tatlı kuzumMrb güzel analarrr ve tatli bebelerr ne haber marjinalll ben bunu isirriimmmAllah nazardan saklasiin rabbim bagislasiin insaallah kem gözlerden esirgesin
biz coooook ama cok yorulduk gezdik tozduk ancak geldik kizima bir banyo yaptirdim yatirdim simdilik kestiriyor ama birazdan kalkar yine gece uykusuna daha yatmadik bugun yyürütec ve mama sandalyesii aldik sizinle paylasalimmm
Sizde keyfler nasssil
Eki Görüntüle 639900 Eki Görüntüle 639903
ELAZIĞIN ERKEKLERİ EŞLERİNE PEK DÜŞKÜN OLURMUŞ SENİNKİDE ÖYLEMİ
aa öyle mi :) demek genel kuralmış, benimki de öyledir hakkaten, sağolosun. çok şükür diyeyim. el üstünde tutar, düşünür beni.
Anam bliss gitti kızz blisss sen de terk ettin beni
ya baktım sen gitmiş görünüyodun,o da mı yanlış görünüyodu yoksa! ben de kimse yok diye çıktım. şimdi oğlum ayağımda sallarken uyudu. ben de uyuyayım bari, forum uyku moduna geçmiş zaten.
inşallah güzel bir geceden snra sabah görüşmek üzere güzel anneler :) iyi gecelerrrrr
(eylülnazdc bu arada yürüteç de mama sand. de gayet güzel görünüyor, güle güle güle güle kullanın :) bu hafta ben de bu tip bi şeyler almayı düşünüyorum. dikkat edilmesi gerekenler nelerdir, bilginiz varsa paylaşalım lütfen.)
günaydın kuzum 3.5 saattir ayaktayım ama topiğe girmedim bugün açılıs sendenherkese günaydın kızlar
bayanstresçim açılış msjı bugünde benden:)
günaydın sebostosGunaydin kizlar
günaydın kuzum 3.5 saattir ayaktayım ama topiğe girmedim bugün açılıs senden
mert kuzum nasılbenim mertim cozuttu iyice seninle doğumumuz yakınya siz nasıl geçiriyosunuz bu dönemi
benimkisi her gün fena bir şey öşreniyor şimdide uyutucağımızı anladığında aşırı hırçınlık huysuzluk şirretlik ne varsa yapıyor
sonra uykusunu kaçırtıp huzursuzluğunu saatlerce devam ettiriyoracaba diş mi büyüme atağımı ha bide gaz problemimiz geri geldi heralde böyle devam ederse gaz içacı alıcam yine
selam
bugün tartı günümdü 77.7 olmuşum yani 2 haftada 2 kilo gittidiyet yapmadan sadece ıvır zıvırı keserekten sende havadisler neler
bunlara ne oluyo yaşimdilik uyuyor canım ama bizimkide çok hırçın çığlık atmalar istediği olmayınca aşırı ağlamalar.
giyinirken ve biryere yatırdıysam kıyametler kopuyor zaten bizimki emziği sayesinde hep uykusunu dağıtıyor benimle oyun oynuyor aklınca o emziği fırlatıyor ben geri getiriyorum bu seferde yıkamaya gittiğimde yanlız kaldı diye çıldırıyor.kabız olduğu içinde hep bir ıkınma halinde duphalac kı yine biraz kullansam mı acaba sen zararsız demiştin
anam benim yerimede ye bende açık büfeyi bulsam hortumlardımTebrikler canim cok iyi vermissin beni hic sorma su an otledeyim acik bufeyi hortumlamakla mesgulum
bunlara ne oluyo ya
duphalac bitkiselmi neymiş ama ne olursa olsun mecbur kalınca kullanıcaz artık
anam benim yerimede ye bende açık büfeyi bulsam hortumlardım
bunlara ne oluyo ya
duphalac bitkiselmi neymiş ama ne olursa olsun mecbur kalınca kullanıcaz artık
anam benim yerimede ye bende açık büfeyi bulsam hortumlardım
günaydın kızlar.iyi hafta sonları.nasılsınz?dün oğlumun 5 aylık kontrolü vardı.şükür iyi.6500 olmuş boyu 63 cm..biraz minyon ama olsun çok şükür sağlığı yerinde.doktor doğum kilosuna göre normal dedi...elma verdim alerji oldu demiştim ya.doktor elma verme 15 gün sonra tekrar az dene dedi.eğer gene olursa 1 ay sonra gene dene dedi..mamaya ve emzirmeye devam.az az yoğurt ve meyve püresi ver dedi.dişleri içinde şuan çıkma dönemi heran gelebilir dedibiz de havadisler böle..haa birde annemler geldi..o yüzden çok sık giremiyorum..
ELAZIĞIN ERKEKLERİ EŞLERİNE PEK DÜŞKÜN OLURMUŞ SENİNKİDE ÖYLEMİ
izlemezmiyiz biliyon gözüm üstünüzde kurbağasıda kendi kadar şirin tosbam benim
bizim damat şimdiden düşkün vala,agırlıgınca altın takılsaydı bu kadar olurdu:119: 43 kilo da bacım
bekledim gözüm yollarda kaldı sen yoktunbenimkiyle aynı zaman doğumlu muhtemelen ek gıda bizdede sorunlu 2 tatlı kaşığı meyve 2-3 tatlı kaşığı yoğurt yiiyor miktarı hiç artıramıyorum bunuda zorla şarkıyla dansla yediriyorum dün tahıl maması yedi buğün yırtındı yemedicinsiyeti erkek
evet ya ne zaman tamamen ögün olacak ben de arttıramıyorum bodoslama girecek gibiyiz ögünlere
yandınız o çeneden şimdiden başlarsa hiç susturamazsınız vay tabiki maşallah
ben alırsam kullanırım diye geciktiriyorum bakayım ne kadar daha sabır edecem
aman ne stres ne stres benim zahmet efendi çoştuda çoştu battaniyelere koyduk olmadı ayakta salla yok meme ver yok en son ben kazandım ama bu saat oldu
büyügün psikolojisi küçüğün osu busu valla bana kim baksın
sağol canım ciddi bir şey yok
nereye gittin oturduğun yerde sallamıyomusunbliss geldi gitti,marjinal geldi gitti sonra onlar gitti baktım forum daha korkunç oluyor :18: kaçtım ben de napim
benim sıpa 4 saat oyun bir saat uyku yapıyor o yüzden gündüz çokk zor oluyor girmem,ben gecelerin kadınıyım :108:bende bugün çok yorgunum yatayım bari sizler yazın ben kısmetse sabah okuyayım
topiği bana yine açtırmayın ha biraz hareketli olun ya benden başka erken kalkan yokmu
buarada üyü geceler
seslendim arkandan duymadınaa öyle mi :) demek genel kuralmış, benimki de öyledir hakkaten, sağolosun. çok şükür diyeyim. el üstünde tutar, düşünür beni.
ya baktım sen gitmiş görünüyodun,o da mı yanlış görünüyodu yoksa! ben de kimse yok diye çıktım. şimdi oğlum ayağımda sallarken uyudu. ben de uyuyayım bari, forum uyku moduna geçmiş zaten.
inşallah güzel bir geceden snra sabah görüşmek üzere güzel anneler :) iyi gecelerrrrr
(eylülnazdc bu arada yürüteç de mama sand. de gayet güzel görünüyor, güle güle güle güle kullanın :) bu hafta ben de bu tip bi şeyler almayı düşünüyorum. dikkat edilmesi gerekenler nelerdir, bilginiz varsa paylaşalım lütfen.)burdaydım canım terkkettin beni
yeni mi oluyor bizimki her uykusunda bagırıyor,aglıyor, sonra yarım saat benle eee eeee diyor uyuyorgünaydın kuzum 3.5 saattir ayaktayım ama topiğe girmedim bugün açılıs senden
mert kuzum nasılbenim mertim cozuttu iyice seninle doğumumuz yakınya siz nasıl geçiriyosunuz bu dönemi
benimkisi her gün fena bir şey öşreniyor şimdide uyutucağımızı anladığında aşırı hırçınlık huysuzluk şirretlik ne varsa yapıyor
sonra uykusunu kaçırtıp huzursuzluğunu saatlerce devam ettiriyoracaba diş mi büyüme atağımı ha bide gaz problemimiz geri geldi heralde böyle devam ederse gaz içacı alıcam yine
günaydın kızlar.iyi hafta sonları.nasılsınz?dün oğlumun 5 aylık kontrolü vardı.şükür iyi.6500 olmuş boyu 63 cm..biraz minyon ama olsun çok şükür sağlığı yerinde.doktor doğum kilosuna göre normal dedi...elma verdim alerji oldu demiştim ya.doktor elma verme 15 gün sonra tekrar az dene dedi.eğer gene olursa 1 ay sonra gene dene dedi..mamaya ve emzirmeye devam.az az yoğurt ve meyve püresi ver dedi.dişleri içinde şuan çıkma dönemi heran gelebilir dedibiz de havadisler böle..haa birde annemler geldi..o yüzden çok sık giremiyorum..
gözün aydın canım ohh anne falan gelince eve biraz rahatlıyor insaninciler görünür yavaş yavaş :86:
selam
bugün tartı günümdü 77.7 olmuşum yani 2 haftada 2 kilo gittidiyet yapmadan sadece ıvır zıvırı keserekten sende havadisler neler
Nasılsınız? Sizin ve bebişlerin keyifleri iyidir inşallah.
Mira da size selamlarını gönderiyor :)
Eki Görüntüle 640205
Eki Görüntüle 640204
Eki Görüntüle 640206
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?