- 13 Aralık 2012
- 707
- 0
- 46
Mrb hanimlar nasilsiniz. Biz cok sükür iyiiz hamd olsun mutluyuz babamiz geldi dün kizim ilk basta babayi görünce agladisonra sonra gülümsemeye basladiii hele babasi kücük bir saz getirmis onunla güzel pozlar verdikk birtanesinide sizinle paxlasalimgecmis yapamadim biraz baktim cok ilerlemissinizz insaallah gecmis yapma firsatim olur bir ara simdilik hepinizi öpüyoruzzz bebisleridee kokluyoruzzz
Eki Görüntüle 639227
Maasallah cirkin tosbagima cümlemizin evladinin yüzünde hep güller acilsin insaallah (amin)
Kizlar merhaba, gecmis yapma firsatim olmadi. En son neler yazildi hic bilmiyorum, direkt sorumu sorup firsst buldukca gecmis yapayim. Sizce portakal ve/veya mandalina sut azaltiyor olabilir mi? Tesaduf mudur bilmem ama beN biraz fazla yedigimde sutum aliyo birkac seferdir :s abartiyo muym acaba, sebep bulmak icin abartiyo olabilrim
ana oğul gözüm üstünüzde haberiniz olsun diyimbilmemki canım hiç başıma gelmedi.
müneccim olmaya ne gerek işte hepsi aynı bizdede huysuzluk uykusuzluk var onlarda haklı diş bi yandan kabızlık bi yandan
bizimkide dün fitille az yaptı bugünde hep ıkındı tabi bişey
asabi mi diye ilk defa sordunda canım bide bugün her zamankinden daha asabi o yüzden öyle dedim
allah yavrularımızın yardımcısı olsun bizimkide 1 saat önce ancak yapabildi fitilledün fütülle yaptı dedim ya buğünde kendi yaptı
canım süt enerjiyle oluşuyo biliyosundur 2.5 saat spor enerjini dolayısıyla sütünü dahada azaltmazmı:26:2-3 gündür annemdeydim. daha yeni geçmiş yapabildim. ben dün spora başladım. haftada 4 gün 2-2,5 saat yapmayı düşünüyorum. kayınvalidem gelip bakacak. inşallah yaza zayıflamış olurum. pzt günü de yediklerime dikkat etmeye başlıyorum. (annemdeyken mümkün olmadı:)) ek gıdalara biz 2-3 hafta önce başladık. oğlum emmeyi çok sevmiyor. o yüzden sütüm yeter diye düşünüyorum.
acalele etme kilo için verilir benim sana tavsiyem humana still tea yi düzenli olarak denesene LÜTFEN işine bi miktarda olsa yarıyacağını düşünüyorummeraba kızlar.
benim sütüm yetrli değil, bi kahve fincanı ya çıkar ya çıkmaz, nasılsa az diye ben yediklerime dikkat ediyorum, 57 kilodan 54e düştüm, akşam geç saatte bişey yemiyorum hiç. ve tabi yürüyüş yapıyorum,bi kaç hafta hergün 1 saat yürüyüş bandımda yürüdüm, 1 haftadır 2 güne bi yürüyüorum, çok iyi ter atıyorum :)
51 kilo olursam hamilelik öncesi halime dönmüş olucam
geçmiş olsuniyi akşamlar bayanlar;
bugün kızım ufak bi kaza atlattı yer minderine indirmiştim üzerine de kendisinin minderini , mutfağa kahvaltılıkları yerleştirmeye gittim ve bi çığlık sesiyle o arayı nasıl geldim bilmiyorum koltukta sanmıştım geldim baktım ki yerde bi yuvarlanmış halıda, kapıya bakarak ağlıyorrr. korktum ama yerde old. görünce neyse kızım en azzından döndün dedim :)))):44:acaba bir daha ne zman döner artık arkamda da gözüm olacak
artık her fırsatta döner aman dikkat
ben 38 bedenden 46 bedene çıktım evet bende kendimi hiç ama hiç beyenmiyorumöncelikle hoşgeldin canım aramıza..
ahh ahhh diyet mii( 50:hiiçç yapamıyorum 6 aylık olursa demiştim ne kaldı şurda ama 2 beden genişim şu an ..
biliyor musunuz hiççç foto çekmedim ne hamileyken ne de şimdi.. eşim çekerse hemen siliyorum bu hailmle hatırlanmak istemiyorummmmama insan ömründe kaç defa doğururki 1-2 en fazla 3 dimi o yüzden bu zamana ait görüntülerimiz güzel anılar olarak kalıcak ben çektiriyorum o yüzden
ben anlamadım artırıyomu azaltıyomu dedin:44:Kizlar merhaba, gecmis yapma firsatim olmadi. En son neler yazildi hic bilmiyorum, direkt sorumu sorup firsst buldukca gecmis yapayim. Sizce portakal ve/veya mandalina sut azaltiyor olabilir mi? Tesaduf mudur bilmem ama beN biraz fazla yedigimde sutum aliyo birkac seferdir :s abartiyo muym acaba, sebep bulmak icin abartiyo olabilrim
gözünaydın kocişin geldi yaniMrb hanimlar nasilsiniz. Biz cok sükür iyiiz hamd olsun mutluyuz babamiz geldi dün kizim ilk basta babayi görünce agladisonra sonra gülümsemeye basladiii hele babasi kücük bir saz getirmis onunla güzel pozlar verdikk birtanesinide sizinle paxlasalimgecmis yapamadim biraz baktim cok ilerlemissinizz insaallah gecmis yapma firsatim olur bir ara simdilik hepinizi öpüyoruzzz bebisleridee kokluyoruzzz
Eki Görüntüle 639227
Maasallah cirkin tosbagima cümlemizin evladinin yüzünde hep güller acilsin insaallah (amin)
tosbağamızada çirkin deme kuzu o kuzu
alerjiye benziyor canım efe 10 gün süren bir hastalık atlatmıştı daha minikkenslm kızlar nasılsınız?bebişileriniz nasıl?ya bugün oğluma elma verdim yhanakları kıpkırmızı oldu sadece yanaklarıda değil hemen hemen tüm yüzü.sonra geçti.acaba alerjimi yaptı ? yarın kontrolümz vaar sorarım doktora.ama inş.bişey yoktur
benimkinin kaşınmayan yeri yok canımbildiğin gibi marjinal sizler nasılsınız mert paşa asabimi bugin
burun akıntısı hapsurma tıksırma felan varmı aklıma toza hassasiyet geldi ama
benimkide hep gözlerini kaşıyo bende haftaya dr sorayım
ne diyeti canım ya nerdeee,anca yerim çikolata baklava favorimiz 2 günde yarım kilo baklava iner mideyehanımlar emzirirken diyet yapabiliyor musunuz?
ohh hayırlı olsun canım gitsin yaglarr hop hop2-3 gündür annemdeydim. daha yeni geçmiş yapabildim. ben dün spora başladım. haftada 4 gün 2-2,5 saat yapmayı düşünüyorum. kayınvalidem gelip bakacak. inşallah yaza zayıflamış olurum. pzt günü de yediklerime dikkat etmeye başlıyorum. (annemdeyken mümkün olmadı:)) ek gıdalara biz 2-3 hafta önce başladık. oğlum emmeyi çok sevmiyor. o yüzden sütüm yeter diye düşünüyorum.
geçmiş olsun canım ya allahtan yerdeymiş ya yukarda olsaydı allah beterinden saklasın...iyi akşamlar bayanlar;
bugün kızım ufak bi kaza atlattı yer minderine indirmiştim üzerine de kendisinin minderini , mutfağa kahvaltılıkları yerleştirmeye gittim ve bi çığlık sesiyle o arayı nasıl geldim bilmiyorum koltukta sanmıştım geldim baktım ki yerde bi yuvarlanmış halıda, kapıya bakarak ağlıyorrr. korktum ama yerde old. görünce neyse kızım en azzından döndün dedim :)))):44:acaba bir daha ne zman döner artık arkamda da gözüm olacak
bence çek canım ya hep anı,ben her türlü çektirmeye çalışıyorum kusmuklu eşofman,dagınık saçlar,dizi çıkmış pijamalaröncelikle hoşgeldin canım aramıza..
ahh ahhh diyet mii( 50:hiiçç yapamıyorum 6 aylık olursa demiştim ne kaldı şurda ama 2 beden genişim şu an ..
biliyor musunuz hiççç foto çekmedim ne hamileyken ne de şimdi.. eşim çekerse hemen siliyorum bu hailmle hatırlanmak istemiyorummmm
selam anneler nasılsınız.
bizde son durumlar şöyle. bugün tam 5 aylık oldu oğlum. rota aşısı olcaktı o zaman kilosuna falan da bakılırdı ama yeni hastalık atlattı, dr aşıyı haftaya yaptırın dedi. 3-4 gün geç tartılcak artık.
avuç avuç salya akıtıyo, huzursuzluğu da arttı, dişleri kaşıyınca rahatlıyo. tok da olsa sık sık emmek istiyo. bakalım ne kadar sürcek bu diş sancısı.
bayadır yere bişey serdim onun üstünde yuvarlanıyo, git gide uzmanlaştı dönme konusunda yerde de olsa yalnız bırakamıyorum. hareketlendikçe işimiz zorlaşıcak anlaşılan.bir de ilk zamanlardan beri gece 11-12 gibi uyuyo, gece emmeye kalkıp sabah 8 e kadar uyurdu. uyuma saatini erkene çekmeye çalışıyorum en azından 10da uyusun diye ama olmuyo. nasıl yapabilirim acaba. kendi düzenini kendi kuruyo müdahele edemez miyiz ki
ana oğul gözüm üstünüzde haberiniz olsun diyimdün fütülle yaptı dedim ya buğünde kendi yaptı
ben anlamadım artırıyomu azaltıyomu dedin
:
Azaltiyo mu acaba dedim canim
oyy annemmm çok şeker maaşallah saz da çok yakışmış kuşa..allah bagışladın,analı babalı büyütsün allah,,gözünüz aydın :1118:Mrb hanimlar nasilsiniz. Biz cok sükür iyiiz hamd olsun mutluyuz babamiz geldi dün kizim ilk basta babayi görünce agladisonra sonra gülümsemeye basladiii hele babasi kücük bir saz getirmis onunla güzel pozlar verdikk birtanesinide sizinle paxlasalimgecmis yapamadim biraz baktim cok ilerlemissinizz insaallah gecmis yapma firsatim olur bir ara simdilik hepinizi öpüyoruzzz bebisleridee kokluyoruzzz
Eki Görüntüle 639227
karam nöbet nasıl gidiyor diycektim kayboldun anaefe kudurttumu seni
alerjiye benziyor canım efe 10 gün süren bir hastalık atlatmıştı daha minikkeno zaman ilaç kullanmak zorunda kalmıştık vermemizle ilacı önce agzı kızardı doktoru aradık alerji olmuştur vermeyin dedi sonra yüzü geçti ama bir süre sonra
benimkinin kaşınmayan yeri yok canımburnu,gözü,kulakları çekiştirme hele gözünü çıkarıp eline almak istercesine iki elini birden sokmaya çalışıyor,oglum zorlama yokk o göz çıkacak arkadaş
ne diyeti canım ya nerdeee,anca yerim çikolata baklava favorimiz 2 günde yarım kilo baklava iner mideyeşimdi nişandan geldim yarım tepsi baklavayı kaptım eve geldim 3 günde tamamdırr yazın spora gitmeyi düşünüyorum diyet bana göre degil ama tam benlik :119:
ohh hayırlı olsun canım gitsin yaglarr hop hop
geçmiş olsun canım ya allahtan yerdeymiş ya yukarda olsaydı allah beterinden saklasın...
bence çek canım ya hep anı,ben her türlü çektirmeye çalışıyorum kusmuklu eşofman,dagınık saçlar,dizi çıkmış pijamalaryüz şiş koca göbekk ilerde eminim bunlara bakıpp gülecegiz eşim ve oglumla,bir de her şeyi videoya alırız yok efe güldü,yok efe tükürdü,yok efe bagırdı :118: ilk gün hastanede ilk kakası ne gelirse aklımıza
ah ah bir benim sıpam tembel çıktı iki kere yan döndü daha tık yok,doktor da bugün diyor senin oglan tembel diyee
portakal mandalina artırır diye okumuştum ama bende ne artış ne eksiliş olmamıştı acaba ekşimi yedin onları bide işkillendiysen yeme canım ya her bünyede değişiyo işe yarayan yiyceklertabi 20 kilo verdin konuşuyon baklava börek hüplet sonra ver kiloları sonra ne düyeti
bide dizi cıkmış eşofman lafına koptum
Azaltiyo mu acaba dedim canim
son yazdığım yazıda marjinal kutucuğunda sana yazdığım cevap var niye oraya girdiki o yazılaroyy annemmm çok şeker maaşallah saz da çok yakışmış kuşa..allah bagışladın,analı babalı büyütsün allah,,gözünüz aydın :1118:
11 3 nöbetindeyin bugün anacım geç alınca nöbeti geç teslim ediyorsunn..haaa içim şişmişş çookk anlatacagım var çook,,sen napıyon steel tee yaradı mı bol bol süt oldu mu
ooyy kuzey oglana da bakk pek de yakışıklıymışş tühh tühh tühhEki Görüntüle 638550
bu da benım kuzum kuzey :)
13 eylul dogumlu
5.ayımız bitti ve ek gıdaya basladık. Dr umuz ilk hafta sütlü pirinçli ve sütlü tahıllı mamaları 20-30 cc vererek baslamamı ve her gun arttırarak gunluk toplam 150-180 cc ye cıkarmamı soyledı.
sonrakı hafta meyve suları ve bır sonrakı hafta da meyve puresı ekleyelım dedı ama gunluk toplam mıktar 150-180 cc olacak dedı.
yogurt, sebze vs bır sonrakı ay baslanacakmıs.
şu anda oğlum çok istekli görünmüyor gibi. 20-30 cc mama yedıkten sonra öğün miktarını tamamlamak adına ardından süt ya da formul mama verdıgımde ıstemıyor.
Mrb hanimlar nasilsiniz. Biz cok sükür iyiiz hamd olsun mutluyuz babamiz geldi dün kizim ilk basta babayi görünce agladisonra sonra gülümsemeye basladiii hele babasi kücük bir saz getirmis onunla güzel pozlar verdikk birtanesinide sizinle paxlasalimgecmis yapamadim biraz baktim cok ilerlemissinizz insaallah gecmis yapma firsatim olur bir ara simdilik hepinizi öpüyoruzzz bebisleridee kokluyoruzzz
Eki Görüntüle 639227
ana oğul gözüm üstünüzde haberiniz olsun diyimdün fütülle yaptı dedim ya buğünde kendi yaptı
hep kendi yapar inşallah darısı başımıza.
bizim dr niye yap diyo be anacım herkes ineyin sütüyle yapıyor seninki garantici demekooyy kuzey oglana da bakk pek de yakışıklıymışş tühh tühh tühhallah sana bagışlasın kuzunu canım
pearlshine
inş dogru yazmışımdırsaol tarifin için bugün doktor da bize mayayla yap inek sütüyle yapma dedi k.validelerimiz bizim her şeyimiz :113:
son yazdığım yazıda marjinal kutucuğunda sana yazdığım cevap var niye oraya girdiki o yazılar
sütüm şakır şakır akıyoryok anacım ne sütü olanda gitti tadındanmı nedir ben biara yine humanamı alayım be
ha şöyle kiloluyum deki seni daha çok seveyimkoptum kızz niye öyle olmuş bea bant tak deligin biri kapa boşa gitmesin bu sana yaramadı desene hee hem yerim hem zayıflarım ama benim teee evlendigim kiloma dönmem lazım hamile kaldıgımda da kiloluydum ben
he dr doğru demiş erkek çocuklar küçükken gıda konusunda çok sorunlu oluyorlar genelde çevremdede yaşadım bende ama sonrada yeme yavrum az ye oluyoruzmarjinal görünümlü bayanstressdoktor fırça kaymadı bana bilakis sonra da kilo almıyor bu çocuk diye geleceksiniz az kilo alacak artık dedi anam yine fırça yemişim :119:
marjinal topiktemisin yazıların geliyor ama ismini aşşağıda göremiyom ne oliy be:18:yazdıklarımız niye karışıyor ya.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?