- 19 Haziran 2012
- 30.176
- 38.362
- 598
- 35
evet onlarında hava alması lazım hava ısınsında bol bol gezelim
verdiğin bilgiler için teşekkürler
sanada günaydın bizimki bu buurt seslerini4,5 aylığından beri çıkarıyor bazen bir başlıyor 1 saat hiç susmadan buuurt diyor
inş üşütmemiştir bebişin canım,ek gıdaya geçmişsin bayagı bayagı,ne çorbası verdin canımbizimki parmaklarını kusana kadar agzına hatta bogazına sokuyo tosbagam
uyy maaşallak şookk şekerr şookk
yatacam diyon daha laf yetiştiyonbalık
sağol canım senin oğluş da çok yakışıklı ..maşallah çok tatlı bir kız bu çok güzel
sağol canım senin oğluş da çok yakışıklı ..
geçmiş olsun umarım ateş olmaz
gece dogru dügün uyumadı zaten saat 7.30 dan beri ayakta nasıl dayanıyor bilmiyorum bu sıpa yaa çook yoruldum çokkk..
Olmus olmus maasallah tosbagina kuzucukk Allah nazardan saklasiiin
Maasallah pasayaaaa allah nazardan saklasin bizimkide 8,500 vardir herhaldee babasi diyor agirlasmis tombiliiherkese günaydın kızlar,
bugün biz aşıya gittik tam 3 aşı oldu yavrum ilk aşıda hiç ağlamadı 2.ciye geçtiğinda bayağı ağlamaya başladı neyse zor zahmet oldu 3 tane zatürre aşısı ateş yapabilir dedi.bide birşey daha dedi çok şaşırdım haftaya kızamık aşısı yapacağız dedi salgın varmış 6 aylıktan itabaren bebeklere yapıyoruz dedi ben 1 yaşından sonra değil mi dedim kızamık aşısı tek başına 6.aydan itabaren yapılıyor dedi.bu arada benim tosuncuğum 9.230 gram olmuşboyu73cm bugünden itabaren ek gıdaya başlıyoruz.
bakkk bende yengecc burcuyum yükselenimde balik bihrde ayni senede doguduysak tamam ben bütün yenegec burcu özelliklerini tasiyoruum hele sulu gözlülügü tammm benkaramcım sen balık burcuymuşsun benimde eşim balık ,benimde yükselenim balık kendi burcumda yengeç.
dayanir onlarda bir enerji varrr Maasallah onlaragece dogru dügün uyumadı zaten saat 7.30 dan beri ayakta nasıl dayanıyor bilmiyorum bu sıpa yaa çook yoruldum çokkk..
slmm
masallah bebişlere
herkes gibi bizde dün gezmeye gittik miss gibi hava vardı
oğlum benimle birlikte şarkı söylüyor yaa bayılıyorummmgercekten hergün değişiyolar büyüdükleri belli oluyor coook şükür
Maasallah pasayaaaa allah nazardan saklasin bizimkide 8,500 vardir herhaldee babasi diyor agirlasmis tombiliibende MAASALLAH diyelimde nazar degmesin kuzucuklarimiza
bakkk bende yengecc burcuyum yükselenimde balik bihrde ayni senede doguduysak tamam ben bütün yenegec burcu özelliklerini tasiyoruum hele sulu gözlülügü tammm ben
Sende nasil
dayanir onlarda bir enerji varrr Maasallah onlara
bende çok sulu gözlü ve duygusalım birde çok anaçım benim doğum tarihim 17 temmuz 1990 canım sen hangi senede doğdun
maaşallah annesiherkese günaydın kızlar,
bugün biz aşıya gittik tam 3 aşı oldu yavrum ilk aşıda hiç ağlamadı 2.ciye geçtiğinda bayağı ağlamaya başladı neyse zor zahmet oldu 3 tane zatürre aşısı ateş yapabilir dedi.bide birşey daha dedi çok şaşırdım haftaya kızamık aşısı yapacağız dedi salgın varmış 6 aylıktan itabaren bebeklere yapıyoruz dedi ben 1 yaşından sonra değil mi dedim kızamık aşısı tek başına 6.aydan itabaren yapılıyor dedi.bu arada benim tosuncuğum 9.230 gram olmuşboyu73cm bugünden itabaren ek gıdaya başlıyoruz.
evet benimkide eskiden beri çıkartıyor bi ara ara verdi tekrar bi değişik yaparak çıkartıyor her anı çook güzel çççookkk
evet canım baya baya geçtim her öğle çorba ya sebze ya da yayla yapar veririm akşam meyve arada muhallebi yaparım ama yine de gözümüz memede:)))sigara gibi tiryakilik mi yapıyor ne (hiç içmez bizim sülale:))
maş. canım sağoll tüm bebekler tatlıdır
maaşallah annesibir tosun da benim kucumda kızamık mı mecbur mu yani off
ek gıda ek bilgiler lazım bakalım biz nasıl geçecez
Maasallah pasayaaaa allah nazardan saklasin bizimkide 8,500 vardir herhaldee babasi diyor agirlasmis tombiliibende MAASALLAH diyelimde nazar degmesin kuzucuklarimiza
bakkk bende yengecc burcuyum yükselenimde balik bihrde ayni senede doguduysak tamam ben bütün yenegec burcu özelliklerini tasiyoruum hele sulu gözlülügü tammm ben
Sende nasil
dayanir onlarda bir enerji varrr Maasallah onlara
bende çok sulu gözlü ve duygusalım birde çok anaçım benim doğum tarihim 17 temmuz 1990 canım sen hangi senede doğdun
Bende öyleyim canim cok anaci. Evcilimmm ailem hep bir arada olsun bende 06.temmuz.1990 tam oldu desene
marjinal balıktan olmasın sulu gözlülükmert nasıl ateşi var mı :44:
Bende öyleyim canim cok anaci. Evcilimmm ailem hep bir arada olsun bende 06.temmuz.1990 tam oldu desene
ne tesadüf aynı sene doğmuşuz birde aynı ay aramızda 11 gün var
ne tesadüf aynı sene doğmuşuz birde aynı ay aramızda 11 gün var
altıncı aya geçmedik daha bizmaşşallah tosuncukramızasalgın var haftaya gel yapıcaz dedi ama ben tedirgin oldum çevrede yaptıran var mı acaba
bencede hem balıktan hem yengeçten ikiside çok duygusal maalesef ikiside bende mevcut mert çığlık atıyor teyzesi bir gülüyor bir sinirleniyor şu an ateş belirtisi yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?