bizim tickerlar nereye kayboldu ya kimsenin ki görünmüyor
Hamileliğin tadını çıkar diyorlardı hep. Şimdi anlıyorum ne demen istediklerini. Tadını çıkarıyorum, mutlu oluyorum. Bulantı demek bebiş hala orada pıt pıt kalbi atıyor demek. Bunun keyfini çıkarmak lazım. Allaha çok şükür halimize. Bebek hakkında da endişe etmiyorum. Zaten en fazla 3 haftada gidiyoruz kontrole. Eğer bir sorun olsa da bizim buna karşı kudretimşz yok ki iyileştirelim. O yüzden kafaya takıp kendimi üzmemeye karar verdim.
İkili test için bi arkadaşla konuşmuştu. Şöyle dedi. Test sonucunda 1000'de bir risk var da dese 3 milyonda bir risk var da dese sen kafana takacaksın. O zaman o sıkıntıya sağlıklı bebeği bile hasta edersin. Böyle hamilelik geçmez. Ben ikili test yaptırmadım. Yaptırmanı da tavsiye etmem dedi. Bilmiyorum mantıklı gibi geldi bana.
yeni fark etim ben de nerede :)
bu test kesnlik açısından nasıl
yoksa sadece riskmi belirliyor anlamdım ben bu testi
yeni fark etim ben de nerede :)
bu test kesnlik açısından nasıl
yoksa sadece riskmi belirliyor anlamdım ben bu testi
ben size şöyle söyleyim kan alacaklar ve orada size bir değer çıkaracaklar 300 bin de 1 250 1 vs diye olasılık değeri çıkacak. Ama bunda akraba evliliği genetik bir rahatsızlık down sendromu vs sigara içiyor musun yasin 35üstümü bunlar etkileyen faktörler. Ve Usg de ense kalınlığı ölçecekler orada ki değer de down sendromu ve genetik bir bozukluk var mi onun hakkında grubu veriyor. Ayrıca benim kızımda 2li test te değer yok denecek kadar iyi çıktı ama 3lu testi bana gene yaptırdılar ve devlet hastanesinde yapmıştım hep bu size bu testin ne kadar önemli olduğunu gösterir.hatta bir kadın vardı 4.çocuğu imiş ama 7ayında sadece cinsiyet öğrenmeye gelmiş doktor ona bir kızdı var ya ne sorumsuzluk diye ve cinsiyet falan söylemedi. Ya durumun o da anne biz de
kızlar gece bı mıtar kırmızı kan geldı gereisi yok şimdi hafıf kahverengı seklınde az cok az devam edıyor ilaç kullnıyorum zaten yarında kontrolum var zaten ama içim huzursuz napıyım bana bı akıl verın
ya kızlar bir de bulantı bebeğin varlığını belirler falan demeyin lütfen:) ben her ne kadar bunun doğru olmadığını bilsem de sizin yazılarınızı görünce, "hamilenin hiç bulantısı olmayabilir bu da normaldir" yazılarını bulup okuma ihtiyacı hissediyorum... Çünü benim sadece 6. haftamda birazcık bulantım oldu ve bitti :) Ama tam 1 hafta önce gördüm bebeğimi keyfide yerindeydi :)
ya kızlar bir de bulantı bebeğin varlığını belirler falan demeyin lütfen:) ben her ne kadar bunun doğru olmadığını bilsem de sizin yazılarınızı görünce, "hamilenin hiç bulantısı olmayabilir bu da normaldir" yazılarını bulup okuma ihtiyacı hissediyorum... Çünü benim sadece 6. haftamda birazcık bulantım oldu ve bitti :) Ama tam 1 hafta önce gördüm bebeğimi keyfide yerindeydi :)
Kızlar
benim bulantılarım baya azaldı , gün içinde çok nadir oluyor
Çok acıkıncaya kadar beklemeyincede istifra etmiyrmm
Fakat sanırım aş ermeye başlıyrmmm
Canım hergün bişey istiyor
dün sabah gözlerimi bi açtım KAVUNNNNN mis gibi kokusu geldi burnuma
Ama malesef bu köy gibi yerde bulamadık
Annameler göndercek artık
Sizde varmı aş erme falan????
Marulları evde sirkeli suda yıkadıktan sonra etsiz çiğ köfte yemenin bi sakıncası var mı sizce?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?