Sonuçta kefirin içinde de çok az alkol var. Kaldı ki sen sirkeyi içmiyorsun suyla seyreltip meyve sebze yıkamada kullanıyorsun. Zaten sirkeden sonra suyla yıkıyorsun değil mi? Ben hiç bir sakıncası olduğunu düşünmüyorum açıkçası.
derlerki sirke ile yıkadıkdan sonra bir daha yıkama oyuzden yıkamıyorum
Bana doktor sirkeli suda beklet, sonra yıka dedi. Ben de öyle yapıyorum. Tekrar yıkamasan bile eser miktarda alkol o.. çok çok seyreltik. Kötü bir etkisi olmaz..
Lynne bugün gittim senin tarif için güllü kalıp aldım tanitom dan.İlk fırsatta deneyeceğim. Evde kırmızı gıda boyam yok. Hamilelik boyunca yemem ben gıda boyalı şeyleri ama misafirlere çok şık bir sunum...Tekrar teşekkürler.
Canım gıda boyasını kırmızı pancardan da yapıyorlar.Öyle olunca sıkıntı cıkarmaz.Bak burada anlatıyor..
***EVDE GIDA BOYASI NASIL YAPILIR?*** « Cahide & Jibek
kızlar başım çok agrıyor bıtkisel bi şeyler bana ne önerebılırsınız acil cevap beklıyorum bı yandanda bulantı yapıyor mutfaga gırıp yemek yapmam lazım ama gıremıyorum
Aslinda doktorumdan memnunum,ilgili alakali,bisey sordugumda mutlaka detayli sekilde anlatiyor ama tansiyon olayina taktim heralde bendeufak tefek seylere takilmamaya calisiyorum genel olarak basariyorumda,ama yasim 35 ve ilk gebeligim o yuzden tansiyon seker gibi seylerden tedirginim,ileri yas gebeliklerde cikabiliyormus ve yas ilerledikce risk artiyor sonucta.dedigim gibi aslinda genel olarak rahat bir hamileyim ama buna takildi biraz.bir de daha simdiden dogumla ilgili kabuslar gormeye basladim bile.cook erken bunlar icin oysa.dusunup duruyorum oyle canli canli mi goturuyorlar doguma bir sakinlestirici bisey vermezlermi acaba cok rica etsem
macpro selam. oncelikle yasinda hic birsey yok. ben de 34 yasindayim ve dr. uma artik bebek dusundugumu soyledigimde bana dedigi ilk sey" sakin zor olacak psikolojisine girme, yasinda birsey yok benim 30 yas alti hastam pek olmuyor, kaldi ki kendim 39 yasinda dogum yaptim. devir degisti " dedi. ben zor hamile kalacagimi dusunmustum ve ilk denememizde hamile kaldim. ben memorial hastanesine gidiyorum. su ana kadar memnundum. cok arastirdim kadin dogum doktoru.sonunda figen taser guney de karar kildim. cunku hem isinde iyi hem de rahat bir dr. ozel muayeneye gitsem belki daha da iyi olabilirdi. mesela bazi arkadaslarim her gidislerinde bazi ozel muayenelerde 4 boyutlu ultrasona giriyorlar ama ben ozellikle hastane tercih ettim ki dogumu da o hastanede yapayim diye.
bende de seker riski var cunku annem ve annanem seker hastasi. o yuzden dr. dusuk glisemik indeksli seyler tuketmem konusunda uyardi. tansiyonda ailede herkeste oldugundan hemen evime bir tansiyon aleti aldim ve kendimi kontrol etmeye basladim. dr undan genel olarak memnunsan sirf tansiyon olcmedi diye telasa kapilma. insanlik hali unutmus olabilir( unutmamali ama hepimiz insaniz sonucta) ama ihmalkarliklari devam ederse doktorunu degistirmeyi dusun derim.
birde hosuma giden sey ilk muayenede telini verip cebine kaydet demesi oldu.
Benim de ilk doğumum olacak Allahın izniyle. Ama ben hiç bir ilaç istemem her şeyi yaşamak istiyorum birebir. Sadece kesik atma ve dikiş atma olayında o kısmı uyuşturmalarını isterim :)
Hah iste evet ya, bende oyle.Daha once sadece alnıma dikis atıldı onda bile yarı baygın olmama ragmen nasıl korktum, bir de panik atak tedavisi gördüm yıllarca,
senlik gibi bir dögum beni bekliyor anlayacagınız :)
kızlar slm.bişey sormak istiyorum.gebeliğimin 10.haftasında kan testinde tsh düşük çıktı yani guatır var görünüyor.bazen hamilelerde bu değer düşebiliyormuş.sizlerdede düşük çıkan varmı.şimdi bu yüzden endokrine gitmem gerek.of ya mide bulantısından yataktan kalkamıyorum bile bide bu çıktı.endişeliyim.bebeğide etkileyebiliyormuş.
Rabbim herkese saglikli hayirli uzun ömürlü evlatlar nasip etsin (amin) ikili test yaptiran annelere bir sorum olacak
Dr test sonucuna göre Allah cc korusunda bebeginiz özürlü dese ,bebeginizin yasamina son verecekmisiniz
iki testlerin yanlis cikma ihtimali cok büyük ,böyle bir riski nasil göze alabiliyorsunuz ,bu testlerin sonucunda
anne karninda bebegin tedavi imkani yoktur ,simdi bazilari dr önerisi diyecek ben dr olsam sade önermem hatta israr
ederim ,nede olsa her test para demektir .yavrunuzun atan kalbine kiyamayacaksaniz ne para verip bu gibi testleri yaptirin
nede riske girin insan birazda olsa kendi doktoru olmali ona yavrusunu emanet eden yaradana güvenmeli ..
kızlar gece bı mıtar kırmızı kan geldı gereisi yok şimdi hafıf kahverengı seklınde az cok az devam edıyor ilaç kullnıyorum zaten yarında kontrolum var zaten ama içim huzursuz napıyım bana bı akıl verın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?