- 19 Haziran 2012
- 30.174
- 38.361
- 598
- 35
ha şöyle kiloluyum deki seni daha çok seveyimkaç kilosun de bakiyim
evet evet azaltıyor dediAzaltiyo mu acaba dedim canim
kvalideme dokunma demek :113:bizim dr niye yap diyo be anacım herkes ineyin sütüyle yapıyor seninki garantici demek
ha bide kv cim canım diyon o kızgın sarı kafayı niye koydunki şimdi
hhaaa haa haaytt ben efe nöbetindeyim sen de karam nöbetindemarjinal de gelmiş gitmiş
karam senle çeneden gecem gündüzüme karıştı ahmetten çok sen beni uykusuz bırakıyon haberin olsun
yaz canım sen yaazz kim kime dum duma ne yazsak kardırgecede yazılar karıştı niyeyse bir sorun var galiba:44:
ha şöyle kiloluyum deki seni daha çok seveyimkaç kilosun de bakiyim
kaç gösteriyorum78 canım 98 olmuştum hamilelikte ama evlenince 67 diydin ahh ahh gençlik boyum 170
kı sende benim kimin dombilicansınevet evet azaltıyor dedi
kvalideme dokunma demek :113:
hhaaa haa haaytt ben efe nöbetindeyim sen de karam nöbetinde
yaz canım sen yaazz kim kime dum duma ne yazsak kardır
kaç gösteriyorum78 canım 98 olmuştum hamilelikte ama evlenince 67 diydin ahh ahh gençlik boyum 170 niye bukadar sevindiysem artık kötü arkadaşım ben bende 174cm 79 kg cık
he dr doğru demiş erkek çocuklar küçükken gıda konusunda çok sorunlu oluyorlar genelde çevremdede yaşadım bende ama sonrada yeme yavrum az ye oluyoruz
hadi ya baba da kilolu bizim kıyameti koparırım evde kilolu erkek istemiyorum derimhaa tek dişi benim ne de olsa salla
marjinal topiktemisin yazıların geliyor ama ismini aşşağıda göremiyom ne oliy be:18:
mertim uyudumu benim zahmetim uyudu burda ne yapıyoz yaventerasan şeyler oluyor bende korkmaya başladım:18:
bu gün her şey tuhaff anacımm casper marjinal yukarda var altta yok
evet evet azaltıyor dedi
kvalideme dokunma demek :113:
hhaaa haa haaytt ben efe nöbetindeyim sen de karam nöbetinde
yaz canım sen yaazz kim kime dum duma ne yazsak kardır
kaç gösteriyorum78 canım 98 olmuştum hamilelikte ama evlenince 67 diydin ahh ahh gençlik boyum 170
ben evlenirken 44 kiloydum hamile kalırken 60 hamilelikte 17 kg aldım şimdi 58 e düştüm boyum 1.69 tam idael sayılırım.
benimki coştu kendini parçalıyor ben maalesef kaçıyorum iyi geceler kızlar.
enterasan şeyler oluyor bende korkmaya başladım:18:[/QUOTE
allahım korkarım ben de böyle şeylerden hem dee çookkk ,küçükken hep gece korku hikayeleri anlatırdık sonra da uyuyamazdık :18:
kı sende benim kimin dombilicansınniye bukadar sevindiysem artık kötü arkadaşım ben bende 174cm 79 kg cık
ee ama sen daha zayıfsın o kadar üzülüyordun ben göstermiyorum ama anacım kas oranım fazla
ben 3 böceğin içinde bir çiçeğim canımcım adım ana kraliçe:86:bu gün her şey tuhaff anacımm casper marjinal yukarda var altta yok
ben evlenirken 44 kiloydum hamile kalırken 60 hamilelikte 17 kg aldım şimdi 58 e düştüm boyum 1.69 tam idael sayılırım.
44 de kilo mu ya maaşallahh ben 47 kiloyu orta okulda gördüm bi ir dahaoo 20 kilo vermem lazım anamm
bayanstresss efe bu gece ileri derecede kuduruk ortam degişti ya ben kaçıyorum canım,yarın görüşürüztatlı rüyalar,bol uykularr geliyom sana efe
sen çıtırsın be anacım iyi geceler
enterasan şeyler oluyor bende korkmaya başladım:18:[/QUOTE
allahım korkarım ben de böyle şeylerden hem dee çookkk ,küçükken hep gece korku hikayeleri anlatırdık sonra da uyuyamazdık :18:
ben gösteriyom valla benim bıngıl oranım fazlaee ama sen daha zayıfsın o kadar üzülüyordun ben göstermiyorum ama anacım kas oranım fazla
iyi nöbetler44 de kilo mu ya maaşallahh ben 47 kiloyu orta okulda gördüm bi ir dahaoo 20 kilo vermem lazım anamm
bayanstresss efe bu gece ileri derecede kuduruk ortam degişti ya ben kaçıyorum canım,yarın görüşürüztatlı rüyalar,bol uykularr geliyom sana efe
topiği ben kapattım ben açıyorum
herkese günaydın
dün akşam 30 -40cc tahıllı mama zorla yedirdim gece uyanmadan uyudu oğlumdeneyin kızlar tesadüf mü bilmem ama en azından 7 ye kadar rahattım
Ye kızartmaları sonra da kilo şikayeti yapbu arada faydalı bilgi vereyim okur arkadaşlarıma
dün sölemesi ayıp 1 tabak kızarmış patates yedim sütüm dün akşamdan beri çok az ben patatese bağladım doğru yanlış bilemem bilginiz olsun
topiği ben kapattım ben açıyorum
herkese günaydın
dün akşam 30 -40cc tahıllı mama zorla yedirdim gece uyanmadan uyudu oğlumdeneyin kızlar tesadüf mü bilmem ama en azından 7 ye kadar rahattım
44 de kilo mu ya maaşallahh ben 47 kiloyu orta okulda gördüm bi ir dahaoo 20 kilo vermem lazım anamm
44 kiloyken o kadar kötü duruyorduki canım çünkü boyum var afrikalılar gibiydim millet kürdan derdi o zamanlar 17 yaşındaydım.şimdi daha iyi 58 kg kıyafatler güzel duruyor.şunu farkettim ki insan 20 sinden sonra almaya başlıyor artık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?