- 19 Haziran 2012
- 30.174
- 38.361
- 598
- 35
Önce makasla düzelteyim dedim, sonucu pek beğenmedim, makineyle kestim. Tabi makinenin sesi bizimkinin dikkatini çekti sonuç hüsran. Tek çare tıraş bıçağı ve köpük... Tabi bunları iki günde yaptım. Bu hali de güzel oldu, keloglanim benim:)
kaynanalar ne dermiş ben kaynanamdan çektim gelinde benden çeksinbayanstres öcelikle hoş geldinhayaldi gerçek oldu ayol dostlarım hep der numunelikler valaha sizinkiler diye böyle numuneye can kurban can :122: :122: ben böylekvalide olur muyum acep şimdiden ben kahrını çekiyorum vermem oglumu diyorum ama
eh işteiyilik sen nasılsın canım?
ah ah hemde ne mazi
bugün armut kayısı verdim tık yok akşam mecbur fitil koydum biraz yaptı tam 6. gün
bizimde 4.gün canım ah ah ne olucak bizim bebişlerin hali
ooff off dizi izlemeyeli aylar olduherkese selam
muhteşem yüzyıl arasındayım siz ne yapıyorsunuz
yeşilin nedeni çok üşütme olabilir ama ev 23 derece 2 kat giydiriyorum nasıl üşüyor yaaamin canım cümlemizinkinibizim kakamız iki yeşil bi sarı devam ediyor marjinal ya niye acaba bir de sıvı 6 yapıyor ishal degil yani ama pütür,susam parçası hiç yok niye sence
yeşil olması üşütmekten olabilir canım sıvı ve çok kaka eskiden bizimde başımıza gelmişti şimdi mazide kaldı.yarın kontrollerimiz var bakalım deftere yazdım sorularımı yarım saat çıkmam odadan :99: :99:
bekliyoruz canım yakışıklı efenin fotosunu bende mertime her haftasonu mutlaka birşeyler alıyorum dayanamıyorum.
ya aslında bugün bir kızım olsaydı dedim ya o ne elbiseler öyle süslü püslü :103: seçenek çok erkek reyonları hep sıkıcı zaten
hiç bilmiyorum korkudan çorbaya başlıyamıyorum acaba duphalac a devammı etseydikbizimde 4.gün canım ah ah ne olucak bizim bebişlerin hali
anam siz yapmamaktan dertli benimki de yapmaktan dertlii bir de her kakası olaylı bunun aglar ıkınır sonra yapar emer başlar onu çıkarmaya annem bi dursun yok hızla sindiriyor onda da hep yeşil kakaah ah hemde ne mazi
bugün armut kayısı verdim tık yok akşam mecbur fitil koydum biraz yaptı tam 6. günen az 4 en fazla 6 çok ama ya bu da
bunun çözümü falan yok mu ya doktorlar bişi demiyor mu ne zaman düzelecekmiş
hiç bilmiyorum korkudan çorbaya başlıyamıyorum acaba duphalac a devammı etseydik
bize doktor işe yaramazsa bırakın demişti çok kullanılırsa iyi değilmiş canım mecbur bıraktık yani ama bir çözüm bulmak şart artık başka bir doktora mı götürsem acaba.
ooff off dizi izlemeyeli aylar olduen çok da yalan dünya ve intikamı izlemek isterdim ama nerde asıl dizi bizim evde çekiliyor anacım
sallarken tv ye karşı otursan olmazmıyeşilin nedeni çok üşütme olabilir ama ev 23 derece 2 kat giydiriyorum nasıl üşüyor yaayarın kontrollerimiz var bakalım deftere yazdım sorularımı yarım saat çıkmam odadan :99: :99:
ya aslında bugün bir kızım olsaydı dedim ya o ne elbiseler öyle süslü püslü :103: seçenek çok erkek reyonları hep sıkıcı zaten
bizim evde bakırköy ruh ve sinir hastanesi biliyonmu beklerizyeşil kaka üşütmeden değilse bol süt alımı veya sindirim sorunu olabilir doktora numune bez götürürsün olmadı
ooff off dizi izlemeyeli aylar olduen çok da yalan dünya ve intikamı izlemek isterdim ama nerde asıl dizi bizim evde çekiliyor anacım
yeşilin nedeni çok üşütme olabilir ama ev 23 derece 2 kat giydiriyorum nasıl üşüyor yaayarın kontrollerimiz var bakalım deftere yazdım sorularımı yarım saat çıkmam odadan :99: :99:
bende kız kıyafetlerine çok özeniyorum belki bir gün kızlarımızda olur kim bilir
anam siz yapmamaktan dertli benimki de yapmaktan dertlii bir de her kakası olaylı bunun aglar ıkınır sonra yapar emer başlar onu çıkarmaya annem bi dursun yok hızla sindiriyor onda da hep yeşil kakaen az 4 en fazla 6 çok ama ya bu da
bunun çözümü falan yok mu ya doktorlar bişi demiyor mu ne zaman düzelecekmiş
şu zaman düzelir diye birşey söylemedi canım maalesef ah bir bilsem
anam siz yapmamaktan dertli benimki de yapmaktan dertlii bir de her kakası olaylı bunun aglar ıkınır sonra yapar emer başlar onu çıkarmaya annem bi dursun yok hızla sindiriyor onda da hep yeşil kakaen az 4 en fazla 6 çok ama ya bu da
seninki 6 yapacağına bize 2 gönderse de 4 yapsa olmazmı yabunun çözümü falan yok mu ya doktorlar bişi demiyor mu ne zaman düzelecekmiş
herşeyin normali makbul ne zaman düzeleceği meçhul
duphalac bitkiselmiş diye biliyorum zararsız yani gerçi içeriğini okumadım açıkçası ama tembelliği devam ettirir diye ben kestim ama baslasammı kibize doktor işe yaramazsa bırakın demişti çok kullanılırsa iyi değilmiş canım mecbur bıraktık yani ama bir çözüm bulmak şart artık başka bir doktora mı götürsem acaba.
gerçi benimki 6 günün sonunda azcıcık çıkarıyor bu ne ya anlamıyorum
sallarken tv ye karşı otursan olmazmı
bizim evde bakırköy ruh ve sinir hastanesi biliyonmu beklerizyeşil kaka üşütmeden değilse bol süt alımı veya sindirim sorunu olabilir doktora numune bez götürürsün olmadı
bizimki de diger şubesi zatenuyusa sürekli ıkınır bagırır aglar al kucaga üsten gaz,sonra koy aglar al kaka yaptır,sonra acıkır emzir sonra onları sindirir bişi izleyemem ben bu halde çok söyledim doktara fazla beslendigi için ve hızlı sindirdigi için oluyormuş ha bi de tatlı çok yersen ee baklava canavarıyım,buaralar sizle yazarken :125: çikolata da yemeye başladım keyfi yerindeyse endişe yok dedi doktor ama yine de yeşil olunca tırsıyorum :18: 3 saatte bir besliyorum halbuki çok mu siz kaç saatte besliyorsunuz canlar?
ben emreyi emzirirken izliyorum dizileri yada filmibu aralar sinema kanallarına taktım o sinema senin bu sinema benim kocamla izliyoruz rüyalarıma giriyor sonrada
bu arada bugün farkettim ki oğluumun alnında egzamalar çıkmış yani görüntüde ona benziyor şimdi doktor u aradım takip edelim diyor heyy allam birde alnında yaa bu hafta doktora götüremiicem müsait olamadığım için. haftaya kdar umarım geçer..
birde hala konakları geçmedi ya ben pis karı oldum çıktım yada bu çocuğun saçlı derisi bu konağı uzu bir süre daha konuk edecek... taradım döktüm ama yok yine var sizlerdede kkonak derdi hala var mı ya
geçmiş olsunben emreyi emzirirken izliyorum dizileri yada filmibu aralar sinema kanallarına taktım o sinema senin bu sinema benim kocamla izliyoruz rüyalarıma giriyor sonrada
bu arada bugün farkettim ki oğluumun alnında egzamalar çıkmış yani görüntüde ona benziyor şimdi doktor u aradım takip edelim diyor heyy allam birde alnında yaa bu hafta doktora götüremiicem müsait olamadığım için. haftaya kdar umarım geçer..
birde hala konakları geçmedi ya ben pis karı oldum çıktım yada bu çocuğun saçlı derisi bu konağı uzu bir süre daha konuk edecek... taradım döktüm ama yok yine var sizlerdede kkonak derdi hala var mı ya
benim saatim yok az az içiyor benimki 2-3 satte felandır heraldebizimki de diger şubesi zatenuyusa sürekli ıkınır bagırır aglar al kucaga üsten gaz,sonra koy aglar al kaka yaptır,sonra acıkır emzir sonra onları sindirir bişi izleyemem ben bu halde çok söyledim doktara fazla beslendigi için ve hızlı sindirdigi için oluyormuş ha bi de tatlı çok yersen ee baklava canavarıyım,buaralar sizle yazarken :125: çikolata da yemeye başladım keyfi yerindeyse endişe yok dedi doktor ama yine de yeşil olunca tırsıyorum :18: 3 saatte bir besliyorum halbuki çok mu siz kaç saatte besliyorsunuz canlar?
ayrıca senin çaya başladım bugün 2 kupa içötim bakalım ne olacak
ah ah hemde ne mazi
bugün armut kayısı verdim tık yok akşam mecbur fitil koydum biraz yaptı tam 6. gün
slm kızlar şimdi girdim sayfayada geçmiş yaparken kabızlıktan dert yanmışsınız öncelikle 1.5 aya yakın bu sıkıntıyla uğraşmış tecrübeli bir anne olaraktan sizinle nacizane bilgilerimi paylaşayım bizim bıcırıkta ilk 8 gün boyunca yapmamış çok evhamlandım tabi ama ıkınması zorlaması da yoktu drumuz sıkıntı yoksa bebeğinin bağırsakları büyüyüp gelişiyodur vücutta kendini buna hazırlıyodur dedi ve fitil verdi ama ben çok tavsiye etmiyorum çünkü fitil bi nevi bağırsakları vakkumluyor sabah akşam bir kaşık saf zeytinyağı vermen yeterli dedi hakketten dediğini yaptım 1.5 ay 3 gün 5 gün de bir yapıyordu bende 3. gün zeytinyapı verdim zamanla geçtim ama tabi bu dediğim sadce anne sütü aldığı dönemde idi şimdi ek gıdaya geçtiyseniz o da başlangıçta biraz kabızlık yapıyo yani uzun lafın kısası don't panik
geçmiş olsun
konak konusunda konakları tekrar temizleyip sonraki banyolarında kafasını bol suyla durularsan kalmaz aslında artık
benim saatim yok az az içiyor benimki 2-3 satte felandır heralde
ayrıca senin çaya başladım bugün 2 kupa içötim bakalım ne olacak
inş faydasını görürsün canım,bol bol sütlerin olsun inş..az az mı benimki midesi bulanana kadar içer cok cok böö yaparken çekip suratına üflemesem kusturuyo kendini e madem öyle doyunca kalk sofradantıka basa yemek de ne
Bende burayı uzun suredir takip ediyordum aranıza katılmaya karar verdim beni de kabul eder misiniz ? :)
ben emreyi emzirirken izliyorum dizileri yada filmibu aralar sinema kanallarına taktım o sinema senin bu sinema benim kocamla izliyoruz rüyalarıma giriyor sonrada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?