- 19 Haziran 2012
- 30.174
- 38.361
- 598
- 35
selam.. bizde h.sonu annemdeydik yeni geldik evimize oğlum uyudu bende hemen buraya :)
burdaydım ben kız görmemişsin canım küstümçok tatlısınız ya
ahmet iyice cozuttu ya nefesmi aldırıyokigaz bombası çıkaramıyoda durum vahim
kız geldim baktım kimsecikler yoktu bende komşuya geçtim yani ağustos annelerini okudumzaten ahmet paşa formunda o yüzden çok kalamadım
yarın bizim aşı günümüz umarım sorunsuz bir şekilde geçer yine çok ağlıyacak yavrum,allahtan çabuk susuyor.
henüz 1 e devam etmen gerekir 2 no daha ağırmış 6-6.5 olunca başlamak daha doğru sanırımSlm kızlar
Oğluma devam sütü Alicam da acaba 1 mı yoksa 2 numara mı almam lazım
2 No 6.aydan sonra ama surda ne kaldı diye düşünüyorum
:26::44:
bende mama sandalyrsi dün baktım orta karardı ama ayakları sağlam gelmedi gözüme ya devrilirse diye almadım markalı şeylerde 200-300 arası çok pahalı ya oyüzden ben sana bişey diyemiyorumburası bugün hiç ilerlememiş herkes bizim gibi gezmedeydi sanırım,nasılsınız kızlar?
bide size bir sorum var biz mama sandalyesi alıcağız ama nasıl birşey alsam karar veremedim kraftın bir modelini beğendim ama emin değilim bide bugün araştırırken hem salıncak hemde mama sandalyesi olan birşey gördüm ama markasız birşey onu alsam memnun kalırmıyım acaba bide daha çok yer kaplıyor gibi ama ayrıca salıncakta olması ilgimi çekti:44:kafam karışık yani fikirlerinizi bekliyorum
canım acaba diş felanmı çıkaracak oda sık kaka yaptırırkızlar bu kakayla başımız dertte bizim 8 e yükseldi kaka sayımızama miktar olarak çok degil afedersiniz pırtlarken kaçmış gibi ve sürekli aglayarak bagırarak yapıyor kakasını çok üzülüyorum zaten uyumuyordu şimdi hiç uymuyor sallamakta kesmiyor niye böyle sizce,bu sorunu yaşayan var mı?
ya ama miktarı çook çook az rahatlamıyor belli ama çok dertlihenüz 1 e devam etmen gerekir 2 no daha ağırmış 6-6.5 olunca başlamak daha doğru sanırım
bende mama sandalyrsi dün baktım orta karardı ama ayakları sağlam gelmedi gözüme ya devrilirse diye almadım markalı şeylerde 200-300 arası çok pahalı ya oyüzden ben sana bişey diyemiyorum
canım acaba diş felanmı çıkaracak oda sık kaka yaptırır
kız karam
selam kız niye küstün alıntı yaptımda çıkmamış
ya ama miktarı çook çook az rahatlamıyor belli ama çok dertli
seslendim seslendim bakmadın bana kaçtık koca topikte yalnız kaldım :18:
bayanstress sen naptın zahmet nasılhafta sonun nasıl geçtii anlat hele ggıı barışalım
iftiraaaaokuyarak geliyorum ondanmı acaba sabah gördüm ondada koptum zaten sst sst stres demişsin ya
ben de onu yazarken çok gülüyorum canım ama nasıl uyum
zahmet dertli anacım tuhaf şeyler yapıyo
efe tam olarak ne zaman doğdu çizelgen yok hatırlamıyorum
bugün full temizlik anacım sırtım kamburlaşmış doğrulamıyom
alemsin ha
ilk topiğe katıldığımda ismim milleti korkutmuştudeğiştir felan ama ben değiştirmedim
hiç hatırlamıyorum ya:44:uyy canım az yoraydın kendini17 eylül canım o kadar kuduruk ki 19 eylül sezeryan tarihiydi sabredemedi bir hafta sancı çektim ben dogrulamadım,oturarak 1 2 saat o da sızıyordum artık uyku muyku hakgetire karında bile rahat vermedi çoşkun nasıl yaptın ben de yapayım çizelge hiç eksik kalmam :76:
hiç hatırlamıyorum ya:44:
yanlız kk da anlatan bir yer vardı lilypi diye google dan ara istersen veya bilen yazsın diyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?