2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

derlerki sirke ile yıkadıkdan sonra bir daha yıkama oyuzden yıkamıyorum

Merhaba kızlar

Biz geldik

Nasılsınız, nasıl gidiyor, takip etmeye çalışıyorum herkesi ama maşallah sayfalarımız çok hızlı ilerliyor...

Biz iyi değiliz aslında ama idare etmeye çalışıyoruz

Mide bulantısı, yorgunluk, halsizlik, uyku hali, haaa birde 27 yıldır bir kere bile ağrımayan sevgili dişlerim beni 2 gecedir uyutmuyor

Ama napalım bebişler için herşey feda

kızlar başım çok agrıyor bıtkisel bi şeyler bana ne önerebılırsınız acil cevap beklıyorum bı yandanda bulantı yapıyor mutfaga gırıp yemek yapmam lazım ama gıremıyorum

canım nane yağı çok iyi geliyor birkaç damla al eline alnına ve şakaklarına masaj yap hemen hissedeceksin etkisini..

Benim de ilk doğumum olacak Allahın izniyle. Ama ben hiç bir ilaç istemem her şeyi yaşamak istiyorum birebir. Sadece kesik atma ve dikiş atma olayında o kısmı uyuşturmalarını isterim :)

Rabbim herkese saglikli hayirli uzun ömürlü evlatlar nasip etsin (amin) ikili test yaptiran annelere bir sorum olacak
Dr test sonucuna göre Allah cc korusunda bebeginiz özürlü dese ,bebeginizin yasamina son verecekmisiniz
iki testlerin yanlis cikma ihtimali cok büyük ,böyle bir riski nasil göze alabiliyorsunuz ,bu testlerin sonucunda
anne karninda bebegin tedavi imkani yoktur ,simdi bazilari dr önerisi diyecek ben dr olsam sade önermem hatta israr
ederim ,nede olsa her test para demektir .yavrunuzun atan kalbine kiyamayacaksaniz ne para verip bu gibi testleri yaptirin
nede riske girin insan birazda olsa kendi doktoru olmali ona yavrusunu emanet eden yaradana güvenmeli ..

Selam anchusa
Evet ayni sekilde bende cok bekleyecegimizi dusunuyordum ama nerdeyse ilk denemede hamile kaldim bende.
Zaten okul,is guc derken 31 de evlendim,dedigin gibi atlanabilir tabiki.benim ailemde de tansiyon var,evde takip ediyorum bende arada.cep telefonunu vermesi benimde cok hosuma gitti

Son düzenleme:
Benim de ilk doğumum olacak Allahın izniyle. Ama ben hiç bir ilaç istemem her şeyi yaşamak istiyorum birebir. Sadece kesik atma ve dikiş atma olayında o kısmı uyuşturmalarını isterim :)

Hah iste evet ya, bende oyle.Daha once sadece alnıma dikis atıldı onda bile yarı baygın olmama ragmen nasıl korktum, bir de panik atak tedavisi gördüm yıllarca,
senlik gibi bir dögum beni bekliyor anlayacagınız :)

kızlar slm.bişey sormak istiyorum.gebeliğimin 10.haftasında kan testinde tsh düşük çıktı yani guatır var görünüyor.bazen hamilelerde bu değer düşebiliyormuş.sizlerdede düşük çıkan varmı.şimdi bu yüzden endokrine gitmem gerek.of ya mide bulantısından yataktan kalkamıyorum bile bide bu çıktı.endişeliyim.bebeğide etkileyebiliyormuş.

Hah iste evet ya, bende oyle.Daha once sadece alnıma dikis atıldı onda bile yarı baygın olmama ragmen nasıl korktum, bir de panik atak tedavisi gördüm yıllarca,
senlik gibi bir dögum beni bekliyor anlayacagınız :)

kızlar korkmayın doğumdaki kesiği ve dikişi pek hissetmiyormuşsunuz.insan vucüdu özelliklede kadın vücudu acayip bişey.

bence telaş yapma benim de tsh ilk başta 0,04 çıkmıştı yani troidler çok çalısıo olarak gözüktü ama dr um dediki biz senin tshına 2010 yılından beri sürekli bakmısız hiçbi sorun gözükmüo dedi bu büyük olasılıkla gebelik hormonlarından kaynaklanıo dedi. 15 gün sonra 1 test daha yaptık onda daha iyi çıktı 0,268çıktı 15 gün sonra test tekrar edilecek yani hamileliğim boyunca arada bu testi yapacakmısız.

kızlar gece bı mıtar kırmızı kan geldı gereisi yok şimdi hafıf kahverengı seklınde az cok az devam edıyor ilaç kullnıyorum zaten yarında kontrolum var zaten ama içim huzursuz napıyım bana bı akıl verın

kızlar herkese. günaydın
bence testin sonuclarına göre. ne karar vereceğimizi düşünmek. anlamsız. testin sonucu ne derecede cidddi ve yüksek bir ihtimalden bahsediyor. doktorların onerisi ne bilinen bir rahatsızlık mı. evet karar verme süreci zor ve yıpratıcı olabilir ama. duruma gore hevesli değil bilinçli davranmak. gerekli. bir bayanla tanışmıştı m seneler önce. bebeginde dogustan kalbinde usg de tanısı koyulabilir bir sorun ve bobrein de birinde sorun olarak doğmuştu. 3 yasına gelmiş bebegi ve 15 yaşına kadar yasatalım sonra tedavisini yapabileceği z diyordu doktorlar. çocugu tabiki cok cok sevmesine rağmen. usg de gorebilseydi aldırırdım diyordu, tereddütsüz. yine 4 yasında bir kızlari olan bir tanıdıgım cift 5 aylık bebeklerini aldırmıslardı. cok acı allah hiç. hic kimseye. yasatmasın ama. kızımızın hayatını goz gore gore zorlaştıracagız diyordu. kromozom bozuklugu oldugu testlerle kesinlesmisti ama nasıl bir özür veya engelik durumu olacagını doktor soyleyemiyordu. bu yüzden allaha emanet et evet ama onun da sana akıl ve karar verme kabiliyeti ile bebegini sana emanet ettigini dusun. umarım hicbirimizde bir sorun çıkmaz, cok içten soyluyorum. ve dua edelim de birsey çıkarsa. doğru kararı verebilelim. şimdiden sonucuna karar vermeyelim bence

bir soru da benden. benim gittiğim hastanede zaten yapıldığı için bilmiyorum, detaylı yapılan usg nin fiyatı nedir. bu ikili test için olan?

canım korkma normal ve olabileceğini söylüyor doktorlar ama eminim yarını beklemek hata mı olur diye düşünüyorsundur. o yüzden doktorunu ara. pazar falan deme kanamada aramayacaksan ne zaman arayacaksin.

günaydın kızlar herkes nasıl bakalım dün kaynanamgil vardı biliyorsunuz bir iki girip okumaya çalıştım ama fırsat olmadı. Ütüm bitti oh şükürler olsun :) ben 2 3gündür yemek yiyorum ya kızlar gerçi günde 2 3 kez çıkarıyorum ama hep yiyorum ben ay biraz gobegim çıktı :) ama sanırım alıştım artık bebeğe malum süpriz olmuştu. Bu arada dün çok gürültü oldu evde hiç AĞRIm olmazdı dün kaç kez rahimime sancı girdi 3kez. Bu bebeğim de kalabalığı sevmeyecek galiba. Ha ha

canım benim gittiğim hastane de 2li test 150 imiş ekstra başka test ister mi doktor bilmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…