2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

karamcım hiç sesin çıkmıyor kız yoksa bir yandan içli köfte yapıp diğer yandan okuyormusun?

biri efeye uslu mu dedi ne taklalar atıyorum evde onu oyalayayım diye şuanda dönencesini açtım onu seyrediyor paşa birazdan mızmızlık yapar bu iyi zamanları az ilerlese vakit evde tur atarız kucakta fırsattan istifade yazıyorum açık kalıyor gelip gidip yeniliyorum
sağol suksukcuğum.

ooo geline sağlık tatlım pekte güzel olmuş hamarat seni

ayda yılda bir yapınca daha heyecanlı oluyor :121::121: antakya usulü dolma 56:

antakyanın yemekleri çok meşhur zaten

karamcım hiç sesin çıkmıyor kız yoksa bir yandan içli köfte yapıp diğer yandan okuyormusun?

yemek yedim çay yaptım içeyim dedim ama benimki sıkıldı dönenceden kucak maratonu başladı canım biz tura çıkıyoz hava güzel giydirip siteye çıkarayım bari yorulur açık havada öptm görr..

bende öptüm görüşürüz gezsinde yorulsun bakalım yaramaz

bu pazar gezmesinden

bu aşıdan sonraki hali çok bitkin düştü yavrum

buda aşıdan 2-3 saat sonrası yine dişlerini kaşıma peşinde

Canim sicaktan ya da yedigin biseyden olabilir benimkinin de boynunun altinda olyor bazen ama cabuk geciyor

bizimkinde de oluyo bazen, aynen sıcak ya da yediği bi şeyden. kısa sürede geçmezse ya da artarsa belki bi doktora sormak gerekir.

Kızlar gelin yiyelim ohh stresim marjinalime özellikle bu foto

sen naptın yaaa!!! içli köfte de yaparsın sen, hiç şaşırmam

yürüteç zmnı mı geldi acaba :26:
daha cok erken ama ya ben 9.ayda falan düşünüyorm

kızlar biz doktora gittik dün. yürüteci sordum. her doktor farklı bir şey söyleyebilir ama ben öğrendiğimi sizinle paylaşayım yine de herkes kendi kararını versin. bizim doktor yürüteç tavsiye etmiyoruz dedi. yürürlken kullanması gereken bazı kasları çalıştırmayıp tembelleşmesine neden oluyormuş. isterseniz yürüteci sabitleyip (hoppala gibi bi şey kastediyo sanırım) oyalamasını sağlayın ama onunla yürütmeyin dedi. ben de vazgeçtim yürüteçten. önü oyuncaklı mama sandalyelerinden almayı düşünüyorum oyalanması için.

mesaim bitsin biz de dışarı çıkaralım diye planlıyoruz. dışarıyı keşfetmeye başlıyo oğluşum, bu fırsatı değerlendirelim :)

ben işlerden fırsat buldukça buraya bi ce diyip kaçıyorum :) aralıklı da olsa sürekliyim yani )

ben de çıkardımama huysuzlandı uykkusu gelmişti emzirdim uyuyor şimdi(taş çatlasa yarım saat)

karam;
ellerine sağlık güzel görünüyor mmm afiyet olsun, s.dağ tarafındayım sen ?
şimdi nerde oturuyorsun?

yaa kızlar biz daha bebek aarabası almadık hangi tip önerirsiniz, hangi marka, dikkat edilmesi gereken ne var? kullanan arkadaşlardan rica etsem:44:

kızlar mama sandalyesi için ben ikea dakini düşündüm basit bişey ama yeter bence markalar coook pahalı ya ikeadaki 45 lira
Eki Görüntüle 642431

sanki içinde pek rahat edemez gibi geldi bana o yüzden bu pek hoşuma gitmedi ama bunu çok kullanan ve memnun olanlar var.

bizimki çift yönlü 320 tlye annnanesi hediye almıştı ama internette daha uyguna satılıyor bayağı ağır birşey ama içinde rahat ediyor ben süremiyorum o ayrı.

her doktor ayrı söylüyor ama günde 10-15 dk koymaktan zarar gelmez diye biliyorum abartılmadığı sürece zaten biz almadan bizimkiler hediye almış annanesiyle dedesi benden daha çok heves ediyorlar sağolsunlar.bahar gelsede daha çok keşfe çıksalar bıdıklar:)

Bizde bugün gezmeye gittik gitmez olaydık :) Ortalığı birbirine kattı herkes bize baktı ağla ağla.. Eve geldik rahatladı beyfendi gülücük saçıyor.

merhaba eylül anneleri uzun bi aradan sonra yine yazıyorum buraya en son doğumdan bikaçgün önce yazmıştım baya olmuş yani.
nasılsınız bebekler nasıl geçmişi takip ettim bizim eski kızlardan kimseyi göremedim inşallah herkez iyidir.

benim oğlan 13 eylül doğumlu adı emir kaan şuan örümceğine koydum öyle yazabiliyorum

slm
ben burda yeni sayılırım 2,5 aydır yazıyorum ama hamileleğimin başından beri ziyaretçi olarak okuyordum. sık sık uğra artık bayağıdır uğramıyormuşsun.

uğrarım artık sık sık
oğlanı yere halısına koydum oynuyordu güzel güzel bende gideyim çamaşırlarımı asayım dedim aman allahım ben gelene kadar nasıl ağlamış hiç te bişey yok anlamadım niye bu kadar ağladı eline kumandayı verdimde rahatladı biraz kesti ağlamayı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…