2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

tatlı kuzum nasılda kurulmuş prenses
nasıl sevdimi yürüteci sandalyesini mesela yürüteci kullanabildimi gözlemlerini paylaşırmısın

bende bugün çok yorgunum yatayım bari sizler yazın ben kısmetse sabah okuyayım
topiği bana yine açtırmayın ha biraz hareketli olun ya benden başka erken kalkan yokmu
buarada üyü geceler

herkese günaydın kızlar

bayanstresçim açılış msjı bugünde benden:)

herkese günaydın kızlar

bayanstresçim açılış msjı bugünde benden:)
günaydın kuzum 3.5 saattir ayaktayım ama topiğe girmedim bugün açılıs senden
mert kuzum nasıl benim mertim cozuttu iyice seninle doğumumuz yakınya siz nasıl geçiriyosunuz bu dönemi
benimkisi her gün fena bir şey öşreniyor şimdide uyutucağımızı anladığında aşırı hırçınlık huysuzluk şirretlik ne varsa yapıyor
sonra uykusunu kaçırtıp huzursuzluğunu saatlerce devam ettiriyor acaba diş mi büyüme atağımı ha bide gaz problemimiz geri geldi heralde böyle devam ederse gaz içacı alıcam yine

selam
bugün tartı günümdü 77.7 olmuşum yani 2 haftada 2 kilo gitti diyet yapmadan sadece ıvır zıvırı keserekten sende havadisler neler

şimdilik uyuyor canım ama bizimkide çok hırçın çığlık atmalar istediği olmayınca aşırı ağlamalar.

giyinirken ve biryere yatırdıysam kıyametler kopuyor zaten bizimki emziği sayesinde hep uykusunu dağıtıyor benimle oyun oynuyor aklınca o emziği fırlatıyor ben geri getiriyorum bu seferde yıkamaya gittiğimde yanlız kaldı diye çıldırıyor.kabız olduğu içinde hep bir ıkınma halinde duphalac kı yine biraz kullansam mı acaba sen zararsız demiştin

bunlara ne oluyo ya
duphalac bitkiselmi neymiş ama ne olursa olsun mecbur kalınca kullanıcaz artık

Tebrikler canim cok iyi vermissin beni hic sorma su an otledeyim acik bufeyi hortumlamakla mesgulum
anam benim yerimede ye bende açık büfeyi bulsam hortumlardım

bunlara ne oluyo ya
duphalac bitkiselmi neymiş ama ne olursa olsun mecbur kalınca kullanıcaz artık

anam benim yerimede ye bende açık büfeyi bulsam hortumlardım

bende kullanmak hiç istemiyorum ama mecbur kalırsam kullanıcam sanırım,benimki uyandı yine ben kaçıyorum canım görüşürüz.

günaydın kızlar.iyi hafta sonları.nasılsınz?dün oğlumun 5 aylık kontrolü vardı.şükür iyi.6500 olmuş boyu 63 cm..biraz minyon ama olsun çok şükür sağlığı yerinde.doktor doğum kilosuna göre normal dedi...elma verdim alerji oldu demiştim ya.doktor elma verme 15 gün sonra tekrar az dene dedi.eğer gene olursa 1 ay sonra gene dene dedi..mamaya ve emzirmeye devam.az az yoğurt ve meyve püresi ver dedi.dişleri içinde şuan çıkma dönemi heran gelebilir dedi biz de havadisler böle..haa birde annemler geldi..o yüzden çok sık giremiyorum..

Gunaydin yesim benimki de meyve hic sevmiyo yogurt ve corba iciyo bi de icine cicibebe koyup deniycem

selam
bugün tartı günümdü 77.7 olmuşum yani 2 haftada 2 kilo gitti diyet yapmadan sadece ıvır zıvırı keserekten sende havadisler neler

oo bayanstres maaşallah canım bu ne güzel zayıflama böyle bak ben senden tosunum böyle yapma gaza getirme beni
erken dimi yürüteçe ay nasıl özeniyorum beş dakika koymak bile beni çookk rahatlatacak çookkk

içeri de temizlik var bir odaya tıkıştık kaldık :99: birazdan hazırlanır çıkarız efeyi babaanneye biz de avmlere kendinize iyi bakın öpüyorum sizii

Nasılsınız? Sizin ve bebişlerin keyifleri iyidir inşallah.
Mira da size selamlarını gönderiyor :)

Eki Görüntüle 640205
Eki Görüntüle 640204
Eki Görüntüle 640206

maşallah kuzunaa çok tatlı Allahım bahtnı güzel etsin inşallah

ya ben mail bildirimlerinden takip ediyordum sizi, mailim 24 saat açık bakıyorum mail hiç gelmiyor diyorum ki ne oldu bu kk. daki arkadaşlara kimse girmiyormu acaba dur bir bakiim dedim bir baktım ohooo bir sürü yazı. sonra farkettim ki mailime gelmiyor sizin yazılar bişi olmuş kapanmış mail bildirimim, güvenmemek geerek bir daha buradan direkt girip bakiim bir sürü şey kaçırmışım annam nasıl okiicam beeen :18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…