2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

Son düzenleme:
sanada iyi akşamlar,

geçmiş olsun ucuz atlatmışsın iyiki yerdeymiş,benimki kanapeden düşmüştü

çok dikkatli olmak gerekiyor dönüp duruyorlar.
evet sağol cnm eylülnaz ve sen aklıma geldin zaten ucuz atlattım dedim

zamanla verirsin canım üzülme önemli olan sağlıklı olman.
zaten diyorum bunca sene zayıftım da ne oldu undan sonrada kilolu olayım diye(kendimi avutuyorum)
ama foto çekmiyorum:))

maş. bebişine saz yakışmış

kızımın heranını çekiiyorum sadece ben yokm sesim var:))))

seninki sana benzemiyor sarışın,eşine mi benziyor?

eşim de beyaz tenli ela gözlü ama daha çok teyzeye benziyor benim paşa ablamla hiç benzemeyiz yeşil gözlü beyaz tenli seda sayanla benzetirlerdi zaten bizim ailede ben bozuk çıkmışım herkes sarışın küçükken çok aglamışımdır seni cami avlusunda bulduk diyice 22 mi ne güzel genç yaşta anne olmuşsun sen 30 a kadar 3,4 yaparsın artık

karamcım ,

muhabbetine doyum olmuyor daha kahvaltı bile yapmadım burda aldım soluğu bizimkide uyandı ben kaçıyorum hep uğramaya çalışıcam,

görüşürüz kızlar

çok komiksin kız

bir tane daha yapsam şükür edicem inşallah birde kızım olur 4-5 sene düşünmüyorum 27-28 civarlarında belki bir tane daha isterim çoçuk bakmak zor iş şimdi enerji bulamıyorum 3-4 taneye bakarsam tımaranelik olurum

sen bu gencecik yaşında bunu diyorsan biz napalım her şeyin hayırlısı ye yemegini gel canım..görr

Son düzenleme:
günaydın canım.

bende bir iki güne geçiyorum yavaş yavaş artık deniycem
geç geçte gör bakalım zorlığunu benimki emmez yemez çok çekecem çok hissediyorum

Ye kızartmaları sonra da kilo şikayeti yap olmaz

Ben de mi versem uyusa kuduruk oglum
ver yesin denemekten bişey olmaz

kız tepsiye doğrayıp biraz yağ tuz fırına veriyom çok güzel ve hafif oluyo yanınada köfte koydummu ohhh

abimde ben çocukken seni çingenelerden aldık evlatlıksın sen derdi :) hatırlıyorum geceleri ağlardım benim annem babam nerde diye :))

Marjinal, karam ve bayanstres cok eglenceli muhabbetiniz, severek izliyoruz
direk dalın muhabbete ya terapi yapıyoruz
abimde ben çocukken seni çingenelerden aldık evlatlıksın sen derdi :) hatırlıyorum geceleri ağlardım benim annem babam nerde diye :))
safmıyız neyiz bende de var aynı hikayeden evlat edinildiğim evrakları arardım anamın sandığından sonrada doğru söyleyin nere bu evraklar derdim

direk dalın muhabbete ya terapi yapıyoruz

safmıyız neyiz bende de var aynı hikayeden evlat edinildiğim evrakları arardım anamın sandığından sonrada doğru söyleyin nere bu evraklar derdim

:) yeğenlerime kıyabilsem bende aynısını onun çocuklarına yapıcam :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…