2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

kızlar konuyla alakasız ama nil erkoçlar diye bir oyuncu ameliyatla erkek olmuş gördünüzmü çok etkilendim ve şaşırdım

kızlar konuyla alakasız ama nil erkoçlar diye bir oyuncu ameliyatla erkek olmuş gördünüzmü çok etkilendim ve şaşırdım

Simdi sen deyince baktimda bu kiz emret komutanimda oynamiyormuydu. :s

Bir dizi icinolmasin

Son düzenleme:
üstteki hem salıncak hem mama sandelyesini eşimin çalıştığı mağazada (civil )satıyorlar eşim gayet iyi diyor ayrıca üst kat komşumda da var o da memnun..

teşekkürler canım bende ona sıcak bakıyorum hafta sonuna kadar kararımızı vericez artık

uzun kalmıyosun canım ondan

dur sus ya sinirlerim zıpladı sabah fotoları gördümAllah evlatlarımızı korusun devir gittikçe kepazeliğe arsızlığa utanmazlığa gidiyor kınamıyorum ama Allah ailesine sabır versin

bende kınamıyorum canım ama kıyamet alameti gibi resmen allah herşeyin hayırlısını nasip etsin evladında ailesine üzüldüm.

sess sess karam sess deneme deneme
ne oldu kız iki tabak yemek yaptında bitapmı düştün oh kv yapsın sen ye sonra çene çene bugün sesin çıkmıyor

Biz de persembe gunu asiya gidiyoruz. Bakalim kizamik icin bir sey diyecekler mi, yazarim size. Gecmis olsun canim, siz atlattiniz artik darisi basimiza. Kilosu da cok iyi masallah pasaya biz de bugun kontrole gittik, 8700 olmus ek gidaya 2 haftadir baslamistik, bu sefer listeyi iyice uzatti doktor. Kahvalti ogunu filan ekledi

bu durumda ahmette,efede,mertte yükselen akrep ve şekoşcum senin kızda diğer sitede yükselen akrep çıktı bu doğru sanırım diğerinde bir yanlışlık vardı.

Bizim mert de 30.08.2012 dogumlu, ahmet mertle ayni sanirim. Yukslenimiz terazi cikti.

oynak kalpler sizi :121: ya ben eldivene karşıyım :113: ama bu efe her gün bir yerini çiziyor anlamadım tırnakları da yok nasıl beceriyor aferin ona takmaya başlayacam tekrardan

Bizimki de her bez degisiminde bacaklarini kasiyarak kizartiyo. Ozelliklegece de yuzunu ciziyo. Ama eldiven takmiyorum baya uzunzamandir. Varsin cizsin, oyle oyle ogrenir. Buyudukce gecer diyorum biraz rahatim galiba

Ohh gecmis yaptim rahatladim. Cokonemli bi gorevi yerine getirmis gibi, icim ferahladi

aynen öyle sonrada üispis güluyor ben ay diye tepki verince daha ne hale sokacaklar bizi kim bilir
hanimlar ve tatlimi tatliii bebiisslerr keyfler nasiil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…