geç geçte gör bakalım zorlığunu benimki emmez yemez çok çekecem çok hissediyorum
ver yesin denemekten bişey olmaz
kız tepsiye doğrayıp biraz yağ tuz fırına veriyom çok güzel ve hafif oluyo yanınada köfte koydummu ohhh
oldum olası 3 öğünümü yerimgöreyim bakalım benimki önlük tutmuyor önünde çekip atıyor yada ağzına sokuyor kaşıkla su verirken üstü başı su oluyor bu durum ne üst ne baş kalıcak,hep leke olucak.ben hep böyleyim canım hep düzensiz besleniyorum sadece hamileyken dikkat ederdim.
ben önlük kullanmıyorum ya ben sıkılıyorum oda sıkılıyo zannediyorumüstü başı eli her yer batıyo
:) yeğenlerime kıyabilsem bende aynısını onun çocuklarına yapıcam :)
ana halaya bak dur kıyma onlara abine hayin plan hazırla
hala olmak nasıl bir duygu benim kartoloz abim evlemmedi daha ah ah bi hala olacam olamadım gitti
valla biz kalabalık bir aile olduğumuz için ben daha 3 yaşında iken hala oldum :) 11 tane yeğenim var çok oldukları için fazlasıyla doydum halalığa da teyzeliğe de :)
valla biz kalabalık bir aile olduğumuz için ben daha 3 yaşında iken hala oldum :) 11 tane yeğenim var çok oldukları için fazlasıyla doydum halalığa da teyzeliğe de :)
anam daha çok küçük ya ben erkeğin 28-30 gibi evlenmesi gerektiğini düşünüyorum ya hayatın yükünü erkenden alıcak üzülüyorum amabayan stres,
doğru canım terapi yapıyoruz birbirimizle dertleşip hafifliyoruz
ne güzel bie alışkanlık 3 öğün yemek ben çoğunlukla 2 öğün yiyiyorum bide bol bol abur cubur.
bende ilerde kısmetse hala olucam ama benim kardeşim daha genç benden 1 yaş küçük 21 yaşında ama ciddi düşündüğü biri var sevgililer gününde kızı bize getirdi heralde bu gidişle 2-3 seneye olurum.
çok olunca dikkatte ilgide dağılıyodur aslında 1-2 olucakkı tadına varılsın çok olunca hangisine koşucan e bide seninde bebeğin var
anam daha çok küçük ya ben erkeğin 28-30 gibi evlenmesi gerektiğini düşünüyorum ya hayatın yükünü erkenden alıcak üzülüyorum ama
bu arada oğullarımada yer yapıyom farkındaysan 30 kadar kimselere vermem
ben 2 kardeşimde eşimler 10 kardeşaynen öyle hediye almak istiyosun ee hangisine alıcaksın birine al birine alma olmuyor hepsine alsak bütçe sarsılıyor bizde çikolatayla kandırıyoruz napalım :)
bencede çok genç ama bizim ailede genetik erken evlenmek,erkek kuzenim 17 yaşında evlendi düşünebiliyor musun kız ondan bir yaş büyük şimdi kızları var kaçarak evlendiler karakolda kız mı seni kaçırdı diye dalga geçmişler
ben 2 kardeşimde eşimler 10 kardeşordan biliyorum kimse kimsenin hiçbir özel gününü fazla önemsemiyor hangisine yetişelim diyolar
öyle canım zor sığılıyor ama çoğu ile aynı anda buluşulmuyo zaten zaten 2. doğumumdan sonra kimseler gitmiyorum görmek isteyen gelsin diyorum dargınım hepsine zatenvalla biz 5 kardeşken böyleysek sizi hiç düşünemüyorum biraraya gelip toplandığınızda Allah kolaylık versin..
yahu ne acelelerivar evlilik kolay bişeymi hele çocuk olunca kira derdi faturalar yok mutfak yok bebek yok çocuğun okulu yok hastane kıyafet vs vs ne zorları var tutuşun elele gezin tozun yaşınız gelince evlenin tabi benim görüşüm bu kınamıyorum yanlış anlaşılmasın sadece insan gençliğin evrelerinide teker teker yaşamalı
öyle canım zor sığılıyor ama çoğu ile aynı anda buluşulmuyo zaten zaten 2. doğumumdan sonra kimseler gitmiyorum görmek isteyen gelsin diyorum dargınım hepsine zaten
marjinal79 oğlun çok tatlı mşl özellikle saçlarına bayıldım biz keltoşuz da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?