2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

burası bugün hiç ilerlememiş herkes bizim gibi gezmedeydi sanırım,nasılsınız kızlar?

bide size bir sorum var biz mama sandalyesi alıcağız ama nasıl birşey alsam karar veremedim kraftın bir modelini beğendim ama emin değilim bide bugün araştırırken hem salıncak hemde mama sandalyesi olan birşey gördüm ama markasız birşey onu alsam memnun kalırmıyım acaba bide daha çok yer kaplıyor gibi ama ayrıca salıncakta olması ilgimi çekti:44:kafam karışık yani fikirlerinizi bekliyorum

Son düzenleme:
yarın bizim aşı günümüz umarım sorunsuz bir şekilde geçer yine çok ağlıyacak yavrum,allahtan çabuk susuyor.

selam.. bizde h.sonu annemdeydik yeni geldik evimize oğlum uyudu bende hemen buraya :)

selam.. bizde h.sonu annemdeydik yeni geldik evimize oğlum uyudu bende hemen buraya :)

sanada slm benimkide uyudu çünkü bugün çok yoruldu dışarda bende buraya baktım ama çok sessiz bugün neyse akşam kızlar uğrarlar,yarında daha hareketli olur sanırım.

burdaydım ben kız görmemişsin canım küstüm zahmet zahmetli olmaya başladı desene napıyor kudurukluk mu
yarın bizim aşı günümüz umarım sorunsuz bir şekilde geçer yine çok ağlıyacak yavrum,allahtan çabuk susuyor.

ah bu aşılar aglması ayrı,ateşi ayrı,huysuzlugu ayrıı inş sorunsuz geçer neyse ki diger aşımız 1 yaşında altı ay rahatız

kızlar bu kakayla başımız dertte bizim 8 e yükseldi kaka sayımız ama miktar olarak çok degil afedersiniz pırtlarken kaçmış gibi ve sürekli aglayarak bagırarak yapıyor kakasını çok üzülüyorum zaten uyumuyordu şimdi hiç uymuyor sallamakta kesmiyor niye böyle sizce,bu sorunu yaşayan var mı?

Son düzenleme:
Slm kızlar
Oğluma devam sütü Alicam da acaba 1 mı yoksa 2 numara mı almam lazım
2 No 6.aydan sonra ama surda ne kaldı diye düşünüyorum
:26::44:
henüz 1 e devam etmen gerekir 2 no daha ağırmış 6-6.5 olunca başlamak daha doğru sanırım

bende mama sandalyrsi dün baktım orta karardı ama ayakları sağlam gelmedi gözüme ya devrilirse diye almadım markalı şeylerde 200-300 arası çok pahalı ya oyüzden ben sana bişey diyemiyorum
canım acaba diş felanmı çıkaracak oda sık kaka yaptırır

ya ama miktarı çook çook az rahatlamıyor belli ama çok dertli
kız karam
selam kız niye küstün alıntı yaptımda çıkmamış

seslendim seslendim bakmadın bana kaçtık koca topikte yalnız kaldım :18:

zahmet dertli anacım tuhaf şeyler yapıyo
efe tam olarak ne zaman doğdu çizelgen yok hatırlamıyorum
bugün full temizlik anacım sırtım kamburlaşmış doğrulamıyom

uyy canım az yoraydın kendini 17 eylül canım o kadar kuduruk ki 19 eylül sezeryan tarihiydi sabredemedi bir hafta sancı çektim ben dogrulamadım,oturarak 1 2 saat o da sızıyordum artık uyku muyku hakgetire karında bile rahat vermedi çoşkun nasıl yaptın ben de yapayım çizelge hiç eksik kalmam :76:

hiç hatırlamıyorum ya:44:

yanlız kk da anlatan bir yer vardı lilypi diye google dan ara istersen veya bilen yazsın diyim

canım ya ben bir şey nasıl başlarsa öyle gider derim hep
ilk hamileliğim ilk aydan yatmaya başladım 8.5 aylık doğurdum doğuruncaya kadar içmediğim ilaç olmadığım iğne kalmadı sonrası malum aynı senin oğlan gibi huysuz bişi halada öyledir
ikinci ilk 6 ay çok iyi hamilelik sonra yan gel yat osman ilaçlar felan neyse doğdu ilk aylar iyi 1-2 aydır canıma okuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…