2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

Günaydiiin bacilarimm kizimin disi kizimi perisan ediyor dün bi baktim bir kösesinde sivri bir beyazlik sanki kiyisinda cok sisdi damagi cok huzursuz parmagini artik ten cok o tarafta cigniyorr salyalar dahada cok akiyor yavrum rabbim bebislerimizin dis cikartirken yardimcisi olsunn
Sizde ne var ne yoook heüinize huzurlu bir gün diliyoruz

günaydın kızlar nAsılsınız?biz iyiyiz çok şükür annnemler yarın gidiyoo :-( alışmıştım yaa ne güsel..
alıştın tabi rahatlıga canım evde birilerinin olması rahatlatıyor vala
çocuk da yaparım dolma da
herkese cümleten günaydın kızlar
günaydın şekerimm günaydıınn

yok kız ne uyuması uyrken sürekli sallanır benimki en zor onu uyutmak benim için mama sandalyesinde,arabasında,kucakta oyalamaya çalıştım en son kudurdu tabi ama olsun efe yemek süresinsce durdu ya hakketti evi turlamayı hadii neresindesiniz hatayın ahh memleketimi özledim ben ohh senin kocan da yardımcı allah razı olsun onlardan degerini bilelim canım

kız ağzından yel alsın aman oğlanlar kız kızlar oğlan olmasın Allah herkesi ıslah etsin

ahmette inan efe nin bir tık altında iyiliği tuvalete bile beraber gidiyoruz annem olmasa yatakları bile toplayamıyorum hep kucak istiyor bende günde en fazla 5-5.5 saat uyuyorumdur oda parçalı
günaydın kızlar nAsılsınız?biz iyiyiz çok şükür annnemler yarın gidiyoo :-( alışmıştım yaa ne güsel..
onlarsız çok zor
eşimden nefret etmek üzereyimama hakkını yemiyim işten gelince ilgilenir

uyy annem nasıl da canları yanıyordur şimdi,20 lik dişimizi çıkarana kadar mahvolmuştum ben sorunsuz atlatırlar inş ya ben de bakıyorum sürekli agzını açıp am nasıl süreç bilmiyorum nasıl olacak da çıkacak görüntü ne bilmiyorum

vay beee
demek dünyada böyle hatunlar da var! dolma yapmış, ben yapmayı düşünsem bile yorulurum :)
maşallah arkadaşım, Allah enerjini artırsın :)

amin canım amin..işteyken nasıl baksın çocuga kızz komiksin ha tabi işten gelince bakacak hadi ya kuçakçı bunlar kuçakçı,uyurken bile rahat yok bunlardan oyun zamanları olsa atsan oyuncakları oynasa

vay beee
demek dünyada böyle hatunlar da var! dolma yapmış, ben yapmayı düşünsem bile yorulurum :)
maşallah arkadaşım, Allah enerjini artırsın :)
5 aydır hatta hamilelikle beraber 7,8 aydır yapmıyordum çok özendim yapmışken tam olsun dedim ee dün 10 saat uyumamı saglamış koçiş az bile içli köfte mi yapsaydım ne
Gunaydin kizlar diycem ama gec mi oldu biraz acaba

ooo tünaydınn sebostos

ya benim oğlum mu cok yaramaz sizin ki mi cok uslu şurda iki kelam ettirmiyo paşa
dün yemeğimi yapayım diye mutfaga gittim bunu da yere yatırdm döndüm bi baktım halının öbür tarafında ben şok nasıl gitti anlamadım :44:

günaydın oğluşun nasıl oldu gece rahat uyudu mu??

sağol canım her zamanki huysuzluklarını yaptı herzamanki gibi gece 1,5ta uyudu zar zor.

yarama parmak bastın canım bu 20 lik dişler beni mahvetti hala tam çıkaramadım çok ağrıyorlar.

bizimkide öyle canım burda yazıyorum ama gel birde bana sor bir elimde mert bir elimde laptop

bide rahatta durmuyor evin içinde turlamak istiyor hep.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…