2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

kızlar bebeklerimizin burçları çoğunlukla başak sanırım peki yükselenleri ne? mertin burcu başak, yükseleni doğum saatine göre akrep

Bizimki basak yükseleni koc kocun özellikleri neymis bi bakmak lazim basagi biliyoru daa koca bi bakim

altıncı aya geçmedik daha biz agustos annelerine bir sor canım onlar yaptırmışlardır bence :132:

anam koşun topigi 90 lılar bastı

evet ya 90 lı yıllarda en oooo:26: yaşlandım mıı nee yahuu kimse yokmu şöyle seksenlerin başından

bayanstrescimde gelmiş,

ahmetçiğin doğum saati ne canım merak ettim?bu gün karamla senin sayende astroloğa bağladım

kızlar bu kızamık aşısı meselesini ağustos annelerine sordum sağolsun cvp verdi bazı arkadaşlar,kimisi yaptırmış kimisi yaptırmamış.

mertim uyuyor ama uykusunda hep korkarak uyanıyor yavrum ağlıyor, kabus görüyor sanırım bu gün 3 tane aşı yiyince normal.

maşallah benimkide totoyu dikiyo ama ileri atamıyo

işte benim şeker kızım teyzeleri (umarım olmuştur)

Eki Görüntüle 641234
uy yerim oni çok güzel kızçe

maşallah tosunuma kızamık erken yapılınca etki etmeyebiliyormuş ve yan etki olabşlşyormuş ve 1 yaşında yapılacak olanın etkisini azaltabiliyormuş:26: ağustos annelerinin yazılarından okumuştum

karamcım sen balık burcuymuşsun benimde eşim balık ,benimde yükselenim balık kendi burcumda yengeç.
yengeç olabileceğini tahmin etmiştim

gece dogru dügün uyumadı zaten saat 7.30 dan beri ayakta nasıl dayanıyor bilmiyorum bu sıpa yaa çook yoruldum çokkk..
efeme laf yok maşallah kuzuma onun keyfi yerinde
benim zahmet 6.45 te fink atıyodu

kızlar bebeklerimizin burçları çoğunlukla başak sanırım peki yükselenleri ne? mertin burcu başak, yükseleni doğum saatine göre akrep
ahmet mert 30.08.2012 saat 10.18

karamı ağustos annelerinde gördüm onların tecrübelerinden yararlanıyor bizimki

ahmetin yükseleni terazi çıktı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…