,tarif verir misin

ayrıca 48 58 çok şükür vala zor bebegim var ama kolay kocam var ve bir kere of pof dedigini duymadım,hep şükür aşkım geçer diye beni motive ediyor bazen efe aglıyor ben aglıyorum şaşırıyor kimi susturayım diye bana geliyor ben bebege bak,beni boş ver deyip aglamaya devam ediyorum kvalidemin yaptıgını annem yapmazdı eger aynı şehirde olsaydık 5 ay az degil her gün yemek yap yolla,arada gel kal,ilk 2 ay temizligimi de gelir yapardı sagolsun ama üç aydır her ctesi temizlikçi geliyor artık yazık kadına vala yatar kalkar dua ederim ha bir de öyle her şeye karışmaz ben nasıl uygun görürsem onu yapar hani yapıyom ediyom konuşayım degil anlayacagın,hsonları getir efeyi bana siz çıkın eşinle baş başa der allah onları korusun çook seviyorum onları çookk ben de onlara iyiyim ama hakkımı da yemeyelim :113:

yarın kardeşimin nişanına efe yi de götürme kararı aldık bugün burun akıntımız azaldı çok şükür sık sık emziriyorum ,ona papyonlu takım alalım diye avm ye gittik yoktu çok üzüldüm ben de poposu mayalı pantolon üstüne de uygun bit tshirt aldım yıkadım astım,yarına hazırızz :123: gecenin en yakışıklısı olacak benim oglum ama en huysuz yakışıklısı huysuz demişken avm de gıkı çıkmadı sıpamın izledi bakındı keyfi yerindeydi bayagı anası gibi gezmeyi seviyor :122: arabaya binince de uyudu eve gidene kadar oldum

geçmiş olsun iyileşmene sevindim,sütleri bir şekilde değerlendiricem artık,illa bir faydası olur.

maşallah canım eşin ve kayınvalidenden yana şanslısın allah bozmasın.

nasıl oldu peki canım şekli bozuldu mu? ben kendim kesmeye cesaret edemem.

Önce makasla düzelteyim dedim, sonucu pek beğenmedim, makineyle kestim. Tabi makinenin sesi bizimkinin dikkatini çekti sonuç hüsran. Tek çare tıraş bıçağı ve köpük... Tabi bunları iki günde yaptım. Bu hali de güzel oldu, keloglanim benim:)

hayırlı olsun efenin cicileri güle güle giyinsin.

geçmiş olsun iyileşmene sevindim,sütleri bir şekilde değerlendiricem artık,illa bir faydası olur.

maşallah canım eşin ve kayınvalidenden yana şanslısın allah bozmasın.
amin canım cümlemizinkini bizim kakamız iki yeşil bi sarı devam ediyor marjinal ya niye acaba bir de sıvı 6 yapıyor ishal degil yani ama pütür,susam parçası hiç yok niye sence

keloglanın fotosunu yüklesene annesi ben çok merak ediyorum oglumun arkadaşlarını

maşallah diyelim böyle kaynana dostlar başına
hayal rüya değil dimi anlattıkların gerçek

0 numara saç mı yaptın niyeki

bayanstres öcelikle hoş geldin hayaldi gerçek oldu ayol dostlarım hep der numunelikler valaha sizinkiler diye böyle numuneye can kurban can :122: :122: ben böylekvalide olur muyum acep şimdiden ben kahrını çekiyorum vermem oglumu diyorum ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…