YOK CANIM YA ETRAFTA ÇOĞU İNSAN TONTON bizim bahanemiz var enazından doğurdukta ondanSenin yerine de yedim canim o konuda icin rahat olsun ama bu kiloda insan icine cikmamak en iyisiydi sanki
ELAZIĞIN ERKEKLERİ EŞLERİNE PEK DÜŞKÜN OLURMUŞ SENİNKİDE ÖYLEMİ
izlemezmiyiz biliyon gözüm üstünüzde kurbağasıda kendi kadar şirin tosbam benim
bizim damat şimdiden düşkün vala,agırlıgınca altın takılsaydı bu kadar olurdu:119: 43 kilo da bacım
bekledim gözüm yollarda kaldı sen yoktunbliss geldi gitti,marjinal geldi gitti sonra onlar gitti baktım forum daha korkunç oluyor :18: kaçtım ben de napim
benim sıpa 4 saat oyun bir saat uyku yapıyor o yüzden gündüz çokk zor oluyor girmem,ben gecelerin kadınıyım :108:
dün benim canavar azdıda öyle geldim hemen gittim bugünde formunda birazdan rezene içiricem gaz mı yapamıyo anlamadıum bide dilinin ucu kızarmış dişte yok bunaldım vallaseslendim arkandan duymadınburdaydım canım terkkettin beni
yeni mi oluyor bizimki her uykusunda bagırıyor,aglıyor, sonra yarım saat benle eee eeee diyor uyuyor
gözün aydın canım ohh anne falan gelince eve biraz rahatlıyor insaninciler görünür yavaş yavaş :86:
yok be canım deveden kulak gitmiş 80 den 78 e terfioo bayanstres maaşallah canım bu ne güzel zayıflama böylebak ben senden tosunum böyle yapma gaza getirme beni
erken dimi yürüteçe ay nasıl özeniyorum beş dakika koymak bile beni çookk rahatlatacak çookkk
içeri de temizlik var bir odaya tıkıştık kaldık :99: birazdan hazırlanır çıkarızefeyi babaanneye biz de avmlere kendinize iyi bakın öpüyorum sizii bu yol uzun daha
yürüteç almaya gittim dayanamadım jokere daldım orda çeşit olurdu herzaman şimdi huug mu ne işte kendi ürünleriymiş onu koymuşlar beğenmedim bide fırça kaydım bu ne çeşit yok diyechicco 185 dedi internetten bakayım kaliteli ve uygun bulabilecekmiyim
ha bide deneme sürüşü yapalım dedik yürütece koyduk benim zahmeti tortop oldu belini kaldırmadı elleriyle destek almadı ağzınıda heryere sürdü yaladı yuttu kucağa geldi daha büyümesi lazım benimkinin
asNasılsınız? Sizin ve bebişlerin keyifleri iyidir inşallah.
Mira da size selamlarını gönderiyor :)
Eki Görüntüle 640205
Eki Görüntüle 640204
Eki Görüntüle 640206yavrum ya akıllı heralde annesi masum duruyor
başlamak bitirmenin yarısıdır hiç gelmezsen böyle olur iştemaşallah kuzunaa çok tatlı Allahım bahtnı güzel etsin inşallah
ya ben mail bildirimlerinden takip ediyordum sizi, mailim 24 saat açık bakıyorum mail hiç gelmiyor diyorum ki ne oldu bu kk. daki arkadaşlara kimse girmiyormu acaba dur bir bakiim dedim bir baktım ohooo bir sürü yazı. sonra farkettim ki mailime gelmiyor sizin yazılar bişi olmuş kapanmış mail bildirimim, güvenmemek geerek bir daha buradan direkt girip bakiim bir sürü şey kaçırmışım annam nasıl okiicam beeen :18:
maşallah kuzunaa çok tatlı Allahım bahtnı güzel etsin inşallah
ya ben mail bildirimlerinden takip ediyordum sizi, mailim 24 saat açık bakıyorum mail hiç gelmiyor diyorum ki ne oldu bu kk. daki arkadaşlara kimse girmiyormu acaba dur bir bakiim dedim bir baktım ohooo bir sürü yazı. sonra farkettim ki mailime gelmiyor sizin yazılar bişi olmuş kapanmış mail bildirimim, güvenmemek geerek bir daha buradan direkt girip bakiim bir sürü şey kaçırmışım annam nasıl okiicam beeen :18:
=
yürüteç almaya gittim dayanamadım jokere daldım orda çeşit olurdu herzaman şimdi huug mu ne işte kendi ürünleriymiş onu koymuşlar beğenmedim bide fırça kaydım bu ne çeşit yok diyechicco 185 dedi internetten bakayım kaliteli ve uygun bulabilecekmiyim
ha bide deneme sürüşü yapalım dedik yürütece koyduk benim zahmeti tortop oldu belini kaldırmadı elleriyle destek almadı ağzınıda heryere sürdü yaladı yuttu kucağa geldi daha büyümesi lazım benimkinin
asyavrum ya akıllı heralde annesi masum duruyor
başlamak bitirmenin yarısıdır hiç gelmezsen böyle olur işte
Selam kizlar!
Fotogrflarda gordugumuz butun bebekler cok seker masallah, Allah hepsine guzel omurler versin.
Bugun biz de oglumuzu alip avm ye kactik. Kapali alan da olsa degisiklik iyi oldu. Ogluma meyve filesi aldik, bakalim se yarayacak mibir de biberonunu kendi tutmasi icin bi aparat aldik. Bizimki biberona iki elini koyuyor hemen ama agirligini kaldirmaya gucu yetmiyo henuz
Ne guzel oyuncaklar var ya! Biz kendimizi kaybettik, cocuklar napsin..ama geneli pahali geldi bana
Selam kizlar!
Fotogrflarda gordugumuz butun bebekler cok seker masallah, Allah hepsine guzel omurler versin.
Bugun biz de oglumuzu alip avm ye kactik. Kapali alan da olsa degisiklik iyi oldu. Ogluma meyve filesi aldik, bakalim se yarayacak mibir de biberonunu kendi tutmasi icin bi aparat aldik. Bizimki biberona iki elini koyuyor hemen ama agirligini kaldirmaya gucu yetmiyo henuz
Ne guzel oyuncaklar var ya! Biz kendimizi kaybettik, cocuklar napsin..ama geneli pahali geldi bana
maxi cosi , hauck , chicco , kraft agrlikli kulanilan markalar en güvenilir bunlar bence ve saglikli gelisimi icinyurt dışında hangi markalar tercih ediliyor yürüteçte ortopedikmi ayrıca
herkese merhaba kızlar
bugün mertimi annanesine bırakıp kaçtık bol bol alışveriş yaptım biraz abartı oldu ama pişman değilim.
güzel indirimler vardı merte jokerden sobe marka 3 tulum aldım ,lc waikikidende takımlar aldım.
sobeyi tavsiye ederim çok güzel şeyler var bayıldım,mama sandalyeside alıcaktık içimize sineni bulamadık,
kendimi hep boşluyordum ama bugün acısını çıkardım kendimede bir sürü şey aldım biz kadınlar için alışveriş terapi gibi.
herkes gezmede anlaşılan burası pek ilerlememiş bugün.
temennilerine AMİN diyorum canım sagolAmin canım,Allah hepimizin evlatlarını bize bağışlasın,hepsinin bahtı güzel olsun inşallah. bende mail takipini ilk defa sizden duydum,ama en iyisi ara ara fırsat buldukça buraya girip bakmak :)
demek yürüteç için biraz daha bekliceksin canım :)
kızım iyidir ya teyzesi,uykusunu düzenli uyur,uyanıkken sürekli gülücük saçar,kucakta gezmeyi çok seviyo ama,kucakçı yani biraz,kilomuzda biraz az işte ama olsun sağlıklı olsunlarda .
Allah bütün bebişlere uzun ve sağlıklı ömürler versin inşallah. sizlerden de fotolar bekliyoruzçocuk oyuncakları gerçekten pahalı,özellikli olanlar daha da pahalı,bezi,kıyafeti,oyuncağı derken dünyanın parası gidiyo gerçekten ama olsun herşey feda olsun kuzucuklarımıza
güle güle kullanın ana oğulherkese merhaba kızlar
bugün mertimi annanesine bırakıp kaçtık bol bol alışveriş yaptım biraz abartı oldu ama pişman değilim.
güzel indirimler vardı merte jokerden sobe marka 3 tulum aldım ,lc waikikidende takımlar aldım.
sobeyi tavsiye ederim çok güzel şeyler var bayıldım,mama sandalyeside alıcaktık içimize sineni bulamadık,
kendimi hep boşluyordum ama bugün acısını çıkardım kendimede bir sürü şey aldım biz kadınlar için alışveriş terapi gibi.
temennilerine AMİN diyorum canım sagol
çocuklarımıza gerçekten canımız feda birazdaha büyüsünler masrafları kat be kat artacak ama harcadıkça insan garip bi mutluluk hissediyor
güle güle kullanın ana oğulsağlıkla inşallah
maxi cosi , hauck , chicco , kraft agrlikli kulanilan markalar en güvenilir bunlar bence ve saglikli gelisimi icin
iyi yapmissin canim vallah iyi oluyor bazen böyle alisverise gitmek insani rahatlatiyor kendi icinde birsey yapinca keyfi yerine geliyor
Ooo çok şey kaçırdın çookkmaşallah kuzunaa çok tatlı Allahım bahtnı güzel etsin inşallah
Amin,amin..Ayy vallahi sormayın kızlar.Annem gelince pek bir rahat oldum.iş güç yemek falan yapmıyorumohh ne güzel...Allah annelerimizi başımızdan eksik etmesin..
Biz de babaanneye bırakacaktık ama kıyamadık gezmek onun da hakkı dedik onu da çekinmedik degil salgından ama yine de götürdükSelam kizlar!
Bir de diyorlar ki bez parası var bebegin nerde ıvır zıvır her şeyi paraAmin canım,Allah hepimizin evlatlarını bize bağışlasın,hepsinin bahtı güzel olsun inşallah. bende mail takipini ilk defa sizden duydum,ama en iyisi ara ara fırsat buldukça buraya girip bakmak :)
demek yürüteç için biraz daha bekliceksin canım :)
kızım iyidir ya teyzesi,uykusunu düzenli uyur,uyanıkken sürekli gülücük saçar,kucakta gezmeyi çok seviyo ama,kucakçı yani biraz,kilomuzda biraz az işte ama olsun sağlıklı olsunlarda .
Allah bütün bebişlere uzun ve sağlıklı ömürler versin inşallah. sizlerden de fotolar bekliyoruzçocuk oyuncakları gerçekten pahalı,özellikli olanlar daha da pahalı,bezi,kıyafeti,oyuncağı derken dünyanın parası gidiyo gerçekten ama olsun herşey feda olsun kuzucuklarımıza
Herkes gezmelere gitmiş anlaşılan bugün,iyi oluyor vala stres atıp geliyoz oh :119: güle güle giyin cicileriniziherkese merhaba kızlar
Foto isteriz foto isteriZ :113:bayanstrescim,
sende ahmetin resimlerini yükleyecektin yükle artık tembellik yapma
çok tatlısınız yaEki Görüntüle 640492 Eki Görüntüle 640493
mert spor yapıyor
Eki Görüntüle 640494 Eki Görüntüle 640495
buda yeni cicilerinden bir tanesi
Eki Görüntüle 640496
ahmet iyice cozuttu ya nefesmi aldırıyokibayanstrescim,
sende ahmetin resimlerini yükleyecektin yükle artık tembellik yapma
Sess sess bayanstressaşagıda yoksun yukarı mı çıktın gıı
kız geldim baktım kimsecikler yoktu bende komşuya geçtim yani ağustos annelerini okudumOna kadar sayıyom armut dersem çıkkl elma dersem çıkma birr,2 ,3 telden giriyom bu gece sarkı yüzde 22 bitecek ne konuşsak kardır
Slm kızlar
Oğluma devam sütü Alicam da acaba 1 mı yoksa 2 numara mı almam lazım
2 No 6.aydan sonra ama surda ne kaldı diye düşünüyorum
:26::44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?