canım ya ben bir şey nasıl başlarsa öyle gider derim hep
ilk hamileliğim ilk aydan yatmaya başladım 8.5 aylık doğurdum doğuruncaya kadar içmediğim ilaç olmadığım iğne kalmadı sonrası malum aynı senin oğlan gibi huysuz bişi halada öyledir
ikinci ilk 6 ay çok iyi hamilelik sonra yan gel yat osman ilaçlar felan neyse doğdu ilk aylar iyi 1-2 aydır canıma okuyor
ne yapıcan Allah bi yerden yardım ediyor ama senin kocan hiç değilse destek oluyorboşuna dememişler ne demişlerdi :44: unuttumhuysuz az kalıyor artık ileri derecede huysuz
öyle ce diyip gidilirmi daha karpuz kesecektikmerhaba karam ve bayanstres;
nasılsınız bne benimkini uyuttumbi bakayım dedim ara ara bekıyorum ama yazmaya fırsat olmuyo(
tüm bebekler iyidiir umarım bizde her zmannki gibi mızmızızz gündz uykusu yok gibi birşey
neyse ben kaçar ii geceşler yarın görüşürüzzzzz
ooyyy annemm maaşallah kuzuya hatta kuzularına allahım esirgesin onları bize bagılasınyükleyebildimmi acep
he kız allahtan o var yoksa tam tımarhanelik olurum inankine yapıcan Allah bi yerden yardım ediyor ama senin kocan hiç değilse destek oluyor
ha bide nerden geliyo kız bu neşeben ilk oğlanda uykusuzluk yorgunluktan bu haldeydim
nbr hanimlar bugun gezmeye göl kenarina gittik kizim ördeklere yem attiii karili hava soguk hayvancagizlar yicek birsey bulamiyorrr gerci bizde cok birsey veremediik sizde ne var neyoooook
tam yazim topik hareketleniyor diyorum minik kusuuuum aglamaya basladi göbüüüsüüüü acikiyoorrr pijamalarimizida giyelimdeee uyku vakti geldigi anlasilsiiin birazdan tekrar geliriiim bir yere kacmayiiin
gece gece beni araştırmacı gazeteci yaptın:82:
siteye giriyosun sonra seçimini yapıp next diyip bitinceye kadar devam ediyorsun sonra çizelgenin kayıt edip onun linkini
kontrol paneli
profil ayarları
kişisel bilgilerim
çizelge
bölümüne kopyalıyorsun
anlatabildim mi bidaha sorsan anlatamam ona göre:111:
karlı havada dışarımı çıkardın canım ben odadan çıkarmamıştım o zamaneşim geçen ay parise gitmişti eksi 6 derecede bebk arabalarıla disneylanda gelmiş minik bebekler demişti bebek arabalarında tek montla sen olsan aglardın soguktan diyodu
bu güzel istanbul gününü de mahvettim temizlik yaptımnbr hanimlar bugun gezmeye göl kenarina gittik kizim ördeklere yem attiii karili hava soguk hayvancagizlar yicek birsey bulamiyorrr gerci bizde cok birsey veremediik sizde ne var neyoooook
yazık yavrum etrafı göricem diye bayağı uğraşmıştırama bir sor ne giydirdinnn diyeeee pir ayakli tayt onun üstüne ayakli polar pantolon onun üstünede kalin astarli pantolon ve üstüne kalin ceket atki sapkaaabirde montun sapkasi bir burnu agzi acikdi okadarda temiz hava alsin artiiiikdiye düsüniyorum ama dedigin gibi avrupada pek takmiyorlarr gecen ben bebek arabasina anakucagiyla koyup sarip sarmalamisim üstüne yagmurluk naylonunu serdim rüzgardan korunsun diyee birtanede alman karin üstü yatirmis bebegini bir sapka bir ceket rüzgara dogru sere serpe yatirmisss götürüyorduuu esimde bizimkine bak buna bak diyorrr
iyi eylül kızımız hareketleriyle dikkat çekmemiş :82: şüpheli şahış diye götürürlerdi allah korusunama bir sor ne giydirdinnn diyeeee pir ayakli tayt onun üstüne ayakli polar pantolon onun üstünede kalin astarli pantolon ve üstüne kalin ceket atki sapkaaabirde montun sapkasi bir burnu agzi acikdi okadarda temiz hava alsin artiiiikdiye düsüniyorum ama dedigin gibi avrupada pek takmiyorlarr gecen ben bebek arabasina anakucagiyla koyup sarip sarmalamisim üstüne yagmurluk naylonunu serdim rüzgardan korunsun diyee birtanede alman karin üstü yatirmis bebegini bir sapka bir ceket rüzgara dogru sere serpe yatirmisss götürüyorduuu esimde bizimkine bak buna bak diyorrr
bu güzel istanbul gününü de mahvettim temizlik yaptım
çıkarıp bebeğimi gezdirseydim keşke dedim sonra ama iş işten geçti
kova mı yay mı bilemedin ki hiç alakasızsiteden çıkır giriyorum geri tövbe rebbikullanıcı kontrol panelinden yapıyoz dimi ama profil ayarları yokk neyse ben boş vaktimde kurcalayayım boş ver şimdi sohbet edek gıı burcun kova mı yay mı bir tahmin sadece :44:
evdeyim ben bana her gün cumartesi-pazariyi eylül kızımız hareketleriyle dikkat çekmemiş :82: şüpheli şahış diye götürürlerdi allah korusun
haftaya götürürsün kızz sıkma canını hem önümüz bahar bol boll gezersin çocuklarınla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?