ahanda dökülüyor kaçaklar 4 oldu marjinal,karam,stres,master yok mu arttıranbende 91 liyim en küçük ben miyim ne
oglum tabi ki başak yükselenide yay mış :26:
bu arada bende arada ağustos annelerine kaçıyormtecrübe sonuçta faydalanıyoruz
çanakkaleden selamlarnasılsınız kızlaaar? bebişler nasıl?
çanakkaleden selamlarnasılsınız kızlaaar? bebişler nasıl?
takma canım bu saatten sonra gelişimini engelliyormuşoynak kalpler sizi :121: ya ben eldivene karşıyım :113: ama bu efe her gün bir yerini çiziyor anlamadım tırnakları da yok nasıl beceriyor aferin onatakmaya başlayacam tekrardan
bende 91 liyim en küçük ben miyim ne
oglum tabi ki başak yükselenide yay mış :26:
bu arada bende arada ağustos annelerine kaçıyormtecrübe sonuçta faydalanıyoruz
sevdiklerine karşı kapris yapmayı severler,mımız olurlar,sezgileri çok güçlüdür,şımarık olurlar ve lider ruhlu kız ne astroloğu bende siteden okuyup söylüyorum ama seviyorum böyle şeyleri.
hepsi uyuyoda liderlik vasfı yok büyükte
sevdiklerine karşı kapris yapmayı severler,mımız olurlar,sezgileri çok güçlüdür,şımarık olurlar ve lider ruhlu kız ne astroloğu bende siteden okuyup söylüyorum ama seviyorum böyle şeyleri.
takma canım bu saatten sonra gelişimini engelliyormuş
bende düzenli kesiyorum yinede her yerini bacaklarıda dahil çiziyolar ama daha dikkatli olmya başladı yüzünü artık parmak kısmıyla ovalıyor sanki
bak sana birşey söyliycem ama buna inan efe Allahın izniyle çok zeki önemli bi zat olacakoff off daha ne kadar mız mız kuduruk olsun allahım çok şükür ssaglıklı deyim de rahatlatayım kendi mi :99: kız stress büyük oglan böyle mi
bak sana birşey söyliycem ama buna inan efe Allahın izniyle çok zeki önemli bi zat olacak
başak yükseleni akrep abi kardeş aynı 2 sinede aralıkta hamile kaldımdasenin büyük akrep mi canım?
merhabamrb kızlar..nasılsınız?bugün hava çok güzel ya.bahar havası sanki.biran önce bahar gelsede bebeişlerimizle rahat rahat gezsek..sabah ender saraçoğlunun programında anne sütünü arttırıcı gıdalardan bahsettiler.sizlerle de paylaşaymak istedim.pekmez-tahin-ceviz-kuru kayısı-boza-ayva elma kompostosu-anason-rezene çayı ve huzurdedi doktor...
kız he kız nasıl tosun tombiliğim bide utanmadan enine çizgili giymişimbuarada fotoyu sabah bir daha inceledim arkadaki çizgili sen miydin ggıı
teşekkürler canım yeni hayatımıza uyum sağlamaya çalışıyoruzselam
iyiyiz şükür sizleri soralım:13:
çanakkaleli misin yoksa?ahanda dökülüyor kaçaklar 4 oldu marjinal,karam,stres,master yok mu arttıraneşim de yay çok severim yay kocamı
ç.kale mii off ya çok özledim oraları yaa kordon,lodos bar limon cafe,kordondakidondurmacı neydi adıı hiimsıraYa girerdik :131: almak için ahh ahh
pek iyi sayılmayız ama kötü de değiliz önceki konumda anlattım durumumuzu. endişeliyim açıkçası:2:sanada selam canım senin bebiş nasıl?
benim o yazdığım özellikler yükseleni akrep olanlar içindi,burcu başak olanların doğum saati sabah 9-11se yükselen akrepmiş.
başak yükseleni akrep abi kardeş aynı 2 sinede aralıkta hamile kaldımda
merhaba
hepsi denendi ve sonuç aynı
kız he kız nasıl tosun tombiliğim bide utanmadan enine çizgili giymişim
ya her çocuk farklı tabi gözün korkmasın ama benimki 2.5-3 yaş civarı uyuyabildi ama gece 4-5 defa kalkıp sallatırdı yani uykuyu hala sevmez ara ara yine kalkıyo özellikle hasta olunca anne salla diyo yuh diyorumben deli olduktan sonra mı :111::111: senin büyük de böyleymiş ya ne zaman uyudu,düzeldi bacım bir teselli ver bana
merhaba
merhaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?