2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

yokk kız onlarda sorumsuz,başına buyruk oluyormuş tabi istisnalar muhakkak vardır bak bize o kadar çocuk peşindeyiz ki evlenince bile rahat vermiyoruz bakınız erkek anaları hep peşlerinde benimki istisna ama

6 ay daha olmamasına çok sevindim yarını atlatırız inşallah sağsağlim.

geçmiş olsun canım onlar acı çekince biz daha beterini çekiyoruz bizimkide hala müdahalesiz yapamıyor maalesef

bu güzel istanbul gününü de mahvettim temizlik yaptım

çıkarıp bebeğimi gezdirseydim keşke dedim sonra ama iş işten geçti

keşke gezdirseydin canım ahmeti onunda hava almaya hakkı var resmen bahar gibiydi hava

yokk kız onlarda sorumsuz,başına buyruk oluyormuş tabi istisnalar muhakkak vardır bak bize o kadar çocuk peşindeyiz ki evlenince bile rahat vermiyoruz bakınız erkek anaları hep peşlerinde benimki istisna ama
erkek analarının adı çıkmış yazııııkesas kız anaları rahat vermiyo be benim anam babam her gün gelir gittikten sonrada zırt pırt ararlar ne oldu sustumu uyudumu yok kaka yaptımı

erkek analarının adı çıkmış yazııııkesas kız anaları rahat vermiyo be benim anam babam her gün gelir gittikten sonrada zırt pırt ararlar ne oldu sustumu uyudumu yok kaka yaptımı

düşkünüz düşkünn evlatlarımıza bensiz kaka yaptıgında bile diyorumki bu kakasında yanında yoktum destek olamadım kuzumaaa diye kahırlanır mı insan ben kahırlanıyom iiyice anaç oldum yahu ben eskiden böyle degildim yaşarken oldum be usta

bu kadar düşkünlük hayrı alamet değil kötü kaynana olmayalım sonra

evet haklısın vicdan yaptım yarın gezdireyim

abi kardeş çok şekerler maşallah.
sağol tatlım
marjinal geçmiş yapıyor galiba oku oku bitiremedi hahahhaytt gelirim kızz öglenci yapsaydın sen dee kaça gidiyor benim yakışıklım
tam gün eğitimi 8.20 gidiyor 4.45 geliyor 1.sınıf
selam canım yazdıklarınızı okumaya çalışıyorum karamla bayağı kaynatmışsınız.
fokurdadık yine

bu hem salıncak hem mama sandelyesi

kraft 200 civarı diğeri 140 sizce hangisi daha iyi olur?

Son düzenleme:
benimkisi aç aç yattı şimdi mızıklanıyor belliydi böyle olacağı
iştahsız çocuk olurda iştahsız bebek ne demek ya süt iç yok mama iç yok meyve ye eh işte yoğur fena değil başka şey yok içim şişti yine

tam günse iyi en azından bi tane kalıyor ben de efeyi mi yazdırsam ne tam güne kız stress bak canım ben tutmayım seni git uyu bacım sen üzülürüm sonra

Eki Görüntüle 641068 bu hem salıncak hem mama sandelyesi

Eki Görüntüle 641067

kraft 200 civarı diğeri 140 sizce hangisi daha iyi olur?
nacizana fikrim sadece mama sandalyesi niye diye sorarsan sandalyede biraz da amacı masaya sofraya alıştırmak çocugu hani biraz büyüyünce sizle yemege rahat alışsın diye hem bogazına da kaçabilir sallanırken yemek yine de tercih senin canım

zor vala beslenme ve uykusuz bebek olmasa çocukların ne sıkıntısı olurdu acep

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…