2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

aslan ama korkma kız ben mülayim olanlardanım

salıncaklı iyi göründü bana diğeride fiyat iyiymiş

salıncağından dolayı iyi olur sanırım ama hala kafam karışık bende gitmek zorundayım bizimki evi başıma yıktı öyle zırlıyor ki iyi geceler kızlar.

onlar sıkıntı yapacak bişey buluyor merak etme anacım

salıncağından dolayı iyi olur sanırım ama hala kafam karışık bende gitmek zorundayım bizimki evi başıma yıktı öyle zırlıyor ki iyi geceler kızlar.
iyi geceler paşamıda öp annesi

bu güzel istanbul gününü de mahvettim temizlik yaptım

çıkarıp bebeğimi gezdirseydim keşke dedim sonra ama iş işten geçti

evet hihi bugunkiii halimiz buyuduuu arabada göle gidene kadar uyudu sonra uyandii

selam canım yazdıklarınızı okumaya çalışıyorum karamla bayağı kaynatmışsınız.

evet bu kaka olayi bendede var birde annem altini acarsa kapatirsa mutlaka o bezi geri acar nekadar yaptigina bakariiim yoksa icim rahat etmiyorr

Eki Görüntüle 641068 bu hem salıncak hem mama sandelyesi

Eki Görüntüle 641067

kraft 200 civarı diğeri 140 sizce hangisi daha iyi olur?
bence ikiside cok güzel görünuyor iyi günlerde mama yer insaallah canim

gezdir gezdir hava alsın çoçuk bugün bizimkini gezdirdik iyi geldi.
gercekten temiz hava cok iyi geliyorr canim

karam iyi geceler efe akıllı olurda bari kolay bi nöbet olur

saol canım öptm çookk son 1,5 saat kaldı :125: atıştırınca daha çabuk geçiyor gel de zayıfla
ben de eylülnaz gitti dedim sonra bakyım ana bir sürü döktürmüş
eylülnaz o kaka analizi tüm annelerde var yorumlama kahve falı bakar gibi analiz (midesi bulanan olur mu bilmem ama yazdım bi kere )

bu hem salıncak hem mama sandelyesi

kraft 200 civarı diğeri 140 sizce hangisi daha iyi olur?

ben chicco polly magic mama sandalyesinin ıkıncı elını 140 tl ye aldım, amam ınanın sıfırdan hıc bır farkı yok. kraft'ın bacak arası destegı cıkmıyor ve bıraz rahatsız edıcı haberınız olsun.
bır arkadasım chıcco yu 2 cocuguna bırden kullanmıstı. cok memnundu.
sahibinden.com dan aldık bız, bence oraya bır bakın cok guzel ve temız ıkıncı el mama sandalyelerı var.
esım gıdıp aldı satan kısının evınden.

erkek analarının adı çıkmış yazııııkesas kız anaları rahat vermiyo be benim anam babam her gün gelir gittikten sonrada zırt pırt ararlar ne oldu sustumu uyudumu yok kaka yaptımı

aynen benim annem:))) o kadar ara olmasına rağmen babam bi arar annem bi arar yok uyudu mu çorbasını yaptın mı vs..

kakaya bakma bende de var eşim değiştirdiğinde hemen ilk sorum kaka var mı yok mu az mı çok mu??? hatta c.tesi misafir vardi bakamamıştım gittim banyoda açtım atmadan
bakmazsam çıldırırrdımm

günaydın hanımlar ve tatalı bebler...

kimseler uğramamış bebeler mi huzursuz yoksa acba :44:inş. değildir
dün bizde gezmeye deniz kenarına gittik ama rüzgarlıydı bugün ara da öksürüyor(

cuma ve c.tesi misafrim vardı dün dışarı derken pazartesini hiçç bu kadar sevmemiştimm

benim kız ağzıyla garip sesler çıkarmaya başadı buurrttt yapıyorr veee emekleme çalışmaları başladı:))

çorbasını verdim şimdi parmaklarıyla oynuyo her an bi değişik hareket yapıyor gün be gün büyüyorlar yaaa

evet onlarında hava alması lazım hava ısınsında bol bol gezelim
yatacam diyon daha laf yetiştiyon balık

verdiğin bilgiler için teşekkürler

sanada günaydın bizimki bu buurt seslerini4,5 aylığından beri çıkarıyor bazen bir başlıyor 1 saat hiç susmadan buuurt diyor

inş üşütmemiştir bebişin canım,ek gıdaya geçmişsin bayagı bayagı,ne çorbası verdin canım bizimki parmaklarını kusana kadar agzına hatta bogazına sokuyo tosbagam
işte benim şeker kızım teyzeleri (umarım olmuştur)
Eki Görüntüle 641234

uyy maaşallak şookk şekerr şookk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…