2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

herkese günaydın kızlar,

bugün biz aşıya gittik tam 3 aşı oldu yavrum ilk aşıda hiç ağlamadı 2.ciye geçtiğinda bayağı ağlamaya başladı neyse zor zahmet oldu 3 tane zatürre aşısı ateş yapabilir dedi.bide birşey daha dedi çok şaşırdım haftaya kızamık aşısı yapacağız dedi salgın varmış 6 aylıktan itabaren bebeklere yapıyoruz dedi ben 1 yaşından sonra değil mi dedim kızamık aşısı tek başına 6.aydan itabaren yapılıyor dedi.bu arada benim tosuncuğum 9.230 gram olmuşboyu73cm bugünden itabaren ek gıdaya başlıyoruz.

evet benimkide eskiden beri çıkartıyor bi ara ara verdi tekrar bi değişik yaparak çıkartıyor her anı çook güzel çççookkk

evet canım baya baya geçtim her öğle çorba ya sebze ya da yayla yapar veririm akşam meyve arada muhallebi yaparım ama yine de gözümüz memede:))) sigara gibi tiryakilik mi yapıyor ne (hiç içmez bizim sülale:))

maş. canım sağoll tüm bebekler tatlıdır

gece dogru dügün uyumadı zaten saat 7.30 dan beri ayakta nasıl dayanıyor bilmiyorum bu sıpa yaa çook yoruldum çokkk..

Eklentiler

• $542810_10151454528574894_404494136_n[1].webp
    20,5 KB · Görüntüleme: 22
slmm
masallah bebişlere
herkes gibi bizde dün gezmeye gittik miss gibi hava vardı
oğlum benimle birlikte şarkı söylüyor yaa bayılıyorummm gercekten hergün değişiyolar büyüdükleri belli oluyor coook şükür

işte benim şeker kızım teyzeleri (umarım olmuştur)

Eki Görüntüle 641234
Olmus olmus maasallah tosbagina kuzucukk Allah nazardan saklasiiin
Maasallah pasayaaaa allah nazardan saklasin bizimkide 8,500 vardir herhaldee babasi diyor agirlasmis tombilii bende MAASALLAH diyelimde nazar degmesin kuzucuklarimiza
karamcım sen balık burcuymuşsun benimde eşim balık ,benimde yükselenim balık kendi burcumda yengeç.
bakkk bende yengecc burcuyum yükselenimde balik bihrde ayni senede doguduysak tamam ben bütün yenegec burcu özelliklerini tasiyoruum hele sulu gözlülügü tammm ben
Sende nasil
gece dogru dügün uyumadı zaten saat 7.30 dan beri ayakta nasıl dayanıyor bilmiyorum bu sıpa yaa çook yoruldum çokkk..
dayanir onlarda bir enerji varrr Maasallah onlara

Evet maasallah her gün yeni birsey kesfediyorlar hele bizimki babasi geldi geleli bir simarik bir simarik babaya bir gülücüklerr bir cilvelerr cok fenaaalar Allahim esikliklerini göstermesin (amin)

maaşallah annesi bir tosun da benim kucumda kızamık mı mecbur mu yani off

ek gıda ek bilgiler lazım bakalım biz nasıl geçecez

maaşallah annesi bir tosun da benim kucumda kızamık mı mecbur mu yani off

ek gıda ek bilgiler lazım bakalım biz nasıl geçecez

maşşallah tosuncukramıza salgın var haftaya gel yapıcaz dedi ama ben tedirgin oldum çevrede yaptıran var mı acaba

marjinal balıktan olmasın sulu gözlülük mert nasıl ateşi var mı :44:

bencede hem balıktan hem yengeçten ikiside çok duygusal maalesef ikiside bende mevcut mert çığlık atıyor teyzesi bir gülüyor bir sinirleniyor şu an ateş belirtisi yok

kızlar bebeklerimizin burçları çoğunlukla başak sanırım peki yükselenleri ne? mertin burcu başak, yükseleni doğum saatine göre akrep

maşşallah tosuncukramıza salgın var haftaya gel yapıcaz dedi ama ben tedirgin oldum çevrede yaptıran var mı acaba
altıncı aya geçmedik daha biz agustos annelerine bir sor canım onlar yaptırmışlardır bence :132:
bencede hem balıktan hem yengeçten ikiside çok duygusal maalesef ikiside bende mevcut mert çığlık atıyor teyzesi bir gülüyor bir sinirleniyor şu an ateş belirtisi yok

anam koşun topigi 90 lılar bastı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…