2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

Mrb hanimlar nasilsiniz. Biz cok sükür iyiiz hamd olsun mutluyuz babamiz geldi dün kizim ilk basta babayi görünce agladi sonra sonra gülümsemeye basladiii hele babasi kücük bir saz getirmis onunla güzel pozlar verdikk birtanesinide sizinle paxlasalimgecmis yapamadim biraz baktim cok ilerlemissinizz insaallah gecmis yapma firsatim olur bir ara simdilik hepinizi öpüyoruzzz bebisleridee kokluyoruzzz

Maasallah cirkin tosbagima cümlemizin evladinin yüzünde hep güller acilsin insaallah (amin)

Masallah kizin cok seker canim. Gozunuz aydin, babasiyla ayri gecen zamanin acisini cikartirlar artik
Sazi da guzelmis, tam boyuna gore ama aman dikkat edin, o ince sap kismi bi yerini acitmasin. Bilmeden savuruyolar ya herseyi :s

ekşinin süt kestiğini biliyorumm cnm ekşiyse azalır

alerjiye benziyor canım efe 10 gün süren bir hastalık atlatmıştı daha minikken o zaman ilaç kullanmak zorunda kalmıştık vermemizle ilacı önce agzı kızardı doktoru aradık alerji olmuştur vermeyin dedi sonra yüzü geçti ama bir süre sonra
benimkinin kaşınmayan yeri yok canım burnu,gözü,kulakları çekiştirme hele gözünü çıkarıp eline almak istercesine iki elini birden sokmaya çalışıyor,oglum zorlama yokk o göz çıkacak arkadaş
hanımlar emzirirken diyet yapabiliyor musunuz?
ne diyeti canım ya nerdeee,anca yerim çikolata baklava favorimiz 2 günde yarım kilo baklava iner mideye şimdi nişandan geldim yarım tepsi baklavayı kaptım eve geldim 3 günde tamamdırr yazın spora gitmeyi düşünüyorum diyet bana göre degil ama tam benlik :119:
ohh hayırlı olsun canım gitsin yaglarr hop hop
geçmiş olsun canım ya allahtan yerdeymiş ya yukarda olsaydı allah beterinden saklasın...
bence çek canım ya hep anı,ben her türlü çektirmeye çalışıyorum kusmuklu eşofman,dagınık saçlar,dizi çıkmış pijamalar yüz şiş koca göbekk ilerde eminim bunlara bakıpp gülecegiz eşim ve oglumla,bir de her şeyi videoya alırız yok efe güldü,yok efe tükürdü,yok efe bagırdı :118: ilk gün hastanede ilk kakası ne gelirse aklımıza

ah ah bir benim sıpam tembel çıktı iki kere yan döndü daha tık yok,doktor da bugün diyor senin oglan tembel diyee

oyy annemmm çok şeker maaşallah saz da çok yakışmış kuşa..allah bagışladın,analı babalı büyütsün allah,,gözünüz aydın :1118:
karam nöbet nasıl gidiyor diycektim kayboldun anaefe kudurttumu seni

11 3 nöbetindeyin bugün anacım geç alınca nöbeti geç teslim ediyorsunn..haaa içim şişmişş çookk anlatacagım var çook,,sen napıyon steel tee yaradı mı bol bol süt oldu mu

son yazdığım yazıda marjinal kutucuğunda sana yazdığım cevap var niye oraya girdiki o yazılar

sütüm şakır şakır akıyor yok anacım ne sütü olanda gitti tadındanmı nedir ben biara yine humanamı alayım be

ooyy kuzey oglana da bakk pek de yakışıklıymışş tühh tühh tühh allah sana bagışlasın kuzunu canım
pearlshine
inş dogru yazmışımdır saol tarifin için bugün doktor da bize mayayla yap inek sütüyle yapma dedi k.validelerimiz bizim her şeyimiz :113:

maşallah gözünüz aydın canım

bizim dr niye yap diyo be anacım herkes ineyin sütüyle yapıyor seninki garantici demek
ha bide kv cim canım diyon o kızgın sarı kafayı niye koydunki şimdi

koptum kızz niye öyle olmuş bea bant tak deligin biri kapa boşa gitmesin bu sana yaramadı desene hee hem yerim hem zayıflarım ama benim teee evlendigim kiloma dönmem lazım hamile kaldıgımda da kiloluydum ben

marjinal de gelmiş gitmiş
karam senle çeneden gecem gündüzüme karıştı ahmetten çok sen beni uykusuz bırakıyon haberin olsun

marjinal görünümlü bayanstress doktor fırça kaymadı bana bilakis sonra da kilo almıyor bu çocuk diye geleceksiniz az kilo alacak artık dedi anam yine fırça yemişim :119:

koptum kızz niye öyle olmuş bea bant tak deligin biri kapa boşa gitmesin bu sana yaramadı desene hee hem yerim hem zayıflarım ama benim teee evlendigim kiloma dönmem lazım hamile kaldıgımda da kiloluydum ben
ha şöyle kiloluyum deki seni daha çok seveyim kaç kilosun de bakiyim

marjinal görünümlü bayanstress doktor fırça kaymadı bana bilakis sonra da kilo almıyor bu çocuk diye geleceksiniz az kilo alacak artık dedi anam yine fırça yemişim :119:
he dr doğru demiş erkek çocuklar küçükken gıda konusunda çok sorunlu oluyorlar genelde çevremdede yaşadım bende ama sonrada yeme yavrum az ye oluyoruz

yazdıklarımız niye karışıyor ya.
marjinal topiktemisin yazıların geliyor ama ismini aşşağıda göremiyom ne oliy be:18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…