- 19 Haziran 2012
- 30.174
- 38.361
- 598
- 35
Günaydın,nişandan bir görüntü
20 mi kaldı anacım 30 lara geçtim daha beter44 kiloyken o kadar kötü duruyorduki canım çünkü boyum var afrikalılar gibiydim millet kürdan derdi o zamanlar 17 yaşındaydım.şimdi daha iyi 58 kg kıyafatler güzel duruyor.şunu farkettim ki insan 20 sinden sonra almaya başlıyor artık.
karam...
nişan oldu mu yanlış hatırlamıyorsam dündü?
evet canım dündü çok güzel geçti tabi arada efeyi kurtarmakta zorlandıgım anlar oldu ama ucuz atlattık,yegenim var 11 yaşında ona VERDim yatak odasından pek çıkartmadımben fink attım foto koydum ama yamuk olmuş
maşallah efeyeyanındaki sen misin canım?
20 mi kaldı anacım 30 lara geçtim daha beter
ben yirmiyi geçeli 2 sene oldu bakalım 30 larda nasıl olucam o zaman kilo alımı dahada hızlanır galib
güzel geçmesine sevindim,iyi yapmışsın kendinde bol bol gezmişsin oh
ana ogulbenim canım :119:
evet sağol cnm eylülnaz ve sen aklıma geldin zaten ucuz atlattım dedimsanada iyi akşamlar,
geçmiş olsun ucuz atlatmışsın iyiki yerdeymiş,benimki kanapeden düşmüştü
çok dikkatli olmak gerekiyor dönüp duruyorlar.
zaten diyorum bunca sene zayıftım da ne oldu undan sonrada kilolu olayım diye(kendimi avutuyorum)zamanla verirsin canım üzülme önemli olan sağlıklı olman.
maş. bebişine saz yakışmışMrb hanimlar nasilsiniz. Biz cok sükür iyiiz hamd olsun mutluyuz babamiz geldi dün kizim ilk basta babayi görünce agladisonra sonra gülümsemeye basladiii hele babasi kücük bir saz getirmis onunla güzel pozlar verdikk birtanesinide sizinle paxlasalimgecmis yapamadim biraz baktim cok ilerlemissinizz insaallah gecmis yapma firsatim olur bir ara simdilik hepinizi öpüyoruzzz bebisleridee kokluyoruzzz
Eki Görüntüle 639227
Maasallah cirkin tosbagima cümlemizin evladinin yüzünde hep güller acilsin insaallah (amin)
kızımın heranını çekiiyorum sadece ben yokm sesim var:))))bence çek canım ya hep anı,ben her türlü çektirmeye çalışıyorum kusmuklu eşofman,dagınık saçlar,dizi çıkmış pijamalaryüz şiş koca göbekk ilerde eminim bunlara bakıpp gülecegiz eşim ve oglumla,bir de her şeyi videoya alırız yok efe güldü,yok efe tükürdü,yok efe bagırdı :118: ilk gün hastanede ilk kakası ne gelirse aklımıza
ah ah bir benim sıpam tembel çıktı iki kere yan döndü daha tık yok,doktor da bugün diyor senin oglan tembel diyee
20 mi kaldı anacım 30 lara geçtim daha beter
ben yirmiyi geçeli 2 sene oldu bakalım 30 larda nasıl olucam o zaman kilo alımı dahada hızlanır galib
güzel geçmesine sevindim,iyi yapmışsın kendinde bol bol gezmişsin oh
evet canım ya azıcık insan yüzü gördük,hem eve de ççook yoruldu kendinden geçti dün ilk defa 3 saat deliksiz uyudu sallanmadan bu bir ilkama eşimin nöbetinde keşke bende uyusaydı olsun ya adam işe gidiyor zaten her gün olsa da gitsek nişana,dügüne :123:
evet canım ya azıcık insan yüzü gördük,hem eve de ççook yoruldu kendinden geçti dün ilk defa 3 saat deliksiz uyudu sallanmadan bu bir ilkama eşimin nöbetinde keşke bende uyusaydı olsun ya adam işe gidiyor zaten her gün olsa da gitsek nişana,dügüne :123:
yaz geliyor düğünler artar artık canım gidersin:123::123: oynuyor musun düğünlerde?
seninki sana benzemiyor sarışın,eşine mi benziyor?
yaz geliyor düğünler artar artık canım gidersin:123::123: oynuyor musun düğünlerde?
oo çok pis dagıtırım vala antakyalıyız biz üç beş kişi bulduk mu mezdeke çalınırsonra döktür dur sen nerelisin canım?
eşim de beyaz tenli ela gözlü ama daha çok teyzeye benziyor benim paşa ablamla hiç benzemeyizyeşil gözlü beyaz tenli seda sayanla benzetirlerdi zaten bizim ailede ben bozuk çıkmışım herkes sarışın küçükken çok aglamışımdır seni cami avlusunda bulduk diyice 22 mi ne güzel genç yaşta anne olmuşsun sen 30 a kadar 3,4 yaparsın artık
çok komiksin kız
bir tane daha yapsam şükür edicem inşallah birde kızım olur 4-5 sene düşünmüyorum 27-28 civarlarında belki bir tane daha isterim çoçuk bakmak zor iş şimdi enerji bulamıyorum 3-4 taneye bakarsam tımaranelik olurum
geç geçte gör bakalım zorlığunu benimki emmez yemez çok çekecem çok hissediyorumgünaydın canım.
bende bir iki güne geçiyorum yavaş yavaş artık deniycem
ver yesin denemekten bişey olmazYe kızartmaları sonra da kilo şikayeti yapolmaz
Ben de mi versem uyusa kuduruk oglum
vah vah sen ne yaşlısın yav 22 yaş44 kiloyken o kadar kötü duruyorduki canım çünkü boyum var afrikalılar gibiydim millet kürdan derdi o zamanlar 17 yaşındaydım.şimdi daha iyi 58 kg kıyafatler güzel duruyor.şunu farkettim ki insan 20 sinden sonra almaya başlıyor artık.ben o yılları hatırlamıyom bile MÖ MİYDİ:44:
kız karam memnun olduk seni gördiğimüzeGünaydın,nişandan bir görüntüanam efede yakıyo baba sarışın heralde
bizdede ben buğday baba beyaz 2 side baba teninde ama küçük kumral
kız yemeğini yemeden nasıl duruyon benim ilk iş kahvaltı yoksa deli kadire bağlıyomkaramcım ,
muhabbetine doyum olmuyor daha kahvaltı bile yapmadım burda aldım soluğu bizimkide uyandı ben kaçıyorum hep uğramaya çalışıcam,
görüşürüz kızlar
eşim de beyaz tenli ela gözlü ama daha çok teyzeye benziyor benim paşa ablamla hiç benzemeyizyeşil gözlü beyaz tenli seda sayanla benzetirlerdi zaten bizim ailede ben bozuk çıkmışım herkes sarışın küçükken çok aglamışımdır seni cami avlusunda bulduk diyice 22 mi ne güzel genç yaşta anne olmuşsun sen 30 a kadar 3,4 yaparsın artık
oo çok pis dagıtırım vala antakyalıyız biz üç beş kişi bulduk mu mezdeke çalınırsonra döktür dur sen nerelisin canım?
ben pek düğünleri sevmem oynamayıda sevmem kalabalık bana göre değil biz selanik göçmeniyiz gelibolulu.
Marjinal, karam ve bayanstres cok eglenceli muhabbetiniz, severek izliyoruz
izliyeceğine sende katıl canım daha çok eğlenirsin.
direk dalın muhabbete ya terapi yapıyoruzMarjinal, karam ve bayanstres cok eglenceli muhabbetiniz, severek izliyoruz
abimde ben çocukken seni çingenelerden aldık evlatlıksın sen derdi :) hatırlıyorum geceleri ağlardım benim annem babam nerde diye :))
geç geçte gör bakalım zorlığunu benimki emmez yemez çok çekecem çok hissediyorum
ver yesin denemekten bişey olmaz
kız tepsiye doğrayıp biraz yağ tuz fırına veriyom çok güzel ve hafif oluyo yanınada köfte koydummu ohhh
vah vah sen ne yaşlısın yav 22 yaşben o yılları hatırlamıyom bile MÖ MİYDİ:44:
kız karam memnun olduk seni gördiğimüzeanam efede yakıyo baba sarışın heralde
bizdede ben buğday baba beyaz 2 side baba teninde ama küçük kumral
kız yemeğini yemeden nasıl duruyon benim ilk iş kahvaltı yoksa deli kadire bağlıyom
göreyim bakalım benimki önlük tutmuyor önünde çekip atıyor yada ağzına sokuyor kaşıkla su verirken üstü başı su oluyor bu durum ne üst ne baş kalıcak,hep leke olucak.ben hep böyleyim canım hep düzensiz besleniyorum sadece hamileyken dikkat ederdim.
direk dalın muhabbete ya terapi yapıyoruz
safmıyız neyiz bende de var aynı hikayeden evlat edinildiğim evrakları arardım anamın sandığından sonrada doğru söyleyin nere bu evraklar derdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?