yazık yavrum etrafı göricem diye bayağı uğraşmıştır
yabancılar gerçekten çok rahatlar tatilde yazın görüyorum çocuklar tazı gibi hiç etraflarında dolanmıyorlar ama çocuklar diri cingöz gibiler
biz ise aşırı korumacıyız çocuk peşinde koşalım ancak keşke öyle olabilseydim ben
kova mı yay mı bilemedin ki hiç alakasız
evdeyim ben bana her gün cumartesi-pazarbelki yarın götürürüm
burdaydım ben kız görmemişsin canım küstümzahmet zahmetli olmaya başladı desene napıyor kudurukluk mu
ah bu aşılar aglması ayrı,ateşi ayrı,huysuzlugu ayrııinş sorunsuz geçer neyse ki diger aşımız 1 yaşında altı ay rahatız
geçmiş olsun canım onlar acı çekince biz daha beterini çekiyoruz bizimkide hala müdahalesiz yapamıyor maalesefkızlar bu kakayla başımız dertte bizim 8 e yükseldi kaka sayımızama miktar olarak çok degil afedersiniz pırtlarken kaçmış gibi ve sürekli aglayarak bagırarak yapıyor kakasını çok üzülüyorum zaten uyumuyordu şimdi hiç uymuyor sallamakta kesmiyor niye böyle sizce,bu sorunu yaşayan var mı?
henüz 1 e devam etmen gerekir 2 no daha ağırmış 6-6.5 olunca başlamak daha doğru sanırım
bende mama sandalyrsi dün baktım orta karardı ama ayakları sağlam gelmedi gözüme ya devrilirse diye almadım markalı şeylerde 200-300 arası çok pahalı ya oyüzden ben sana bişey diyemiyorum
fiyatı 200 e kadar düşünüyorum canım birazdan resimlerini yükleyeceğim fikir verirseniz sevinirim
canım acaba diş felanmı çıkaracak oda sık kaka yaptırır
bu güzel istanbul gününü de mahvettim temizlik yaptım
çıkarıp bebeğimi gezdirseydim keşke dedim sonra ama iş işten geçti
erkek analarının adı çıkmış yazııııkyokk kız onlarda sorumsuz,başına buyruk oluyormuş tabi istisnalar muhakkak vardır bak bize o kadar çocuk peşindeyiz ki evlenince bile rahat vermiyoruz bakınız erkek analarıhep peşlerinde benimki istisna ama
selam kız bu saatte sen ne yapıyon
karam beni yoldan çıkardısabah gelip çocuğuda okula o göndericek
selam kız bu saatte sen ne yapıyon
karam beni yoldan çıkardısabah gelip çocuğuda okula o göndericek
hahhaa alemsinoglakya niye öyle dedim biliyor musun ben genelde o ikiburçtan elektrik alırım da ilk etapta ondan senden de aldım haberin ola
marjinal geçmiş yapıyor galiba oku oku bitiremedihahahhaytt gelirim kızz öglenci yapsaydın sen dee kaça gidiyor benim yakışıklım
erkek analarının adı çıkmış yazııııkesas kız anaları rahat vermiyo be benim anam babam her gün gelir gittikten sonrada zırt pırt ararlar ne oldu sustumu uyudumu yok kaka yaptımı
düşkünüz düşkünn evlatlarımızabensiz kaka yaptıgında bile diyorumki bu kakasında yanında yoktum destek olamadım kuzumaaa diye kahırlanır mı insan ben kahırlanıyom iiyice anaç oldum yahu ben eskiden böyle degildim yaşarken oldum be usta
evet haklısın vicdan yaptım yarın gezdireyim6 ay daha olmamasına çok sevindim yarını atlatırız inşallah sağsağlim.
geçmiş olsun canım onlar acı çekince biz daha beterini çekiyoruz bizimkide hala müdahalesiz yapamıyor maalesef
keşke gezdirseydin canım ahmeti onunda hava almaya hakkı var resmen bahar gibiydi hava
sağol tatlımabi kardeş çok şekerler maşallah.
tam gün eğitimi 8.20 gidiyor 4.45 geliyor 1.sınıfmarjinal geçmiş yapıyor galiba oku oku bitiremedihahahhaytt gelirim kızz öglenci yapsaydın sen dee kaça gidiyor benim yakışıklım
fokurdadık yineselam canım yazdıklarınızı okumaya çalışıyorum karamla bayağı kaynatmışsınız.
ikizler aslan mı acabaaahahhaa alemsin
en gıcık olduğun burç neyse muhtemelen oyumdur 1-2 tahmin daha sonra söyliycem
evet haklısın vicdan yaptım yarın gezdireyim
sağol tatlım
tam gün eğitimi 8.20 gidiyor 4.45 geliyor 1.sınıf
fokurdadık yine
aslan ama korkma kız ben mülayim olanlardanımikizler aslan mı acabaaa
salıncaklı iyi göründü bana diğeride fiyat iyiymişEki Görüntüle 641068 bu hem salıncak hem mama sandelyesi
Eki Görüntüle 641067
kraft 200 civarı diğeri 140 sizce hangisi daha iyi olur?
nacizana fikrim sadece mama sandalyesi niye diye sorarsan sandalyede biraz da amacı masaya sofraya alıştırmak çocugu hani biraz büyüyünce sizle yemege rahat alışsın diyeEki Görüntüle 641068 bu hem salıncak hem mama sandelyesi
Eki Görüntüle 641067
kraft 200 civarı diğeri 140 sizce hangisi daha iyi olur?
benimkisi aç aç yattı şimdi mızıklanıyor belliydi böyle olacağı
iştahsız çocuk olurda iştahsız bebek ne demek ya süt iç yok mama iç yok meyve ye eh işte yoğur fena değil başka şey yok içim şişti yine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?