2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

sendekide iyi cesaret valla canım ben korkağım böyle konularda.

kaynanalar ne dermiş ben kaynanamdan çektim gelinde benden çeksinsen çekmediğine göre böyle deme hakkın yoookama benim deme hakkım var

iyilik sen nasılsın canım?
eh işte

herkese selam
muhteşem yüzyıl arasındayım siz ne yapıyorsunuz
ooff off dizi izlemeyeli aylar oldu en çok da yalan dünya ve intikamı izlemek isterdim ama nerde asıl dizi bizim evde çekiliyor anacım

ben emreyi emzirirken izliyorum dizileri yada filmi bu aralar sinema kanallarına taktım o sinema senin bu sinema benim kocamla izliyoruz rüyalarıma giriyor sonrada
bu arada bugün farkettim ki oğluumun alnında egzamalar çıkmış yani görüntüde ona benziyor şimdi doktor u aradım takip edelim diyor heyy allam birde alnında yaa bu hafta doktora götüremiicem müsait olamadığım için. haftaya kdar umarım geçer..
birde hala konakları geçmedi ya ben pis karı oldum çıktım yada bu çocuğun saçlı derisi bu konağı uzu bir süre daha konuk edecek... taradım döktüm ama yok yine var sizlerdede kkonak derdi hala var mı ya

bizim de vardı ilk başta taradık geçti ama hala sarı sarı olur kafası yıkamayı ihmal ettiysem ya da çok sıcak tuttuysam sararır ama döküntü olmadı eskisi gibi kurtulduk çok şükür darısı başınıza korku flimi izliyorum deme :120:

geçmiş olsun
konak konusunda konakları tekrar temizleyip sonraki banyolarında kafasını bol suyla durularsan kalmaz aslında artık

Bende burayı uzun suredir takip ediyordum aranıza katılmaya karar verdim beni de kabul eder misiniz ? :)

benim bebeğimde de var egzama umarım bizim ki gibi değildir 5 aydır kalıcı çözum bulamadık hala da ara ara devam ediyor dr 2 yaşına kadar geçmezse ergenliğe kadar devam eder dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…