günaydın arkadaşlar dün 5. ay kontrolümüz wardı 6250 olmuş kilosu 750 gr kadar almış doktor iyi dedi ama benim sütüm 10 günden beri azaldığı için aptamil 1 veriodum azar azar meyve püreleri ve muhallebi şimdi ek gıdaya başlayalım dedi doktor dün havuçlu patatasli ve prinçli çorba yaptık yarım çay bardağı yedi zorla beğenmedi pek peki şimdi ben günde ne kadar ne vermeliyim siz nasıl veriyosunuz mesela sabah kalktı meme emdi ama çok az birazdan meyve püresi veriyim diyorum ama onu ne kadar tutar bebe bisküvisi falan alayımmı çorbayı ne kadar ya da kaç kere vereyim doktor bi kağıt verdi ama ne ne kadar yazmıyor kendisi biraz aceleci ne sorcağımı unutuyorum gittiğimde şaşırdım kaldım :S
hı bide doktor biberondan bişey vermeyin diyo :S napayım ben aptamil 1 i keseyyimmi acaba ??
canım süt yoksa bile devam sütüne devam bebeklerin esas besin kaynağı süt olmalı bu aylar için onun dışındagünaydın arkadaşlar dün 5. ay kontrolümüz wardı 6250 olmuş kilosu 750 gr kadar almış doktor iyi dedi ama benim sütüm 10 günden beri azaldığı için aptamil 1 veriodum azar azar meyve püreleri ve muhallebi şimdi ek gıdaya başlayalım dedi doktor dün havuçlu patatasli ve prinçli çorba yaptık yarım çay bardağı yedi zorla beğenmedi pek peki şimdi ben günde ne kadar ne vermeliyim siz nasıl veriyosunuz mesela sabah kalktı meme emdi ama çok az birazdan meyve püresi veriyim diyorum ama onu ne kadar tutar bebe bisküvisi falan alayımmı çorbayı ne kadar ya da kaç kere vereyim doktor bi kağıt verdi ama ne ne kadar yazmıyor kendisi biraz aceleci ne sorcağımı unutuyorum gittiğimde şaşırdım kaldım :S
hı bide doktor biberondan bişey vermeyin diyo :S napayım ben aptamil 1 i keseyyimmi acaba ??
allerji oldu demek hassasmı acaba bünyesi dr danış ve şimdilik vermeslm kızlar nasılsınız?bebişileriniz nasıl?ya bugün oğluma elma verdim yhanakları kıpkırmızı oldu sadece yanaklarıda değil hemen hemen tüm yüzü.sonra geçti.acaba alerjimi yaptı ? yarın kontrolümz vaar sorarım doktora.ama inş.bişey yoktur
bildiğin gibi marjinal sizler nasılsınız mert paşa asabimi buginherkese günaydınlar kızlar nasılsınız,bebekler nasıl?
burun akıntısı hapsurma tıksırma felan varmı aklıma toza hassasiyet geldi amakızlar slm.bizim bir sorunumuz var.bebişimin burnu kaşınıyor.burnunun üstünü içini hep yoldu kaşıyacağım diye.hep yara oldu yolduğu yerler.acaba neden kaşınıyor.aşıya gittiğimizde doktora soracağım ama aşımız 4 martta.daha çok var yani.
inşallah canım yaa, zor oluyodru, bi de o eklenmese bari...seninkinin algılar açık ya, o da iyi bişey değilmiş yaptığına bak mertin :))) çok bilmiş şeybenimde başta rahattı ama benimki onu oyuncağa dönüştürene kadar maalesef illa o emziği alıp fırlatıcak eline alıp inceliyor bazen geri ağzına koyuyor bazen uyurken ağzından çekip uykusunu dağıtıyor artık bıraksın istiyorum ama beşiğe yatınca bile yastığının yanındada birtane emziği var onu arıyor eliyle yokluyor ben vermeden kendi ağzına alıyor şok oldum öyle yapıncaumarım nil böyle yapmaz
egzama nasıl oluyor acaba, kızmın da kaşlarının arasından alnına doğru olan yerde konak tarzı sarımsı kabartılar var bi süredir, hep unutuyorum sormyaı off, tırnağımla oynayınca pul pul dökülüyor kepek gibi. nedir ki :26:ben emreyi emzirirken izliyorum dizileri yada filmibu aralar sinema kanallarına taktım o sinema senin bu sinema benim kocamla izliyoruz rüyalarıma giriyor sonrada
bu arada bugün farkettim ki oğluumun alnında egzamalar çıkmış yani görüntüde ona benziyor şimdi doktor u aradım takip edelim diyor heyy allam birde alnında yaa bu hafta doktora götüremiicem müsait olamadığım için. haftaya kdar umarım geçer..
birde hala konakları geçmedi ya ben pis karı oldum çıktım yada bu çocuğun saçlı derisi bu konağı uzu bir süre daha konuk edecek... taradım döktüm ama yok yine var sizlerdede kkonak derdi hala var mı ya
yok canım ya benim kaka pintisi oğlumun kıçıda dediğin gibi simetrik pişik tam çeyin kenarı anladın sen onudesitin mustela sudokrem hepsi denendi yok orda duruyor bezide 2 bilemedin 3 saatte değişir bence oda yapısal
hayır anlamadığım kullanılmayan bölge niye pişer
kızlar slm.bizim bir sorunumuz var.bebişimin burnu kaşınıyor.burnunun üstünü içini hep yoldu kaşıyacağım diye.hep yara oldu yolduğu yerler.acaba neden kaşınıyor.aşıya gittiğimizde doktora soracağım ama aşımız 4 martta.daha çok var yani.
bildiğin gibi marjinal sizler nasılsınız mert paşa asabimi bugin
müneccim misin canımçok asabi hemde karnı ağrıyor fitil koydum daha yapamadı ağlıyor maalesef:
inşallah canım yaa, zor oluyodru, bi de o eklenmese bari...seninkinin algılar açık ya, o da iyi bişey değilmiş yaptığına bak mertin :))) çok bilmiş şey
egzama nasıl oluyor acaba, kızmın da kaşlarının arasından alnına doğru olan yerde konak tarzı sarımsı kabartılar var bi süredir, hep unutuyorum sormyaı off, tırnağımla oynayınca pul pul dökülüyor kepek gibi. nedir ki :26:
konak bizde geçti, hani size ilk bahsetmiştim önceden, konak olmuş napıcam diye, işte onun ertesi günü z.yağ olayını yaptım,duşa soktum ve hemen sebamedin şampuanını getirtim eşime, sebamedin pişik kremini kullanıyoruz biz, pişik olduğunda hiç krem kullanmadan pişik kremi geçirdi, artık olmuyo. işte ilk banyomuzdan sonra geçti, şampuan iyi geldi, çünkü dr demişti bu daha kabuklannıcak döküceke ihmal etme dedi ama ertesi güne geçtibi daha olmadı... şampuand ayazıyodu zaten konak varsa iyileştirir, önler diye. geçer inş sizinki de...
sebamed işik kremini denedin mi, bizim kıza çok iyi geldi, bazen poponun bele doğru uzanan çizgi var ya orası çizgi şeklinde kızarıyor, belli pişik olacak, her gün oraya da sürüyorum artık, sonuçta bezin içinde kalan kısım hep nemli
geçmiş olsun
bilmemki canım hiç başıma gelmedi.
bildiğin gibi marjinal sizler nasılsınız mert paşa asabimi bugin
müneccim misin canımçok asabi hemde karnı ağrıyor fitil koydum daha yapamadı ağlıyor maalesef: müneccim olmaya ne gerek işte hepsi aynı bizdede huysuzluk uykusuzluk var onlarda haklı diş bi yandan kabızlık bi yandan
bizimkide dün fitille az yaptı bugünde hep ıkındı tabi bişey yok
ah ah derdime dokundunhanımlar emzirirken diyet yapabiliyor musunuz?
diyet değilde ıvır zıvırı bide tatlıyı kestim sütüm iyice azaldıbide tadıda bozuldu heralde mecbur kalmadıkça içmiyor ama bu kiloda beni rahatsız ediyor aslında spor diyetten faydalı ama işte onuda yapmıyorum
müneccim olmaya ne gerek işte hepsi aynı bizdede huysuzluk uykusuzluk var onlarda haklı diş bi yandan kabızlık bi yandan
bizimkide dün fitille az yaptı bugünde hep ıkındı tabi bişey yok
ah ah derdime dokundun
diyet değilde ıvır zıvırı bide tatlıyı kestim sütüm iyice azaldıbide tadıda bozuldu heralde mecbur kalmadıkça içmiyor ama bu kiloda beni rahatsız ediyor aslında spor diyetten faydalı ama işte onuda yapmıyorum
bende sutum azalır korkusu ile başlayamıyorum bi turlu bebeğime kıyamıyorum sanırım 1-2 ay daha erteliycem..
müneccim olmaya ne gerek işte hepsi aynı bizdede huysuzluk uykusuzluk var onlarda haklı diş bi yandan kabızlık bi yandan
bizimkide dün fitille az yaptı bugünde hep ıkındı tabi bişey
asabi mi diye ilk defa sordunda canım bide bugün her zamankinden daha asabi o yüzden öyle dedim
allah yavrularımızın yardımcısı olsun bizimkide 1 saat önce ancak yapabildi fitille
hanımlar emzirirken diyet yapabiliyor musunuz?
2-3 gündür annemdeydim. daha yeni geçmiş yapabildim. ben dün spora başladım. haftada 4 gün 2-2,5 saat yapmayı düşünüyorum. kayınvalidem gelip bakacak. inşallah yaza zayıflamış olurum. pzt günü de yediklerime dikkat etmeye başlıyorum. (annemdeyken mümkün olmadı:)) ek gıdalara biz 2-3 hafta önce başladık. oğlum emmeyi çok sevmiyor. o yüzden sütüm yeter diye düşünüyorum.
iyi akşamlar bayanlar;
bugün kızım ufak bi kaza atlattı yer minderine indirmiştim üzerine de kendisinin minderini , mutfağa kahvaltılıkları yerleştirmeye gittim ve bi çığlık sesiyle o arayı nasıl geldim bilmiyorum koltukta sanmıştım geldim baktım ki yerde bi yuvarlanmış halıda, kapıya bakarak ağlıyorrr. korktum ama yerde old. görünce neyse kızım en azzından döndün dedim :)))):44:acaba bir daha ne zman döner artık arkamda da gözüm olacak
öncelikle hoşgeldin canım aramıza..
ahh ahhh diyet mii( 50:hiiçç yapamıyorum 6 aylık olursa demiştim ne kaldı şurda ama 2 beden genişim şu an ..
biliyor musunuz hiççç foto çekmedim ne hamileyken ne de şimdi.. eşim çekerse hemen siliyorum bu hailmle hatırlanmak istemiyorummmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?