2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

bende başladım ek gıdaya 30 cc veriyorum şimdilik onu bile puskurte puskurte yiyor :) ben çay kaşığı kullanıyorum sevmediği şeylerde olursa eğer pekmez katıyorum seviyor hatice kubra tongar'ın minik bebeğime afiyetle diye yemek kitabı var çok guzel tarifler var bebekler için bence alıp deneyin derim fırsatım olursa bende bişeyler paylaşmaya çalışırım

kızlar slm.bizim bir sorunumuz var.bebişimin burnu kaşınıyor.burnunun üstünü içini hep yoldu kaşıyacağım diye.hep yara oldu yolduğu yerler.acaba neden kaşınıyor.aşıya gittiğimizde doktora soracağım ama aşımız 4 martta.daha çok var yani.

canım süt yoksa bile devam sütüne devam bebeklerin esas besin kaynağı süt olmalı bu aylar için onun dışında
kuşluk vakti meyve
öğlen veya sonrası çorba
akşamüstü yoğurt aralarada anne sütü veya devam maması olabilir internette örnek menüler var aslında okursan daha sağlıklı olur
mikrarını bebek kendi belirliycek aslında ama başlangıç için benim dr 1-2 tatlı kaşığı sonra 1-2 yemek kaşığı sonrada çay bardağı kadar yoğurt ve çorba dedi ama bende tam uygulayamadım henüz

allerji oldu demek hassasmı acaba bünyesi dr danış ve şimdilik verme

herkese günaydınlar kızlar nasılsınız,bebekler nasıl?
bildiğin gibi marjinal sizler nasılsınız mert paşa asabimi bugin

burun akıntısı hapsurma tıksırma felan varmı aklıma toza hassasiyet geldi ama
benimkide hep gözlerini kaşıyo bende haftaya dr sorayım

Son düzenleme:
inşallah canım yaa, zor oluyodru, bi de o eklenmese bari...seninkinin algılar açık ya, o da iyi bişey değilmiş yaptığına bak mertin :))) çok bilmiş şey
egzama nasıl oluyor acaba, kızmın da kaşlarının arasından alnına doğru olan yerde konak tarzı sarımsı kabartılar var bi süredir, hep unutuyorum sormyaı off, tırnağımla oynayınca pul pul dökülüyor kepek gibi. nedir ki :26:
konak bizde geçti, hani size ilk bahsetmiştim önceden, konak olmuş napıcam diye, işte onun ertesi günü z.yağ olayını yaptım,duşa soktum ve hemen sebamedin şampuanını getirtim eşime, sebamedin pişik kremini kullanıyoruz biz, pişik olduğunda hiç krem kullanmadan pişik kremi geçirdi, artık olmuyo. işte ilk banyomuzdan sonra geçti, şampuan iyi geldi, çünkü dr demişti bu daha kabuklannıcak döküceke ihmal etme dedi ama ertesi güne geçti bi daha olmadı... şampuand ayazıyodu zaten konak varsa iyileştirir, önler diye. geçer inş sizinki de...

sebamed işik kremini denedin mi, bizim kıza çok iyi geldi, bazen poponun bele doğru uzanan çizgi var ya orası çizgi şeklinde kızarıyor, belli pişik olacak, her gün oraya da sürüyorum artık, sonuçta bezin içinde kalan kısım hep nemli
geçmiş olsun

bilmemki canım hiç başıma gelmedi.

bildiğin gibi marjinal sizler nasılsınız mert paşa asabimi bugin

müneccim misin canım çok asabi hemde karnı ağrıyor fitil koydum daha yapamadı ağlıyor maalesef:

emziği ikide bir fırlatıp geri istemesi ve tam uykuya dalmışken uykusunu bozması hiç iyi değil canım.

hanımlar emzirirken diyet yapabiliyor musunuz?

2-3 gündür annemdeydim. daha yeni geçmiş yapabildim. ben dün spora başladım. haftada 4 gün 2-2,5 saat yapmayı düşünüyorum. kayınvalidem gelip bakacak. inşallah yaza zayıflamış olurum. pzt günü de yediklerime dikkat etmeye başlıyorum. (annemdeyken mümkün olmadı:)) ek gıdalara biz 2-3 hafta önce başladık. oğlum emmeyi çok sevmiyor. o yüzden sütüm yeter diye düşünüyorum.

meraba kızlar.
benim sütüm yetrli değil, bi kahve fincanı ya çıkar ya çıkmaz, nasılsa az diye ben yediklerime dikkat ediyorum, 57 kilodan 54e düştüm, akşam geç saatte bişey yemiyorum hiç. ve tabi yürüyüş yapıyorum,bi kaç hafta hergün 1 saat yürüyüş bandımda yürüdüm, 1 haftadır 2 güne bi yürüyüorum, çok iyi ter atıyorum :)
51 kilo olursam hamilelik öncesi halime dönmüş olucam

iyi akşamlar bayanlar;
bugün kızım ufak bi kaza atlattı yer minderine indirmiştim üzerine de kendisinin minderini , mutfağa kahvaltılıkları yerleştirmeye gittim ve bi çığlık sesiyle o arayı nasıl geldim bilmiyorum koltukta sanmıştım geldim baktım ki yerde bi yuvarlanmış halıda, kapıya bakarak ağlıyorrr. korktum ama yerde old. görünce neyse kızım en azzından döndün dedim :)))):44:acaba bir daha ne zman döner artık arkamda da gözüm olacak

öncelikle hoşgeldin canım aramıza..
ahh ahhh diyet mii (50:hiiçç yapamıyorum 6 aylık olursa demiştim ne kaldı şurda ama 2 beden genişim şu an ..
biliyor musunuz hiççç foto çekmedim ne hamileyken ne de şimdi.. eşim çekerse hemen siliyorum bu hailmle hatırlanmak istemiyorummmm

sanada iyi akşamlar,

geçmiş olsun ucuz atlatmışsın iyiki yerdeymiş,benimki kanapeden düşmüştü

çok dikkatli olmak gerekiyor dönüp duruyorlar.

zamanla verirsin canım üzülme önemli olan sağlıklı olman.

selam anneler nasılsınız.
bizde son durumlar şöyle. bugün tam 5 aylık oldu oğlum. rota aşısı olcaktı o zaman kilosuna falan da bakılırdı ama yeni hastalık atlattı, dr aşıyı haftaya yaptırın dedi. 3-4 gün geç tartılcak artık.
avuç avuç salya akıtıyo, huzursuzluğu da arttı, dişleri kaşıyınca rahatlıyo. tok da olsa sık sık emmek istiyo. bakalım ne kadar sürcek bu diş sancısı.
bayadır yere bişey serdim onun üstünde yuvarlanıyo, git gide uzmanlaştı dönme konusunda yerde de olsa yalnız bırakamıyorum. hareketlendikçe işimiz zorlaşıcak anlaşılan.

bir de ilk zamanlardan beri gece 11-12 gibi uyuyo, gece emmeye kalkıp sabah 8 e kadar uyurdu. uyuma saatini erkene çekmeye çalışıyorum en azından 10da uyusun diye ama olmuyo. nasıl yapabilirim acaba. kendi düzenini kendi kuruyo müdahele edemez miyiz ki

Kizlar merhaba, gecmis yapma firsatim olmadi. En son neler yazildi hic bilmiyorum, direkt sorumu sorup firsst buldukca gecmis yapayim. Sizce portakal ve/veya mandalina sut azaltiyor olabilir mi? Tesaduf mudur bilmem ama beN biraz fazla yedigimde sutum aliyo birkac seferdir :s abartiyo muym acaba, sebep bulmak icin abartiyo olabilrim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…