Eki Görüntüle 641827 Eki Görüntüle 641827 aynen öyle sonrada üispis güluyor ben ay diye tepki verincedaha ne hale sokacaklar bizi kim bilir
hanimlar ve tatlimi tatliii bebiisslerr keyfler nasiil
ben
anne olduktan sonra sıkıntılı olaylarda aileleri direk aklıma getiriyorum Allah vermesin
Eki Görüntüle 641827 Eki Görüntüle 641827 aynen öyle sonrada üispis güluyor ben ay diye tepki verincedaha ne hale sokacaklar bizi kim bilir
Biz de persembe gunu asiya gidiyoruz. Bakalim kizamik icin bir sey diyecekler mi, yazarim size. Gecmis olsun canim, siz atlattiniz artik darisi basimiza. Kilosu da cok iyi masallah pasayabiz de bugun kontrole gittik, 8700 olmus ek gidaya 2 haftadir baslamistik, bu sefer listeyi iyice uzatti doktor. Kahvalti ogunu filan ekledi
Bizim mert de 30.08.2012 dogumlu, ahmet mertle ayni sanirim. Yukslenimiz terazi cikti.
Bizimki de her bez degisiminde bacaklarini kasiyarak kizartiyo. Ozelliklegece de yuzunu ciziyo. Ama eldiven takmiyorum baya uzunzamandir. Varsin cizsin, oyle oyle ogrenir. Buyudukce gecer diyorumbiraz rahatim galiba
Ohh gecmis yaptim rahatladim. Cokonemli bi gorevi yerine getirmis gibi, icim ferahladi
emzir tosunumu ohhh
hemde ne hanfendiymiş hemende yorulmuş
arkasından dedikodu yapalımda okuyunca böyle olsun
İyi geceler kızlar..size telden sesleniyorum.. bugün benim nöbet yok 7 uyudum şimdi emzirdim geri yatacam kocam duymasın buraya girdigimi ..uyuyo sanıyor beni merak ettim sizi..ben kaçıyorum çok kaynatmayın olur mu öptm sizi tatlı rüyalar..
bakalım ne diyecekler canım biz kızamık aşısını yaptırıp yaptırmama konusunda kararsısız yaptırmıyacağız galiba.
benim mert ahmetle seninkinden 2 gün büyük demekki,ne güzel doğumgünleri tatil olucak.
İyi geceler kızlar..size telden sesleniyorum.. bugün benim nöbet yok 7 uyudum şimdi emzirdim geri yatacam kocam duymasın buraya girdigimi ..uyuyo sanıyor beni merak ettim sizi..ben kaçıyorum çok kaynatmayın olur mu öptm sizi tatlı rüyalar..
bizden başka yazan yok ya bu eylül anneleri niye böyle oldu hamilelikte en geveze topikti diye hatırlıyorum
bana burası daha samimi geliyorçoğu facebookta grup var orda yazıyorlar
çookk geçmiş olsun canım allah acil şifalar versin,inş sorunsuz bir şekilde atlatırsınız amin..efe dogunca k.validemler bakalım sünnetli mi demişlerdi şaşormıştımproblem bebeğimin sünnetli doğması. ameliyat geçirmesi gerekiyor. bunu doğduğundan beri biliyorum ama bir sorun daha olduğunu öğrendik. meğerse bebeğimin yumurtalıklarından biri keseye inmemiş. bu da ameliyatla düzelebilen bir sorun. korkuyorum. küçücük bebeğim bunca ameliyat geçirecek diye
geceleri takayım bari dedim ama çok komik baş parmak agza diger dört parmak göze bir de seçiyor baş parmagı ayırıyor agza alırken minik afacanöyle canim
esimde gecen diyor tak eldiveni diyee ciziyor her yanini adam diyorum cocuk 6. ayini dolduracak 2 haftaya daha eldivenmi takim alisacak böyleböyle ALLAH esirgesin canim zaten eldivenlerde zor zahmet oluyor disariya cikinca ara ara takiyorum
kasla göz arasiii
gecmis olsun canim rabbim sifanizi versin insaallah bizim tandigini ogluda oldu o biraz büyüktü gercide simdi maasallah iyi darisi hayirlisyla sizee
bu arada gözümden kacmadi degil :130: nezaman ben ciksam kaynatiyorsunuz ben ne zaman girsem kimse olmuyorrrr bu nasil is cözemedim
ben de çok şaşırdım halbuki fındık kurdu gibi bir kızdı :103: her şeyin hayırlısı ne diyelim..kızlar konuyla alakasız ama nil erkoçlar diye bir oyuncu ameliyatla erkek olmuş gördünüzmü çok etkilendim ve şaşırdım
amin canım allah yazdıysa bozsun ya bizim oglanlar da kız olmak isterse,yaşamadan bilemiyizz allah korusunuzun kalmıyosun canım ondan
dur sus ya sinirlerim zıpladı sabah fotoları gördümAllah evlatlarımızı korusun devir gittikçe kepazeliğe arsızlığa utanmazlığa gidiyor kınamıyorum ama Allah ailesine sabır versin
o iki tabak yemegi nasıl yaptım ama görmelisiniz efe kucakta,arabasında,mama sandalyesinde yapmadıgım soytarılık kalmadı yemek degil de bulaşık falan etraf toplamak çok zor oldu :44:sess sess karam sess deneme deneme
ne oldu kız iki tabak yemek yaptında bitapmı düştün oh kv yapsın sen ye sonra çene çenebugün sesin çıkmıyor
efe gibi oglun olsa afedersin wc ye bile gidemezsin şekerim :99::99::99:biz hergün yapıyoruz dimi şekerim bir gün yemek yaptı yoruldu hanımefendi
yapın yapın dedidokumu ben hem efeyle ugraş,hem yemek yap hem de dört saatlik uykuyla yap bunları bi de laf yeemzir tosunumu ohhh
hemde ne hanfendiymiş hemende yorulmuş
arkasından dedikodu yapalımda okuyunca böyle olsun
evet ya her şeye panik bugün yine kaka sorunumuz vardı aradım doktoru gülüyor biraz rahat olalım bir sorun yoktur,iklim degişikligi,bebegin stresi,annenin yedikleri etkiler kakayı dedi ama korkuyor insan anlamıyor adam ANAYIM BEN ANAAEki Görüntüle 641827 Eki Görüntüle 641827 aynen öyle sonrada üispis güluyor ben ay diye tepki verincedaha ne hale sokacaklar bizi kim bilir
çınlamak ne kelime uyurken yandı resmen kulaklarım uyandım ki kıpkırmızıkulakları cınlamıştır
6.ayda etkisi olmuyormuş pek 9.ayda en erken yaptırın demişti bizim doktorumuz yine de karar senin :99::99:Asiyi yaptirmani dezavantaji nedir ki? Yaptirsak daha iyi degil mi, bagisiklik kazanir??
Dogumgunu kaynayacak ama okulda, is yerinde flan. Aile acisindan iyi de o yonden kotu tatil olmasi
he kızz çatladım meraktanAy sen uyku arasi hem de esinden gizli butraya mi ugradin sipsakiste eylul annesi forumcusu budur
Ben de uyuyayim, yarin mesai var.. iyi geceler herkese
günaydın canım evet hava şahane mutluluk veriyor :119:Gunaydin guzel anneler!
Yine ben
Hava gunesli, insan daha bi mutlu ve enerjik oluyor. Yaz gelse de..
çoğu facebookta grup var orda yazıyorlar
günaydınGunaydin guzel anneler!
Yine ben
Hava gunesli, insan daha bi mutlu ve enerjik oluyor. Yaz gelse de..
bayanstress marjinal bakın şu saat olmuş yemegim hazırhem de dolma yaptım,pişti bile ekşili acılı ohh siz daha uyanamamışsınız bile bakk etrafa bakıyorum kimsecikler yookk :99::99::99: dün eşim hep nöber tuttu garibim sürünerek işe gidiyordu ben de 10 saat uyumuşum :111: yemek yaptım yoruldum ya eşim kıyamadı dünyam o benim dünyam enerji patlaması yaşıyorum bugün efe gibi 10 bebege bakarım haahayyytt :118:
günaydın kızlar nAsılsınız?biz iyiyiz çok şükür annnemler yarın gidiyoo :-( alışmıştım yaa ne güsel..
Asiyi yaptirmani dezavantaji nedir ki? Yaptirsak daha iyi degil mi, bagisiklik kazanir??
Dogumgunu kaynayacak ama okulda, is yerinde flan. Aile acisindan iyi de o yonden kotu tatil olmasi
bayanstress marjinal bakın şu saat olmuş yemegim hazırhem de dolma yaptım,pişti bile ekşili acılı ohh siz daha uyanamamışsınız bile bakk etrafa bakıyorum kimsecikler yookk :99::99::99: dün eşim hep nöber tuttu garibim sürünerek işe gidiyordu ben de 10 saat uyumuşum :111: yemek yaptım yoruldum ya eşim kıyamadı dünyam o benim dünyam enerji patlaması yaşıyorum bugün efe gibi 10 bebege bakarım haahayyytt :118:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?