2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

Ayy vallahi sormayın kızlar.Annem gelince pek bir rahat oldum.iş güç yemek falan yapmıyorum ohh ne güzel...Allah annelerimizi başımızdan eksik etmesin..

Senin yerine de yedim canim o konuda icin rahat olsun ama bu kiloda insan icine cikmamak en iyisiydi sanki
YOK CANIM YA ETRAFTA ÇOĞU İNSAN TONTON bizim bahanemiz var enazından doğurdukta ondan

Selam kizlar!
Fotogrflarda gordugumuz butun bebekler cok seker masallah, Allah hepsine guzel omurler versin.
Bugun biz de oglumuzu alip avm ye kactik. Kapali alan da olsa degisiklik iyi oldu. Ogluma meyve filesi aldik, bakalim se yarayacak mi bir de biberonunu kendi tutmasi icin bi aparat aldik. Bizimki biberona iki elini koyuyor hemen ama agirligini kaldirmaya gucu yetmiyo henuz
Ne guzel oyuncaklar var ya! Biz kendimizi kaybettik, cocuklar napsin..ama geneli pahali geldi bana

Amin canım,Allah hepimizin evlatlarını bize bağışlasın,hepsinin bahtı güzel olsun inşallah. bende mail takipini ilk defa sizden duydum,ama en iyisi ara ara fırsat buldukça buraya girip bakmak :)

demek yürüteç için biraz daha bekliceksin canım :)
kızım iyidir ya teyzesi,uykusunu düzenli uyur,uyanıkken sürekli gülücük saçar,kucakta gezmeyi çok seviyo ama,kucakçı yani biraz,kilomuzda biraz az işte ama olsun sağlıklı olsunlarda .

Allah bütün bebişlere uzun ve sağlıklı ömürler versin inşallah. sizlerden de fotolar bekliyoruz çocuk oyuncakları gerçekten pahalı,özellikli olanlar daha da pahalı,bezi,kıyafeti,oyuncağı derken dünyanın parası gidiyo gerçekten ama olsun herşey feda olsun kuzucuklarımıza

herkese merhaba kızlar

bugün mertimi annanesine bırakıp kaçtık bol bol alışveriş yaptım biraz abartı oldu ama pişman değilim.
güzel indirimler vardı merte jokerden sobe marka 3 tulum aldım ,lc waikikidende takımlar aldım.
sobeyi tavsiye ederim çok güzel şeyler var bayıldım,mama sandalyeside alıcaktık içimize sineni bulamadık,
kendimi hep boşluyordum ama bugün acısını çıkardım kendimede bir sürü şey aldım biz kadınlar için alışveriş terapi gibi.
herkes gezmede anlaşılan burası pek ilerlememiş bugün.

doğru oyuncaklar çok pahalı ama çok şirinler,bizimkinin konuşan 2-3 tane oyuncağı var yeter şimdilik konuşmaya başlayınca ,kendileri almak isticekler.

yurt dışında hangi markalar tercih ediliyor yürüteçte ortopedikmi ayrıca
maxi cosi , hauck , chicco , kraft agrlikli kulanilan markalar en güvenilir bunlar bence ve saglikli gelisimi icin

iyi yapmissin canim vallah iyi oluyor bazen böyle alisverise gitmek insani rahatlatiyor kendi icinde birsey yapinca keyfi yerine geliyor

Son düzenleme:
temennilerine AMİN diyorum canım sagol
çocuklarımıza gerçekten canımız feda birazdaha büyüsünler masrafları kat be kat artacak ama harcadıkça insan garip bi mutluluk hissediyor

güle güle kullanın ana oğulsağlıkla inşallah

sağol şekerim daha iyileri sizin olsun

bayanstrescim,
sende ahmetin resimlerini yükleyecektin yükle artık tembellik yapma

aynen canım çok rahatladım biz kadınların çoğu böyle sanırım

Ooo çok şey kaçırdın çookk
Ayy vallahi sormayın kızlar.Annem gelince pek bir rahat oldum.iş güç yemek falan yapmıyorum ohh ne güzel...Allah annelerimizi başımızdan eksik etmesin..
Amin,amin..
Biz de babaanneye bırakacaktık ama kıyamadık gezmek onun da hakkı dedik onu da çekinmedik degil salgından ama yine de götürdük
Bir de diyorlar ki bez parası var bebegin nerde ıvır zıvır her şeyi para
Herkes gezmelere gitmiş anlaşılan bugün,iyi oluyor vala stres atıp geliyoz oh :119: güle güle giyin cicilerinizi
bayanstrescim,
Foto isteriz foto isteriZ :113:

Ona kadar sayıyom armut dersem çıkkl elma dersem çıkma birr,2 ,3 telden giriyom bu gece sarkı yüzde 22 bitecek ne konuşsak kardır

çok tatlısınız ya

bayanstrescim,
ahmet iyice cozuttu ya nefesmi aldırıyoki gaz bombası çıkaramıyoda durum vahim

Sess sess bayanstress aşagıda yoksun yukarı mı çıktın gıı

Ona kadar sayıyom armut dersem çıkkl elma dersem çıkma birr,2 ,3 telden giriyom bu gece sarkı yüzde 22 bitecek ne konuşsak kardır
kız geldim baktım kimsecikler yoktu bende komşuya geçtim yani ağustos annelerini okudum zaten ahmet paşa formunda o yüzden çok kalamadım

Günaydiiin hanimlar nasilsinizz keyfler umsrim yerindedirr pazar oldugu nasil belii kimse yook biz iyiz cok süküür pazar keyfi yapioruzzz hepinizi öpüüüüoz sonra yine ugrarim

Slm kızlar
Oğluma devam sütü Alicam da acaba 1 mı yoksa 2 numara mı almam lazım
2 No 6.aydan sonra ama surda ne kaldı diye düşünüyorum
:26::44:

Slm kızlar
Oğluma devam sütü Alicam da acaba 1 mı yoksa 2 numara mı almam lazım
2 No 6.aydan sonra ama surda ne kaldı diye düşünüyorum
:26::44:

canım ben hiç devam sütü kullanmadığım için bilgim yok ama ek gıdaya geçtiysen sanırım 2 numara alman lazım tabi kullanan arkadaşlar daha iyi bilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…