öyle canım zor sığılıyor ama çoğu ile aynı anda buluşulmuyo zaten zaten 2. doğumumdan sonra kimseler gitmiyorum görmek isteyen gelsin diyorum dargınım hepsine zaten
yemiyonda sen sütün genetikmi canım anneden felanha bide çok mu rahat veya evhamsızsın bahsetsene
kocanla hasret giderindeSagolun hanimlarrr rabbim cümlesinin evladini bagislasin
nasilsinizz keyflerr nasilll biz iiyizz sonra gezmeye cikacagizz kocama bir sacimi yaptirimm gezelim azicikkkeyf yapali ailecekk !
sizii öpüyoruz kizimlaa bu arada bakiyomdaaa ben nette yokken sohbetler koyuuuben yetisemiyorum sizee aksamdan aksama ancakkk ama takipppteyiim
bende senin gibiydim giderdim herşeylerine koşardım şimdimesafe her zaman iyidir önceden bende eşim yokken bile gider gelirdim yanlarına ama şimdi eşimle gidip geliyorum tek gitmiyorum
ben mi evhamsızımtam tersi canım benim kadar kimse evhamlı ve paronayak olamaz ama anneminde aynıymış genetik anlıyacağın.annem o kadar çok sütüm vardıki hep boşa akardı derdi bizde hep tosun gibiymişiz.
ben mi evhamsızımtam tersi canım benim kadar kimse evhamlı ve paronayak olamaz ama anneminde aynıymış genetik anlıyacağın.annem o kadar çok sütüm vardıki hep boşa akardı derdi bizde hep tosun gibiymişiz.
kocanla hasret giderindegelirsin arayı açma ama
bende senin gibiydim giderdim herşeylerine koşardım şimdikocam tek gidiyor artık bi saatten sonra çekilmiyor
benim annemde dediğiniz gibiymiş ama benim öyle olmadı yemeğime dikkat etmezsem hemen azalıyor o yüzden diyet yapamıyorum :)
aman maşallah kızın olsa oda sütlü olacak yani kız anaya çekermiş
benim rahmetli dedem dermişki
kadın aldım sütü yok
inek aldım sütü yok
gelin aldım sütü yok
bu arada gelin annem bende çift taraftan süt geni bozuk iyiki kızım yok onada bulaştıracaktım yoksa
aman maşallah kızın olsa oda sütlü olacak yani kız anaya çekermiş
benim rahmetli dedem dermişki
kadın aldım sütü yok
inek aldım sütü yok
gelin aldım sütü yok
bu arada gelin annem bende çift taraftan süt geni bozuk iyiki kızım yok onada bulaştıracaktım yoksa
kimseye hakettiğinden fazla değer vermemek gerek benimde başıma geldi biliyorum
bünye meselesi canım demekki sen o yönden annene çekmemişsin.
anne sütü mama ek gıda 3 biaradamamamı veriyorsunuz?
anne sütü mama ek gıda 3 biarada
doğumumda malesef sezaryan oldu annem hep benim kolay oldu seninde kolay olur derdi ama nasip olmadı
geç geçte gör bakalım zorlığunu benimki emmez yemez çok çekecem çok hissediyorum
ver yesin denemekten bişey olmaz
kız tepsiye doğrayıp biraz yağ tuz fırına veriyom çok güzel ve hafif oluyo yanınada köfte koydummu ohhh
kızartma deyince dedim bu coşmuşpatatesin her türlüsüne bayılırım,yaparım ben de dogaçlama baharatlar nefiss
10 ögün yerim ben hiçç duramam 4 ü ana 6 sı aperatif :125: onlar da bizi görecek mivah vah sen ne yaşlısın yav 22 yaşben o yılları hatırlamıyom bile MÖ MİYDİ:44:
kız karam memnun olduk seni gördiğimüzeanam efede yakıyo baba sarışın heralde
bizdede ben buğday baba beyaz 2 side baba teninde ama küçük kumral
kız yemeğini yemeden nasıl duruyon benim ilk iş kahvaltı yoksa deli kadire bağlıyomatyım dedim bir foto tanışalım kaynaşalım baba tam benim tipim ela gözlü beyaz tenli ama saç baş kara efe benzer ama daha çok ablama benzer dün foto çekmiştik nişanda face attık herkes teyzesi aynı dye yorum yapmış ama göz yapısı aynı ben anacım
gel canım sen de katıl iyi oluyor burası tam terapiMarjinal, karam ve bayanstres cok eglenceli muhabbetiniz, severek izliyoruz
nasıl büyümüşüz abiz ya öcüler,evlatlık muhabbetleriidirek dalın muhabbete ya terapi yapıyoruz
safmıyız neyiz bende de var aynı hikayeden evlat edinildiğim evrakları arardım anamın sandığından sonrada doğru söyleyin nere bu evraklar derdim
titre ve kendine gel kalk boyan,süslen havan degişsin ayol :108:bugün çok tembelim kuaföre gidip dip boya yaptıracaktım yine kaldı çok pasaklı oldum çok
sen 30 diyon benn hiiç vermem 5 ayda 5 yaş yaşlandım fıtık oldum onu bugünlere getirene kadaranam daha çok küçük ya ben erkeğin 28-30 gibi evlenmesi gerektiğini düşünüyorum ya hayatın yükünü erkenden alıcak üzülüyorum ama
bu arada oğullarımada yer yapıyom farkındaysan 30 kadar kimselere vermembakalım daha neler gelecek başımıza
ohh gez canım ben de h.sonunu bekliyorum gezip tozalım diye kocişleSagolun hanimlarrr rabbim cümlesinin evladini bagislasin
nasilsinizz keyflerr nasilll biz iiyizz sonra gezmeye cikacagizz kocama bir sacimi yaptirimm gezelim azicikkkeyf yapali ailecekk !
sizii öpüyoruz kizimlaa bu arada bakiyomdaaa ben nette yokken sohbetler koyuuuben yetisemiyorum sizee aksamdan aksama ancakkk ama takipppteyiim
biri efeyi mi çagırdı TOSUN dendi de :122: :122:ben mi evhamsızımtam tersi canım benim kadar kimse evhamlı ve paronayak olamaz ama anneminde aynıymış genetik anlıyacağın.annem o kadar çok sütüm vardıki hep boşa akardı derdi bizde hep tosun gibiymişiz.
3 ü 1 arada diyince nedense nescafe geldi aklıma :))
şuan ben içiyorum hüüpp :126:
geç geçte gör bakalım zorlığunu benimki emmez yemez çok çekecem çok hissediyorum
ver yesin denemekten bişey olmaz
kız tepsiye doğrayıp biraz yağ tuz fırına veriyom çok güzel ve hafif oluyo yanınada köfte koydummu ohhh
kızartma deyince dedim bu coşmuşpatatesin her türlüsüne bayılırım,yaparım ben de dogaçlama baharatlar nefiss
afiyet olsun :)10 ögün yerim ben hiçç duramam 4 ü ana 6 sı aperatif :125: onlar da bizi görecek miatyım dedim bir foto tanışalım kaynaşalım baba tam benim tipim ela gözlü beyaz tenli ama saç baş kara efe benzer ama daha çok ablama benzer dün foto çekmiştik nişanda face attık herkes teyzesi aynı dye yorum yapmış ama göz yapısı aynı ben anacım
gel canım sen de katıl iyi oluyor burası tam terapi
nasıl büyümüşüz abiz ya öcüler,evlatlık muhabbetlerii
titre ve kendine gel kalk boyan,süslen havan degişsin ayol :108:
sen 30 diyon benn hiiç vermem 5 ayda 5 yaş yaşlandım fıtık oldum onu bugünlere getirene kadarbakalım daha neler gelecek başımıza
ohh gez canım ben de h.sonunu bekliyorum gezip tozalım diye kocişle
biri efeyi mi çagırdı TOSUN dendi de :122: :122:
şuan ben içiyorum hüüpp :126:
karam8134 sizin bebeğiniz geceleri uyumuyor mu nöbetteyim diyorsunuz da
yok yok topikte adı hacıyatmaz oldu bu oglanın uyusa da sürekli sallanır eşimle nöbetleşe bakıyoruz gaz geliyor ayaklar havaya uyanıyor haliyle bi de birazyaramaz ondan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?