- 13 Aralık 2012
- 707
- 0
- 46
kızlar bebeklerimizin burçları çoğunlukla başak sanırım peki yükselenleri ne? mertin burcu başak, yükseleni doğum saatine göre akrep
altıncı aya geçmedik daha bizagustos annelerine bir sor canım onlar yaptırmışlardır bence :132:
anam koşun topigi 90 lılar bastı
Bizimki basak yükseleni koc kocun özellikleri neymis bi bakmak lazim basagi biliyoru daa koca bi bakim
kızlar bebeklerimizin burçları çoğunlukla başak sanırım peki yükselenleri ne? mertin burcu başak, yükseleni doğum saatine göre akrep
bak canım çünkü yükseleninin özelliklerinide taşıyorlar ben çok meraklıyımdır böyle şeylere.
Bende o konuda cok merakliyimdir genel olarakda cok arastirmaci bir ruhum vardir:126:
altıncı aya geçmedik daha bizagustos annelerine bir sor canım onlar yaptırmışlardır bence :132:
anam koşun topigi 90 lılar bastı
efenin doğum tarihi 17 eylüldü dimi canım saatini yazınca akrep çıktı tam 11se akrep mert sabah 10:45te doğmuştu.benim sabah 11 acaba ne
bak canım çünkü yükseleninin özelliklerinide taşıyorlar ben çok meraklıyımdır böyle şeylere.
ayy ben hiçç bilmem bi tek benim burcum oğlak :)) bnu biliyorum yükselenim ne ki kızımın ki başak mı acaba 5'i doğumlu saat 09:50
canım 5 eylül doğumlu başak burcu oluyor yükselenine baktım terazi çıktı
hımm sağol canım marjinalcimm
maşallah benimkide totoyu dikiyo ama ileri atamıyogünaydın hanımlar ve tatalı bebler...
kimseler uğramamış bebeler mi huzursuz yoksa acba :44:inş. değildir
dün bizde gezmeye deniz kenarına gittik ama rüzgarlıydı bugün ara da öksürüyor(
cuma ve c.tesi misafrim vardı dün dışarı derken pazartesini hiçç bu kadar sevmemiştimm
benim kız ağzıyla garip sesler çıkarmaya başadı buurrttt yapıyorr veee emekleme çalışmaları başladı:))
çorbasını verdim şimdi parmaklarıyla oynuyo her an bi değişik hareket yapıyor gün be gün büyüyorlar yaaa
uy yerim oni
maşallah tosunumaherkese günaydın kızlar,
bugün biz aşıya gittik tam 3 aşı oldu yavrum ilk aşıda hiç ağlamadı 2.ciye geçtiğinda bayağı ağlamaya başladı neyse zor zahmet oldu 3 tane zatürre aşısı ateş yapabilir dedi.bide birşey daha dedi çok şaşırdım haftaya kızamık aşısı yapacağız dedi salgın varmış 6 aylıktan itabaren bebeklere yapıyoruz dedi ben 1 yaşından sonra değil mi dedim kızamık aşısı tek başına 6.aydan itabaren yapılıyor dedi.bu arada benim tosuncuğum 9.230 gram olmuşboyu73cm bugünden itabaren ek gıdaya başlıyoruz.
yengeç olabileceğini tahmin etmiştimkaramcım sen balık burcuymuşsun benimde eşim balık ,benimde yükselenim balık kendi burcumda yengeç.
efeme laf yok maşallah kuzuma onun keyfi yerindegece dogru dügün uyumadı zaten saat 7.30 dan beri ayakta nasıl dayanıyor bilmiyorum bu sıpa yaa çook yoruldum çokkk..
ahmet mert 30.08.2012 saat 10.18kızlar bebeklerimizin burçları çoğunlukla başak sanırım peki yükselenleri ne? mertin burcu başak, yükseleni doğum saatine göre akrep
herkese selammertim uyuyor ama uykusunda hep korkarak uyanıyor yavrum ağlıyor, kabus görüyor sanırım bu gün 3 tane aşı yiyince normal.
maşallah benimkide totoyu dikiyo ama ileri atamıyo
uy yerim oniçok güzel kızçe
maşallah tosunumakızamık erken yapılınca etki etmeyebiliyormuş ve yan etki olabşlşyormuş ve 1 yaşında yapılacak olanın etkisini azaltabiliyormuş:26: ağustos annelerinin yazılarından okumuştum
yengeç olabileceğini tahmin etmiştim
efeme laf yok maşallah kuzuma onun keyfi yerinde
benim zahmet 6.45 te fink atıyodu
ahmet mert 30.08.2012 saat 10.18
karamı ağustos annelerinde gördüm onların tecrübelerinden yararlanıyor bizimki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?