2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

öyle canım zor sığılıyor ama çoğu ile aynı anda buluşulmuyo zaten zaten 2. doğumumdan sonra kimseler gitmiyorum görmek isteyen gelsin diyorum dargınım hepsine zaten

mesafe her zaman iyidir önceden bende eşim yokken bile gider gelirdim yanlarına ama şimdi eşimle gidip geliyorum tek gitmiyorum

yemiyonda sen sütün genetikmi canım anneden felan ha bide çok mu rahat veya evhamsızsın bahsetsene

ben mi evhamsızım tam tersi canım benim kadar kimse evhamlı ve paronayak olamaz ama anneminde aynıymış genetik anlıyacağın.annem o kadar çok sütüm vardıki hep boşa akardı derdi bizde hep tosun gibiymişiz.

kocanla hasret giderinde gelirsin arayı açma ama

mesafe her zaman iyidir önceden bende eşim yokken bile gider gelirdim yanlarına ama şimdi eşimle gidip geliyorum tek gitmiyorum
bende senin gibiydim giderdim herşeylerine koşardım şimdi kocam tek gidiyor artık bi saatten sonra çekilmiyor

benim annemde dediğiniz gibiymiş ama benim öyle olmadı yemeğime dikkat etmezsem hemen azalıyor o yüzden diyet yapamıyorum :)

aman maşallah kızın olsa oda sütlü olacak yani kız anaya çekermiş
benim rahmetli dedem dermişki
kadın aldım sütü yok
inek aldım sütü yok
gelin aldım sütü yok
bu arada gelin annem bende çift taraftan süt geni bozuk iyiki kızım yok onada bulaştıracaktım yoksa

kocanla hasret giderinde gelirsin arayı açma ama

bende senin gibiydim giderdim herşeylerine koşardım şimdi kocam tek gidiyor artık bi saatten sonra çekilmiyor

kimseye hakettiğinden fazla değer vermemek gerek benimde başıma geldi biliyorum

benim annemde dediğiniz gibiymiş ama benim öyle olmadı yemeğime dikkat etmezsem hemen azalıyor o yüzden diyet yapamıyorum :)

bünye meselesi canım demekki sen o yönden annene çekmemişsin.

mamamı veriyorsunuz?

bilmemki çeker mi ben anneme çok benziyorum fiziğimiz hariç.

bu arada benim ıkıncanım uyandı bende ancak çene iş yapsana be hatun yok anacım pasaklımı oldum ya
bide öhö öhö yapmayı öğrenmiş habire aynı ses eşimde bana kızıyo sen öğrettin diye sanki ben ne yapmışım ki
şimdide yatağından öhö öhö yapıp beni çağırıyor
görüşürüz

kimseye hakettiğinden fazla değer vermemek gerek benimde başıma geldi biliyorum

bünye meselesi canım demekki sen o yönden annene çekmemişsin.

doğumumda malesef sezaryan oldu annem hep benim kolay oldu seninde kolay olur derdi ama nasip olmadı

doğumumda malesef sezaryan oldu annem hep benim kolay oldu seninde kolay olur derdi ama nasip olmadı

benimkide sezaryan oldu hemde isteğe bağlı ilik 3 gün sütüm pek gelmedi sonra geldi çok şükür 6 ay kuzucuğumu sadece sütüyle besleyebildim çok şükür inşallah herkesin bol bol sütü olur.bende kaçıyorum dolu işim var gideyimde yapayım görüşürüz

demir bizde ters etki yaptı yahu emin misiniz kabız yaptıgına sabah verdim şuana kadar 4 kez kaka yaptı böyle giderse onu buluruz biz bugün başladık kullanmaya
doktora gitmiştik dün nişan oldugu için yazamamıştım,şöyle der kendileri yogurdu mamayla mayala,tutturabilirsen anne sütüyle yap,buzluktaki sütleri sordum vitamin açısından bir şey olmaz yagoranı az oldugundan pek doyurmaz ama vitamini vardır boşa gitmesin degerlendir dedi bayagı sordum durdum

yok yok topikte adı hacıyatmaz oldu bu oglanın uyusa da sürekli sallanır eşimle nöbetleşe bakıyoruz gaz geliyor ayaklar havaya uyanıyor haliyle bi de birazyaramaz ondan

uykusuzluk çok zor benimki de 40 na kadar çok çektirdi ama sonra düzeldi şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…