he bacım he hem de ne tombiş fıtık teşisi kondu da bana heyet roporu aldık bir ay :94: indir kaldır 20 kg nasıl verdim sanıyosun kol kaslarım sarkmadı bile o kadar kilo verdim niye bir sor bakalım kuçakçı oglum sagolsun doktor resmi bulamadım idare et artık :94: fırçalar hele bizimkii oo bi de minyon adam efe kadar kilolu haa coştumgeçmiş olsun kuzum ya
alemsin valladr niye fırşalıyor tombiş mi senin huysuz
o halde gördukleri için sanırım bize acıyorlaroğlum uyumuşken bende yatayım hepinizle tanıştığıma memnun oldum hayırlı geceler görusmek uzere..
kullanılmıyorsa kapat askeriye sözüyok canım ya benim kaka pintisi oğlumun kıçıda dediğin gibi simetrik pişik tam çeyin kenarı anladın sen onudesitin mustela sudokrem hepsi denendi yok orda duruyor bezide 2 bilemedin 3 saatte değişir bence oda yapısal
hayır anlamadığım kullanılmayan bölge niye pişer
he burdayım
çizelgede yazıyor yahu ahmet mert ama biz kısaca zahmet mert diyoruz
benim biri yatıyor diğeri kalkıyor iyisimi ben usul usul uzayayım kokumu mu alıyor bunlar ne
karam sana iyi nöbetler inşallah senin obur bugün uyurda sende yazık adamcağızda bir gece uykusu çekersiniz
iyi geceler
kızlar bebeği emzik kullanan var mı aranızda bizim emzikle başımız dertte bağımlı oldu ona emiyor emiyor canı sıkılınca fırlatıp evin diğer ucuna atıyor emzik yıkamaktan bıktım en 15-20 kere yıkıyoruz vermeyincede ağlıyor uyuyunca istiyor tam dalmışken emziği ağzından çekip kendini uyandırıyor alıştırdığıma pişman oldum.
amin canım cümlemizinkinibizim kakamız iki yeşil bi sarı devam ediyor marjinal ya niye acaba bir de sıvı 6 yapıyor ishal degil yani ama pütür,susam parçası hiç yok niye sence
keloglanın fotosunu yüklesene annesi ben çok merak ediyorumoglumun arkadaşlarını
maşallah diyelim böyle kaynana dostlar başına
hayal rüya değil dimi anlattıkların gerçek
0 numara saç mı yaptın niyeki
sendekide iyi cesaret valla canım ben korkağım böyle konularda.
Biraz daha zaman ayıra bilsem yukluycem inşallah. Bu arada senin oğluşunda pek tatlı. Gerçi bu topikteki tüm bebeklerin maşallahı var.
arkadaşım yazdığın herşeye baştan aşağı katılıyorum doktorun çok güzel aydınlatmış.. bizi de aydınlattığın çok iyi olmuş..
benimde var sütlerim buzlukta işe başlayacagım için biberon alıştırmaları yapıyoruz ama midesini bulandırıyor eşim de diyo bozulmuş tadı degişmiştir atalım ne yapacagımı şaşırdım
hafta kaç kere yıkıyorsunuz bebişleri biz iki ekstra bir durum olursa öpme,kaka taşması üçe çıkıyor az mı acaba
mamayla nasıl yapıyorsun canım,tarif verir misin
ayrıca 48 58 çok şükür vala zor bebegim varama kolay kocam var ve bir kere of pof dedigini duymadım,hep şükür aşkım geçer diye beni motive ediyor bazen efe aglıyor ben aglıyorum şaşırıyor kimi susturayım diye bana geliyor ben bebege bak,beni boş ver deyip aglamaya devam ediyorum kvalidemin yaptıgını annem yapmazdı eger aynı şehirde olsaydık 5 ay az degil her gün yemek yap yolla,arada gel kal,ilk 2 ay temizligimi de gelir yapardı sagolsun ama üç aydır her ctesi temizlikçi geliyor artık yazık kadına vala yatar kalkar dua ederim ha bir de öyle her şeye karışmaz ben nasıl uygun görürsem onu yapar hani yapıyom ediyom konuşayım degil anlayacagın,hsonları getir efeyi bana siz çıkın eşinle baş başa der allah onları korusun çook seviyorum onları çookk ben de onlara iyiyim ama hakkımı da yemeyelim :113:
ben benim oğlum kadar cildi hassas bebek görmedim tam 6 aydır pişik sorunumuz var her bezi denedik çok sık kaka yaptığı için geçmiyor dedi dr burdaki bayanları göruyorum kabızlık sorunu yaşıyor bebekleri bizim tam tersi hala sıvı ve çok yapıyor
Rica ederim arkadaşım ne demek,bende buradan çok şey öğrendim,öğrenmeyede devam ediyorum,birbirimize faydalı olabiliyorsak ne mutlu bize :)
Buzluktan çıkan sütün tadı ve kokusu tuhaf oluyor gerçekten. dün muhallebi yaparak değerlendirdim,yedi kuzucuğum,çok mutlu oldum,hippin pirinçli kaşık maması anne sütüyle yapılabiliyo canım,arkasında tarifi var,yoğurdu mamayla şöyle yapıyorum. 90 ml suyu 50dereceye kadar ılıt(serçe parmağını hafif yakacak şekilde)3ölçek mama ekle,yoğurdu bir çay tabağına al,mamadan biraz içine dök,çırp,mamayı küçük bir kavanoza dök,peteğin üstüne koy,yerini hiç değiştirmeden yoğurdu ekle,küçük bir havluyla sar,4-5 saat petekte dursun,1-2 saatte buzdolabında,ohh mis :)
benim kayınvalidemlerde aynı senin anlattığın gibi canım, numuneler bize denk gelmiş vallaçok şanslıyız gerçekten,Allah bozmasın
Ay kızımın erkek benzeri gelmiş,hoşgelmişsık ve sıvı kaka,hafif şiddette atopik dermatit,hepsi benim kızımda da var yahu,kilo alımı nasıl,benim kızım 5.ayında 6700g,67 cmdi. eğer kilo ve boyda birbirine yakınsa tam benzerini bulmuş olucaz galiba
masalahh cnm .. ardından devam sutu ıstemıyorsa.. yarım saat sonra vermeyı dene bırde.. ozaman emınım yıcektır gıtgıde ek gıdamıktarı artıkca ogun araları uzuycakEki Görüntüle 638550
bu da benım kuzum kuzey :)
13 eylul dogumlu
5.ayımız bitti ve ek gıdaya basladık. Dr umuz ilk hafta sütlü pirinçli ve sütlü tahıllı mamaları 20-30 cc vererek baslamamı ve her gun arttırarak gunluk toplam 150-180 cc ye cıkarmamı soyledı.
sonrakı hafta meyve suları ve bır sonrakı hafta da meyve puresı ekleyelım dedı ama gunluk toplam mıktar 150-180 cc olacak dedı.
yogurt, sebze vs bır sonrakı ay baslanacakmıs.
şu anda oğlum çok istekli görünmüyor gibi. 20-30 cc mama yedıkten sonra öğün miktarını tamamlamak adına ardından süt ya da formul mama verdıgımde ıstemıyor.
tadı değişiyormuş dondurucuda bence içmiyorsa yoğurt veya muhallebi yaparsın sakın dökme o nimetleri
suksuk ikizemi heves ettin hayırdır avatara ikileri koymuşşun
slm kızlar nasılsınız?bebişileriniz nasıl?ya bugün oğluma elma verdim yhanakları kıpkırmızı oldu sadece yanaklarıda değil hemen hemen tüm yüzü.sonra geçti.acaba alerjimi yaptı ? yarın kontrolümz vaar sorarım doktora.ama inş.bişey yoktur
:) kilo alımı gayet iyi sadece 3. ayda az aldı o da o ara stress den kaynaklı sutum azalmıştı evet herşey uyumlu kilo hariç benim oğlum 1 ay önce 7.400 duRica ederim arkadaşım ne demek,bende buradan çok şey öğrendim,öğrenmeyede devam ediyorum,birbirimize faydalı olabiliyorsak ne mutlu bize :)
Buzluktan çıkan sütün tadı ve kokusu tuhaf oluyor gerçekten. dün muhallebi yaparak değerlendirdim,yedi kuzucuğum,çok mutlu oldum,hippin pirinçli kaşık maması anne sütüyle yapılabiliyo canım,arkasında tarifi var,yoğurdu mamayla şöyle yapıyorum. 90 ml suyu 50dereceye kadar ılıt(serçe parmağını hafif yakacak şekilde)3ölçek mama ekle,yoğurdu bir çay tabağına al,mamadan biraz içine dök,çırp,mamayı küçük bir kavanoza dök,peteğin üstüne koy,yerini hiç değiştirmeden yoğurdu ekle,küçük bir havluyla sar,4-5 saat petekte dursun,1-2 saatte buzdolabında,ohh mis :)
benim kayınvalidemlerde aynı senin anlattığın gibi canım, numuneler bize denk gelmiş vallaçok şanslıyız gerçekten,Allah bozmasın
Ay kızımın erkek benzeri gelmiş,hoşgelmişsık ve sıvı kaka,hafif şiddette atopik dermatit,hepsi benim kızımda da var yahu,kilo alımı nasıl,benim kızım 5.ayında 6700g,67 cmdi. eğer kilo ve boyda birbirine yakınsa tam benzerini bulmuş olucaz galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?