2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

Adını hatırlamadım ama mertler yaramaz olur olmaz tartışmasını hatırladım yavaştan ögrenecez o zaman :)

Mrb güzel analarrr ve tatli bebelerr ne haber marjinalll ben bunu isirriimmm Allah nazardan saklasiin rabbim bagislasiin insaallah kem gözlerden esirgesin
biz coooook ama cok yorulduk gezdik tozduk ancak geldik kizima bir banyo yaptirdim yatirdim simdilik kestiriyor ama birazdan kalkar yine gece uykusuna daha yatmadik bugun yyürütec ve mama sandalyesii aldik sizinle paylasalimmm
Sizde keyfler nasssil

sağol canım seninkinede maşallah hayırlı olsun eşyaları güle güle kullansın inşallah.

kızım dün akşam büyük bir çabayla baba dedi:) anne de dicek çalışıyoruz:)
Bizimki önce annee dedi aglarken ama ınngaa ınngaa anneyee döndü sonra
ben geldim karamcım nasılsın
Hoş geldin canım,çok iyiyim bugün haftasonu geldi..çalışırken bu kadar beklemezdim hsonunu bea

Oyy annemm çok tatlısın sen kuşş,bizim de banyo günümüzdü bugün giyinirken de hiç aglamadı tosunum yürüteçe koyunca ne tepki verdi merak ettim

mertte ağlarken hep anne diye ağlıyor,ne dediklerinin bilincinde değiller sanırım daha.
bizimkininde banyo günüydü ne tasadüf şimdi kestiriyor bugün 5 dk yürütece koydum pek sevindi.

mertte ağlarken hep anne diye ağlıyor,ne dediklerinin bilincinde değiller sanırım daha.
bizimkininde banyo günüydü ne tasadüf şimdi kestiriyor bugün 5 dk yürütece koydum pek sevindi.

Erkekler anacı ondandır ondan hadi ya ne kadar oldunuz ben de alsam mı artık sıpayı taşımaktan belim kopuyor artık

bu aralar burda tuhaf şeyler oluyor herşey birbirine karışıyor:18:eskiden hiç böyle olmazdı.

Cook sevindi güldü aaa ooooo dedi dügmelerine basinca isik yaniyor müzik caliyorr yani baya baya sevdi
Benimcadi da dogudugundan beri annnnee diye agliyor minosuum annneyyy dermis gibi
bu aralar burda tuhaf şeyler oluyor herşey birbirine karışıyor:18:eskiden hiç böyle olmazdı.
Evet herkezin yazilari birbiine giriyor sanki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…