- 19 Haziran 2012
- 30.176
- 38.362
- 598
- 35
ahmetin yükseleni terazi çıktı.
aaaaaa ben başından beri akrep biliyorumahmetin yükseleni terazi çıktı.
bak sen kaçak var desene :82:
işte böyle yakalanır
17 eylül tatlımefenin doğum tarihi 17 eylüldü dimi canım saatini yazınca akrep çıktı tam 11se akrep mert sabah 10:45te doğmuştu.
hehee okudum bence 9.ayı bekle bize yap derlerse öyle yapacagız 6 ay çok küçük yakızlar bu kızamık aşısı meselesini ağustos annelerine sordum sağolsun cvp verdi bazı arkadaşlar,kimisi yaptırmış kimisi yaptırmamış.
karamı ağustos annelerinde gördüm onların tecrübelerinden yararlanıyor bizimki
aaaaaa ben başından beri akrep biliyorum
kız dünyamı kararttıneşim terazide
ben ağustos annelerinin her sayfasını okuyorumolsun canım bizde bazen okuyoruz tecrübelerinden faydalanıyoruz
herkese selam
yazık yavrum korkmuş demekki uyanınca bugün kucakta tutmakta yarar var güveni tazelensin yavrum
bak sen kaçak var desene :82:
işte böyle yakalanır
ben ağustos annelerinin her sayfasını okuyorum
kısacası burçları başak yükselenleri akrep hapı yuttukki ne yutma:18:bu durumda ahmette,efede,mertte yükselen akrep ve şekoşcum senin kızda diğer sitede yükselen akrep çıktı bu doğru sanırım diğerinde bir yanlışlık vardı.
kısacası burçları başak yükselenleri akrep hapı yuttukki ne yutma:18:
hoşbuldukhoş geldin aslanım
yaptım evet,gittim agustos annelerine her şey çocugum için
eylül olacakken ağustos olduk heryere atıyo kalbimizbiz ikimiz aslında ağustos annesi sayılıyoruz normal yani ama kalbimiz eylül anneleriyle.
ooo ben efeye hep güven veriyormuşum deseneherkese selam
yazık yavrum korkmuş demekki uyanınca bugün kucakta tutmakta yarar var güveni tazelensin yavrum
seni de yakalıyorum bazen ordaben ağustos annelerinin her sayfasını okuyorum
bu durumda ahmette,efede,mertte yükselen akrep ve şekoşcum senin kızda diğer sitede yükselen akrep çıktı bu doğru sanırım diğerinde bir yanlışlık vardı.
hoşbulduktoppik toppik geziyon he
eylül olacakken ağustos olduk heryere atıyo kalbimiz
başak burcu çok zeki akreptende hareketlilik gelince tahmin edin artık benim büyük oğlanda başak burcu yükselen akrep ordan biliyomaynen pek afacanlar sağolsunlar aynı zamanda sempatik,sezaryan saatleri hep böyle denk gelmiş sanırım.
hoşbulduktoppik toppik geziyon he
eylül olacakken ağustos olduk heryere atıyo kalbimiz
selamçanakkaleden selamlarnasılsınız kızlaaar? bebişler nasıl?
ooo ben efeye hep güven veriyormuşum desene
seni de yakalıyorum bazen ordamarjinalde olsun kız gitsin diyo bana destek oluyor saol canım çak
anam akrepler fena oluyor o zaman efe ye bakılırsa astrolog nuray sayarıneymiş özellikleri :122::122::122:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?