2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

boşuna dememişler ne demişlerdi :44: unuttum huysuz az kalıyor artık ileri derecede huysuz

merhaba karam ve bayanstres;
nasılsınız bne benimkini uyuttumbi bakayım dedim ara ara bekıyorum ama yazmaya fırsat olmuyo(
tüm bebekler iyidiir umarım bizde her zmannki gibi mızmızızz gündz uykusu yok gibi birşey
neyse ben kaçar ii geceşler yarın görüşürüzzzzz

öyle ce diyip gidilirmi daha karpuz kesecektik

neyse iyi geceler

nbr hanimlar bugun gezmeye göl kenarina gittik kizim ördeklere yem attiii karili hava soguk hayvancagizlar yicek birsey bulamiyorrr gerci bizde cok birsey veremediik sizde ne var neyoooook

yükleyebildimmi acep
ooyyy annemm maaşallah kuzuya hatta kuzularına allahım esirgesin onları bize bagılasın
ne yapıcan Allah bi yerden yardım ediyor ama senin kocan hiç değilse destek oluyor
he kız allahtan o var yoksa tam tımarhanelik olurum inanki
ha bide nerden geliyo kız bu neşe ben ilk oğlanda uykusuzluk yorgunluktan bu haldeydim

çok şükür biz oglanı 10 kişi büyütüyoz anacım k.valide ablam,en büyük destek kocadan iş güç yapmıyom,yemek yok,işim gücüm efe haa zor degil mi yine zor aglayınca susturamayınca zaten 3 saat koşmuşum gibi yoruluyorum aman boşver gızz neşemiz de gitse ne kalırdı hayatta

nbr hanimlar bugun gezmeye göl kenarina gittik kizim ördeklere yem attiii karili hava soguk hayvancagizlar yicek birsey bulamiyorrr gerci bizde cok birsey veremediik sizde ne var neyoooook

karlı havada dışarımı çıkardın canım ben odadan çıkarmamıştım o zaman eşim geçen ay parise gitmişti eksi 6 derecede bebk arabalarıla disneylanda gelmiş minik bebekler demişti bebek arabalarında tek montla sen olsan aglardın soguktan diyodu

tam yazim topik hareketleniyor diyorum minik kusuuuum aglamaya basladi göbüüüsüüüü acikiyoorrr pijamalarimizida giyelimdeee uyku vakti geldigi anlasilsiiin birazdan tekrar geliriiim bir yere kacmayiiin

gece gece beni araştırmacı gazeteci yaptın:82:
siteye giriyosun sonra seçimini yapıp next diyip bitinceye kadar devam ediyorsun sonra çizelgenin kayıt edip onun linkini
kontrol paneli
profil ayarları
kişisel bilgilerim
çizelge
bölümüne kopyalıyorsun
anlatabildim mi bidaha sorsan anlatamam ona göre:111:

yapacam dur kaçma bir yere :122:

ama bir sor ne giydirdinnn diyeeee pir ayakli tayt onun üstüne ayakli polar pantolon onun üstünede kalin astarli pantolon ve üstüne kalin ceket atki sapkaaa birde montun sapkasi bir burnu agzi acikdi okadarda temiz hava alsin artiiiikdiye düsüniyorum ama dedigin gibi avrupada pek takmiyorlarr gecen ben bebek arabasina anakucagiyla koyup sarip sarmalamisim üstüne yagmurluk naylonunu serdim rüzgardan korunsun diyee birtanede alman karin üstü yatirmis bebegini bir sapka bir ceket rüzgara dogru sere serpe yatirmisss götürüyorduuu esimde bizimkine bak buna bak diyorrr

bu güzel istanbul gününü de mahvettim temizlik yaptım

çıkarıp bebeğimi gezdirseydim keşke dedim sonra ama iş işten geçti

siteden çıkır giriyorum geri tövbe rebbi kullanıcı kontrol panelinden yapıyoz dimi ama profil ayarları yokk neyse ben boş vaktimde kurcalayayım boş ver şimdi sohbet edek gıı burcun kova mı yay mı bir tahmin sadece :44:

yazık yavrum etrafı göricem diye bayağı uğraşmıştır

yabancılar gerçekten çok rahatlar tatilde yazın görüyorum çocuklar tazı gibi hiç etraflarında dolanmıyorlar ama çocuklar diri cingöz gibiler
biz ise aşırı korumacıyız çocuk peşinde koşalım ancak keşke öyle olabilseydim ben

iyi eylül kızımız hareketleriyle dikkat çekmemiş :82: şüpheli şahış diye götürürlerdi allah korusun
bu güzel istanbul gününü de mahvettim temizlik yaptım

çıkarıp bebeğimi gezdirseydim keşke dedim sonra ama iş işten geçti

haftaya götürürsün kızz sıkma canını hem önümüz bahar bol boll gezersin çocuklarınla

kova mı yay mı bilemedin ki hiç alakasız

evdeyim ben bana her gün cumartesi-pazarbelki yarın götürürüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…