2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

ana halaya bak dur kıyma onlara abine hayin plan hazırla
hala olmak nasıl bir duygu benim kartoloz abim evlemmedi daha ah ah bi hala olacam olamadım gitti

valla biz kalabalık bir aile olduğumuz için ben daha 3 yaşında iken hala oldum :) 11 tane yeğenim var çok oldukları için fazlasıyla doydum halalığa da teyzeliğe de :)

bayan stres,

doğru canım terapi yapıyoruz birbirimizle dertleşip hafifliyoruz

ne güzel bie alışkanlık 3 öğün yemek ben çoğunlukla 2 öğün yiyiyorum bide bol bol abur cubur.

bende ilerde kısmetse hala olucam ama benim kardeşim daha genç benden 1 yaş küçük 21 yaşında ama ciddi düşündüğü biri var sevgililer gününde kızı bize getirdi heralde bu gidişle 2-3 seneye olurum.

valla biz kalabalık bir aile olduğumuz için ben daha 3 yaşında iken hala oldum :) 11 tane yeğenim var çok oldukları için fazlasıyla doydum halalığa da teyzeliğe de :)
çok olunca dikkatte ilgide dağılıyodur aslında 1-2 olucakkı tadına varılsın çok olunca hangisine koşucan e bide seninde bebeğin var

oo maşallah biz 2 kardeşiz hiç kalabalığa alışık değilim sen kaç tane yapıcaksın?

anam daha çok küçük ya ben erkeğin 28-30 gibi evlenmesi gerektiğini düşünüyorum ya hayatın yükünü erkenden alıcak üzülüyorum ama
bu arada oğullarımada yer yapıyom farkındaysan 30 kadar kimselere vermem

çok olunca dikkatte ilgide dağılıyodur aslında 1-2 olucakkı tadına varılsın çok olunca hangisine koşucan e bide seninde bebeğin var

aynen öyle hediye almak istiyosun ee hangisine alıcaksın birine al birine alma olmuyor hepsine alsak bütçe sarsılıyor bizde çikolatayla kandırıyoruz napalım :)

bencede çok genç ama bizim ailede genetik erken evlenmek,erkek kuzenim 17 yaşında evlendi düşünebiliyor musun kız ondan bir yaş büyük şimdi kızları var kaçarak evlendiler karakolda kız mı seni kaçırdı diye dalga geçmişler

aynen öyle hediye almak istiyosun ee hangisine alıcaksın birine al birine alma olmuyor hepsine alsak bütçe sarsılıyor bizde çikolatayla kandırıyoruz napalım :)
ben 2 kardeşimde eşimler 10 kardeş ordan biliyorum kimse kimsenin hiçbir özel gününü fazla önemsemiyor hangisine yetişelim diyolar

yahu ne acelelerivar evlilik kolay bişeymi hele çocuk olunca kira derdi faturalar yok mutfak yok bebek yok çocuğun okulu yok hastane kıyafet vs vs ne zorları var tutuşun elele gezin tozun yaşınız gelince evlenin tabi benim görüşüm bu kınamıyorum yanlış anlaşılmasın sadece insan gençliğin evrelerinide teker teker yaşamalı

ben 2 kardeşimde eşimler 10 kardeş ordan biliyorum kimse kimsenin hiçbir özel gününü fazla önemsemiyor hangisine yetişelim diyolar

valla biz 5 kardeşken böyleysek sizi hiç düşünemüyorum biraraya gelip toplandığınızda Allah kolaylık versin..

valla biz 5 kardeşken böyleysek sizi hiç düşünemüyorum biraraya gelip toplandığınızda Allah kolaylık versin..
öyle canım zor sığılıyor ama çoğu ile aynı anda buluşulmuyo zaten zaten 2. doğumumdan sonra kimseler gitmiyorum görmek isteyen gelsin diyorum dargınım hepsine zaten

çok haklısında cahillik işte aynı hatayı bende yaptım ama çok şükür sonu hüsran olmadı,ben ailemin rızasıyla evlendim,canım onlar şimdi anne babasını yanında yaşıyor maddi durumları iyi ,baba parası yiyorlar bir nevi bide çoçuk askere gitti daha yeni geldiler kardeşimle birlikte evleneli 5 sene civarı oldu onlarında.ilçede yaşıyorlar orda çoğunlukla hep erken evlilikler evlen diyende annesiydi bide çoçuk tek çoçuktu,liseden kaçtılar.

öyle canım zor sığılıyor ama çoğu ile aynı anda buluşulmuyo zaten zaten 2. doğumumdan sonra kimseler gitmiyorum görmek isteyen gelsin diyorum dargınım hepsine zaten

çok kalabalıklarmış canım allah kolaylık versin zaten böyle durumlarda daha çok sorun çıkıyor 5 parmağın 5 i bir değil.

marjinal79 oğlun çok tatlı mşl özellikle saçlarına bayıldım biz keltoşuz da

Sagolun hanimlarrr rabbim cümlesinin evladini bagislasin
nasilsinizz keyflerr nasilll biz iiyizz sonra gezmeye cikacagizz kocama bir sacimi yaptirimm gezelim azicikk keyf yapali ailecekk !
sizii öpüyoruz kizimlaa bu arada bakiyomdaaa ben nette yokken sohbetler koyuuu ben yetisemiyorum sizee aksamdan aksama ancakkk ama takipppteyiim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…