2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

merak ettim problem neydi hatırlayamadımda:44:

ne tesadüf canım ikiside aynı desene,o zaman büyük oğlunda ahmetin büyümüş halini görürsün.
evet:18:
aralık senin için bereketli geçmiş canım bundan sonra aralık aylarına dikkat et
aralıkta evleri 1 aylığına ayırmayı düşünüyorum

devamlı rezene çayı içiyorum faydasını gördüm canım bilgiler için teşekkürler.

kız alemsin

ya şaka maka da buğün hiç sütüm yok stres yapmak istemiyorumda dün acayüp yoruldum uykusuzumda ondan mı böyle oldu

kızlar muhabetinize doyum olmuyor mertim huysuzlanıyor ben kaçıyorum görüşürüz.

devamlı rezene çayı içiyorum faydasını gördüm canım bilgiler için teşekkürler.
rezene bizim de milli içkimiz oldu dogumdan sonra
kız alemsin

ya şaka maka da buğün hiç sütüm yok stres yapmak istemiyorumda dün acayüp yoruldum uykusuzumda ondan mı böyle oldu
çayıra kaçtı gelecek sütüm de k.valide taktigi o öyle der hep uykusuzluk ve moral bence bu ikisi çok önemli :82:
kızlar muhabetinize doyum olmuyor mertim huysuzlanıyor ben kaçıyorum görüşürüz.
görüşürüz canım öptüm merti de muahh
fazla rezenede sütü azaltıyormuş ben bu çaylardan çok sıkıldım çok
kalkıyımda bitane bişey yapayım bari

yap kız ben de yapayım birr steeltee içelim güzelleşelim fazla içe haa çarpar sonra

yuhh hala mı :111::111: ben napAcam böyle bunla salla salla salla
inşallah seninki öyle olmaz işte oyüzden dedim ya sallamanın dışında ne yapılabilir bi araştırsanız
akşam ne yemek yapıyorsunuz bakalım ben şimdiden acıktım
şimdi senin çayından yaptım içine balda attım gerçi bende işe yaramadı
ben yine humana still e başlıyayım
yemeğe gelince ben tavuk attım haşlandı tavuklu şehriye çorbası yapıcam yanınada karar veremedim:26:

benim de iş başa düştü bu hafta k.valide taziyeye istanbula gitti olan bana oldu açlıktan ölmeyelim gelene kadar ben de seni okur okumaz gittim attım tavuk gögsünü haşlansın bir de pilav yeter anacım fazlası bünyeye zarar eşim yemez tavuk ona kıymalı yumurta yapsın gelince yesin yarına da allah kerim

merak ettim problem neydi hatırlayamadımda:44:

evet:18:

aralıkta evleri 1 aylığına ayırmayı düşünüyorum

problem bebeğimin sünnetli doğması. ameliyat geçirmesi gerekiyor. bunu doğduğundan beri biliyorum ama bir sorun daha olduğunu öğrendik. meğerse bebeğimin yumurtalıklarından biri keseye inmemiş. bu da ameliyatla düzelebilen bir sorun. korkuyorum. küçücük bebeğim bunca ameliyat geçirecek diye

çok geçmiş olsun canım acil şifalar diliyorumçabucak iyleşir annesi
benimde büyük oğlan 2 aylıkken benzer bi olaydan ameliyat olmuştu minnacıktı geçti gitti bak

aynı burç ve yükselen olunca normaldir canım ikimiz aynı kafadan oluyoruz
öyle canim

oynak kalpler sizi :121: ya ben eldivene karşıyım :113: ama bu efe her gün bir yerini çiziyor anlamadım tırnakları da yok nasıl beceriyor aferin ona takmaya başlayacam tekrardan
esimde gecen diyor tak eldiveni diyee ciziyor her yanini adam diyorum cocuk 6. ayini dolduracak 2 haftaya daha eldivenmi takim alisacak böyleböyle ALLAH esirgesin canim zaten eldivenlerde zor zahmet oluyor disariya cikinca ara ara takiyorum

anacım hep de göze yakın yerler ya gözüne denk gelirse ödüm kopuyor :18: bi de 7/24 yan yanayız 24 ten 5 saat düş hangi ara çiziyor anlamadım
kasla göz arasiii
gecmis olsun canim rabbim sifanizi versin insaallah bizim tandigini ogluda oldu o biraz büyüktü gercide simdi maasallah iyi darisi hayirlisyla sizee

bu arada gözümden kacmadi degil :130: nezaman ben ciksam kaynatiyorsunuz ben ne zaman girsem kimse olmuyorrrr bu nasil is cözemedim

geçmiş olsun canım allah şifa versin inşallah.

milli içeceğimiz oldu evet canım alemsin kız mertte seni öptü

herkes tavuklu birşey yapmış bugün bende öyle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…