merak ettim problem neydi hatırlayamadımda:44:buralar şenlenmiş maşallah. doğumdan sonra bayağı tenhalaşmıştı
teşekkürler canım yeni hayatımıza uyum sağlamaya çalışıyoruz
çanakkaleli misin yoksa?
pek iyi sayılmayız ama kötü de değiliz önceki konumda anlattım durumumuzu. endişeliyim açıkçası:2:
evet:18:ne tesadüf canım ikiside aynı desene,o zaman büyük oğlunda ahmetin büyümüş halini görürsün.
aralıkta evleri 1 aylığına ayırmayı düşünüyorumaralık senin için bereketli geçmiş canım bundan sonra aralık aylarına dikkat et
mrb kızlar..nasılsınız?bugün hava çok güzel ya.bahar havası sanki.biran önce bahar gelsede bebeişlerimizle rahat rahat gezsek..sabah ender saraçoğlunun programında anne sütünü arttırıcı gıdalardan bahsettiler.sizlerle de paylaşaymak istedim.pekmez-tahin-ceviz-kuru kayısı-boza-ayva elma kompostosu-anason-rezene çayı ve huzurdedi doktor...
merak ettim problem neydi hatırlayamadımda:44:
evet:18:
aralıkta evleri 1 aylığına ayırmayı düşünüyorum
kız alemsinenine çizgili boyuna uzanmahepsi denendi sonuç aynı yazacagını adım gibi biliyordum kanka :132: kız birinciyi büyütmüşsün niye ikinciyi yapıyosun anacım hele zor çocuktan sonraa
revza yok canım antakyalıyım ama ablam üni okudu orda her yaz ordaydık şuanda da evli ablam var orda polis lojmanlarında oturuyorlar ahh ahh siz yeni mi taşındınız :121:
ya her çocuk farklı tabi gözün korkmasın ama benimki 2.5-3 yaş civarı uyuyabildi ama gece 4-5 defa kalkıp sallatırdı yani uykuyu hala sevmez ara ara yine kalkıyo özellikle hasta olunca anne salla diyo yuh diyorum
devamlı rezene çayı içiyorum faydasını gördüm canım bilgiler için teşekkürler.
rezene bizim de milli içkimiz oldu dogumdan sonradevamlı rezene çayı içiyorum faydasını gördüm canım bilgiler için teşekkürler.
çayıra kaçtı gelecek sütüm de k.valide taktigikız alemsin
ya şaka maka da buğün hiç sütüm yok stres yapmak istemiyorumda dün acayüp yoruldum uykusuzumda ondan mı böyle oldu
görüşürüz canım öptüm merti de muahhkızlar muhabetinize doyum olmuyor mertim huysuzlanıyor ben kaçıyorum görüşürüz.
fazla rezenede sütü azaltıyormuş ben bu çaylardan çok sıkıldım çok
kalkıyımda bitane bişey yapayım bari
inşallah seninki öyle olmaz işte oyüzden dedim ya sallamanın dışında ne yapılabilir bi araştırsanızyuhh hala mı :111::111: ben napAcam böyle bunlasalla salla salla
şimdi senin çayından yaptım içine balda attım gerçi bende işe yaramadıakşam ne yemek yapıyorsunuz bakalım ben şimdiden acıktım
inşallah seninki öyle olmaz işte oyüzden dedim ya sallamanın dışında ne yapılabilir bi araştırsanız
şimdi senin çayından yaptım içine balda attım gerçi bende işe yaramadı
ben yine humana still e başlıyayım
yemeğe gelince ben tavuk attım haşlandı tavuklu şehriye çorbası yapıcam yanınada karar veremedim:26:
ben yemeğimi yapmaya gidiyorum 1.5 saate servis gelir o arada paşam kalkar görüşürüz yine
merak ettim problem neydi hatırlayamadımda:44:
evet:18:
aralıkta evleri 1 aylığına ayırmayı düşünüyorum
çok geçmiş olsun canım acil şifalar diliyorumproblem bebeğimin sünnetli doğması. ameliyat geçirmesi gerekiyor. bunu doğduğundan beri biliyorum ama bir sorun daha olduğunu öğrendik. meğerse bebeğimin yumurtalıklarından biri keseye inmemiş. bu da ameliyatla düzelebilen bir sorun. korkuyorum. küçücük bebeğim bunca ameliyat geçirecek diye
çok geçmiş olsun canım acil şifalar diliyorumçabucak iyleşir annesi
benimde büyük oğlan 2 aylıkken benzer bi olaydan ameliyat olmuştu minnacıktı geçti gitti bak
öyle canimaynı burç ve yükselen olunca normaldir canım ikimiz aynı kafadan oluyoruz
esimde gecen diyor tak eldiveni diyee ciziyor her yanini adam diyorum cocuk 6. ayini dolduracak 2 haftaya daha eldivenmi takim alisacak böyleböyle ALLAH esirgesin canim zaten eldivenlerde zor zahmet oluyor disariya cikinca ara ara takiyorumoynak kalpler sizi :121: ya ben eldivene karşıyım :113: ama bu efe her gün bir yerini çiziyor anlamadım tırnakları da yok nasıl beceriyor aferin onatakmaya başlayacam tekrardan
kasla göz arasiiianacım hep de göze yakın yerler ya gözüne denk gelirse ödüm kopuyor :18: bi de 7/24 yan yanayız 24 ten 5 saat düşhangi ara çiziyor anlamadım
gecmis olsun canim rabbim sifanizi versin insaallah bizim tandigini ogluda oldu o biraz büyüktü gercide simdi maasallah iyi darisi hayirlisyla sizeeproblem bebeğimin sünnetli doğması. ameliyat geçirmesi gerekiyor. bunu doğduğundan beri biliyorum ama bir sorun daha olduğunu öğrendik. meğerse bebeğimin yumurtalıklarından biri keseye inmemiş. bu da ameliyatla düzelebilen bir sorun. korkuyorum. küçücük bebeğim bunca ameliyat geçirecek diye
problem bebeğimin sünnetli doğması. ameliyat geçirmesi gerekiyor. bunu doğduğundan beri biliyorum ama bir sorun daha olduğunu öğrendik. meğerse bebeğimin yumurtalıklarından biri keseye inmemiş. bu da ameliyatla düzelebilen bir sorun. korkuyorum. küçücük bebeğim bunca ameliyat geçirecek diye
rezene bizim de milli içkimiz oldu dogumdan sonra
çayıra kaçtı gelecek sütüm de k.valide taktigio öyle der hep uykusuzluk ve moral bence bu ikisi çok önemli :82:
görüşürüz canım öptüm merti de muahh
yap kız ben de yapayım birr steeltee içelim güzelleşelimfazla içe haa çarpar sonra
inşallah seninki öyle olmaz işte oyüzden dedim ya sallamanın dışında ne yapılabilir bi araştırsanız
şimdi senin çayından yaptım içine balda attım gerçi bende işe yaramadı
ben yine humana still e başlıyayım
yemeğe gelince ben tavuk attım haşlandı tavuklu şehriye çorbası yapıcam yanınada karar veremedim:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?