bizimkide öyle canım burda yazıyorum ama gel birde bana sor bir elimde mert bil elimde laptop
bide rahatta durmuyor evin içinde turlamak istiyor hep.
yürüteç zmnı mı geldi acaba :26:
daha cok erken ama ya ben 9.ayda falan düşünüyorm
hepinize günaydın kızlar
işlerim var halledeyim sonra görüşelim tamammı
biri efeye uslu mu dedi
ya benim oğlum mu cok yaramaz sizin ki mi cok usluşurda iki kelam ettirmiyo paşa
dün yemeğimi yapayım diye mutfaga gittim bunu da yere yatırdm döndüm bi baktımhalının öbür tarafında ben şok nasıl gitti anlamadım :44:
sağol suksukcuğum.
ooo geline sağlık tatlım pekte güzel olmuş hamarat seni
biri efeye uslu mu dedine taklalar atıyorum evde onu oyalayayım diye şuanda dönencesini açtım onu seyrediyor paşa birazdan mızmızlık yapar bu iyi zamanları az ilerlese vakit evde tur atarız kucakta fırsattan istifade yazıyorum açık kalıyor gelip gidip yeniliyorum
ayda yılda bir yapınca daha heyecanlı oluyor :121::121: antakya usulü dolma56:
karamcım hiç sesin çıkmıyor kız yoksa bir yandan içli köfte yapıp diğer yandan okuyormusun?
yemek yedim çay yaptım içeyim dedim ama benimki sıkıldı dönenceden kucak maratonu başladı canımbiz tura çıkıyoz hava güzel giydirip siteye çıkarayım bari yorulur açık havada öptm görr..
Canim sicaktan ya da yedigin biseyden olabilir benimkinin de boynunun altinda olyor bazen ama cabuk geciyor
Kızlar gelin yiyelim ohh stresim marjinalime özellikle bu foto
yürüteç zmnı mı geldi acaba :26:
daha cok erken ama ya ben 9.ayda falan düşünüyorm
yemek yedim çay yaptım içeyim dedim ama benimki sıkıldı dönenceden kucak maratonu başladı canımbiz tura çıkıyoz hava güzel giydirip siteye çıkarayım bari yorulur açık havada öptm görr..
kızlar mama sandalyesi için ben ikea dakini düşündüm basit bişey ama yeter bence markalar coook pahalı ya ikeadaki 45 lira
Eki Görüntüle 642431
ben de çıkardımama huysuzlandı uykkusu gelmişti emzirdim uyuyor şimdi(taş çatlasa yarım saat)
karam;
ellerine sağlık güzel görünüyor mmm afiyet olsun, s.dağ tarafındayım sen ?
şimdi nerde oturuyorsun?
yaa kızlar biz daha bebek aarabası almadık hangi tip önerirsiniz, hangi marka, dikkat edilmesi gereken ne var? kullanan arkadaşlardan rica etsem:44:
bizimkinde de oluyo bazen, aynen sıcak ya da yediği bi şeyden. kısa sürede geçmezse ya da artarsa belki bi doktora sormak gerekir.
sen naptın yaaa!!! içli köfte de yaparsın sen, hiç şaşırmam
kızlar biz doktora gittik dün. yürüteci sordum. her doktor farklı bir şey söyleyebilir ama ben öğrendiğimi sizinle paylaşayım yine de herkes kendi kararını versin. bizim doktor yürüteç tavsiye etmiyoruz dedi. yürürlken kullanması gereken bazı kasları çalıştırmayıp tembelleşmesine neden oluyormuş. isterseniz yürüteci sabitleyip (hoppala gibi bi şey kastediyo sanırım) oyalamasını sağlayın ama onunla yürütmeyin dedi. ben de vazgeçtim yürüteçten. önü oyuncaklı mama sandalyelerinden almayı düşünüyorum oyalanması için.
mesaim bitsin biz de dışarı çıkaralım diye planlıyoruz. dışarıyı keşfetmeye başlıyo oğluşum, bu fırsatı değerlendirelim :)
ben işlerden fırsat buldukça buraya bi ce diyip kaçıyorum :) aralıklı da olsa sürekliyim yani)
merhaba eylül anneleri uzun bi aradan sonra yine yazıyorum buraya en son doğumdan bikaçgün önce yazmıştım baya olmuş yani.
nasılsınız bebekler nasıl geçmişi takip ettim bizim eski kızlardan kimseyi göremedim inşallah herkez iyidir.
benim oğlan 13 eylül doğumlu adı emir kaan şuan örümceğine koydum öyle yazabiliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?