herkese cümleten günaydın kızlar
çoğu facebookta grup var orda yazıyorlar
herkese cümleten günaydın kızlar
alıştın tabi rahatlıga canımgünaydın kızlar nAsılsınız?biz iyiyiz çok şükür annnemler yarın gidiyoo :-( alışmıştım yaa ne güsel..
çocuk da yaparım dolma dagünaydın
evet keşke bir an önce yaz gelse
seni hamarat seni işlerini bitirmişte forumda fink atıyor
eşine üzüldüm canım yazık adama ama senin adına sevindim, hem böyle eşin olduğu için hemde uykunu alabildiğin için uykusuzluk zor şey bilirim6 aydır bizde bayağı çektik ama senin kadar değil.
günaydın şekerimm günaydıınnherkese cümleten günaydın kızlar
ooo hızlısın efe uyudu da mı yaptın?
kız sen antakyalı mısın?? ben de hatay'da oturuyom:))))
allah başınızı bozmasın düşünceli eş ne de güzelalkış eşine
öyle bi durum olsa eminim benimkide yapar, nitekim saat 6 da kalkmasına rağmen kızım gece her uyandığınd a kalkar benim kucağıma verir sen alma der öyle emziririrmm:)) ve her gece ben uyuduktan sonra kızın üzerine en son kendisi bakarsen uyu ben ilgilenirim der hepp
kız ağzından yel alsın aman oğlanlar kız kızlar oğlan olmasın Allah herkesi ıslah etsinçookk geçmiş olsun canım allah acil şifalar versin,inş sorunsuz bir şekilde atlatırsınız amin..efe dogunca k.validemler bakalım sünnetli mi demişlerdi şaşormıştımdemek oluyormuş ama bunun için niye ameliyat gerekli anlamadım canım anlatır mısın?
geceleri takayım bari dedim ama çok komik baş parmak agza diger dört parmak göze bir de seçiyor baş parmagı ayırıyor agza alırken minik afacan
ben de çok şaşırdım halbuki fındık kurdu gibi bir kızdı :103: her şeyin hayırlısı ne diyelim..
amin canım allah yazdıysa bozsun ya bizim oglanlar da kız olmak isterse,yaşamadan bilemiyizz allah korusun
o iki tabak yemegi nasıl yaptım ama görmelisiniz efe kucakta,arabasında,mama sandalyesinde yapmadıgım soytarılık kalmadı yemek degil de bulaşık falan etraf toplamak çok zor oldu :44:
efe gibi oglun olsa afedersin wc ye bile gidemezsin şekerim :99::99::99:
yapın yapın dedidokumu ben hem efeyle ugraş,hem yemek yap hem de dört saatlik uykuyla yap bunları bi de laf ye
evet ya her şeye panik bugün yine kaka sorunumuz vardı aradım doktoru gülüyor biraz rahat olalım bir sorun yoktur,iklim degişikligi,bebegin stresi,annenin yedikleri etkiler kakayı dedi ama korkuyor insan anlamıyor adam ANAYIM BEN ANAA
çınlamak ne kelime uyurken yandı resmen kulaklarım uyandım ki kıpkırmızı
6.ayda etkisi olmuyormuş pek 9.ayda en erken yaptırın demişti bizim doktorumuz yine de karar senin :99::99:
he kızz çatladım meraktanalışkanlık yaptı iyice burası kopamıyorum
günaydın canım evet hava şahane mutluluk veriyor :119:
ana niyeki burası tercihimdir
onlarsız çok zorgünaydın kızlar nAsılsınız?biz iyiyiz çok şükür annnemler yarın gidiyoo :-( alışmıştım yaa ne güsel..
eşimden nefret etmek üzereyimooo hızlısın efe uyudu da mı yaptın?
kız sen antakyalı mısın?? ben de hatay'da oturuyom:))))
allah başınızı bozmasın düşünceli eş ne de güzelalkış eşine
öyle bi durum olsa eminim benimkide yapar, nitekim saat 6 da kalkmasına rağmen kızım gece her uyandığınd a kalkar benim kucağıma verir sen alma der öyle emziririrmm:)) ve her gece ben uyuduktan sonra kızın üzerine en son kendisi bakarsen uyu ben ilgilenirim der hepp
Günaydiiin bacilarimm kizimin disi kizimi perisan ediyor dün bi baktim bir kösesinde sivri bir beyazlik sanki kiyisinda cok sisdi damagi cok huzursuzparmagini artik ten cok o tarafta cigniyorr salyalar dahada cok akiyor yavrum rabbim bebislerimizin dis cikartirken yardimcisi olsunn
Sizde ne var ne yoook heüinize huzurlu bir gün diliyoruz
bayanstress marjinal bakın şu saat olmuş yemegim hazırhem de dolma yaptım,pişti bile ekşili acılı ohh siz daha uyanamamışsınız bile bakk etrafa bakıyorum kimsecikler yookk :99::99::99: dün eşim hep nöber tuttu garibim sürünerek işe gidiyordu ben de 10 saat uyumuşum :111: yemek yaptım yoruldum ya eşim kıyamadı dünyam o benim dünyam enerji patlaması yaşıyorum bugün efe gibi 10 bebege bakarım haahayyytt :118:
kız ağzından yel alsın aman oğlanlar kız kızlar oğlan olmasın Allah herkesi ıslah etsin
ahmette inan efe nin bir tık altında iyiliği tuvalete bile beraber gidiyoruz annem olmasa yatakları bile toplayamıyorum hep kucak istiyor bende günde en fazla 5-5.5 saat uyuyorumdur oda parçalı
onlarsız çok zor
eşimden nefret etmek üzereyimama hakkını yemiyim işten gelince ilgilenir
5 aydır hatta hamilelikle beraber 7,8 aydır yapmıyordum çok özendim yapmışken tam olsun dedim ee dün 10 saat uyumamı saglamış koçiş az bile içli köfte mi yapsaydım nevay beee
demek dünyada böyle hatunlar da var! dolma yapmış, ben yapmayı düşünsem bile yorulurum :)
maşallah arkadaşım, Allah enerjini artırsın :)
Gunaydin kizlar diycem ama gec mi oldu biraz acaba
kızlar ya şimdi gördüm de efenin gözünün alt kısmında ve alnında sivilce gibi bişi var niye acaba :44:
günaydın oğluşun nasıl oldu gece rahat uyudu mu??
uyy annem nasıl da canları yanıyordur şimdi,20 lik dişimizi çıkarana kadar mahvolmuştum bensorunsuz atlatırlar inş ya ben de bakıyorum sürekli agzını açıp am nasıl süreç bilmiyorum nasıl olacak da çıkacak görüntü ne bilmiyorum
gunaydın cnm oglusunun sacları 1o numara masalahh ..
Kızlar gelin yiyelim ohh stresim marjinalime özellikle bu foto
ya benim oğlum mu cok yaramaz sizin ki mi cok usluşurda iki kelam ettirmiyo paşa
dün yemeğimi yapayım diye mutfaga gittim bunu da yere yatırdm döndüm bi baktımhalının öbür tarafında ben şok nasıl gitti anlamadım :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?