benim bebeğimde de var egzama umarım bizim ki gibi değildir 5 aydır kalıcı çözum bulamadık hala da ara ara devam ediyor dr 2 yaşına kadar geçmezse ergenliğe kadar devam eder dedi
ne demek ne demek hoş geldinseni tanıyabilir miyiz :123:
süt az olduğu için mideside ufak kaldı yani bana göre ayarlıyor yavrum kendinigeçmiş olsun
konak konusunda konakları tekrar temizleyip sonraki banyolarında kafasını bol suyla durularsan kalmaz aslında artık
inş faydasını görürsün canım,bol bol sütlerin olsun inş..az az mı benimki midesi bulanana kadar içer cok cok böö yaparken çekip suratına üflemesem kusturuyo kendini e madem öyle doyunca kalk sofradantıka basa yemek de ne
acaba senin sütün lezzetlide ondanmı tıka basa içiyor obur bide fazla beslenmeside onu rahatsız ediyor olabilir dimi
hoş geldin tabi ki ne demekBende burayı uzun suredir takip ediyordum aranıza katılmaya karar verdim beni de kabul eder misiniz ? :)
4 aydır böyleyiz zeytin yağı armut vs bizi tın mıyor bekliyoruz bakalımslm kızlar şimdi girdim sayfayada geçmiş yaparken kabızlıktan dert yanmışsınız öncelikle 1.5 aya yakın bu sıkıntıyla uğraşmış tecrübeli bir anne olaraktan sizinle nacizane bilgilerimi paylaşayım bizim bıcırıkta ilk 8 gün boyunca yapmamış çok evhamlandım tabi ama ıkınması zorlaması da yoktu drumuz sıkıntı yoksa bebeğinin bağırsakları büyüyüp gelişiyodur vücutta kendini buna hazırlıyodur dedi ve fitil verdi ama ben çok tavsiye etmiyorum çünkü fitil bi nevi bağırsakları vakkumluyor sabah akşam bir kaşık saf zeytinyağı vermen yeterli dedi hakketten dediğini yaptım 1.5 ay 3 gün 5 gün de bir yapıyordu bende 3. gün zeytinyapı verdim zamanla geçtim ama tabi bu dediğim sadce anne sütü aldığı dönemde idi şimdi ek gıdaya geçtiyseniz o da başlangıçta biraz kabızlık yapıyo yani uzun lafın kısası don't panik
neeyy ergenlik miiallah korusun ya çok zor vallla..m..tella kullandınız mı biz onu almıştık hala da kullanıyoruz bitsin diye
istanbul da yaşıyorum 13 eylul doğumlu paşam var pek vakit bulamasakta her gun uğruyorduk buraya :)
bebekte egzema nasıl oluyor ya merak ettimbenim bebeğimde de var egzama umarım bizim ki gibi değildir 5 aydır kalıcı çözum bulamadık hala da ara ara devam ediyor dr 2 yaşına kadar geçmezse ergenliğe kadar devam eder dedi
bebekte egzema nasıl oluyor ya merak ettim
yok kullanmadık çok dr gezdim kaşıntısı çok vardı hep kortizonlu kremler kullandık hala da ara ara kullanıyoruz bende de var alerji de oğlumda da çıktı
atopik dermatit (deri alerjisi) vucudu kabarıp kızarıyordu kaşıntı da oluyordu hatta fotoğrafları bile var öyle :) şimdilik yok inş tekrarlamaz surekli tetikteyim kimsenin öpmemesi lazım %100 pamuklu giymesi lazım Allah'tan eşim tekstil işiyle uğraşıyor her şeyi pamuklu bulmak zor yoksa
hadi ya bir kullan bence bzi öyle atlattık inş işine yarar :99:
bayanstress olabilir valaha bunu hiç düşünmemiştim ve bak şimdi dikkat ediyorum hep beslenmeye 45 dakika kala uyuyor sallanmadan yoksa kuduruyor karnı gurulduyor sürekli sanırsın inşaat var içerdee ne yapayım bir delige bant mı takayım doyunca kalksın sofradan bu gidişle spora yollayacam zaten yarın doktor fırçalar diye korkuyorum valaha :18:
ahanda buldum yarın nişanda öpmesinler diye bahane buldumatopik başlangıcı varmış(o nasıl bir şeyse) öpmeyin derim nasıl ama?
ben benim oğlum kadar cildi hassas bebek görmedim tam 6 aydır pişik sorunumuz var her bezi denedik çok sık kaka yaptığı için geçmiyor dedi dr burdaki bayanları göruyorum kabızlık sorunu yaşıyor bebekleri bizim tam tersi hala sıvı ve çok yapıyor
biz de öyle o bez senin bu bez benim denedik hepsi de pişik yaptı her açışta temizlenir az havalandırılır itina ile de..tin sürülür ve kapatılır,günaşırıda banyo yapmayacaksa popo yıkanır ama pişik poponun orda simetrik küçük ama sinir bozucuçok kakadanmış demek :106:
ben insanlar kucağına aldıkları zaman peşin peşin söyluyorum öpmek yasak yoksa bozuşuruz diye :)
geçmiş olsun kuzum yaatopik dermatit (deri alerjisi) vucudu kabarıp kızarıyordu kaşıntı da oluyordu hatta fotoğrafları bile var öyle :) şimdilik yok inş tekrarlamaz surekli tetikteyim kimsenin öpmemesi lazım %100 pamuklu giymesi lazım Allah'tan eşim tekstil işiyle uğraşıyor her şeyi pamuklu bulmak zor yoksa
alemsin vallahadi ya bir kullan bence bzi öyle atlattık inş işine yarar :99:
bayanstress olabilir valaha bunu hiç düşünmemiştim ve bak şimdi dikkat ediyorum hep beslenmeye 45 dakika kala uyuyor sallanmadan yoksa kuduruyor karnı gurulduyor sürekli sanırsın inşaat var içerdee ne yapayım bir delige bant mı takayım doyunca kalksın sofradan bu gidişle spora yollayacam zaten yarın doktor fırçalar diye korkuyorum valaha :18:
yazdıklarımı okudumda ne dertliymişim ya :)
bizimkiler anlamıyor canım yaöyle bir öpüyorlar ki şap şap büyük adam öyle öpülmez ya benim tosbagamın yanaklarını gören çıldırıyor şükür ediyorum ısırmıyorlar diye biraz büyü ısıralım diyorlar bu ne şiddetli sevgi
yok canım ya benim kaka pintisi oğlumun kıçıda dediğin gibi simetrik pişik tam çeyin kenarı anladın sen onubiz de öyle o bez senin bu bez benim denedik hepsi de pişik yaptı her açışta temizlenir az havalandırılır itina ile de..tin sürülür ve kapatılır,günaşırıda banyo yapmayacaksa popo yıkanır ama pişik poponun orda simetrik küçük ama sinir bozucuçok kakadanmış demek :106:
he burdayımsess sess bayanstress nerdesin yahuoglun mu kalktı ismi neydi ya unuttum kusura bakma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?