- 19 Haziran 2012
- 30.174
- 38.361
- 598
- 35
hamile kalınıyor tabi
biz doğal yollarla olarak korunuyoruz(buyuk babayla=kucuk benle yatiyor) o acidan hic korkum yok
bez bile takmıycam sıpaya kime çekti bu kesin baba tarafıdır kesin
zaten büyüdüler ardık ne yettiyse
Eki Görüntüle 637487 Eki Görüntüle 637488
Eki Görüntüle 637489 Eki Görüntüle 637490
Eki Görüntüle 637491
herkese günaydın sabah sabah bizim evin hallerikuzumun dişleri çok kaşınıyor hep kaşımak istiyor yavrum.
Bir geçmiş yapıp geldim kızlar,ben yokken ne çok şey kaynatmışsınız :)
Bizim keyfimiz bu aralar çok iyi şükürler olsun,kızım yoğurdunu yalana yalana afiyetle yiyo,ben inek sütüyle mayalamaya cesaret edemiyorum,dr önermedi çünkü,1 nolu hipp mamayla yapıyorum,iki kez buzluktan çıkardığım sütümle yapmayı denedim ama tutmadı,atmak zorunda kaldımsanırım yeterli sıcaklığa getirecek kadar ısıtamıyorum benmari usulü olunca. elma-armut ve havuç suyu üçlemesine devam ediyoruz,onu da içiyo 50-60 ml civarı. bu akşamda kendi sütümle hippin pirinçli mamasını yapıcam,inşallah onu da yer. alçımda çıktı bu arada,artık kucak kucağa geziyoruz miniğimle
bu arada bazı arkadaşlar buzluktaki sütlerimizi ek gıdaya geçince kullanırız demişler,benim dr ilk 6 ayın sütü,ilk 6 ay kullanılmalı,sonra besleyiciliği kalmayacak,bu ay içinde bitirmen lazım demişti,15 paket civarı var,muhallebiyi yerse onları öyle değerlendirmeyi düşünüyorum.
o dert bizde de var ya yıkanırken gülüyor oynuyor havluyla kuruturken mız mızlanıyor giydirirken de aglıyorbanyomuzu yaptık ohhhdoyurdum yatırdım yemeklerimide yaptım şükür rahatladım
benimki üstünü giydirirken ağlıyorda ağlıyor ne edpsiz yahu 1 aydır huy edindi bunu elimi ayağıma doluyor
benimde var sütlerim buzlukta işe başlayacagım için biberon alıştırmaları yapıyoruz ama midesini bulandırıyor eşim de diyo bozulmuş tadı degişmiştir atalım ne yapacagımı şaşırdımcanım zaten dökmek istemiyorum israfa karşıyım özelliklede anne sütünü bir şekilde değerlendiricem ek gıdada.
hafta kaç kere yıkıyorsunuz bebişleri biz iki ekstra bir durum olursa öpme,kaka taşması üçe çıkıyor az mı acabatek başına yaptırabiliyormusun ne güzel bizimde banyo gününmüz ama babamızı bekliyorum bıcıbıcı için:)))ohh mis gibi olacka
amincanım evet 4buçuk aya kadar tek göğüsle besledim şimdi ek gıda ve yine tek göğüs.allah bir zarara ziyan vermesin göğsüme:çok seviyorum o
göğsümü:)
ben de olmadım canım beklemekteyim dört gözle şişlerim geçer umuduyla :44:kızlar ben doğumdan sonra hala adet olmadım.normalmi.birde bu şekilde hamile kalma ihtimalim varmı.siz korunuyormusunuz
olabilirsin canım çok dikkat et ,ben akşam rüyamda hamile olduğumu gördüm öyle korktumki :18:daha birini büyütmeden diğeri gerçek gibiydi allah hayırlı zamanda nasip etsin.
biz de öyleyiz dogal olarak korunuyoruz,ne zaman yaklaşsak aglama,bagırma halinde sıpam,onda bile rahat vermiyorhamile kalınıyor tabi
biz doğal yollarla olarak korunuyoruz(buyuk babayla=kucuk benle yatiyor) o acidan hic korkum yok
bez bile takmıycam sıpaya kime çekti bu kesin baba tarafıdır kesin
zaten büyüdüler ardık ne yettiyse
canım konuya cevap ver diyorsun,sonra eklenti ekle var aşagıda dosya seç diyorsun,yalnız resmi küçültmen lazım,face attıgın foto varsa onu kopyala at masaüstüne miss eklenti ekleden yap yine aynı işlemi :126:foto yükleyemedimm( çıkıyorum sonra denerim detaylı araştırırımm
Bizim keyfimiz bu aralar çok iyi şükürler olsun,kızım yoğurdunu yalana yalana afiyetle yiyo,ben inek sütüyle mayalamaya cesaret edemiyorum,dr önermedi çünkü,1 nolu hipp mamayla yapıyorum,iki kez buzluktan çıkardığım sütümle yapmayı denedim ama tutmadı,atmak zorunda kaldımsanırım yeterli sıcaklığa getirecek kadar ısıtamıyorum benmari usulü olunca. elma-armut ve havuç suyu üçlemesine devam ediyoruz,onu da içiyo 50-60 ml civarı. bu akşamda kendi sütümle hippin pirinçli mamasını yapıcam,inşallah onu da yer. alçımda çıktı bu arada,artık kucak kucağa geziyoruz miniğimle
bu arada bazı arkadaşlar buzluktaki sütlerimizi ek gıdaya geçince kullanırız demişler,benim dr ilk 6 ayın sütü,ilk 6 ay kullanılmalı,sonra besleyiciliği kalmayacak,bu ay içinde bitirmen lazım demişti,15 paket civarı var,muhallebiyi yerse onları öyle değerlendirmeyi düşünüyorum.
o dert bizde de var ya yıkanırken gülüyor oynuyor havluyla kuruturken mız mızlanıyor giydirirken de aglıyorbiz ilk zamanlar banyoda yıkardık havalar sıcakken o zaman suyu açık bırakırdık gıkı çıkmazdı giydirirken şimdi salonda yıkıyoz son ses müzik açıyoruz az da olsa kesiyor aglamasını
benimde var sütlerim buzlukta işe başlayacagım için biberon alıştırmaları yapıyoruz ama midesini bulandırıyor eşim de diyo bozulmuş tadı degişmiştir atalım ne yapacagımı şaşırdım
hafta kaç kere yıkıyorsunuz bebişleri biz iki ekstra bir durum olursa öpme,kaka taşması üçe çıkıyor az mı acaba
aminyine iyi tek gögüsle bu zamana kadar beslemişsin kuzu
ben de olmadım canım beklemekteyim dört gözle şişlerim geçer umuduyla :44:
biz de öyleyiz dogal olarak korunuyoruz,ne zaman yaklaşsak aglama,bagırma halinde sıpam,onda bile rahat vermiyor
canım konuya cevap ver diyorsun,sonra eklenti ekle var aşagıda dosya seç diyorsun,yalnız resmi küçültmen lazım,face attıgın foto varsa onu kopyala at masaüstüne miss eklenti ekleden yap yine aynı işlemi :126:
mamayla nasıl yapıyorsun canım,tarif verir misin
ayrıca 48 58 çok şükür vala zor bebegim varama kolay kocam var ve bir kere of pof dedigini duymadım,hep şükür aşkım geçer diye beni motive ediyor bazen efe aglıyor ben aglıyorum şaşırıyor kimi susturayım diye bana geliyor ben bebege bak,beni boş ver deyip aglamaya devam ediyorum kvalidemin yaptıgını annem yapmazdı eger aynı şehirde olsaydık 5 ay az degil her gün yemek yap yolla,arada gel kal,ilk 2 ay temizligimi de gelir yapardı sagolsun ama üç aydır her ctesi temizlikçi geliyor artık yazık kadına vala yatar kalkar dua ederim ha bir de öyle her şeye karışmaz ben nasıl uygun görürsem onu yapar hani yapıyom ediyom konuşayım degil anlayacagın,hsonları getir efeyi bana siz çıkın eşinle baş başa der allah onları korusun çook seviyorum onları çookk ben de onlara iyiyim ama hakkımı da yemeyelim :113:
nasıl oldu peki canım şekli bozuldu mu? ben kendim kesmeye cesaret edemem.
yarın kardeşimin nişanına efe yi de götürme kararı aldıkbugün burun akıntımız azaldı çok şükür sık sık emziriyorum ,ona papyonlu takım alalım diye avm ye gittik yoktu çok üzüldüm ben de poposu mayalı pantolon üstüne de uygun bit tshirt aldım yıkadım astım,yarına hazırızz :123: gecenin en yakışıklısı olacak benim oglum ama en huysuz yakışıklısı huysuz demişken avm de gıkı çıkmadı sıpamın izledi bakındı keyfi yerindeydi bayagı anası gibi gezmeyi seviyor :122: arabaya binince de uyudu eve gidene kadar oldum
amin canım cümlemizinkinigeçmiş olsun iyileşmene sevindim,sütleri bir şekilde değerlendiricem artık,illa bir faydası olur.
maşallahcanım eşin ve kayınvalidenden yana şanslısın allah bozmasın.
Önce makasla düzelteyim dedim, sonucu pek beğenmedim, makineyle kestim. Tabi makinenin sesi bizimkinin dikkatini çekti sonuç hüsran. Tek çare tıraş bıçağı ve köpük... Tabi bunları iki günde yaptım. Bu hali de güzel oldu, keloglanim benim:)
maşallah diyelim böyle kaynana dostlar başınao dert bizde de var ya yıkanırken gülüyor oynuyor havluyla kuruturken mız mızlanıyor giydirirken de aglıyorbiz ilk zamanlar banyoda yıkardık havalar sıcakken o zaman suyu açık bırakırdık gıkı çıkmazdı giydirirken şimdi salonda yıkıyoz son ses müzik açıyoruz az da olsa kesiyor aglamasını
benimde var sütlerim buzlukta işe başlayacagım için biberon alıştırmaları yapıyoruz ama midesini bulandırıyor eşim de diyo bozulmuş tadı degişmiştir atalım ne yapacagımı şaşırdım
hafta kaç kere yıkıyorsunuz bebişleri biz iki ekstra bir durum olursa öpme,kaka taşması üçe çıkıyor az mı acaba
aminyine iyi tek gögüsle bu zamana kadar beslemişsin kuzu
ben de olmadım canım beklemekteyim dört gözle şişlerim geçer umuduyla :44:
biz de öyleyiz dogal olarak korunuyoruz,ne zaman yaklaşsak aglama,bagırma halinde sıpam,onda bile rahat vermiyor
canım konuya cevap ver diyorsun,sonra eklenti ekle var aşagıda dosya seç diyorsun,yalnız resmi küçültmen lazım,face attıgın foto varsa onu kopyala at masaüstüne miss eklenti ekleden yap yine aynı işlemi :126:
mamayla nasıl yapıyorsun canım,tarif verir misin
ayrıca 48 58 çok şükür vala zor bebegim varama kolay kocam var ve bir kere of pof dedigini duymadım,hep şükür aşkım geçer diye beni motive ediyor bazen efe aglıyor ben aglıyorum şaşırıyor kimi susturayım diye bana geliyor ben bebege bak,beni boş ver deyip aglamaya devam ediyorum kvalidemin yaptıgını annem yapmazdı eger aynı şehirde olsaydık 5 ay az degil her gün yemek yap yolla,arada gel kal,ilk 2 ay temizligimi de gelir yapardı sagolsun ama üç aydır her ctesi temizlikçi geliyor artık yazık kadına vala yatar kalkar dua ederim ha bir de öyle her şeye karışmaz ben nasıl uygun görürsem onu yapar hani yapıyom ediyom konuşayım degil anlayacagın,hsonları getir efeyi bana siz çıkın eşinle baş başa der allah onları korusun çook seviyorum onları çookk ben de onlara iyiyim ama hakkımı da yemeyelim :113:
Önce makasla düzelteyim dedim, sonucu pek beğenmedim, makineyle kestim. Tabi makinenin sesi bizimkinin dikkatini çekti sonuç hüsran. Tek çare tıraş bıçağı ve köpük... Tabi bunları iki günde yaptım. Bu hali de güzel oldu, keloglanim benim:)
hayırlı olsun efenin cicileri güle güle giyinsin.
amin canım cümlemizinkinibizim kakamız iki yeşil bi sarı devam ediyor marjinal ya niye acaba bir de sıvı 6 yapıyor ishal degil yani ama pütür,susam parçası hiç yok niye sence
yeşil olması üşütmekten olabilir canım sıvı ve çok kaka eskiden bizimde başımıza gelmişti şimdi mazide kaldı.
saol canım daha güzelleri mertin kuzumun olsun inş..foto çekip koyarım en kısa zamanda
herkese selam
muhteşem yüzyıl arasındayım siz ne yapıyorsunuz
ah ah hemde ne maziamin canım cümlemizinkinibizim kakamız iki yeşil bi sarı devam ediyor marjinal ya niye acaba bir de sıvı 6 yapıyor ishal degil yani ama pütür,susam parçası hiç yok niye sence
yeşil olması üşütmekten olabilir canım sıvı ve çok kaka eskiden bizimde başımıza gelmişti şimdi mazide kaldı.
bugün armut kayısı verdim tık yok akşam mecbur fitil koydum biraz yaptı tam 6. gün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?