uykusuzluk çok zor benimki de 40 na kadar çok çektirdi ama sonra düzeldi şükür
geç geçte gör bakalım zorlığunu benimki emmez yemez çok çekecem çok hissediyorum
ver yesin denemekten bişey olmaz
kız tepsiye doğrayıp biraz yağ tuz fırına veriyom çok güzel ve hafif oluyo yanınada köfte koydummu ohhh
kızartma deyince dedim bu coşmuşpatatesin her türlüsüne bayılırım,yaparım ben de dogaçlama baharatlar nefiss
kız face ya atacağına buraya atsana gözümüz açılsın bende oğlanın son halini koyacam ama foto çekeyimde öyle10 ögün yerim ben hiçç duramam 4 ü ana 6 sı aperatif :125: onlar da bizi görecek miatyım dedim bir foto tanışalım kaynaşalım baba tam benim tipim ela gözlü beyaz tenli ama saç baş kara efe benzer ama daha çok ablama benzer dün foto çekmiştik nişanda face attık herkes teyzesi aynı dye yorum yapmış ama göz yapısı aynı ben anacım
gel canım sen de katıl iyi oluyor burası tam terapi
nasıl büyümüşüz abiz ya öcüler,evlatlık muhabbetlerii
titre ve kendine gel kalk boyan,süslen havan degişsin ayol :108:
sen 30 diyon benn hiiç vermem 5 ayda 5 yaş yaşlandım fıtık oldum onu bugünlere getirene kadarbakalım daha neler gelecek başımıza
ohh gez canım ben de h.sonunu bekliyorum gezip tozalım diye kocişle
biri efeyi mi çagırdı TOSUN dendi de :122: :122:
şuan ben içiyorum hüüpp :126:
sirkelenip kuaförede gitmedim haftaya artık
bazılarında ishal yapıyomuş nadirde olsa seninki bu nadir kısmını es geçmedi heraldedemir bizde ters etki yaptı yahu emin misiniz kabız yaptıgına sabah verdim şuana kadar 4 kez kaka yaptıböyle giderse onu buluruz biz bugün başladık kullanmaya
doktora gitmiştik dün nişan oldugu için yazamamıştım,şöyle der kendileri yogurdu mamayla mayala,tutturabilirsen anne sütüyle yap,buzluktaki sütleri sordum vitamin açısından bir şey olmaz yagoranı az oldugundan pek doyurmaz ama vitamini vardır boşa gitmesin degerlendir dedibayagı sordum durdum
ayrıca boy kilo neymiş anacım yazsana dr ne dedi bizde haftaya cuma gidrcrz inşallah
elaziğlıyım canım ana babaoralı babanne yugoslav göçmeni ortaya karışığız yanibayanstress sen nerelisin gııı
geç geçte gör bakalım zorlığunu benimki emmez yemez çok çekecem çok hissediyorum
ver yesin denemekten bişey olmaz
kız tepsiye doğrayıp biraz yağ tuz fırına veriyom çok güzel ve hafif oluyo yanınada köfte koydummu ohhh
kızartma deyince dedim bu coşmuşpatatesin her türlüsüne bayılırım,yaparım ben de dogaçlama baharatlar nefiss
kız face ya atacağına buraya atsana gözümüz açılsın bende oğlanın son halini koyacam ama foto çekeyimde öyle
sirkelenip kuaförede gitmedim haftaya artık
zor tututum kendimi kızz ne fotolar var ne fotolartopigi meşgul etmeyim çok dedim :121:
bazılarında ishal yapıyomuş nadirde olsa seninki bu nadir kısmını es geçmedi heralde
ayrıca boy kilo neymiş anacım yazsana dr ne dedi bizde haftaya cuma gidrcrz inşallahyok her tipik özellik mevcut sıpamda kiloyu sorma bacım coşmuş bu sen tahmin et artık
elaziğlıyım canım ana babaoralı babanne yugoslav göçmeni ortaya karışığız yani
ggııı dün kızı gakkoşlara verdik biz de akraba çıktık kızz
he gaggoşum de mi ana kızkardeşini mi verdinizyok her tipik özellik mevcut sıpamda kiloyu sorma bacım coşmuş bu sen tahmin et artık
ggııı dün kızı gakkoşlara verdik biz de akraba çıktık kızzelazığın neresine
saat 6 da randevum var büyüğün dr la hazırlanacam da hiç birşey olmuyor ya o yüzden bir yere çıkasım yok
he gaggoşum de mi ana kızkardeşini mi verdinizelazığın neresine
bilmiyom verdik gittisivriceymiş anacım sen?
büyük küçük derken hastaneden çıkmıyosun kız sen hasta falandegil inş benim yakışıklımhamile pantolanlarını giy ben öyle yapıyom zayıflamadan almam fazla bir şey üst aldım bir iki tane yeterr
ağın lıyımyok canım hasta değil çükür genel ziyaret
bilmiyom verdik gittisivriceymiş anacım sen?
ben kaçıyorum akşam girebilirsem görüşürüz
he gaggoşum de mi ana kızkardeşini mi verdinizelazığın neresine
Benim de esim elazigli kizlarr
demir bizde ters etki yaptı yahu emin misiniz kabız yaptıgına sabah verdim şuana kadar 4 kez kaka yaptıböyle giderse onu buluruz biz bugün başladık kullanmaya
doktora gitmiştik dün nişan oldugu için yazamamıştım,şöyle der kendileri yogurdu mamayla mayala,tutturabilirsen anne sütüyle yap,buzluktaki sütleri sordum vitamin açısından bir şey olmaz yagoranı az oldugundan pek doyurmaz ama vitamini vardır boşa gitmesin degerlendir dedibayagı sordum durdum
kızın kaç kiloydu
bide 100 cc çok bunlar yeni başlıyor ya 50-60 cc bile anca yerlerse benimki bi defa yedi artık yemiyor devam sütü veriyorum mecburen
kızım şuanda 5 ay 22 günlük ama en son kilosunu 4 ay 22 gülükken tartmıştık 6 k 600 gr dı boy 64 cm di haftaya yeni kilosu için gidecegis işte ek gıdaya dair sudan başka hiçbirşey istemiyor..kaşık maması aldık tahıllı yemadi armut püresi yemedi sadece beni emmek istiyorr bende extra humana çay kullanıyorum...sizinkı ek gıda yiyormu.yiyorsa ne ile başladınıss bebeginizin cinsiyeti ne?
gakkoşlar çogaldı anammBenim de esim elazigli kizlarr
böyle demesine sevindim bende dondurucudakileri değerlendiricem yarasın kuzucuklarımıza.
yarasın valla da nasıl degerlendirecez bilmiyorum,benimki mümkün degil yemiyor tadı degiştiginden hele biberonn hiiçç istemezz
mert paşamı yerim ben annemm nasıl da gülünce gözleri gülüyor kızz maaşallah
alıntılarda hala yanlış isim görülüyo :s
kızın kaç kiloydu
bide 100 cc çok bunlar yeni başlıyor ya 50-60 cc bile anca yerlerse benimki bi defa yedi artık yemiyor devam sütü veriyorum mecburen
kızım şuanda 5 ay 22 günlük ama en son kilosunu 4 ay 22 gülükken tartmıştık 6 k 600 gr dı boy 64 cm di haftaya yeni kilosu için gidecegis işte ek gıdaya dair sudan başka hiçbirşey istemiyor..kaşık maması aldık tahıllı yemadi armut püresi yemedi sadece beni emmek istiyorr bende extra humana çay kullanıyorum...sizinkı ek gıda yiyormu.yiyorsa ne ile başladınıss bebeginizin cinsiyeti ne?
biz patates havuç pirin ç haşlamasıyla başladık, 4,5 aylıkken. ilk gün 1 kaşık, ikinci gün 2 derken 1 hafta sonunda günde 1 çay bardağı yer hale geldi. arada elma ve armut rendeleyip de veriyorum.
bazen hiç yemeyecekmiş gibi yapıyo, hatta bu aralar agzını kilitler gibi kapatmayı keşfetti yemek istemediğinde. o zaman ısrar etmiyorum. 5-10 dk sonra tekrar deniyorum, acayip iştahla yediği oluyo. diyeceğim o ki yemiyo diye hemen vazgeçmemek lazım. onu da sıkmadan şansını denemek lazım sabırla..
heee ben de ona bakıyordum demedigim şeyi demişim gibi alıyorr allahım topige neler oluyoorrsen napıyorsun canım,kızın mı oglun mu vardı,adı neydi kusura bakma söylemişsindir belki am kaçırmışım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?