2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

bende 91 liyim en küçük ben miyim ne
oglum tabi ki başak yükselenide yay mış :26:
bu arada bende arada ağustos annelerine kaçıyorm tecrübe sonuçta faydalanıyoruz
ahanda dökülüyor kaçaklar 4 oldu marjinal,karam,stres,master yok mu arttıran eşim de yay çok severim yay kocamı
çanakkaleden selamlar nasılsınız kızlaaar? bebişler nasıl?

ç.kale mii off ya çok özledim oraları yaa kordon,lodos bar limon cafe,kordondakidondurmacı neydi adıı hiim sıraYa girerdik :131: almak için ahh ahh

oynak kalpler sizi :121: ya ben eldivene karşıyım :113: ama bu efe her gün bir yerini çiziyor anlamadım tırnakları da yok nasıl beceriyor aferin ona takmaya başlayacam tekrardan
takma canım bu saatten sonra gelişimini engelliyormuş
bende düzenli kesiyorum yinede her yerini bacaklarıda dahil çiziyolar ama daha dikkatli olmya başladı yüzünü artık parmak kısmıyla ovalıyor sanki

bende 91 liyim en küçük ben miyim ne
oglum tabi ki başak yükselenide yay mış :26:
bu arada bende arada ağustos annelerine kaçıyorm tecrübe sonuçta faydalanıyoruz

tecrübe tecrübedir canım okuyup faydalanmak gerek

sevdiklerine karşı kapris yapmayı severler,mımız olurlar,sezgileri çok güçlüdür,şımarık olurlar ve lider ruhlu kız ne astroloğu bende siteden okuyup söylüyorum ama seviyorum böyle şeyleri.

off off daha ne kadar mız mız kuduruk olsun allahım çok şükür ssaglıklı deyim de rahatlatayım kendi mi :99: kız stress büyük oglan böyle mi

takma canım bu saatten sonra gelişimini engelliyormuş
bende düzenli kesiyorum yinede her yerini bacaklarıda dahil çiziyolar ama daha dikkatli olmya başladı yüzünü artık parmak kısmıyla ovalıyor sanki

anacım hep de göze yakın yerler ya gözüne denk gelirse ödüm kopuyor :18: bi de 7/24 yan yanayız 24 ten 5 saat düş hangi ara çiziyor anlamadım

mrb kızlar..nasılsınız?bugün hava çok güzel ya.bahar havası sanki.biran önce bahar gelsede bebeişlerimizle rahat rahat gezsek..sabah ender saraçoğlunun programında anne sütünü arttırıcı gıdalardan bahsettiler.sizlerle de paylaşaymak istedim.pekmez-tahin-ceviz-kuru kayısı-boza-ayva elma kompostosu-anason-rezene çayı ve huzur dedi doktor...

benim o yazdığım özellikler yükseleni akrep olanlar içindi,burcu başak olanların doğum saati sabah 9-11se yükselen akrepmiş.

senin büyük akrep mi canım?
başak yükseleni akrep abi kardeş aynı 2 sinede aralıkta hamile kaldımda
merhaba
hepsi denendi ve sonuç aynı

buarada fotoyu sabah bir daha inceledim arkadaki çizgili sen miydin ggıı
kız he kız nasıl tosun tombiliğim bide utanmadan enine çizgili giymişim

buralar şenlenmiş maşallah. doğumdan sonra bayağı tenhalaşmıştı
selam
iyiyiz şükür sizleri soralım:13:
teşekkürler canım yeni hayatımıza uyum sağlamaya çalışıyoruz
çanakkaleli misin yoksa?
sanada selam canım senin bebiş nasıl?
pek iyi sayılmayız ama kötü de değiliz önceki konumda anlattım durumumuzu. endişeliyim açıkçası:2:

merhaba

ne tesadüf canım ikiside aynı desene,o zaman büyük oğlunda ahmetin büyümüş halini görürsün.

ben deli olduktan sonra mı :111::111: senin büyük de böyleymiş ya ne zaman uyudu,düzeldi bacım bir teselli ver bana
ya her çocuk farklı tabi gözün korkmasın ama benimki 2.5-3 yaş civarı uyuyabildi ama gece 4-5 defa kalkıp sallatırdı yani uykuyu hala sevmez ara ara yine kalkıyo özellikle hasta olunca anne salla diyo yuh diyorum

merhaba

aralık senin için bereketli geçmiş canım bundan sonra aralık aylarına dikkat et

merhaba

enine çizgili boyuna uzanma hepsi denendi sonuç aynı yazacagını adım gibi biliyordum kanka :132: kız birinciyi büyütmüşsün niye ikinciyi yapıyosun anacım hele zor çocuktan sonraa
revza yok canım antakyalıyım ama ablam üni okudu orda her yaz ordaydık şuanda da evli ablam var orda polis lojmanlarında oturuyorlar ahh ahh siz yeni mi taşındınız :121:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…