2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

efenin doğum tarihi 17 eylüldü dimi canım saatini yazınca akrep çıktı tam 11se akrep mert sabah 10:45te doğmuştu.
17 eylül tatlım
kızlar bu kızamık aşısı meselesini ağustos annelerine sordum sağolsun cvp verdi bazı arkadaşlar,kimisi yaptırmış kimisi yaptırmamış.
hehee okudum bence 9.ayı bekle bize yap derlerse öyle yapacagız 6 ay çok küçük ya
karamı ağustos annelerinde gördüm onların tecrübelerinden yararlanıyor bizimki

napam canım baktım burda hareket yok dedim kaçam oraya sen de gittin ben de peşinden
hala uyumamış kızlar ya 10 dakika uyandı kalktı

bu durumda ahmette,efede,mertte yükselen akrep ve şekoşcum senin kızda diğer sitede yükselen akrep çıktı bu doğru sanırım diğerinde bir yanlışlık vardı.

herkese selam

yazık yavrum korkmuş demekki uyanınca bugün kucakta tutmakta yarar var güveni tazelensin yavrum
ooo ben efeye hep güven veriyormuşum desene
ben ağustos annelerinin her sayfasını okuyorum
seni de yakalıyorum bazen orda marjinalde olsun kız gitsin diyo bana destek oluyor saol canım çak
bu durumda ahmette,efede,mertte yükselen akrep ve şekoşcum senin kızda diğer sitede yükselen akrep çıktı bu doğru sanırım diğerinde bir yanlışlık vardı.

anam akrepler fena oluyor o zaman efe ye bakılırsa astrolog nuray sayarı neymiş özellikleri :122::122::122:

bende 91 liyim en küçük ben miyim ne
oglum tabi ki başak yükselenide yay mış :26:
bu arada bende arada ağustos annelerine kaçıyorm tecrübe sonuçta faydalanıyoruz

sevdiklerine karşı kapris yapmayı severler,mımız olurlar,sezgileri çok güçlüdür,şımarık olurlar ve lider ruhlu kız ne astroloğu bende siteden okuyup söylüyorum ama seviyorum böyle şeyleri.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…