merhaba canım. dün sizin muhabbete laf attım, sonra katılamadan çıkmak zorunda kaldım. gel bugun de biz kaynatalım, gelebilenleri de alırız :)
benim de oğlum var ve benimki de mert :)
takip edememekte haklısın. hem çok yazamıyorum hem de hepsi biribirne karışıyo anneler, bebekler, sorunları, hikayeleri.. ben tam öğrendim diyorum sonra yine karıştırdıgım oluyo :s
Anam bliss gitti kızz blisss sen de terk ettin beni
Mrb güzel analarrr ve tatli bebelerr ne haber marjinalll ben bunu isirriimmmAllah nazardan saklasiin rabbim bagislasiin insaallah kem gözlerden esirgesin
biz coooook ama cok yorulduk gezdik tozduk ancak geldik kizima bir banyo yaptirdim yatirdim simdilik kestiriyor ama birazdan kalkar yine gece uykusuna daha yatmadik bugun yyürütec ve mama sandalyesii aldik sizinle paylasalimmm
Sizde keyfler nasssil
Eki Görüntüle 639900 Eki Görüntüle 639903
Bizimki önce annee dedi aglarken ama ınngaa ınngaa anneyee döndü sonrakızım dün akşam büyük bir çabayla baba dedi:) anne de dicek çalışıyoruz:)
Hoş geldin canım,çok iyiyim bugünben geldim karamcım nasılsın
Mrb güzel analarrr ve tatli bebelerr ne haber marjinalll ben bunu isirriimmmAllah nazardan saklasiin rabbim bagislasiin insaallah kem gözlerden esirgesin
biz coooook ama cok yorulduk gezdik tozduk ancak geldik kizima bir banyo yaptirdim yatirdim simdilik kestiriyor ama birazdan kalkar yine gece uykusuna daha yatmadik bugun yyürütec ve mama sandalyesii aldik sizinle paylasalimmm
Sizde keyfler nasssil
Eki Görüntüle 639900 Eki Görüntüle 639903
Bizimki önce annee dedi aglarken ama ınngaa ınngaa anneyee döndü sonra
Hoş geldin canım,çok iyiyim bugünhaftasonu geldi..çalışırken bu kadar beklemezdim hsonunu bea
Oyy annemm çok tatlısın sen kuşş,bizim de banyo günümüzdü bugün giyinirken de hiç aglamadı tosunumyürüteçe koyunca ne tepki verdi merak ettim
mertte ağlarken hep anne diye ağlıyor,ne dediklerinin bilincinde değiller sanırım daha.
bizimkininde banyo günüydü ne tasadüf şimdi kestiriyor bugün 5 dk yürütece koydum pek sevindi.
Erkekler anacı ondandır ondanhadi ya ne kadar oldunuz ben de alsam mı artık sıpayı taşımaktan belim kopuyor artık
bu aralar burda tuhaf şeyler oluyor herşey birbirine karışıyor:18:eskiden hiç böyle olmazdı.
Stress strese girdi foruma giremedi heralde
doktora gidecekti sanırım inşallah önemli birşey yoktur.
benimki uyandı ağlıyor iyi geceler canım
ELAZIĞIN ERKEKLERİ EŞLERİNE PEK DÜŞKÜN OLURMUŞ SENİNKİDE ÖYLEMİBenim de esim elazigli kizlarr
Eki Görüntüle 639766
Eki Görüntüle 639767
Eki Görüntüle 639768
Eki Görüntüle 639770
Eki Görüntüle 639771
dünden ve bugünden kareler herkese iyi akşamlar kızlar,herkesden resim bekliyoruz.
arkası yarın devam edecekbizi izlemeye devam edin izlemezmiyiz biliyon gözüm üstünüzde kurbağasıda kendi kadar şirin tosbam benim
benimkiyle aynı zaman doğumlu muhtemelen ek gıda bizdede sorunlu 2 tatlı kaşığı meyve 2-3 tatlı kaşığı yoğurt yiiyor miktarı hiç artıramıyorum bunuda zorla şarkıyla dansla yediriyorum dün tahıl maması yedi buğün yırtındı yemedikızın kaç kiloydu
bide 100 cc çok bunlar yeni başlıyor ya 50-60 cc bile anca yerlerse benimki bi defa yedi artık yemiyor devam sütü veriyorum mecburen
kızım şuanda 5 ay 22 günlük ama en son kilosunu 4 ay 22 gülükken tartmıştık 6 k 600 gr dı boy 64 cm di haftaya yeni kilosu için gidecegis işte ek gıdaya dair sudan başka hiçbirşey istemiyor..kaşık maması aldık tahıllı yemadi armut püresi yemedi sadece beni emmek istiyorr bende extra humana çay kullanıyorum...sizinkı ek gıda yiyormu.yiyorsa ne ile başladınıss bebeginizin cinsiyeti ne?cinsiyeti erkek
kızım dün akşam büyük bir çabayla baba dedi:) anne de dicek çalışıyoruz:)yandınız o çeneden şimdiden başlarsa hiç susturamazsınız vay tabiki maşallah
ben alırsam kullanırım diye geciktiriyorum bakayım ne kadar daha sabır edecemErkekler anacı ondandır ondanhadi ya ne kadar oldunuz ben de alsam mı artık sıpayı taşımaktan belim kopuyor artık
aman ne stres ne stres benim zahmet efendi çoştuda çoştu battaniyelere koyduk olmadı ayakta salla yok meme ver yok en son ben kazandım ama bu saat olduStress strese girdi foruma giremedi heralde
büyügün psikolojisi küçüğün osu busu valla bana kim baksındoktora gidecekti sanırım inşallah önemli birşey yoktur.
sağol canım ciddi bir şey yok
nereye gittin oturduğun yerde sallamıyomusunTamam tatlım bol uykular sizinle olsunnnben de gidem bari herkese tatlı rüyalar
Cook sevindi güldü aaa ooooo dediBizimki önce annee dedi aglarken ama ınngaa ınngaa anneyee döndü sonra
Hoş geldin canım,çok iyiyim bugünhaftasonu geldi..çalışırken bu kadar beklemezdim hsonunu bea
Oyy annemm çok tatlısın sen kuşş,bizim de banyo günümüzdü bugün giyinirken de hiç aglamadı tosunumyürüteçe koyunca ne tepki verdi merak ettim
Benimcadi da dogudugundan beri annnnee diye agliyor minosuum annneyyy dermis gibimertte ağlarken hep anne diye ağlıyor,ne dediklerinin bilincinde değiller sanırım daha.
bizimkininde banyo günüydü ne tasadüf şimdi kestiriyor bugün 5 dk yürütece koydum pek sevindi.
Evet herkezin yazilari birbiine giriyor sankibu aralar burda tuhaf şeyler oluyor herşey birbirine karışıyor:18:eskiden hiç böyle olmazdı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?