2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

benim bebeğimde de var egzama umarım bizim ki gibi değildir 5 aydır kalıcı çözum bulamadık hala da ara ara devam ediyor dr 2 yaşına kadar geçmezse ergenliğe kadar devam eder dedi

neeyy ergenlik mii allah korusun ya çok zor vallla..m..tella kullandınız mı biz onu almıştık hala da kullanıyoruz bitsin diye

neeyy ergenlik mii allah korusun ya çok zor vallla..m..tella kullandınız mı biz onu almıştık hala da kullanıyoruz bitsin diye

yok kullanmadık çok dr gezdim kaşıntısı çok vardı hep kortizonlu kremler kullandık hala da ara ara kullanıyoruz bende de var alerji de oğlumda da çıktı

bebekte egzema nasıl oluyor ya merak ettim

atopik dermatit (deri alerjisi) vucudu kabarıp kızarıyordu kaşıntı da oluyordu hatta fotoğrafları bile var öyle :) şimdilik yok inş tekrarlamaz surekli tetikteyim kimsenin öpmemesi lazım %100 pamuklu giymesi lazım Allah'tan eşim tekstil işiyle uğraşıyor her şeyi pamuklu bulmak zor yoksa

yok kullanmadık çok dr gezdim kaşıntısı çok vardı hep kortizonlu kremler kullandık hala da ara ara kullanıyoruz bende de var alerji de oğlumda da çıktı

hadi ya bir kullan bence bzi öyle atlattık inş işine yarar :99:

bayanstress olabilir valaha bunu hiç düşünmemiştim ve bak şimdi dikkat ediyorum hep beslenmeye 45 dakika kala uyuyor sallanmadan yoksa kuduruyor karnı gurulduyor sürekli sanırsın inşaat var içerde e ne yapayım bir delige bant mı takayım doyunca kalksın sofradan bu gidişle spora yollayacam zaten yarın doktor fırçalar diye korkuyorum valaha :18:

ahanda buldum yarın nişanda öpmesinler diye bahane buldum atopik başlangıcı varmış(o nasıl bir şeyse) öpmeyin derim nasıl ama?

ben benim oğlum kadar cildi hassas bebek görmedim tam 6 aydır pişik sorunumuz var her bezi denedik çok sık kaka yaptığı için geçmiyor dedi dr burdaki bayanları göruyorum kabızlık sorunu yaşıyor bebekleri bizim tam tersi hala sıvı ve çok yapıyor

ahanda buldum yarın nişanda öpmesinler diye bahane buldum atopik başlangıcı varmış(o nasıl bir şeyse) öpmeyin derim nasıl ama?

ben insanlar kucağına aldıkları zaman peşin peşin söyluyorum öpmek yasak yoksa bozuşuruz diye :)

biz de öyle o bez senin bu bez benim denedik hepsi de pişik yaptı her açışta temizlenir az havalandırılır itina ile de..tin sürülür ve kapatılır,günaşırıda banyo yapmayacaksa popo yıkanır ama pişik poponun orda simetrik küçük ama sinir bozucu çok kakadanmış demek :106:

yazdıklarımı okudumda ne dertliymişim ya :)

ben insanlar kucağına aldıkları zaman peşin peşin söyluyorum öpmek yasak yoksa bozuşuruz diye :)

bizimkiler anlamıyor canım ya öyle bir öpüyorlar ki şap şap büyük adam öyle öpülmez ya benim tosbagamın yanaklarını gören çıldırıyor şükür ediyorum ısırmıyorlar diye biraz büyü ısıralım diyorlar bu ne şiddetli sevgi

geçmiş olsun kuzum ya

alemsin valla dr niye fırşalıyor tombiş mi senin huysuz

o halde gördukleri için sanırım bize acıyorlar oğlum uyumuşken bende yatayım hepinizle tanıştığıma memnun oldum hayırlı geceler görusmek uzere..

yok canım ya benim kaka pintisi oğlumun kıçıda dediğin gibi simetrik pişik tam çeyin kenarı anladın sen onu desitin mustela sudokrem hepsi denendi yok orda duruyor bezide 2 bilemedin 3 saatte değişir bence oda yapısal
hayır anlamadığım kullanılmayan bölge niye pişer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…