tam günse iyi en azından bi tane kalıyorben de efeyi mi yazdırsam ne tam güne kız stress bak canım ben tutmayım seni git uyu bacım sen üzülürüm sonra
aslan ama korkma kız ben mülayim olanlardanım
salıncaklı iyi göründü bana diğeride fiyat iyiymiş
onlar sıkıntı yapacak bişey buluyor merak etme anacımnacizana fikrim sadece mama sandalyesi niye diye sorarsan sandalyede biraz da amacı masaya sofraya alıştırmak çocugu hani biraz büyüyünce sizle yemege rahat alışsın diyehem bogazına da kaçabilir sallanırken yemek yine de tercih senin canım
zor vala beslenme ve uykusuz bebek olmasa çocukların ne sıkıntısı olurdu acep
iyi geceler paşamıda öp annesisalıncağından dolayı iyi olur sanırım ama hala kafam karışık bende gitmek zorundayım bizimki evi başıma yıktı öyle zırlıyor ki iyi geceler kızlar.
bu güzel istanbul gününü de mahvettim temizlik yaptım
çıkarıp bebeğimi gezdirseydim keşke dedim sonra ama iş işten geçti
yazık yavrum etrafı göricem diye bayağı uğraşmıştır
yabancılar gerçekten çok rahatlar tatilde yazın görüyorum çocuklar tazı gibi hiç etraflarında dolanmıyorlar ama çocuklar diri cingöz gibiler
biz ise aşırı korumacıyız çocuk peşinde koşalım ancak keşke öyle olabilseydim ben
iyi eylül kızımız hareketleriyle dikkat çekmemiş :82: şüpheli şahış diye götürürlerdi allah korusun
haftaya götürürsün kızz sıkma canını hem önümüz bahar bol boll gezersin çocuklarınla
selam canım yazdıklarınızı okumaya çalışıyorum karamla bayağı kaynatmışsınız.
evet bu kaka olayi bendede var birde annem altini acarsa kapatirsa mutlaka o bezi geri acar nekadar yaptigina bakariiimdüşkünüz düşkünn evlatlarımızabensiz kaka yaptıgında bile diyorumki bu kakasında yanında yoktum destek olamadım kuzumaaa diye kahırlanır mı insan ben kahırlanıyom iiyice anaç oldum yahu ben eskiden böyle degildim yaşarken oldum be usta
bence ikiside cok güzel görünuyor iyi günlerde mama yer insaallah canimEki Görüntüle 641068 bu hem salıncak hem mama sandelyesi
Eki Görüntüle 641067
kraft 200 civarı diğeri 140 sizce hangisi daha iyi olur?
gercekten temiz hava cok iyi geliyorr canimgezdir gezdir hava alsın çoçuk bugün bizimkini gezdirdik iyi geldi.
iyi fikir yatıcam senin burç neymiş bakem
soğuma kızanam buz gibi sogudum sendenseni yaramaz duygularımla oynadın şaka kız benim yükselen aslan
soğuma kızben fabrikasyon hatasıyım
şunuda demeden yatmıycam ya kız balıklar genelde tombul oluyor ha senin kas kütlen var ama benim gibi bıngıla dönmeyesinyatacam diyon daha laf yetiştiyonbalık
şunuda demeden yatmıycam ya kız balıklar genelde tombul oluyor ha senin kas kütlen var ama benim gibi bıngıla dönmeyesin
hem balık diyince niye utanmışsın
karam iyi geceler efe akıllı olurda bari kolay bi nöbet olur
bu hem salıncak hem mama sandelyesi
kraft 200 civarı diğeri 140 sizce hangisi daha iyi olur?
erkek analarının adı çıkmış yazııııkesas kız anaları rahat vermiyo be benim anam babam her gün gelir gittikten sonrada zırt pırt ararlar ne oldu sustumu uyudumu yok kaka yaptımı
evet onlarında hava alması lazım hava ısınsında bol bol gezelimevet hihi bugunkiii halimiz buyuduuu arabada göle gidene kadar uyudu sonra uyandii Eki Görüntüle 641086
maşallah
evet bu kaka olayi bendede var birde annem altini acarsa kapatirsa mutlaka o bezi geri acar nekadar yaptigina bakariiimyoksa icim rahat etmiyorr
bence ikiside cok güzel görünuyor iyi günlerde mama yer insaallah canim
sağol canım
gercekten temiz hava cok iyi geliyorr canim
yatacam diyon daha laf yetiştiyonbalık
ben chicco polly magic mama sandalyesinin ıkıncı elını 140 tl ye aldım, amam ınanın sıfırdan hıc bır farkı yok. kraft'ın bacak arası destegı cıkmıyor ve bıraz rahatsız edıcı haberınız olsun.
bır arkadasım chıcco yu 2 cocuguna bırden kullanmıstı. cok memnundu.
sahibinden.com dan aldık bız, bence oraya bır bakın cok guzel ve temız ıkıncı el mama sandalyelerı var.
esım gıdıp aldı satan kısının evınden.
günaydın hanımlar ve tatalı bebler...
kimseler uğramamış bebeler mi huzursuz yoksa acba :44:inş. değildir
dün bizde gezmeye deniz kenarına gittik ama rüzgarlıydı bugün ara da öksürüyor(
cuma ve c.tesi misafrim vardı dün dışarı derken pazartesini hiçç bu kadar sevmemiştimm
benim kız ağzıyla garip sesler çıkarmaya başadı buurrttt yapıyorr veee emekleme çalışmaları başladı:))
çorbasını verdim şimdi parmaklarıyla oynuyo her an bi değişik hareket yapıyor gün be gün büyüyorlar yaaa
inş üşütmemiştir bebişin canım,ek gıdaya geçmişsin bayagı bayagı,ne çorbası verdin canımgünaydın hanımlar ve tatalı bebler...
kimseler uğramamış bebeler mi huzursuz yoksa acba :44:inş. değildir
dün bizde gezmeye deniz kenarına gittik ama rüzgarlıydı bugün ara da öksürüyor(
cuma ve c.tesi misafrim vardı dün dışarı derken pazartesini hiçç bu kadar sevmemiştimm
benim kız ağzıyla garip sesler çıkarmaya başadı buurrttt yapıyorr veee emekleme çalışmaları başladı:))
çorbasını verdim şimdi parmaklarıyla oynuyo her an bi değişik hareket yapıyor gün be gün büyüyorlar yaaa
işte benim şeker kızım teyzeleri (umarım olmuştur)
Eki Görüntüle 641234
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?