Canim merhaba, ben simdi geldim. Hemen bi gecmisi toparlayip geleyimbilisl sen nasılsın hiç sesin çıkmıyor.
Canim merhaba, ben simdi geldim. Hemen bi gecmisi toparlayip geleyim
kızlar konuyla alakasız ama nil erkoçlar diye bir oyuncu ameliyatla erkek olmuş gördünüzmü çok etkilendim ve şaşırdım
Simdi sen deyince baktimda bu kiz emret komutanimda oynamiyormuydu. :s
Bir dizi icinolmasin
Eki Görüntüle 641068 bu hem salıncak hem mama sandelyesi
Eki Görüntüle 641067
kraft 200 civarı diğeri 140 sizce hangisi daha iyi olur?
üstteki hem salıncak hem mama sandelyesini eşimin çalıştığı mağazada (civil )satıyorlar eşim gayet iyi diyor ayrıca üst kat komşumda da var o da memnun..
uzun kalmıyosun canım ondanöyle canim
esimde gecen diyor tak eldiveni diyee ciziyor her yanini adam diyorum cocuk 6. ayini dolduracak 2 haftaya daha eldivenmi takim alisacak böyleböyle ALLAH esirgesin canim zaten eldivenlerde zor zahmet oluyor disariya cikinca ara ara takiyorum
kasla göz arasiii
gecmis olsun canim rabbim sifanizi versin insaallah bizim tandigini ogluda oldu o biraz büyüktü gercide simdi maasallah iyi darisi hayirlisyla sizee
bu arada gözümden kacmadi degil :130: nezaman ben ciksam kaynatiyorsunuz ben ne zaman girsem kimse olmuyorrrr bu nasil is cözemedim
dur sus ya sinirlerim zıpladı sabah fotoları gördümkızlar konuyla alakasız ama nil erkoçlar diye bir oyuncu ameliyatla erkek olmuş gördünüzmü çok etkilendim ve şaşırdım
uzun kalmıyosun canım ondan
dur sus ya sinirlerim zıpladı sabah fotoları gördümAllah evlatlarımızı korusun devir gittikçe kepazeliğe arsızlığa utanmazlığa gidiyor kınamıyorum ama Allah ailesine sabır versin
canım mert paşam nasıl ateş oldumu veya ekstra huysuzluk
1 hafta sonrada bizim var acaba nasıl geçecek
sess sess karam sess deneme deneme
ne oldu kız iki tabak yemek yaptında bitapmı düştün oh kv yapsın sen ye sonra çene çenebugün sesin çıkmıyor
benbende kınamıyorum canım ama kıyamet alameti gibi resmen allah herşeyin hayırlısını nasip etsin evladında ailesine üzüldüm.
emzir tosunumu ohhhbizimki acıktı emzireyimde geliyim kuzumu
hemde ne hanfendiymiş hemende yorulmuşbiz hergün yapıyoruz dimi şekerim bir gün yemek yaptı yoruldu hanımefendi
herkese günaydın kızlar,
bugün biz aşıya gittik tam 3 aşı oldu yavrum ilk aşıda hiç ağlamadı 2.ciye geçtiğinda bayağı ağlamaya başladı neyse zor zahmet oldu 3 tane zatürre aşısı ateş yapabilir dedi.bide birşey daha dedi çok şaşırdım haftaya kızamık aşısı yapacağız dedi salgın varmış 6 aylıktan itabaren bebeklere yapıyoruz dedi ben 1 yaşından sonra değil mi dedim kızamık aşısı tek başına 6.aydan itabaren yapılıyor dedi.bu arada benim tosuncuğum 9.230 gram olmuşboyu73cm bugünden itabaren ek gıdaya başlıyoruz.
bu durumda ahmette,efede,mertte yükselen akrep ve şekoşcum senin kızda diğer sitede yükselen akrep çıktı bu doğru sanırım diğerinde bir yanlışlık vardı.
oynak kalpler sizi :121: ya ben eldivene karşıyım :113: ama bu efe her gün bir yerini çiziyor anlamadım tırnakları da yok nasıl beceriyor aferin onatakmaya başlayacam tekrardan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?